Orijinalini görmek için tıklayınız : Silinen Video
kurtulusislamda
21-09-2012, 18:10
neva acmış olduğum başlık neden silindi,dawkinsin tanrı olasılığı hakkında,cokmu ğır geldi başlık,nedeni ne?2de bir siliyorsunuz o videoyu,kaldıramıyorsanız söyleyin,sen silmemiş olabilirsin
neva acmış olduğum başlık neden silindi,dawkinsin tanrı olasılığı hakkında,cokmu ğır geldi başlık,nedeni ne?2de bir siliyorsunuz o videoyu,kaldıramıyorsanız söyleyin,sen silmemiş olabilirsin
Baslik tarafimdan silindi.(forum kirine yollandi)
Ayni basligi farkli yerlerde gene actiniz. Diger bolumde baslik hala acik ve dilediginizde yazma sansina sahipsiniz.
Bu sebeple cope yollandi. Copten hangi linklerde zaten acilmis oldugu konusunda bilgi alabilirsiniz.
kurtulusislamda
21-09-2012, 18:26
zaten bizim yazdıkalrımız çöplük niyetinde bir nevi çöpçülük yapmaktasınız,neden ve niçin silindi,sebebi ne?siz aynı ayet için farklı farklı 10 tane başlık acılırken çöp olmuyorda iş bu videoya geldiğindemi çöplük oluyor hani sizdeki ifade özgürlüğü,bumu anlayışınız
zaten bizim yazdıkalrımız çöplük niyetinde bir nevi çöpçülük yapmaktasınız,neden ve niçin silindi,sebebi ne?siz aynı ayet için farklı farklı 10 tane başlık acılırken çöp olmuyorda iş bu videoya geldiğindemi çöplük oluyor hani sizdeki ifade özgürlüğü,bumu anlayışınız
Sebebi copteki mesajda yaziyor zaten.
Niyetinizi surada ifade etmissiniz ayrica;
bende sabitlikle sizdeki sabitliğin arasındaki fark nedir,ben hep aynı şeyleri tekrarlıyorsam sizlerde aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz.
somut bir şeyle olmayan bir şeyi karşılaştırdın kelimesi,sizlerinde 1gr değişim içersinde olmadığınızın kanıtıdır,bize göre ALLAHU TEALA VARDIR,size göre yok,ben bana göre örnekleme yaptım gayet mantıklı ve düşünülmesi gereken örnekleme siz buna cevap vereceğinize stabil halindeki düşüncenizin arkasına saklanıp olmayan bir şey diye söze başlamanız sizlerindesabit fikirlerde olduğunuzdandır.
olmayan bir şey ise o halde neden tartışıyorsunuz,ortada olmayan bir şeyin tartışması olurmu olmaz o halde ALLAHU TEALA VARDIR,
dawkinsin bir videosunda son sözü takılı kaldı aklımda ,her ne zaman videoyu linkledim,silindi bir başlık acayımda terleteyim sizi
Oysa bizleri terletmek icin, zaten mevcut acik bir baslik var.
demirefe
21-09-2012, 23:48
Ya kurtuluş, senin iddian da yani öyle abes ki, zaten ben açıkça yanıtladım. Evet yeri değişmese iyi olurdu, güzel bir tartışma konusuydu ama, sana laf anlatılmayacağını herkes öğrendi, hiç kusura bakma! Dawkins'in ne dediğini ben açıkça anlattım, sen hâla Dawkins uzaylı tasarımına inanıyor diye saçmanın ötesi bir iddiada ısrarcısın.
Bu konuyu sen değil de akıllı uslu düzgün üsluplu biri ortaya atsa güzelce tartışabilirdik. Senin bu tüm açıklamalara rağmen takılmış plak gibi aynı iddiayı tekrarlaman bıktırdı açıkçası, senle tartışılmıyor bilader! Hiç yanıtları okumayıp okundu saymış gibi bir halin var, belki de gerçekten öyle yapıyorsun.
İnsanın sabrı taşıyor, ondan sonra seviye düştü diye şikayetler başlıyor. Ama sabır da bitiyor yani, bir sayfa açıklama yap, sanki duvara anlatmışsın gibi sen yine "Dawkins uzaylı tasarımına inanıyor" dersen, sabır biter, kusura bakmayacaksın artık!
Ama moderasyon yetkileri zırt pırt her konuda da kullanılmamalı, evet burda bir hata var...