Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Önerim Var!
-Bir gazetenin bütün köşe yazarlarına, burada kendi isimleri ile bir konu açtırarak, istedikleri bir forum başlığı altında bizlerle tartışmaya dönük bir davet yapsak, nasıl olur sizce?
Gazete yazarlarını değil, ilahiyatçıları çağıralım.
Gazete yazarlarını değil, ilahiyatçıları çağıralım.
Hangi gazeteden olduğunu söylememiştim, ama!
YasasinBilim
11-06-2012, 01:32
Hangi gazeteden olduğunu söylememiştim, ama!
kabul ederlerse süper olur.
bir de ödül koyalım. ikna edici olurlarsa müslüman olacağımızı taahhüt edelim.
içimizden birinin bile "nasıl müslüman oldum" diye başlık açması onlar için en büyük propaganda malzemesi olacaktır. bu ödüle atlarlar gibime geliyor.
vazgeçtim. aklıma bile getirmek istemiyorum ama rüşvetle ve kılıç zoruyla bunu yapma ihtimalleri de var :)
içimizden birinin bile "nasıl müslüman oldum" diye başlık açması onlar için en büyük propaganda malzemesi olacaktır. bu ödüle atlarlar gibime geliyor.
vazgeçtim. aklıma bile getirmek istemiyorum ama rüşvetle ve kılıç zoruyla bunu yapma ihtimalleri de var :)
Valla, sitenin girişine bir afiş hazırlayıp bütün gazetelerin köşe yazarlarına çağrı yapabiliriz. Kabul eden gazetenin köşe yazarları ile burada bir gün boyunca kitap imzalar gibi, birlikte bir şenlik yapabiliriz.
ne kadar ilkel düşünüyorsun muhterem azizim, biraz kendi avatarından örnek alsana :) Kılıçla değil, desert eagle ile, akrepler ile gelirler. ayaklarında şık parlak köseli ayakkabılar ve pahalı takım elbiseler olur. ellerinde tabancaların üstünde osmanlı tuğrası ve arabesk temalı motifler olur. (:
-Bir gazetenin bütün köşe yazarlarına, burada kendi isimleri ile bir konu açtırarak, istedikleri bir forum başlığı altında bizlerle tartışmaya dönük bir davet yapsak, nasıl olur sizce?
ben forumun öncelikle, görünüm-tema-yazı fontu vb konularda kökten değişmesi gerektiğini düşünüyorum. ondan sonra yapsak daha iyi olur. böyle düşünmemin sebebi şu: http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=440635&postcount=14
Forumlarla bu iş olmuyor belkide. Konular orada burada dağınık. Bazı başlıklar geride kalmış görünmüyor, konu üstüne konular açılıyor. Forumlar baya kötü durumda.
Kişisel bloglar olsa daha iyi olabilir. Çok daha güzel olabilir.
yucemanitu
12-06-2012, 21:47
Bence bu tartışmayı bu forumda yapmak tehlikeli olur çünkü bir düşüncesiz arkadaş çıkar kalkar Muhammed'in her yaptığına bir ad koymaya kalkabilir sonra ayıkla pirincin taşını. Çok dikkatli olmak lazım, "Kendi 54 yaşındayken 9 yaşındaki kızla zifafa girdi." denir ama "sübyancı" denmez. "Tevrat'tan pek çok yeri kopyaladı" denir ama "fikir hırsızlığı" denmez. Beni Mustalık Gazası'nda yapılanlar anlatılır ama "tecavüzcü" denmez. Müellefei kulub anlatılır ama "rüşvet" denmez. Bunlar dendiği an tepemize çökerler.
Bence bu tartışmayı bu forumda yapmak tehlikeli olur çünkü bir düşüncesiz arkadaş çıkar kalkar Muhammed'in her yaptığına bir ad koymaya kalkabilir sonra ayıkla pirincin taşını. Çok dikkatli olmak lazım, "Kendi 54 yaşındayken 9 yaşındaki kızla zifafa girdi." denir ama "sübyancı" denmez. "Tevrat'tan pek çok yeri kopyaladı" denir ama "fikir hırsızlığı" denmez. Beni Mustalık Gazası'nda yapılanlar anlatılır ama "tecavüzcü" denmez. Müellefei kulub anlatılır ama "rüşvet" denmez. Bunlar dendiği an tepemize çökerler.
Yücemanitu'ya bu konuda katılıyorum. Hem kendisi bu işleri bilen biri.
angel333
15-07-2012, 14:45
olabilir..........