PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Geleneksel Bayram İçin Hazırız!..

AhbAp
17-03-2012, 14:08
qipAfQycIF8&feature=related

rastaman
17-03-2012, 20:35
Ateist adam entel olur,dantel olur futbolla falan ilgilenmez.
Üç f kuralı falan yani:)

istatistik
18-03-2012, 00:30
AhbAp bu kez olmadı sanırım :D

AhbAp
18-03-2012, 02:09
AhbAp bu kez olmadı sanırım :D

Olmadı. Aykut Kocaman sağ olsun, olmadı. Olmaması için elinden geleni yaptı. Bu durumda nasıl olabilirdi ki?

AlbatrosS
18-03-2012, 02:14
Olmadı. Aykut Kocaman sağ olsun, olmadı. Olmaması için elinden geleni yaptı. Bu durumda nasıl olabilirdi ki?

Maçı izlemedim ama oyuncu değişikliklerini iddia sitelerinden gördüğümde benim de kanaatim bu yöndeydi. Sanırım ilk golü yedikten sonra epey ürktü...

AhbAp
18-03-2012, 02:21
Maçı izlemedim ama oyuncu değişikliklerini iddia sitelerinden gördüğümde benim de kanaatim bu yöndeydi. Sanırım ilk golü yedikten sonra epey ürktü...

Fenerbahçe'nin karşısında, 6-0 yendiği o takımdan daha dirayetsiz bir takım vardı. 15 dakikada süper bir oyunla 2-0'ı buldu. 20. dakikadan itibaren sürekli pas yapan, oyunu karşı kaleye yıkan takım, bir anda sihirli bir el değmişçesine geriye yığıldı, 70 dakika boyunca 3 pas yapamadan sadece ileri dan-duna başladı.

Maçı 6-0'dan çok daha farklı kazanabilecek olan Fener, 70 dakikalık rezil oyununa rağmen maçı yine de 2-0 kazanabilirdi. Eğer ki Aykut denen şahıs, her hareketinde futbolculukla alakası olmadığını ispatlayan ve 2 golün yenilmesinde de %100 payı olan Serdar isimli ne idüğü belirsiz vatandaşı, her zamanki sevimsiz suratı ve birbirine dolanmış kolları ile seyretmeseydi. Tercüman Samet'i onun yerine alsa, maç en kötü 2-0 biterdi.

Fener'İn bayramı, Kadıköy'de yenilmemeyi başaran Galatasaray'ın bayramına döndü.

istatistik
18-03-2012, 02:30
Erken bir zamanda 2 farkla öne geçmenin ağırlığını kaldıramadı ve takımı geri çekti. Faturası da ağır oldu. Aykut gibi bir hocanın, karşısında kim olursa olsun geri yaslanan bir takımın başına neler geleceğini bilmesi gerekirdi. Hal böyle olunca 26. dakikadan sonra Galatasarayın baskı kurup oyunun kontrolünü eline alması sürpriz değil. Tarafsız gözle maçın yorumu buna yakın bir şey.

Galatasaraylı bir Taraftar olarak, Fener bu kadar geri çekilmişken fırsatı değerlendirememesi Galatasaray'ın beceriksizliğidir diyorum. Son dakikada kaçan gol ise evlere şenlik.