PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cennet'ten arsa satanlar yakalandi

Natürelist
08-03-2012, 00:59
Evet duyduk duymadik demeyin, cennet'te arsa satislarina yeniden baslanmistir.Bu gidisle bir cennet arsasi emlak bürosu, benim de acasim geliyor:D:D

Hep bunlar köseyi dönecek degiller ya:D

Kaynak; ??

Veremedim, internet cafe de bunu yapmak mümkün olmadi, ama arkadaslar google de arayip bulup asarlarsa sevinirim.

Saygilar

vartor
08-03-2012, 01:15
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=107413

yucemanitu
08-03-2012, 01:34
Niye tutukluyorlar ben onu anlamadım,belki de gerçekten cennetten yer satıyorlar, belki doğru. Belki Muhammed doğru söylüyordu belki bunlar da doğru söylüyor. Bu kişileri tutuklayanlar 1.400 yıl önce yaşamış olan (hatta belki de yaşamamış) Muhammed'e inanıyor hiç görmedikleri Allah'a inanıyor ama bu adamlara inanmıyorlar çok saçma.

ozgur_beyin
08-03-2012, 02:47
bravvo adamlara, bu devirde böyler nitelikli enayi bulmakta bir meziyet

AhbAp
08-03-2012, 10:19
Niye tutukluyorlar ben onu anlamadım,belki de gerçekten cennetten yer satıyorlar, belki doğru. Belki Muhammed doğru söylüyordu belki bunlar da doğru söylüyor. Bu kişileri tutuklayanlar 1.400 yıl önce yaşamış olan (hatta belki de yaşamamış) Muhammed'e inanıyor hiç görmedikleri Allah'a inanıyor ama bu adamlara inanmıyorlar çok saçma.

Di mi ama! Haydi ispatlasınlar aksini, cennetten yer satılamaz diye!

Bırakınız satsınlar, bırakınız soysunlar! Serbest piyasa bu kardeşim; ben de haftaya Satürn'ü satacağım, ön talep başvuruları başlamıştır. Cennet satılabildiğine göre, Satürn haydi haydi satılmaz mı, daha mı zor?

SZbVZWChGXA&feature=fvst

Mutezile
08-03-2012, 12:14
6 Trilyon para kaldırmışlar..Üç kuruş kazanıcaz diye bin takla atıyoruz.

Doktor, avukat falan da yemiş numarayı.

Eğitim cehaleti alır, eşeklik baki kalır:)

Özgürcan
08-03-2012, 17:36
Yok arkadaş ben boş yere akademisyen olmak istiyorum. Takayım bir sarık, bir iki dua ezberleyeyim sonra gideyim yoksul bir köye.. Bitti bu iş :heh:

yucemanitu
08-03-2012, 22:16
İşte 1.400 yıl önce Muhammed'in yaptığı da buydu ama gel de bunu bazılarına anlat.

yucemanitu
08-03-2012, 23:22
Gerçekten bunun tartışılmasını istiyorum Muhammed'le bu adamların ne farkı var ki? Bunların suçu insanların bir tıkla her şeye ulaşabildiği bir çağda doğmuş olmaları mı? Bunlar eğer 1.400 yıl önce yaşasalardı o zaman ne polis var, ne üniversite ne gazete ne internet eğer biraz erken doğmuş olsalardı şöyle bir 1.500 yılcık erken o zaman milleti bir güzel söğüşlerlerdi hatta şimdi onları tutuklayanlar onlara dolandırıcı diyenler adları anılınca salavat getirirdi.

vartor
08-03-2012, 23:27
Anlatamazsin, bas haydutun, ganimetin %5 ini allahin payidir deyip ic ettigini bildikleri halde anlamazlar.

Natürelist
09-03-2012, 15:22
Gerçekten bunun tartışılmasını istiyorum Muhammed'le bu adamların ne farkı var ki? Bunların suçu insanların bir tıkla her şeye ulaşabildiği bir çağda doğmuş olmaları mı? Bunlar eğer 1.400 yıl önce yaşasalardı o zaman ne polis var, ne üniversite ne gazete ne internet eğer biraz erken doğmuş olsalardı şöyle bir 1.500 yılcık erken o zaman milleti bir güzel söğüşlerlerdi hatta şimdi onları tutuklayanlar onlara dolandırıcı diyenler adları anılınca salavat getirirdi.

Muhammed ile bu sahtekarlar arasinda ben hic bir fark görmüyorum.

Cennet hic bir kimsenin mali olmadigina göre, satis yapmak isteyen kisiler de bunu satmakla eger sahtekar oluyorlar ise, ilk basta muhammed de baslamak lazimdir. Muhammed de insanlari cihad'a cagirirken, cennete gideceklerini söylüyordu, ama garantisini veremiyordu, pekii bu insanlarin cehenneme gitmedigi ne malum? kaldiki kendisinin de ayni yere gittigi bence kesindir (tabii varsa eger)

Bu cennet safsatalarina inananlar bence sucludurlar, satis yapanlar degil, bir de aralarinda hakim'in bulunmasi oldukca düsündürücü, T.C nin kanunlarini uygulayan bir kisi icin, durumun trajikomik halini gösteriyor, ne diyelim iste sizlere memleket manzaralari, halk koyun olursa, bu gidisle daha coook... güdülürler! Burada Aziz Nesin'in sözü aklima geldi yüzde %70 si aptal olursa buna sasirmamak gerekir. Gercekten "din" masalini kullanip insanlari maddi ve manevi yönden olsun soyup sogana rahatlika cevirebilirsiniz! yeter ki insanin karakteri bozuk olsun, hele hele bir de kurbanlariniz siradan insanlar olursa, lotto dan 6 tutturmak gibi bir seydir.

Ama biz bunlari burada dile getirdigimiz icin yine suclu bizler oluyoruz ve islama saldiriliyormus diye sonunda da suclu biz olacagiz! Gözleri asil suclulari görmezler ve/veya istemezler! Asil trajikomik olan yer de burasidir.

Saygilarimla iyi forumlar...

Natürelist
09-03-2012, 16:07
Di mi ama! Haydi ispatlasınlar aksini, cennetten yer satılamaz diye!

Sayin Ahbap, neyle ispatini yapacaklar?

Dediginiz gibi bir ispatlasinlar da bizler de imana gelelim.

Yapamazlar, yapmalari icin cennet'in yerini göstermeleri lazimdir, kuru laflar ile degil.

Herhalde cennet'in de sahte hayali bir kurgu oldugunu bunlar da farkina varmislar ki, bu cennette arsa satan insanlari sahtekarlikla sucluyorlar! Yoksa durduk yere adamlari neden tutuklasinlar? Acaba bunlarda mi kendi din'lerinde süphe etmeye basladilar?

"Eger ortada suc unsuru diye bir sey varsa, nedir bu suc unsuru?" Ne yani cennet vardir arsa satiyorum diyen birisi suclumudur?! Almasinlar be kardesim, inanmasinlar bu safsatalara, ama ne yapsin garipler kuran var der ise sonucunda da olur böyle seyler. Bu böyle olursa, kuran da tümden sucludur! Cünkü kuran da insanlara cennet, huri, altin bilezik, sarap, bal, süt vaadederek insanlari kandirmis olur, huri derken erkeklerin en zayif tarafindan yakaliyor ve pe....lik yapmis olmuyor mu?!!

Bence kuran, topluma iyilik degil, kötülük yapan bir kitap dir. Kaldirilip yasaklanmasi gerekir. Ve bununla bir daha da böyle seylerin olacagina da ihtimal verilmez, söylemesi bizden, uygulamasi onlardan.

Saygilarimla iyi forumlar...