Orijinalini görmek için tıklayınız : Adnan Oktar vs. Hasan Mezarcı
Dark_Prince
15-03-2012, 00:29
Kiminin saçmalıklarına taş gibi hatunlar zorla güler,kiminin fıkrasına da yalandan da olsa kimse gülmez :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9BRkg2XoSVo
ereninthenature
15-03-2012, 00:38
Tribe girmisler harbiden.Sex, drugs, rock'n roll yasiyor adam hayatini:D
Dark_Prince
15-03-2012, 01:12
Ah ah ne kadar imreniyorum bu adama var ya :D Ben de böyle hayat yaşayabilsem :D
yucemanitu
15-03-2012, 03:30
Anlamadım şimdi bu kadar gülecek ne var? Kızlar sanki kurulu robot gibi adam fossursa gülmeye hazırlar. Gerçi bende de öyle para b.k gibi olursa çıkar zart zort fossururum bana da kikir kikir güler bu robotlar.
Mutezile
15-03-2012, 09:23
3. sınıf çadır tiyatrosu..
Konu mankenleri 'tat' katıyor gösteriye ama, orası ayrı:)
ElestirelHakaret
15-03-2012, 14:26
Türk müslümanlarının bu adam hakkındaki düşüncelerini merak etmişimdir. ;)
Mutezile
15-03-2012, 15:14
Harun Yahya takma adıyla- başkalarına siparişle- yazdırdığı tescilli ''kitaplardan'' ötürü, Okullarda, fuarlarda bedava dağıttırdığı yaratılış atlaslarından ötürü,
Velhasıl İslam davasına ''kendi çapında'' ve kendi tarzında katkılarından ötürü İslamcıların eni konu saygı duyduğu bir muhteremdir.
istatistik
15-03-2012, 17:33
Aslında kendisinin bu tür hareketlerinden rahatsız olan müslümanlar da var.
Tanıdığım bir doktor "Bu kadar kitap yazmış bir adamın bu gibi hareketlerle kendisini rezil etmesi yakışmıyor" şeklinde eleştirmişti. Kitapların doğruluğunu ya da yanlışlığını kendisiyle tartışmadım ama tıp okumuş birinin o safsatalara saygı duyması oldukça şaşırtıcıydı.
Olimpiyat
15-03-2012, 22:46
Yani kitaplarındaki saçmalığı görememiş de, t.v deki olaylar mı batmış:)
Özgürcan
15-03-2012, 23:59
Aslında kendisinin bu tür hareketlerinden rahatsız olan müslümanlar da var.
Tanıdığım bir doktor "Bu kadar kitap yazmış bir adamın bu gibi hareketlerle kendisini rezil etmesi yakışmıyor" şeklinde eleştirmişti. Kitapların doğruluğunu ya da yanlışlığını kendisiyle tartışmadım ama tıp okumuş birinin o safsatalara saygı duyması oldukça şaşırtıcıydı.
Sevgili İstatistik Tıp mezunları genelde üniversitelerine göre farklılık gösteriyorlar. Genelde tekelleşmiş tıp profesörleri evrimin e'sinden söz etmeden tıbbı öğrettikleri için böle insanlar çıkabiliyor.
ereninthenature
16-03-2012, 00:37
Sevgili İstatistik Tıp mezunları genelde üniversitelerine göre farklılık gösteriyorlar. Genelde tekelleşmiş tıp profesörleri evrimin e'sinden söz etmeden tıbbı öğrettikleri için böle insanlar çıkabiliyor.
Cogu tipci, evrimi kabul ederek veteriner konumuna dusmek istemiyor.:D
-O kadar yil bosuna mi okuduk?
bettulgazi
17-03-2012, 04:07
Adnancılar- Mezarcılar- Cüppeliciler- vesaireler..
bunlar müslümansa-
ben bu yobazlıktan beriyim..