PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araştırma-İnceleme Genelkurmay 2. Başkanı Ergin Saygun TSK'ya kurulan tertibi yazdı


Ahlaksız
25-09-2012, 19:39
Türk Ordusu Amerikan askerlerinin Kuzey Irak'ta PKK'ya yardım ettiğini tespit etti.

http://www.ulusalkanal.com.tr/images/haberler/genelkurmay_2_baskani_ergin_saygun_tskya_kurulan_t ertibi_yazdi_h5554.jpg

Balyoz tutuklusu Emekli Orgeneral Ergin Saygun, tarihi gerçekleri "Türk Ordusuna Balyoz" isimli kitabında açıkladı. Kitap Kaynak Yayınları tarafından basıldı. Saygun Güneş Harekatı sırasında "Amerika'ya ait İnsansız Hava Uçaklarını vurun" emri verdiklerini ifade etti.
Eski 1'inci Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Ergin Saygun, Amerikan askerlerinin PKK'lılarla birlikte savaştığını açıkladı.

Balyoz davası tutuklusu olan Orgeneral Ergin Saygun Silivri Cezaevi'nde tarihi gerçekleri anlatan kitabını yazdı. Türk Ordusu'na Balyoz isimli kitapta, Balyoz tertibi, terörle mücadele ve dış ilişkilere dair önemli tespitler yer aldı. Saygun'un tespitleri, Balyoz tertibinde neden hedef olduğunu da açıklar nitelikte.

HERON ALINMASINA KARŞI ÇIKTI

Saygun, TSK'ya İsrail'den Heron alınmasına karşı çıktığını, "kendi heronlarımızı yapalım" dediğini kitapta açıkladı.

İHA'LARI VUR EMRİ

Saygun, Güneydoğu bölgesinde İnsansız Hava Araçları tespit ettiklerini ve 'Vur emri" verdiklerini yazdı.

Peşmergelerin İsrailli emekli subaylarla birlikte bu araçları uçurduğu akla geliyor. Olmayacak iş değil. Bunları gördükleri zaman düşürmeleri konusunda birliklere emir verildi. Böyle bir emri verdiğimizi de herkese açıkladık. Uçuşlar kesildi.

Saygun, Güneş harekatı sırasında yaptığı tespitlere de kitabında yer verdi. Türk subayları, Amerikan Özel Kuvvetleri'nin PKK'lılara yardım ettiğini saptadı.

Güneş Harekâtı başladıktan birkaç gün sonra, Predatör görüntülerinden huduttan geriye doğru bazı araç hareketleri tespit ettik. Biraz araştırmadan sonra bunların hudut hattına çok yakın yerlerde bulunan Amerikan Özel Kuvvetler Birlikleri olduğu ortaya çıktı. Bu birlikler PKK’lıların cirit attığı sınır hattında ne mi yapıyorlardı? Muhtemelen sınır hattında ne yapılırsa onu yapıyorlardı.

KİTAP 4 BASKI YAPTI

Saygun’un Kaynak Yayınlarından çıkan kitabı henüz yeni yayınlanmasına rağmen 4 baskı yaptı.

İşte Saygun’un o kitabı:
http://www.ulusalkanal.com.tr/images/upload/kitap.jpg
http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/genelkurmay-2-baskani-ergin-saygun-tskya-kurulan-tertibi-yazdi-h5554.html

VraeL
25-09-2012, 20:33
kaynak yayınları akar hacı (:

upuaut
25-09-2012, 23:38
Arkadaşlar, ilk Balyozcu Başbakan 12 MART 1971 döneminde Başbakan olan Nihat Erim imiş!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/a/af/Nihat_Erim-_Cumhuriyet.jpg/250px-Nihat_Erim-_Cumhuriyet.jpg
Başbakan Nihat Erim (http://tr.wikipedia.org/wiki/Nihat_Erim)

Eğer yok, arkadaş ben inanmıyorum derseniz, işte size kanıtı: 12 Mart DÖNEMİNİN İŞKENCECİ BALYOZCU BAŞBAKANI Nihat ERİM CEZALANDIRILDI! (http://www.ozgurluk.info/kitaplik/pdf/devrimcisol_198009_04.pdf)

DEVRİMCİ SOL tarafından hazırlanan bu haber metninin ilk sayfası,

http://www.youtube.com/watch?v=INNm4uSIqa0


"BU SON OLSUN! (http://tr.wikipedia.org/wiki/Bu_Son_Olsun)" adlı filmde, 0:27:24/1:35:41'te bir anlık da olsa gösterilmişti.

Hesapta, filmin adı "BU SON OLSUN!" idi ama filmin gösterime 4 Şubat 2012'de girmesinden bu yana 5 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen, filmin senaristleri Şükrü Üçpınar ve Orçun Benli tarafından bugünlerde inen 2. Balyoz'un ineceğini tahmin etmemişlerdi. Belki de senaristler tahmin etmişlerdi ve bu filmin 0:27:24-0:27:26/1:35:41 bölümünde 3 saniyelik bir görüntüyle bugünlere bir göndermede bulundular, kim bilir!

Ahlaksız
26-09-2012, 00:11
Emperyalistler hiç yaratıcı değiller..Ülkemizin geçmişinde söylenen söylemleri/yapılan eylemleri hiç değiştirmeden önümüze koyuyorlar ve bizde hemen yutuyoruz bu zokayı..!
Bundan 40 sene evvel de BALYOZ HAREKATI yapıldı,şimdi de..!
Demek ki 40 senedir bu ülkede değişen hiçbirşey yok..!
Emperyalistlerin istediği de bu değil mi zaten..!

dilaver
26-09-2012, 00:31
Ben bu emekli subayları anlayamıyorum. Şayet ABD sana ihanet içindeyse onunla her türlü ilişkiyi kesrsin. Sonut TSK nın ikinci adamısı ki muhtemelen başkan da seninle aynı fikirdedir, degise haindir. Bunun C.reisi var, meclis başkanı var, ana muhalefet partisi var olmadı sineyi millet var. Hani başbakan hain dedik ve saymadık. Şayet tüm bunları bilerek bir şey yapmadıysan sen de hainsin demekir. Yoksa emeklilikte boru boru ötmek kolay.

Ne old, gençlige hitabe. O başkan yardımcısını bağlamıyor mu yoka. Boş söz bunlar. Sansayon.

saygılarımla