Orijinalini görmek için tıklayınız : TD Sitesi Satranç Şampiyonası
Güzel olmaz mıydı?
Katılmak isteyenler eşleşir, çeyrek final yarı final vs vs ilerleriz.
Foruma renk katsın biraz.
Mynet üzerinden yaparız, yazmayı unutmuşum.
Ben varım ayrıca süper olur
Nasıl olacagını da ayrıntılandırır mısınız.
saygılarımla
Satranç ile eskiden çok ilgiliydim. Hatta bir dönem federasyona bağlı satranç hakemliği de yapmışlığım vardır. Reti, Cabaplanca, Euwe, Suetin'in vs. kitaplarını çalışırdım; Kahraman Olgaç ve Yakup Bayram'ın peşinden koştururdum.
Çok uzun zaman oldu, hiç oynamadım. Bir ara Mynet gibi sitelerde oynardım bu oyunu. Ama oradaki oyuncuların kendilerini test etmek yerine, program kullanarak rakiplerini yenmelerinden ne haz aldıklarını hala anlayabilmiş değilim. Sizin bu turnuva da benzer şeylere sahne olmasın? :)
Dark_Prince
30-03-2012, 00:52
Güzel bir fikir.Bir satranç hayranıyım fakat uzun zamandır oynamıyorum,çevremde de pek seven,anlayan yok zaten.
Ama bayaa eğlenceli olur,her ne kadar yenileceğimi bilsem bile katılırım :D
spartacus
30-03-2012, 00:57
Sevgili Vrael güzel olurdu...
Aracı bir platformda yapılması taraftarı değilim. Bunu sitemiz üzerinden nasıl yaparız bu konuyu araştıralım...
Sevgili AhbAp
O zaman sen jüri ol. Rakip olma :)
Satranç ile eskiden çok ilgiliydim. Hatta bir dönem federasyona bağlı satranç hakemliği de yapmışlığım vardır. Reti, Cabaplanca, Euwe, Suetin'in vs. kitaplarını çalışırdım; Kahraman Olgaç ve Yakup Bayram'ın peşinden koştururdum.
Çok uzun zaman oldu, hiç oynamadım. Bir ara Mynet gibi sitelerde oynardım bu oyunu. Ama oradaki oyuncuların kendilerini test etmek yerine, program kullanarak rakiplerini yenmelerinden ne haz aldıklarını hala anlayabilmiş değilim. Sizin bu turnuva da benzer şeylere sahne olmasın? :)
hadiya öyle programlar mı varmış. El-ilahım yarabbim bende bu adamlar beni nasıl oluyordu böyle yeniyor diyorum .D
spartacus üstat
hiç anlamam o konulardan ne yazık ki, ilk aklıma gelen mynet oldu. başka site dahi bilmiyorum zaten.
istatistik
31-03-2012, 00:17
hadiya öyle programlar mı varmış. El-ilahım yarabbim bende bu adamlar beni nasıl oluyordu böyle yeniyor diyorum .D
spartacus üstat
hiç anlamam o konulardan ne yazık ki, ilk aklıma gelen mynet oldu. başka site dahi bilmiyorum zaten.
Basit şekli için internet üzerinden oynarken aynı anda aynı hamleleri bilgisayara karşı da yapanlar var. Zevk almak yerine puan kazanmak üzerine saçma bir yöntem.
Site üzerinden böyle bir şey organize edip uygulayabilme imkanımız var mı araştırmak gerek.
ereninthenature
03-04-2012, 16:29
Ben de katilmak istiyorum.Coban mati yapayim bir sizi:D
terekeme
08-04-2012, 20:30
Kesin şampiyonum!
Mutezile
10-04-2012, 11:24
Ben de varım.
Mutezile
10-04-2012, 11:27
10-12 den fazla katılımcı olursa Turnuva tablosunu, eşlendirmeyi ben hazırlarım (istenirse eğer)..
Haftanın belli gün ve saatinde yahoo/mynette falan buluşulur oynarız.
Maçları ve sonuçlarını TD'de yayınlarız.
Gerçekten renk olur.
Güzel fikir
bursali68
26-04-2012, 17:49
Merhaba,
Böyle bir turnuvada olmak isterim....
Foruma eklenti ekleyip kendi sitemiz üzerinden mi yoksa mynet gibi aracı bir site üzerinden mi olup olmayacağına karar verip başlatabiliriz. Geriye sadece eşleşenlerin aynı saatlerde online olmaması, iş yerinde olması, okulda olması gibi sorunlar kalıyor.
izleyici olarak katılabilirim: )
oğlum yada katılabilir.kendisi 11 yaşında olup lisanslı satranç oyuncusudur da.
Özgürcan
26-04-2012, 22:06
Ben de katılmak istiyorum mumkünse...
metinietzsche
08-06-2012, 10:31
Güzel fikir arkadaşlar, gerçekleşirse bir gün, ben de katılmak isterim. Playchess üzerinden oynuyorum fırsat buldukça, online turnuva da düzenleyebiliyoruz. Lakin oyunların süreli ve mümkünse kısa süreli olması mantıklı olur çünkü internet dünyasında satrancı, bilgisayar programları yardımıyla oynayanlar da var. Saygılarımla
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=153638&page=3
Burada başka aramalar yapılınca da başka modlar çıkıyor.
Kolay gelsin.
bi ara yapılsa iyi olur..