Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet kötüyse, bütün Mehmetler kötü değildir
aysehatun
02-08-2012, 04:19
Örnek veriyorum mehmet kötüyse, bütün mehmetler kötü değildir.
kasarsis
02-08-2012, 05:01
ayşehatun iyiyse bütün ayşeler iyi olmayacağı gibi mi...
aysehatun
02-08-2012, 05:04
ayşehatun iyiyse bütün ayşeler iyi olmayacağı gibi mi...
ayşe hatundan borç aldım, başka ayşe hatuna para verdim, demek ki borcum ödendi gibi.
kasarsis
02-08-2012, 05:08
ayşe hatundan borç aldım, başka ayşe hatuna para verdim, demek ki borcum ödendi gibi.
ben de öyle düşünmüştüm...
yanılmamışım..
gerçeğini kaçırmak (benim işim gerçeğini bulmak)
aysehatun
02-08-2012, 05:14
ben de öyle düşünmüştüm...
yanılmamışım..
gerçeğini kaçırmak (benim işim gerçeğini bulmak)
Gerçek kaçıyorsa, koşmalısın.
kasarsis
02-08-2012, 05:16
sen gerçeği bulmuşsun bu koşuşturma neden?
Sevgili Ayşe hatun
Sizi daha ilk yazınızda tanıdım.Bir müslümandan aldığımız parayı diğer müslümanlara ödemekle borcumuzu bitirmiş olurmuyuz sorusu genelleştirmeyi yanlışlayan kılıç gibi zeka dolu bir soru.
Fakat ben şunu biliyorum müslümanlar kitaplarını ve dinsel değerlerini canlarının önünde tutarlar.Okumadan iman gibi ciddi bir zaafla dinlerini yaşarlar .
Kitleler bireylerden oluşur evet.
Kitlelere öldürün ayetleri ile çok şeyler yaptırıldığının kanıtıdır tarih.
Giderek yaygınlaşan bireysel vahşetin kitlesellik kazanamıyacağına dair bir görüşünüz.Bu yolda bir öneriniz yada çıkış yolunuz varmı.Baş tacısınız.
Ama endişelenmek için haklı gerekçelerimiz .
Soru olarak önümüze koyduğunuz dahiyane açmazla bitmiyor.
Bu insanlar Allah adına kullanılabiliyorlar,kullanılacaklar hatta sizide Allah adına çarşaf adı verilen poşete tıkacaklardır.
Lütfen ne yapılmalı. ?
Onu söyleyin.
Çözüm ne.
İnsanları cayır cayır yakanlar tek kişi değil.
Alevlerin arasında kalmıyacağımızın yolunu gösterin
Alevler etrafımızı kuşatmadan.Girdikleri bu vahşi barbar hipnozdan onları nasıl uyandıracağınızı yazın.
Kitap kötüyse Mehmet'in iyi ya da kötü olması birşeyi değiştirmez.
Kitap kötü, mehmet kitaba inanıyor ve mehmet iyiyse o zaman Mehmet münafıktır :D
Kotu nedir? Devaminda iyi nedir?