Orijinalini görmek için tıklayınız : Derler ki,,,
Dostlar,
Derler ki; FEMİNİZM KOCAYI BULANA KADARDIR.
Komünizm PARAYI bulana kadardır.
ATEİZM UÇAK SALLANANA KADARDIR.
Katılıp, katılmamanız önemli değil. Önemli olan gerçeklerdir...
Wov, zihnimdeki herşey çözüldü birden :)
Komünizm:
Komünizm'in babalarından Friedrich Engels'in için senin komünizm "gerçeğin" tersine işlemiş büyük ihtimalle. [1] (http://tr.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Engels#Hayat.C4.B1)
Ateizm:
"Rahat yaşamak uğruna gerçeği mezara mı götüreyim; halka gerçeği anlatmak uğruna ölümü mü göze alayım?" Turan Dursun.
Bu tip, "benim doğrularım" temelli konulara girmeyi hiç sevmiyorum, neticede tüm argümanlar konuyu ortaya atanın subjektif kanaatleri çevresinde şekilleneceğinden çatışma kaçınılmaz oluyor. Ancak apaçık yanlış algılamaları da göstermeden edemedim.
---
Ve evet, tüm komünist olduğunu iddia edenler hümanist, insan canlısı, ekonomik ve sosyal eşitlikçi değil.
Elbette tüm ateistler "tanrı" olgusundan tümüyle sıyrılabilmiş değil.
Olmaları da gerekmiyor. İnsanın doğası gereği.
:)
Din Bilim ve Evrim'in tartışıldığı bir siyaset meydanı vardı , onu izlemiştim , katılımcı olan ilahiyatçı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır da yukarıda ki sözlere benzer bişeyler söylemişti..
Zayıf karakterli insanlar için geçerli olabilir.
"turandursun"un sitesindesin sevgili sesli (:
buranın üyeleri, uçak istediği kadar sallansın, tırsağına gider sarsıntının sebebini araştırır, baktı uçak düzelmiyor, diğerleri son "DUASINI" edip, son "BESMELEMESİNİ" çekerken bizimki o sırada son parüşütü yürütüp atlar kurtulur. yaaa yaaa yaaaaaa :D :D :D beyin bedavaa kankaaaaaaaaaa :D
Uçak düşerken dindarlar ne yaparlar kurtarması için yaratıcılarına dua ederler bu dua düşen bir uçakta kaç kişinin işine yaramış merak ediyorum. İşe yaramayan duayı etsen ne olur etmesen ne olur.
Turnusol
30-07-2012, 11:27
uçak düşerken dindarlar ne yaparlar kurtarması için yaratıcılarına dua ederler bu dua düşen bir uçakta kaç kişinin işine yaramış merak ediyorum. Işe yaramayan duayı etsen ne olur etmesen ne olur.
Milli piyangonun her çekilşinde dua ederler ben bir kişiye çıkacağını bilirim büyük ikramiyenin.
Tanrının gücü tüm duaları kabul etmeye yetmez.
Abd müslümanları hallaç pamuğu gibi atıyor .Dövdükçe coşuyor. Daha çok dövüyor.
Duaların hiç biri bombaların rotasını değiştirmiyor.Otomobiller benzinle müminler duayla gider....!!!
Ucak sallanmaz yalniz, ona turbulans denir, aciklamasi da mevcuttur. Birazcik fizik bilgisi yeterlidir.
Bkz.http://en.wikipedia.org/wiki/Turbulence
Yetmedigi yerde oksijen maskeleri mevcuttur, bu yuzden ucaga binince size uygulamali anlatirlar.
O da yetmezse, arka koltuklara yakin manuel inis takimi acan kollar mevcuttur. Bkz. Ucak tipleri(Boeing, Airbuss vs.yolcu ucaklari)
Insan bilmedigi birseye binmemelidir. Afrika yerlileri de vakti zamaninda basit ucaklari tanri saniyordu .
O da yetmezse yaninizda dogal olarak korkudan mosmor olmus, elleri dizlerinin ustunde acik vaziyette tahiyat okur gibi oturan veya cift hac (cross) cikaran veya sinir bosalmasi sebebiyle ile surekli gaz cikarip, burnunu karistiran teist'lere korkma deyip yardimci olursunuz. Hani nerde tanrin kardes demezsiniz yani, insandir neticede.
Zaten kalbi veya tansiyonu varsa bu daha onemlidir.Ucagin dusuyor olmasi ikincil sorundur.
O telasinda, o ateist filan tanimaz, kim sorunu cozuyorsa, yardim ediyorsa ona yonelir.
Dusecekseniz duseceksinizdir yani, motorlar yanar, kanatlardaki alkol cekilir kasitli, ariza cikar vs. veya dotu boklu kuslar gelip, ucagin ucus istikametini V ucus olarak algilayip , celik kusun canina okuyabilir bunda bir sorun yok.
http://2.bp.blogspot.com/-b0jS821V4-c/Tz1Vq9P7ZhI/AAAAAAAAB-k/K2SP6VybccI/s1600/stock-vector-black-and-white-illustration-in-the-form-of-flying-geese-units-55617847.jpg
Anlam yuklemeye de gerek yok.
Ucak da "ol "emrinde oldugu gibi bir an icinde dusmez, kisa da olsa bir sureci vardir.
Deve mevcudiyetine ragmen, teist ucaga binip, hem de ucagin dusmesinden tanri cikaramaz yani.
Gemileri yuzduren, denizde bogan tanrisi mevcut, gitsin Cruise'e binsin.
Yok cok korkuyorsa olumden, otursun oturdugu yerde.
Gercek budur kisa ve oz yani.
Artik Abdulaziz mi soyler, ahmet mi soyler mehmet mi soyler bilmem ben.
Iman ettigi Kuran'larini okusunlar, anlasinlar, hatmetsinler once, kereste'ye, ucak dusse de bir halt olmaz yani.
Olimpiyat
30-07-2012, 11:56
sözün aslı şu:
Communist until you get rich. Feminist until you get married. Atheist until the airplane starts falling..
Görüldüğü gibi sallanma yok :)