PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes Okumalı

yucemanitu
11-03-2012, 19:07
Alın bakalım "Ya sev ya terk et"çiler demokratik T.C. de Kürtlere neler yapıldığını görün. Siz bunu sevebilirsiniz ama biz ne severiz ne de midemiz kaldırır. Gerçi sizin bu ya sev ya terk et mavalı hikaye terk etmek isteyeni de bırakmıyorsunuz. Ama yine de utanmadan ya sev ya terk et diyorsunuz. Bu yazıyı herkes okusun, bunları seviyorsanız diyecek söz bulamıyorum:

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1081386&Yazar=YILDIRIM-TURKER&CategoryID=97

vartor
11-03-2012, 19:42
Haberi irkilerek okudum. Bu asirda insanliga yakismayacak eylemleri duymak asab bozucu. Hayvanlar bile kendi cinsine yapmaz insanin insana yaptigini. Boylelerine hayvan demek bile iltifat sayilir bence.

Özgürcan
12-03-2012, 00:45
Tüylerim diken diken oldu. İnsanlığa sığmayan bir şey bu. Bu şerefsizliği bir kız çocuğuna yapan zihniyet nasıl o hale gelmiş anlayamıyorum. İdama karşı olsam bile bunları duydukça o insanları kendim öldüresim geliyor...

VraeL
13-03-2012, 00:09
Tüylerim diken diken oldu. İnsanlığa sığmayan bir şey bu. Bu şerefsizliği bir kız çocuğuna yapan zihniyet nasıl o hale gelmiş anlayamıyorum. İdama karşı olsam bile bunları duydukça o insanları kendim öldüresim geliyor...

nefret, başkalarını değil senin öldürür ruhen ve kişilik olarak. içindeki enerjiyi kontrollü hale getirip satranç hamleleri haline getirmeyi dene çekirge... (: insan öldürmek hiç güzel bir şey değil, düşünsel olsa da...

Jolly Jocker
13-03-2012, 00:46
Okurken zor dayandım. Birini konuşturmak için çocuğunu, karısını, anasını getirip çırılçıplak soymak, eziyet etmek, tecavüz etmek v.s. devrimcileri konuşturmak için de yapıldı. İnsanlara tecavüz edildi, bok yedirildi, testisleri patlatıldı. Asıl iğrenç olan bu tür şerefsizlerin devletçe özellikle yetiştiriliyor ve istihdam ediliyor olmaları. O herifler hem korunuyor hem de ödüllendiriliyorlar.

Kitlelerin milliyetçilik ve devleti savunmak adına vicdanlarını bir yana atıp bu tür şeyleri görmezden gelebilmeleri ve hatta savunabilmeleri ise ayrı bir yozlaşma örneği. Vah ki ne vah! Bu tür bir olay kendi başına ya da bir sevdiğinin başına gelen kim eline silah alıp daha çıkmaz?

Kim bunun hesabını sormaz?

Hesap sormak insanlık gereğidir, vicdan gereğidir. Bu ülkede solcuların, alevilerin, Kürtlerin çektiği zulme dur demek her vicdanlı insanın görevidir. Bırakın demokratlığı, insan olmanın kriteri budur.

yucemanitu
13-03-2012, 00:58
Bu tür bir olay kendi başına ya da bir sevdiğinin başına gelen kim eline silah alıp daha çıkmaz?

İşte bu çok doğru, şuna buna terörist/ terör örgütü vs. diye b.k atmak kolay bu olayı yaşayan biri dağa çıkmasın da ne yapsın? Devlet resmen bir grup insanı dağa çıkmaya mecbur ediyor sonra da onların karşısına onlar gibi fakir gariban ama onlardan farklı olarak milliyetçi hezeyanlarla beyni yıkanmış kişileri çıkarıyor ve garibi garibe öldürtüyor. Bunu bile bile bu devletin yaptıklarını göre göre hâlâ vatan, millet, Sakarya edebiyatı yapan insanlığından istifa etmiş mahlukların var olduğunu bilmek de en az bu olaylar kadar hayret içinde bırakıp insanın kanını donduruyor.