PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköylüler Evrim Düşmanlarına İzin Vermedi

dilaver
09-08-2012, 14:44
http://haber.sol.org.tr/bilim-teknoloji/kadikoyluler-evrim-dusmanlarina-izin-vermedi-haberi-58178

qlause
09-08-2012, 15:30
aylarca her gün saatlerce a9 kanalını izlerdim tabi büyülenmiş gibi o kanal yüzünden kardeşim namaz kılıyo küçük sayılır 14 yaşında beyni yıkandı tabi.

gösterdikleri herşey sahte fosiller vs ya diyorum siz bu fosilleri nereden buluyosunuz açık seçik masanın üzerine fosil atıyodu 70milyon yıllık vs bu kazı çalışmalarını nerede yürütüyolar diye merak etmedim değil.

evrimcilerle ilgili saçma saçma şeyler söylüyolardı ama ipe sapa gelmez şeyler iyi hatırlıyorum şöyle diyodum "bir bilim adamı yıllarca okumuş belli bi zekası var yani böyle saçma şeyler uydururmu (maymun fosiliyle insan fosilini birleştiriyolarmış)" sürekli evrimcilere karşı bi nefret vardı.

Abuk sabuk resimler gösteriyolardı bunları evrimciler çizmiş diyolardı halbuki öyle bişey yok hepsini dindar kesim çizmiş inanamıyodum küçük bi araştırmayla hemen ortaya çıkıyor hayret verici birşey bir tv kanalı üzerinden halkı kandırıyorlar herşey yalan ama kimse dur demiyor.

Yine bedava binlerce kitap dağıtıyolar kampanyalar düzenliyolar standlar açıyolar sahte fosilleri sergileyip herkezin beynini yıkıyolar.

ordaki hanfendiyi tebrik ederim oldukça bilinçi bir insan diğerleri trene bakar gibi vay bak sen allahın işine derken kadın fosillerin sahte olduğunu şap diye anladı.

polisi anlamakta güç hiç bir mantığı olmayan şeyler söylüyor.

uyar
09-08-2012, 18:04
bugun de benzen bir şeyler yapılmaya çalışıldı ancak yine fosillerini toplayıp gittiler...

ALKA
09-08-2012, 18:38
Değerli fosillerin (!) toplanırken havluya sarılması zaten işin ne denli ciddiyetsiz ve özensiz olduğunu gösteriyor.. ve bu fosillerden bir kısmı iddia edildiği gibi gerçek de değil alçıdan.. Hatta bir sergisinde fosilin alçıları dökülmüştü.

Bunun yanında sergideki bu modeller Çin Halk Cumhuriyeti'nde fosil işleme ve eskilendirme fabrikalarında üretilen ürünler. Yeni ölmüş veya avlanarak öldürülmüş aslan, kaplan gibi hayvan iskeletleri bu fabrikalarda fosile benzer şekilde işlenerek eski bir görünüm kazandırılıp ev ve bürolar için dekorasyon olarak hazırlanıp seri halde satılıyorlar ve bunlar tamamıyla legal satın da alınabilmektedir. Yani bunlar çoğunlukla Çin malı birer sanayi ürünleri.. Harun Yahya'nın faydalandığı ve bilmeyenleri milyonlarca yıl yaşında diye kandırdığı fosiller buradan gelmektedir. Aslında daha yeni ölmüş canlıların eski bir görünüp kazandırılarak işlenmiş iskeletleri..

Bilim ve Gelecek dergisinin Haziran 2012 tarihli 100 sayısında (http://www.bilimvegelecek.com.tr/?sayi=100) Harun Yahya'nın çakma fosillerinin aslen nereden geldiği ve Yaratılış Atlası'nda kullandığı fosillerin nasıl oluşturulduğu konu edilmişti. İlgilenenler için bir kısmını buraya alıntılıyorum:

Yukarıdaki kısımlarda betimlenmiş gafların bazıları gülünç olsa da, bize kalırsa eğer HY tarihte izini bırakacaksa, bunun sebebi, YA’da ürettiği sahte bulgular olacaktır. Aslında, YA Avrupa’da dağıtıldıktan kısa süre sonra, C1-2’nin ve C1-4’un 240-241. sayfalarındaki “örümcege”, bilinen herhangi bir türe uymuyor diye bilhassa dikkat çekilmişti. Özellikle, yaban arısına benzer iğneli karnıyla, boncuk benzeri kırmızı gözleriyle, kıskaçlı ağzıyla bu örümcek benzersizdi (Resim 25; internet sitesi 24). Çünkü aslında Graham Owen’in yaratmış olduğu bütünüyle hayal ürünü bir hayvandır. Owen, gerçekçi dekoratif hayvan modelleri ve yapay balıklar (olta yemi) üretiminde uzmanlaşmış bir sanatçıdır. Aslında bu örümceği, o zamana kadar yaptığının aksine, var olan bir türü kopyalamak için değil, hayali® bir hayvan yaratmak için tasarlamıştı (Hardy-Greys reklamı için) (internet sitesi 24). Fakat HY bu modelden, şu iddiasını desteklemek için canlı bir örnek niyetine faydalanmıştır: “Günümüzün örümcekleri, milyonlarca yıl önce yaşamış örümceklerin tüm özelliklerini barındırıyor”!

Devamı..
http://www.bilimvegelecek.com.tr/?goster=1680

rastaman
01-09-2012, 15:30
Helal olsun,bu sahte fosilcilere haddini bildirenleri tebrik ediyorum.

Adamların hiç bir şeyden utanması yok,insan neye inanırsa inansın her şeyden önce dürüst olur,karşısındakini aptal yerine koymaz.

3 yıl önce ben de Ateistforumda bu sahte fosillerle ilgili birşeyler yazmıştım;

http://www.ateistforum.org/index.php?showtopic=23686

bakkalmahmud
11-09-2012, 18:05
Bu kanali (a9)arasira bende izlerim,cok kahpece bi yöntemle saldiriyorlar,sürekli arkadan atiptutma var,madem evrim yalan senin put dogru,cikar hergün evrimcileri, arkasindan atip tutdugun komunistleri kanalina ,tartis,halkda neyin ne oldugunu görsün,adamlarda tv kanali var herkese ulasabilip rahatca beyin yikayabiliyorlar,aydinlarsa kisitli imkanlarla ancak birkacini kurtarabiliyor,,bence birlesip bir kanal kurmali tamamen halkin ve bagimsiz bir kanal ,ayni bu site gibi.