Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba...
garipbirmavi
13-09-2012, 03:08
bir blogda yazan bir kıza tepki olarak (ya da aşağılamak daha doğru olur sanırım) dile getirilen "Turan Dursun'culuk oynama!" sözü üzerine Turan Dursun'un kim olduğunu araştırdım. Sonra internetten "Din Bu" kitabına biraz göz gezdirdim. Aklıma takılan noktalara ustalıkla değindiğini görmek hoşuma gitti açıkçası. İnancımla ilgili problemlerim olduğundan internetten ufak araştırmalar sonucu bu siteyi buldum. Kısa bir süre başlıklara ve yazılara göz gezdirdikten sonra da üye olmaya karar verdim. Paylaşım yapabilecek kadar faal olabilir miyim bilmem, ama bu sitenin bana pek çok şey katacağı kesin. Herkese merhaba :)
Ahlaksız
13-09-2012, 03:16
Hoşgeldiniz siteye..
garipbirmavi
13-09-2012, 03:31
Hoşgeldiniz siteye..
teşekkürler, hoş bulduk :)
Çok ilginç bir şekilde siteyi bulmuşsunuz gerçekten. Hoş gelmişsiniz..
Siteye gelen bazı e maillere bakıldığında çoğu kişi Turan Dursun'un hala yaşadığını bile düşünüyor. Turan Dursun'un her bir kitabı diğerinden güzel ve bilgili. Okumanızı tavsiye ederim.
Yakında ana sayfamızda daha çok Turan Dursun kitaplarından alıntılara yer vereceğiz.
garipbirmavi
13-09-2012, 03:50
Çok ilginç bir şekilde siteyi bulmuşsunuz gerçekten. Hoş gelmişsiniz..
Siteye gelen bazı e maillere bakıldığında çoğu kişi Turan Dursun'un hala yaşadığını bile düşünüyor. Turan Dursun'un her bir kitabı diğerinden güzel ve bilgili. Okumanızı tavsiye ederim.
Yakında ana sayfamızda daha çok Turan Dursun kitaplarından alıntılara yer vereceğiz.
Hoşbulduk...
Turan Dursun'un hayatını ve birkaç röportajını okudum. İslam ile ilgili bu kadar dolu bir insan dahi içinden çıkılamayacak sorular sorup cevaplar bulamıyorsa, dönüp kendimize bakmalıyız diye düşündüm. Forumun İslam haricindeki diğer dinleri, inanç sistemlerini de sorgulaması bu siteye olan ilgimi arttırdı.
Tavsiyenizi ilk fırsatta yerine getirmeye çalışacağım.
idontneedagod
13-09-2012, 17:23
Hoş geldiniz!
garipbirmavi
14-09-2012, 23:32
Hoş geldiniz!
teşekkürler, hoşbulduk