PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalniz deĞİlİm yalniz deĞİlsİnİz

mid life sun
01-06-2012, 20:16
merhaba arkadaşlar çok uzun yıllardır bu siteyi takip ediyorum. hatta bazılarınızı aileden birisi gibi görüyorum (özgür beyin ..) hep sizleri okudum şimdi yazmamın nedeni müslümanlıkı redettim (12 yıl önce) çok uzun zamanıdr düşünsel anlamda kendimi çevremde yalniz hissediyorum aslında çevremdeki insanların hiçbiri kuranı okumamış iyi eğitimli kültürlü ama islam aslında saygı dini ama bunlar yanlış yorumluyor ekolunden geliyorlar.üye olmamdaki amacım sadece yalnız olmadığımızı hissetmek tanıdık ses duymak dinin hertarafı gibi sardığı bir ülkede nefes alabilmek ve hayatımı değiştirdiği ve bana umut olduğu içimdeki boşluğu doldurduğu sorularıma cevap verdiği için turan dursuna kitaplarına ilhan arsel e makalelerine bu forumu ayakta tutan herkese ve bu isimleri yaşatmaya çalışan forum yetkilerine teşekkür etmek istiyorum yalnız değilim yalniz değilsiniz

sergenci
01-06-2012, 20:57
Sn. mid life sun hoşgeldiniz, gerçekleri görmeniz çok sevindirici ayrıca düşüncelerinizde. Esenkalın.

mid life sun
02-06-2012, 10:51
çok teşekkür ederim. yabancı tarihi kaynaklardan islamiyeti ve muhammedin hayatını savaşlarını roma imparatoru ilearasındaki mektup araştırmak ve okumak istemiştim. ama düzgün bir şey bulamadım bulduklarımda islami kaynaklara dayalı copy paste alıntılardı. bana kaynak öerirseniz sevinirim .türkçeye çevrilmesine gerek yok ingilizce ana metininde okuyabilirim
iyi günler

vartor
02-06-2012, 20:06
Oncelikle aramiza, yuvaniza hosgeldiniz. Burasi, kendinizi cogunluk hissedebileceginiz bir site olmasi ozelliginden dolayi, hepimiz icin onemli. Hur dusunce ve halkin bilgilenmesi ugruna, olumu bile umursamayan Turan Dursun'un adini yasatmaya hep beraber devam edecegimize eminim.

Natürelist
03-06-2012, 08:44
.......üye olmamdaki amacım sadece yalnız olmadığımızı hissetmek tanıdık ses duymak dinin hertarafı gibi sardığı bir ülkede nefes alabilmek ve hayatımı değiştirdiği ve bana umut olduğu içimdeki boşluğu doldurduğu sorularıma cevap verdiği için turan dursuna kitaplarına ilhan arsel e makalelerine bu forumu ayakta tutan herkese ve bu isimleri yaşatmaya çalışan forum yetkilerine teşekkür etmek istiyorum yalnız değilim yalniz değilsiniz......

Sayin mid life sun,

inanin bazen kendimi bende cok yalniz hissediyorum ailem dostum esim ve cevrem olsa dahi bile, ateist'tim! dedigin anda tepkiler gelmiyor desem yalan söylemis olurum. Bu denli kök salmis bir inancin, insanlara hayali bir düs oldugunu anlatabilmek bence dünyanin en zor isi olsa gerek! icinizdeki boslugu dolduran ve umut veren dogru adrese hosgeldiniz!

Sevgiler....

Neva
03-06-2012, 10:29
Hosgeldiniz aramiza.