PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan'da oruç dayağı!

Ahlaksız
20-08-2012, 05:12
http://www.muhalifgazete.com/resimler/19.08.2012_438655_9_44_.jpg
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından duyurulduğuna göre, dün gündüz saatlerinde Erzincan'ın en kalabalık meydanlarından birisinde, sigara içen M. Sezer isimli bir yurttaş 15 -20 kişilik bir grup tarafindan öldüresiye dövüldü.

Vakıf, saldırının onlarca kişinin ve bir polis aracının önünde gercekleşmesine rağmen polislerin araçlarından inmediğini söyledi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, "Ramazan bitmeden saldırılar bitmeyecek. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da yurdun dört bir yanından, her gün bir Alevi can'ımıza saldırı ve linç haberi alıyoruz. Yeter diyoruz! Ancak yetmiyor!" derken, yetkilileri ve savcıları göreve çağırdı.
http://www.muhalifgazete.com/45948-Erzincanda-oruc-dayagi.htm
Bu ülkede polis bile bizim dövülmemizi/öldürülmemizi isterken,gel de küfretme..!

Pkklılar bile sizlerden daha mertler şerefsizim..Ulen bu müslümanları gördükçe teröristler gözüme melek gibi geliyor..Teröristler çoğunlukla eli silahlı askere/polise saldırıyor..Bu alçak onlarca kişi bir kişiyi linç ediyor..Poliste kenardan bakıyormuş..!!!!!!!!!!

nebukadnezar
20-08-2012, 10:15
http://www.muhalifgazete.com/resimler/19.08.2012_438655_9_44_.jpg
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından duyurulduğuna göre, dün gündüz saatlerinde Erzincan'ın en kalabalık meydanlarından birisinde, sigara içen M. Sezer isimli bir yurttaş 15 -20 kişilik bir grup tarafindan öldüresiye dövüldü.

Vakıf, saldırının onlarca kişinin ve bir polis aracının önünde gercekleşmesine rağmen polislerin araçlarından inmediğini söyledi.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, "Ramazan bitmeden saldırılar bitmeyecek. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da yurdun dört bir yanından, her gün bir Alevi can'ımıza saldırı ve linç haberi alıyoruz. Yeter diyoruz! Ancak yetmiyor!" derken, yetkilileri ve savcıları göreve çağırdı.
http://www.muhalifgazete.com/45948-Erzincanda-oruc-dayagi.htm
Bu ülkede polis bile bizim dövülmemizi/öldürülmemizi isterken,gel de küfretme..!

Pkklılar bile sizlerden daha mertler şerefsizim..Ulen bu müslümanları gördükçe teröristler gözüme melek gibi geliyor..Teröristler çoğunlukla eli silahlı askere/polise saldırıyor..Bu alçak onlarca kişi bir kişiyi linç ediyor..Poliste kenardan bakıyormuş..!!!!!!!!!!

Dün oruç değildi ki? Bi yanlışlık olmasın...
Kaldı ki ne olursa olsun, bir ülkede oruç tutmuyor diye insanlar linç ediliyorsa kapalı topluma doğru gidiyoruz demektir.
Derhal sınırlar kapatılmalı ve hiç bir turist yabancı iş adamı kabul edilmemeli.

Her zaman düşünmüşümdür; bizim Polisimiz kendi milletimize zulüm yapmak için mi eğitiliyor?

Polisin duyarsızlığı bir yana, vatandaşa karşı olumsuz tutumunu yansıtan böyle binlerce olay yaşanıyor ama ancak binde biri medyada.

Ahlaksız
20-08-2012, 13:30
Dün oruç değildi ki? Bi yanlışlık olmasın...
Arefe günü yaşanmış bu olay..

Olimpiyat
20-08-2012, 14:09
Memleketim ne hale gelmiş...

bakkalmahmud
20-08-2012, 16:04
Memleketim ne hale gelmiş...

Türk kanallarini pek seyretmem,birkacgündür gözgezdiriyorum nereyi acsam din propagandasi,(A9 apayri bialem).
Merak etdiyim Atatürkün cumhuriyetinde Atatürkcüler ,laikler nerede,Devletin televizyonu bile beyin yikamayla mesgul,bu halk ne zaman birseyler yapacak?,seriat gelincemi?,seriat geldiginde cok gec olur.

Amenhotep
20-08-2012, 16:28
Her zaman düşünmüşümdür; bizim Polisimiz kendi milletimize zulüm yapmak için mi eğitiliyor?

Polisin büyük çoğunluğu nurcu. Hele Erzincandakilerin tamamına yakını nurcudur. Namaz kılmayana hain gözüyle bakarlar, oruç tutmayanı sen düşün.

bakkalmahmud
20-08-2012, 16:42
Halkin beynine 4 yönden(sagindan solundan arkasindan önünden,bana bir kuran ayetini hatirlatiyor ama neyse)bonbardiman yetmiyormus gibi birde bu dine ,sanatcilar, aydin gecinenler alet olmuyormu bu beni cok sasirtiyor,sanki kuranin yasalarinda daha cok özgür olabileceklermis gibi,mesela bülen ersoy ,seriat ülkesinde sorgusuz sualsiz yok ederler ama hanimefendinin iki lafinin biri allah,,,seda ayri bi alem,,umre propagandasi yapiyor, sanki seriat gelsen o giydigi elbiseleri o kadar rahat giyebilecek.
Bunlarmi anormal yoksa benmi anormal düsünüyorum?.saygilar

Lynx
20-08-2012, 21:48
Benim anlam veremedigim ise , hürriyet , milliyet , sabah gibi gazeteler bunlarin haberlerini hic yapmiyor.

Gecen malatyadada yasanan olaylari hic haber yapmadilar.. eskiden hürriyeti seve seve okuyordum simdi gözümden düstü. Ayrimcilik yapacaksan ne diye hürriyet isimi takiyonki kendine ?

murted
21-08-2012, 01:11
Benim anlam veremedigim ise , hürriyet , milliyet , sabah gibi gazeteler bunlarin haberlerini hic yapmiyor.

Gecen malatyadada yasanan olaylari hic haber yapmadilar.. eskiden hürriyeti seve seve okuyordum simdi gözümden düstü. Ayrimcilik yapacaksan ne diye hürriyet isimi takiyonki kendine ?

Yandaş medyanın dışında kalan ulusal medyayı da patronlarının vergi borçlarını falan koz olarak kullanıp baskı altına alıyorlar. Hürriyet, Ntv vs.

Sabah ise çoktandır Çalık Grubu'na bağlı ve Tayyip'in oğlu orada en üst düzey yöneticilerden biri. Gazetenin karikatüristinin karısı da Akp millet vekili. Sabah yandaş basının en önemli gazetelerinden.

Hürriyet gibi Aydın Doğan'ın Doğan grubuna bağlı Milliyet ise yakın zamanda el değiştirdi, o da hafiften yandaşlık yapıyor olabilir.