PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evrimi Savunuyorum!

Dark_Prince
01-03-2012, 21:18
http://www.youtube.com/watch?v=lvEraajWn60

ereninthenature
02-03-2012, 00:19
Gidip resim cizsinler, muzik yapsinlar, oyunculuk yapsinlar.Evrimi niye savunuyolar ki?Ne cahil, salak insanlar var su dunyada!Laiklik size mi kaldi, politikacilar yapsin polikayi.Siz ne anlarsiniz.

Dark_Prince
02-03-2012, 01:55
Gidip resim cizsinler, muzik yapsinlar, oyunculuk yapsinlar.Evrimi niye savunuyolar ki?Ne cahil, salak insanlar var su dunyada!Laiklik size mi kaldi, politikacilar yapsin polikayi.Siz ne anlarsiniz.

Yobaz,gerici,şeriatçi,minafık seni!!!

Jolly Jocker
02-03-2012, 04:25
http://www.youtube.com/embed/lvEraajWn60

İyi ki var böyle sanatçılar.

AhbAp
02-03-2012, 12:06
Çok daha fazla sayıda sanatçının, bilim adamının ve aydının elini taşın altına koyması gerek artık! Ülke üzerindeki korku esintisi, neredeyse korku fırtınasına döndü. Kimseden çıt çıkmaz oldu. Bu gibi münferit çıkışlar yetersiz.

Bunun iyi bir başlangıç olduğunu umalım. Önceki benzerleri gibi basında yer almayan, ilgilenen birkaç bin kişinin bilgisi dahilinde sınırlı kalan bir şey olmasın.

Katibe Bartleby
02-03-2012, 15:45
masanın üzerinde namaz kılmadığı için sınıfta kalmış vah vah, hamgimiz namaz kılmayı reddettiğimiz için sınıfta kalmadık ki, evrimle ilgili en mühim acılarımızdan biridir bu.
kitaplığın önünde -yer önemli hacı- bilmemkaçyüzyılöncekanıtlanmışbirteori filam gerçektem müthiş.
sakal da tam aydın sakalı.
evrimi bizim kadar iyi bilmeyen cahil halk ve onlardan beslenenler, sosyal mesaj da tamam.
iyi ki böyle cacıklar var.

vartor
02-03-2012, 17:04
Ben, sesini cikarmayan, sinifta kalma korkusuyla hareket edenlerin buyuk bir cogunluk oldugu kanaatindayim. Bu her zaman boyleydi. Aziz Nesin, en cok aydinlara kizardi koselerine cekilip suya sabuna karismadiklari icin. Cahil halki kinayamayiz, baska turlu zaten dusunebilme imkani yok, ama sozde aydinlar...?

Dark_Prince
02-03-2012, 17:09
Bi böyle aydın sanatçılar var bir de şöyle sanatçı bozuntuları var;

Harun Yahya ve Müslüm Gürses (http://harunyahya.org/tr/Adnan_Oktarin_Sohbet_programlari/43418/Sayin_Adnan_Oktarin_Muslum_Gurses_ve_Yunus_Bulbul_ ile_A9_TV_TV_Kayseri_ve_Samsun_Aks_TVdeki_canli_so hbeti_(29_Haziran_2011_2200)

AhbAp
02-03-2012, 17:19
Ben, sesini cikarmayan, sinifta kalma korkusuyla hareket edenlerin buyuk bir cogunluk oldugu kanaatindayim. Bu her zaman boyleydi. Aziz Nesin, en cok aydinlara kizardi koselerine cekilip suya sabuna karismadiklari icin. Cahil halki kinayamayiz, baska turlu zaten dusunebilme imkani yok, ama sozde aydinlar...?

Çok güzel belirtmişsin üstat. Aziz Nesin'in "Haklı Olan Bir Ayak Başparmağı (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=433631#post433631)" isimli bir hikayesi vardı, aklıma onu getirdin. İnternette de aradım hatta; bulsaydım buraya alıntılayacaktım ama bulamadım maalesef. Hikayenin özünde, toplum yaşamı içinde gördüğü çirkinliklere ve çirkin insanlara uyarılar yapan, bu nedenle de karşı taraftan yediği dayaklar neticesinde zaman içerisinde kolundan, bacağından vs. olarak, sonunda ayak başparmağı kadar kalan bir adamın hikayesi vardır. Hikayenin kahramanının her dayak yiyişinin ardından, çevredekiler kahramanın etrafına doluşur ve "Siz haklıydınız, iyi uyardınız, siz kahramansınız" derler ama hiçbiri olay sırasında hikayenin kahramanına yardım etmez; hatta seslerini dahi çıkarmadan olayı uzaktan izlerler.

Burada Aziz Nesin'in, diğer aydınlara sitemini okuruz. Ama bugün onun adı, sadece "Aziz Nesinlik haber" diye bir şey oluşunca anılıyor; yani hala yaptıkları sahiplenilmedi.

Acı olan, ne zaman "İşte şu adamda iş var" gibisinden bir gözle bir sanatçıya baksam, üzerinden çok geçmiyor ki onu suya sabuna dokunmayan bir faaliyet içinde görmeyeyim. Galiba herkes "iş" peşinde; kimse böyle "gereksiz" çıkışlarla ihale kaçırmak istemiyor.

Katibe Bartleby
02-03-2012, 19:40
Bi böyle aydın sanatçılar var bir de şöyle sanatçı bozuntuları var;

Harun Yahya ve Müslüm Gürses (http://harunyahya.org/tr/Adnan_Oktarin_Sohbet_programlari/43418/Sayin_Adnan_Oktarin_Muslum_Gurses_ve_Yunus_Bulbul_ ile_A9_TV_TV_Kayseri_ve_Samsun_Aks_TVdeki_canli_so hbeti_(29_Haziran_2011_2200)

püfff.
aydın canınızı sizin.

murted
04-03-2012, 15:01
Herkesin iktidara dönmek için kuyruğa girdiği bir zamanda vallahi iyi cesaret...

İlkokul dörtte abdest almaya götürmüştü hoca bizi okulun çeşmesinin oraya. Herkes değil, belki de isteyenler abdest almıştı. Hatta tam almamış bile olabiliriz, nasıl yapılacağını kısım kısım pratik etmişti belki sadece bazımız. Kulağıma su kaçırmışım; bir iki gece kulağımın ağrısından uyuyamadığımı iyi hatırlıyorum. Ama vallahi hiç kızmadım kimseye, ne hocaya ne Allah'a. :)

Ortaokulda namazın nasıl kılınacağını göstermek amaçlı kendi isteğiyle ortaya atılan bir arkadaşımızı masaya çıkartmıştı din hocası. Ben de biraz sesli gülmüştüm. Hoca çakmıştı elindekiyle kafama bir tane. Ben ne namazı küçümsemiş, ne de yapılan şeye gülmüştüm oysa. Sadece arkadaşın o durumu komiğime gitmişti. Adamın kızlarla pek samimi olmasına zaten takmıştık, bu yüzden zaten pek muteber bir din kültürü hocası portresi çizmemişti. İyice gıcık olmuştum adama. :)

Kirmizi
04-03-2012, 15:34
Karşıt videosunu hazırlamışlar.İzlemeyenler için.Tıkla (http://vimeo.com/37817923)

vartor
04-03-2012, 17:21
Evrim teorisine supheyle bakanlarin, hicbir kanitlari olmadigi halde, "ol dedi, oldu" masalina (masal diyorum, zira ancak masallarda bu tur hayal gucu rahatlikla kullanilir.) sanki kendiliginden olan tanrinin "ol" derken yanibasindaymislar gibi inanirlar. Sadece bir inanctan ibaret olan sozde bilgileriyle, bilime meydan okurlar. %90 dan fazla bilim adamlarinin, dinsiz olduguna dikkat etmezler de, iclerinde bir tanesinin, kendi islerine gelen bir cumlesini, agizlarina sakiz yaparlar.

yucemanitu
04-03-2012, 18:22
Karşıt videosunu hazırlamışlar.İzlemeyenler için.Tıkla (http://vimeo.com/37817923)

Sinir bozucu tamamını izleyemedim utanmadan "Evrim 7000 yıllık bir pagan dinidir" yazmışlar.

Dark_Prince
04-03-2012, 18:33
Sinir bozucu tamamını izleyemedim utanmadan "Evrim 7000 yıllık bir pagan dinidir" yazmışlar.

Bunlara göre Sümer dininde de evrim vardı.Ama kayıtlara göre ne Sümer'de ne de Babil ya da Mısır'da evrime rastlanmaz.Bunların bu safsatalarını da ayrıca çökertsek mi napsak :D

Kirmizi
04-03-2012, 19:19
Bunlara göre Sümer dininde de evrim vardı.Ama kayıtlara göre ne Sümer'de ne de Babil ya da Mısır'da evrime rastlanmaz.Bunların bu safsatalarını da ayrıca çökertsek mi napsak :D

Ne olacak ki çürütsen.Yine bir şey bulacaklar.

murted
04-03-2012, 21:32
Karşıt videoyu hazırlayanlar Harun Yahya'nın tayfası, o yüzden ne derlerse desinler şaşırmayacaksınız.

Dark_Prince
04-03-2012, 22:46
Ne olacak ki çürütsen.Yine bir şey bulacaklar.

Ortaya attıkları her safsatayı çürütürüz evelallah :D Ciddi ciddi bunu evrime reddiye olarak kullanıyolar :D Bi Yahyacıyla tartışıyodum genel bir forumda dedi ki ''evrim eski sümer dinidir siz de onları savunuyorsunuz'' ben de ben bugüne kadar okuduğum hiçbir kitapta Sümer'de evrimi görmedim kaynak ver dedim tabi Yahya'yı verdi kaynak olarak :D

Hatta bunlar Sümer'de tek tanrılı inanç vardı bile diyolar.Kaynağı da bir tane yabancı adam,yine Yahya'nın sitesindeydi :D Çok absürd bir masala dayanıyodu da unuttum şimdi :D

Karşıt videoyu hazırlayanlar Harun Yahya'nın tayfası, o yüzden ne derlerse desinler şaşırmayacaksınız.

O da doğru dostum,nurcular,yahyacılar bir de el cevapcılar ne derlerse desinler şaşırmayacaksın,tartışmayacaksın da aslında,he deyip geçeceksin :D Ama millet yanlış bilgilenmesin diye katlanıyoz ister istemez...

Neva
04-03-2012, 22:49
Cesaretleri davranmislar. Umarim mimlenmezler.

rastaman
04-03-2012, 22:55
İlkokul dörtte abdest almaya götürmüştü hoca bizi okulun çeşmesinin oraya....Kulağıma su kaçırmışım; bir iki gece kulağımın ağrısından uyuyamadığımı iyi hatırlıyorum.
Ortaokulda namazın nasıl kılınacağını göstermek amaçlı kendi isteğiyle ortaya atılan bir arkadaşımızı masaya çıkartmıştı din hocası. Ben de biraz sesli gülmüştüm. Hoca çakmıştı elindekiyle kafama bir tane. Ben ne namazı küçümsemiş, ne de yapılan şeye gülmüştüm oysa.

Aha,anlaşıldı şimdi niye ataiz olduğun.Sizin gibiler hep böyle zati,ya özentilikten ataiz oluyonuz yada böyle inattan:D