PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Dostlar.

Baskoylu
23-09-2012, 23:53
Merhaba Dostlar.

Forumlari arastiriken, Saygideger Kral Ciplak Can ve Deman canlari burada uye olarak gordum, Forum cizgisini insanliga isik tutan bir yaklasim icinde oldugunu gordugumden dolayi aranizda olmayi ve farkliliklarimizi paylasmak adina bir kez daha merhaba....

idontneedagod
23-09-2012, 23:55
Hoş geldiniz

Baskoylu
24-09-2012, 00:23
Hoş geldiniz

Hosbulduk, dost idontneedagod

Saygilarimla.

spartacus
24-09-2012, 00:24
Sevgili baskoylu Hoşgeldin...

bakkalmahmud
24-09-2012, 00:29
Hosgeldiniz ama kralciplak in ve deman in nasil kralciplak ve deman oldugunu anladiniz?gercek hayatdada isimleri böylemi?,bize burda süpheciliyi ve arastirmayi ögretiyorlarda,ordan aklima takildi.saygilar

Firestorm
24-09-2012, 00:39
Hoş geldiniz umarım sürekli burada bizimle beraber olursunuz.

Hosgeldiniz ama kralciplak in ve deman in nasil kralciplak ve deman oldugunu anladiniz?gercek hayatdada isimleri böylemi?,bize burda süpheciliyi ve arastirmayi ögretiyorlarda,ordan aklima takildi.saygilar

Kral Çıplağın gerçek hayattaki ismi .........'tır. Kendisi kimlikteki din hanesinin kaldırılması için ahim'e başvurmuş ve kazanmış birisidir. Deman'ı başka bir forumdan biliyorum, sanal olarak tanıyorum, ama gerçekte kim bilmiyorum.

DEMAN
24-09-2012, 18:43
Merhaba Dostlar.

Forumlari arastiriken, Saygideger Kral Ciplak Can ve Deman canlari burada uye olarak gordum, Forum cizgisini insanliga isik tutan bir yaklasim icinde oldugunu gordugumden dolayi aranizda olmayi ve farkliliklarimizi paylasmak adina bir kez daha merhaba....

Saygideger Baskoylu agabeyim, Turan Dursun forum sitesine hosgeldin:) Seni uzun zamandir buraya bekliyordum, geldigine cok sevindim, özlettin kendini. "Gencmüslümanlar" forumundan kovuldugunu biliyorum, bizim sahte müslümanlarin sitelerinde barinmamiz asla mümkün degildir, cünkü riyakarlik yapip, Alevizm'in islam oldugunu söylemiyoruz. Alevizm'in asla islam olamayacagini beyan edip, kral ciplak dedigimiz icin, asimilasyona hizmet eden sözde alevi forum sitelerinde kovulmamiz kacinilmaz oluyor.
Basta semavi dinler olmak üzere, tüm baskici ve zulümcü dinlerden özgürlük icin kurulmus bu degerli site, tam bize göre bir sitedir. Burasi Yolunbirligi.com'a dost ve kardes bir sitedir, her ikisinin düsmanlari aynidir, ayni zihniyettedir. Alevizm ile ilgili özel bir bölüm var, orada dogal ve felsefi inancimizla ilgili paylasimlarini yapabilirsin, foruma katkida bulunabilirsin...
ASK ile...

guide
25-09-2012, 15:58
Hoşgeldiniz..

Ahlaksız
25-09-2012, 16:35
Hoşgeldiniz foruma..

furkanrocktr
26-09-2012, 21:08
hoş geldiniz

Baskoylu
30-09-2012, 22:55
Saygideger
spartacus, anti-ka, Firestorm, guide, fthgzl79 ve furkanrocktr Dostlar mutevazi ve hosgoru yaklasiminizdan dolayi tsk ederim.
Insanlik onurunu ayakta tutmak, sinirsiz ve sinifsiz bir dunya yaratmak ve insani degerleri tasiyan siz dostlarla birlikte olmak, cok iyi bir tesaduf desek yeridir.
Farkliliklarimizi saygi ve sevgi cercevesinde paylasmak adina hosbulduk dostlar.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Baskoylu
30-09-2012, 23:08
Saygideger Baskoylu agabeyim, Turan Dursun forum sitesine hosgeldin:) Seni uzun zamandir buraya bekliyordum, geldigine cok sevindim, özlettin kendini. "Gencmüslümanlar" forumundan kovuldugunu biliyorum, bizim sahte müslümanlarin sitelerinde barinmamiz asla mümkün degildir, cünkü riyakarlik yapip, Alevizm'in islam oldugunu söylemiyoruz. Alevizm'in asla islam olamayacagini beyan edip, kral ciplak dedigimiz icin, asimilasyona hizmet eden sözde alevi forum sitelerinde kovulmamiz kacinilmaz oluyor.
Basta semavi dinler olmak üzere, tüm baskici ve zulümcü dinlerden özgürlük icin kurulmus bu degerli site, tam bize göre bir sitedir. Burasi Yolunbirligi.com'a dost ve kardes bir sitedir, her ikisinin düsmanlari aynidir, ayni zihniyettedir. Alevizm ile ilgili özel bir bölüm var, orada dogal ve felsefi inancimizla ilgili paylasimlarini yapabilirsin, foruma katkida bulunabilirsin...
ASK ile...

Saygideger Deman Can

Dogru soyliyeni 9 koyden kovarlarmis, dolayisiyla bizler dogrulari soylemek adina ne kadar kovulsakta, ne kadar yassaklarla karsilassakta, saygi cercevesi icinde haraket ettigimiz surece, kendimize yakisir bir yaklasim tarzi gelistirdigimiz surece, KAYBEDEN ONLAR OLACAKTIR, Insanligin kabul edemedigi insanlik disi davranislarla karsi karsiya kalmak ve benzeri haksizliklara ugramak, bu haksizliklara seyirci kalanlar en az haksizlik yapanlar kadar sucludur.

Yasadigimiz su bozuk dunya duzeninde, NAMUSLULAR, ORTALIGI KASIP KAVURAN NAMUSUZLAR KADAR CESARETLI OLSALAR inan dunyayi insanligin en iyi yasiyabilecegi bir ortama getirmek, Iskencesiz, Katliamsiz, Somurusuz Sinirsiz ve Sinifsiz bir dunya yaratmak isten bile degil.

Degerli dostlar her zaman yureklerimizde yasamakadirlar... siz degerli dostu burada gormek, farkliliklarimizi paylasmak benim icin mutluluktur....

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Neva
30-09-2012, 23:16
Hosgeldiniz.

furkanrocktr
01-10-2012, 00:08
hoş geldiniz

vartor
01-10-2012, 03:26
aramiza hos geldiniz.

Baskoylu
03-10-2012, 17:57
Saygideger Neva, furkanrocktr ve vartor dostlar, Sizin gibi degerli dostlarla bir cati altinda fikir alisverisinde bulunmak guzel bir olgu...

Hosbulduk dostlar sagolun.

Saygi ve Insani Sevgilerimle

Natürelist
03-10-2012, 21:13
Hos geldiniz