Orijinalini görmek için tıklayınız : Dinsizler Örgütleniyor
Jonathan
05-06-2012, 03:06
Merhaba Arkadaşlar,
Bu siteyi daha önceleri de takip ediyordum, ama forum bölümüne üye olmamıştım, şimdi oldum.
Bir arkadaşımın paylaştığı bir linki yayınlıyorum:
http://www.yourfreepoll.com/jvpxgdmmsp.html
Sanırım gündemde yaşananlardan sonra, ateist-agnostik-deist-panteist vb. tüm dinsizler örgütlenmeye çalışıyor. Böyle bir anket düzenlemişler, lütfen sizde oyunuzu verin ve MUHAKKAK PAYLAŞIN!!!
Hoşgeldin Jonathan, forumda hoş vakitler geçirmeni dilerim..
Güzel ve anlamlı bir anket aslında, oyladım şu an ve umarım Türkiye'de bir derneğimiz olur.
Jonathan
05-06-2012, 06:11
Teşekkürler adminim.
Sizin siteyi uzun zamandır takip ediyordum, fakat üye olmamıştım, dün nasip oldu. Aynı mesajı sizin iletişim formundan, site yönetimine de gönderdim. Bana bu anketi birçok kişiye yaymamda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Gündemde son yaşanan gelişmelerden sonra, böyle bir örgütlenme gerçekten bir zorunluluk haline geldi bence de. Sizin site yönetiminizi ve örgütlenme yapınızı vs. takip ediyordum, güzel bir yönetim anlayışınız var, bunun bir STK ya dönüşmemiş olması üzücü aslında. Umarım bu linkini paylaştığım, anketi hazırlayan arkadaşlar da sizinle işbirliği içerisine girerler ve elbirliğiyle haklarımızı savunabileceğimiz bir STK mız olur.
Tekrar hoşbulduk.
Hoşgeldin Jonathan, forumda hoş vakitler geçirmeni dilerim..
Güzel ve anlamlı bir anket aslında, oyladım şu an ve umarım Türkiye'de bir derneğimiz olur.
hoşgeldin jonathan.bende oy verdim.türkiyede bazı şeyleri yapabilmek için çok büyük adımlar atmak gerekiyor.umarım bi gün,herşey istediğimiz gibi olur.
sergenci
05-06-2012, 15:32
sn. Jonathan hoşgeldiniz. Bende oyumu kullandım, şu ana kadar 187 kişi kullanmış, temennim arkası bol sıfırlı olsun. Esenkalın.
Dostlar,
Bana öyle geliyor ki, ÖZGÜR DÜŞÜNCE nedir, bu tam olarak anlaşılmış değil. Özgür düşünce sahibi, kendisini herhangi bir sınırlayıcı niteliğin içinde görmez...
Önce kavramları ve içerdikleri manaları anlayacağız ki gerçeği bulmamız gereksiz uzun yollarda harcanmasın...TSK veya bir dernek ya da, bir sendika'ya üye olanın özgür düşünce sahibi olmasını beklemeyiniz...
Sevecenlikle,
Dark_Prince
06-06-2012, 21:18
Öncelikle hoşgeldin diyorum dostum;
Kesinlikle örgütlenmeliyiz,ben de oyumu kullandım :)
DDiderot
06-06-2012, 23:38
örgütlenmeli ama nasıl olacak en ufak bir fikrim yok.
Dark_Prince
06-06-2012, 23:44
örgütlenmeli ama nasıl olacak en ufak bir fikrim yok.
Birilerinin başı çekmesi lazım,yani önce bir kurum kurulmalı bizim desteklerimizle,sonra o çatı altında toplanılmalı :)
DDiderot
06-06-2012, 23:57
zor valla, yakarlar o çatıyı yakarlar :)
Dark_Prince
07-06-2012, 00:10
zor valla, yakarlar o çatıyı yakarlar :)
Doğru diyosun ama gün gelir yakanlar biz oluruz bro Ellah böyüktür :)