PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beklenen Mehdi Adnan hoca çoşuyor, çoşturuyor!

murted
28-09-2012, 22:17
Ankara Havası

http://www.youtube.com/watch?v=t5LeGHvogc0&feature=related

Adnan Hoca ile Post Modern Dans Show

http://www.youtube.com/watch?v=j-Y86jwKtkg&feature=related

Adnan Oktar'dan Apaçi Dansı

http://www.youtube.com/watch?v=n_bwlSgS92E&feature=related

Lütfen dalga geçerken üsluplara dikkat edelim. Sonra iş çıkmasın başımıza.

istatistik
28-09-2012, 22:27
Muhteşem ilim adamı Adnan Oktar hocamız ne kadar da sempatik:

http://www.youtube.com/watch?v=Obeq-THCoUo dersiniz?

KızıL
28-09-2012, 22:36
hoca uçurur... inşallah

Ahlaksız
28-09-2012, 23:40
Türk insanına Erdoğan gibi bir başbakan müstahak..
Türk insanına Adnan Oktar gibi bir hoca da müstahak..

Bize de sadece izlemek düşüyor..Allah/Yallah diyerek hayatlarını yaşıyor bu insanlar..Biz de bakıp bakıp vay ...diyoruz:rolleyes:

bakkalmahmud
28-09-2012, 23:59
Bunlar nerden gelir nereye gider?,amaclari nedir?,ne yapmaya calisiyorlar,?bilen varmi?,benim aklim böyle büyük davalara fazla ermez.
Bir yanim pastadan bunlara düsen taraf bu diyor,,,radikaller bir cemaat,ilimlilar bir cemaat,bilmemnesi bir cemaat,,,bunlarada,sizde gayrilerimi toplayin dendi?.
Mantikli bir cevap bilen varmi?,bunlari cok merak ediyorum,birazda iyi oluyor,beyin jimnastigi acisindan.
Lüks icinden aclari savunmak bana biraz komik geliyor,hep marka giyiyorlar,islam ülkelerine patron olmak istiyorlar ama avrupa marka takiliyorlar,hicbirsey anliyamadim bunlardan.saygilar

sîya evînê
29-09-2012, 00:13
....kıskanmıyor değilim hani... etraf çıtır dolu...
***neyse;sanırım inecek mehdinin çağa uygun olması gerektiğine ancak bu şekilde insanları etkiliyebileceğine inanıyor. moderniteyi etrafında çıtır, daş türünden hatunlar toplamak olarak algıladığı kesin. daha kurnaz olup dinleri liderliğini kurmak için kullanıyor düşüncesiyle .... kıymetlendirmek istemiyorum. zaten çevremde gördüğüm kadarıyla inançlılar da pek saygı duymuyor . bu görüntüleri gören herkes kızlar için takip ediyor sadece, , . şu organizasyonlarına ücretsiz kitap dağıtımlarına kimden destek topluyor onu bilmiyorum. yahudilerle çok sıkı fıkı fotoğrafları paylaşılıyor bu sitede , tam olarak ne iş bu eleman ya...

müziği açtınız bari ayağı kalkıp oynayın len monte mi edildiniz koltuklara keratalar sizi.

Anima Libera
29-09-2012, 00:27
Haay maaşallah!....

Selalim
29-09-2012, 21:29
Bunlar nerden gelir nereye gider?,amaclari nedir?,ne yapmaya calisiyorlar,?bilen varmi?,benim aklim böyle büyük davalara fazla ermez.
Bir yanim pastadan bunlara düsen taraf bu diyor,,,radikaller bir cemaat,ilimlilar bir cemaat,bilmemnesi bir cemaat,,,bunlarada,sizde gayrilerimi toplayin dendi?.
Mantikli bir cevap bilen varmi?,bunlari cok merak ediyorum,birazda iyi oluyor,beyin jimnastigi acisindan.
Lüks icinden aclari savunmak bana biraz komik geliyor,hep marka giyiyorlar,islam ülkelerine patron olmak istiyorlar ama avrupa marka takiliyorlar,hicbirsey anliyamadim bunlardan.saygilar

Bunlar derken gördüğünüz bu yüzlerse yalnız ima edilenler hepsi yalnızca birer kuklalar. Yüklü para karşılığında göbek atıyorlar; göbek atarken de Allah, MaşaAllah denilmesi söyleniyor kendilerine.

(Onlarda sizlerdeki inancın zerresi olsa; inanç falan hepsi hikaye)

Eğer insanlar bunlara inanacaksa, buyursun inansınlar, başlarına geleni hakediyorlar.

Bunlar kesinlikle yahudiler için çalışıyorlar yahudilerin amaçları karışıklık ve her zaman için, her mekanda bir mehdi adayı bulundurmak; bekledikleri birgün için... Adnan Oktar da bunlardan biri(ydi); namı diğer Harun Yahya; ikiside Yahudi peygamberi (nin ismi).

Harun ve Yahya!

Sevgiler.

Lynx
29-09-2012, 22:25
Siz onu birakinda kadinlara bakin kadinlara :D

Nevandaar
30-09-2012, 01:44
İnsanlar para için nelere katlanıyor arkadaş...

Firestorm
30-09-2012, 16:24
Bu bayanlar ile ropörtaj yapmış birileri...Uzun uzun buraya kopyalamıyım...

http://haber.mynet.com/adnan-oktarin-kizlari-konustu-653814-foto-analiz/

bakkalmahmud
01-10-2012, 00:24
Bunlar derken gördüğünüz bu yüzlerse yalnız ima edilenler hepsi yalnızca birer kuklalar. Yüklü para karşılığında göbek atıyorlar; göbek atarken de Allah, MaşaAllah denilmesi söyleniyor kendilerine.

Eğer insanlar bunlara inanacaksa, buyursun inansınlar, başlarına geleni hakediyorlar.

Bunlar kesinlikle yahudiler için çalışıyorlar yahudilerin amaçları karışıklık ve her zaman için, her mekanda bir mehdi adayı bulundurmak; bekledikleri birgün için... Adnan Oktar da bunlardan biri(ydi); namı diğer Harun Yahya; ikiside Yahudi peygamberi (nin ismi).

Harun ve Yahya!

Sevgiler.
Insanlari kandirabiliyorlar,ellerinde tv kanali var,,Ateist siteler bir kisi uyandirana kadar adamlar bin kisi uyutuyorlar,,(bana medyayi verin dünyayi oynatayim lafi),ve hicbir devlet kurulusunun sesi cikmiyor,,insanlari kandirmak bu kadarmi yasal oralarda?,ateist uyandirirken saklanmak zorunda,bunlar uyutmayi aleni ve yasal yapiyor,bana cok garip geliyor,,bilimle uyandiranin hayati tehlikede,,yalanla uyutan aleni ve yasal,,ben demokratik bir ülkede büyüdügümden bana biraz garip geliyor..bendende sevgiler

Selalim
01-10-2012, 03:51
Insanlari kandirabiliyorlar,ellerinde tv kanali var,,Ateist siteler bir kisi uyandirana kadar adamlar bin kisi uyutuyorlar,,(bana medyayi verin dünyayi oynatayim lafi),ve hicbir devlet kurulusunun sesi cikmiyor,,insanlari kandirmak bu kadarmi yasal oralarda?,ateist uyandirirken saklanmak zorunda,bunlar uyutmayi aleni ve yasal yapiyor,bana cok garip geliyor,,bilimle uyandiranin hayati tehlikede,,yalanla uyutan aleni ve yasal,,ben demokratik bir ülkede büyüdügümden bana biraz garip geliyor..bendende sevgiler
Yaptıklarını yasalara uydurabildikleri müddetçe sorun yok demek ki. Bu Allah adı ile insanları aldatmak da olsa buna karşı bir şikayet olmadığı müddetçe bir şey yapılamıyor.

Öyle kanallar var ki, ya da kimi kanallarda diyeyim insanlar başka türlü aldatılıyor ya da uyutuluyor, bu kimi zaman kumar kimi zaman seks araç yapılarak oluyor, insanların zaafları kullanılıyor ya da uyutuluyor. Serbest piyasa bu oluyor. Sınır, kanun ve hukuk nizamlarını geçmediği müddetçe bir şey yapılamıyor. O halde ne yapılmalı?

İnsanlar kendi kaderlerini birazda kendileri yaratıyorlar.

Ateistler ne zaman korkudan kurtulur o zaman başarılı olur. Korku ile başarı aynı ipte oynamaz.

Korku başarının en birinci düşmanıdır.

Sevgiler.

Selalim
01-10-2012, 04:09

Harun ve Yahya!

Sevgiler.

Harun ve Yahya...

İlk ve son.

Yahudilerin ilk ve son peygamberi. Ondan sonrasını kabul etmiyorlar zaten.

Ve farkındaysanız her iki kelimelerinden biri Mehdi. Oysa bir müslümanın bunun adını etmesi söz konusu bile değil. Dünya ve insan denilen yaratıklar çok garip varlıklar. Ne şarlatanlıklar yapabiliyorlar. Oysa insan ne asil bir varlık olabiliyor...

İnanın, ''siz sözde ateistler'' bu kimselerden daha inançlı.

Bu kimseler insanları ne kadar çok ayırabilir, ne kadar çok bölebilirse o kadar mutlu oluyorlar. Sözde Allah'ı kullanarak bir dini bir başka parçaya daha bu şekilde bölüyorlar.

İnsanları bölmek, bölük pörçük etmek, hele de bu bir dinin inanırları ise, onlar için bulunmaz bir nimet.

Amaçları yalnızca bu; ne kadar çok parça, o kadar kolay lokma.

Kimilerine bir cübbeli buluyor onun altında topluyorlar, kimilerine bir kıravatlı buluyor, yuları ellerinde, sakalı ellerinde öyle oynatıp duruyorlar işte.

Bu kadar açık oynanan oyunun ortasında tek doğru bütünleştirmeye çalışanların aynasında.

Ayrılık gayrılık doğru yol değil.

Sevgiler.

bakkalmahmud
01-10-2012, 11:02
Sayin selalim, bir dindardan bunlari duymak cok güzel birsey..
Ben din kitaplarini okurken ,inanmayanlari yada putlara tapanlari düsman gibi görürdüm,,aslinda kafamdaki düsmani yaratan din kitaplariydi,,taktik aynen bu,,,adamin kafasinda düsman yarat ve herseyine hakim ol.
Harun babanin da yaptigi bu,,insanlarin kafasinda bir düsman yaratmak,,,yerse,bingooo,
yemezse ,zaten bir kaybi yok.
Adam dünyanin bütün kötülüklerinin sorumlusunu ,darwin yapti,,,,sanki darvinden önce dünya güllük gülistanlikdida ,ondokuzuncu yüzyilda darwin diye biri cikdi ve bütün herseyi mahvetdi,,sanki islam güzel bir dünya yaratdida,darwin gelip bozdu,,,bu isler böyle yürüyormus,kafada düsman yarat herseyine hakim ol.tekrar sevgiler

Ayrica birsey daha yazayim,,inaniyorum(kanitim yok, olamazda),pkk yi yaratan gücler,harunuda yaratdi,ki,,onun araciligiyla terörün sorumlularini cok farkli bir istikametde gösteriyorlar,,harun baba terörün sorumlularini sürekli hic alakasi olmayan yerlerde gösteriyor,bunu ona birileri yaptiriyor ve bu birileri cok güclü ve örgütlü olmaliki hickimse sesedemiyor.saygilar

sîya evînê
01-10-2012, 13:21
Ayrica birsey daha yazayim,,inaniyorum(kanitim yok, olamazda),pkk yi yaratan gücler,harunuda yaratdi,ki,,onun araciligiyla terörün sorumlularini cok farkli bir istikametde gösteriyorlar,,harun baba terörün sorumlularini sürekli hic alakasi olmayan yerlerde gösteriyor,bunu ona birileri yaptiriyor ve bu birileri cok güclü ve örgütlü olmaliki hickimse sesedemiyor.saygilar
pkk nın ortaya çıkmasına neden arıyorsan onu tc de ara sayın alka bir halkın onuruyla oynar kültürünü zorla sindirmeye çalışırsan karşına şiddetle çıkar bundan daha doğal birşey varmı. sürdürmek istenen türklük dayatması devam ederse kürt halkı mutlu olmayacak ve böyle şiddetle tepkileri sürecek. pkk nın desteğide türk milletinin iki yüzlü politikaları devam ettikçe devam edecek gibi görünüyor. öyle sorun olmadan sadece birilerinin kışkırtmasıyla destek toplamıyor pkk ; ayrıca bu konuda dinin etkisi herşeykilde yarıyor türk milliyetçiliğine , yoksa bütün kürtler tek bir amaç üzerine tepki geliştirirlerdi emin olabilirsin.

bakkalmahmud
01-10-2012, 15:36
pkk nın ortaya çıkmasına neden arıyorsan onu tc de ara sayın alka bir halkın onuruyla oynar kültürünü zorla sindirmeye çalışırsan karşına şiddetle çıkar bundan daha doğal birşey varmı. sürdürmek istenen türklük dayatması devam ederse kürt halkı mutlu olmayacak ve böyle şiddetle tepkileri sürecek. pkk nın desteğide türk milletinin iki yüzlü politikaları devam ettikçe devam edecek gibi görünüyor. öyle sorun olmadan sadece birilerinin kışkırtmasıyla destek toplamıyor pkk ; ayrıca bu konuda dinin etkisi herşeykilde yarıyor türk milliyetçiliğine , yoksa bütün kürtler tek bir amaç üzerine tepki geliştirirlerdi emin olabilirsin.
Sayin baz,,kapitalizme karsiyim(burdan sosyalistim komunistim yada baska birsey anlasilmasin sadece siddetle anti kapitalistim)onun icin nickim anti-ka(biraz kisaltdim)alka baska biri.

bakkalmahmud
01-10-2012, 15:50
Sayin baz,meselemiz adnan beyin asli astari olmayan seylerle bir kisim halki bir kisim halkin üzerine kiskirtmasi,,adam terörün sebebinin ,evrimciler ve komünistler oldugunu söylüyor,bu cok sacma bir fikir ama bununla belli bir güc olusturabileceyinide cok iyi biliyor,size soruyorum,,pkk nasil darwinist ve komünist oluyor?,pkk nin darwinizmle(darwinizm ne demek oluyorsa) komünizmle uzakdan yakindan ilgisi yok,,masabasinda otur,o bilimadaminin bu bilimadaminin calismalarindan cimbizla cimbizla halki kiskirt,,evrincileri komünistleri ateistleri hergün kanalina cikarip onlarada söz hakki verse anilyacam.

sîya evînê
01-10-2012, 18:45
Sayin baz,meselemiz adnan beyin asli astari olmayan seylerle bir kisim halki bir kisim halkin üzerine kiskirtmasi,,adam terörün sebebinin ,evrimciler ve komünistler oldugunu söylüyor,bu cok sacma bir fikir ama bununla belli bir güc olusturabileceyinide cok iyi biliyor,size soruyorum,,pkk nasil darwinist ve komünist oluyor?,pkk nin darwinizmle(darwinizm ne demek oluyorsa) komünizmle uzakdan yakindan ilgisi yok,,masabasinda otur,o bilimadaminin bu bilimadaminin calismalarindan cimbizla cimbizla halki kiskirt,,evrincileri komünistleri ateistleri hergün kanalina cikarip onlarada söz hakki verse anilyacam.
sayın anti-ka mesajınızda dikkatimi çeken nokta (pkk yı yaratan güçler harun yahyayı da yarattı ) kısmı . alka ismi ni yanlışlıkla yazdım rumuzunuza dikkatli bakmadım.
***anti kapitalizm insan olarak benimsememiz gereken bir tutum ,insanların yarış atları gibi hayat mücadelesi vermesi yarışta öne geçenlerin sülale boyu geri kalan kısmı parasının kölesi haline getirmesi adaletsizliğini ,şüphesiz insan olarak içimize sindirmemeliyiz .
***size hatırlatmak istediğim pkk nın harun yahyayı çıkaran güçler tarafından çıkarılmadığı ; bu ülkenin yürüttüğü arı türk milleti yaratma projelerinin bir sonucu olduğudur. bu temel alındıktan sonra çıkan sorun üzerinden muhakkak ki birilerinden destek alıyordur. veya birileri işine geldiği gibi kışkırtıyordur. ama sorunun kökü devlet politikalarının yanlış olmasıdır. bunun haricinde, harun yahyanın darvinist leninist marksist örgüt söylemleri pkk desteğini büyük oranda azaltıyor, bu harun yahya haricinde de yaygın hatalı bir görüştür bunu sizde biliyorsunuz .
***bir kürt olarak kürtlerin isyanının görmemezlikten gelinip sürekli sorunun kaynağı olarak ,dış güçlerin kışkırtmalarının gösterilmesi, öfkelendiriyor insanlarımızı, bunu söylemek istedim. bunda hemfikirsek sorun yok demektir.
teşekkür ederim.

volkan1985
01-10-2012, 20:13
bunlarda biliyor dinlerin uydurma olduğunu, herşeyin farkındalar...ellerindeki dinlerin çağa uymadığının, bir çok mantıksızlık, çelişkiler içerdiğini biliyorlar. dinlerin amacının hissettirmeden insanları sömürmek olduğu için bu gelirin ellerinden kaymalarını istemiyolar. bu yüzden yeni bir din oluşturmaya çalışıyorlar. bütün dünyayı ortak bir din ile birleştirip, dünya hakimiyetinin peşindeler...allah gerçekten varolsaydı böyle insanlar nasıl olurdu düşünsenize? mesela fetullah da aynı...o da biliyor gerçeği eminim. tabi böylesi işlerine daha çok geliyor.

Selalim
01-10-2012, 23:03
Sayin selalim, bir dindardan bunlari duymak cok güzel birsey..
Ben kendimi sınıflandırmazken, aslında samimice ne olup olmadığımı tüm içtenliğimle yazarken sizlerin bana bu yakıştırmayı yapmanız tebessüm ettiriyor ve Mevlana'nın şu sözlerini aklıma getiriyor;

"Aşık, küfürden, kafirlikten bahsetse sözünden din ve iman kokusu duyulur. Onun şüpheye ait görüşlerinde ise yakın manası, tam inanç vardır."

Başka yorum yapamıyorum bu sınıflandırmalarınıza...

Ben din kitaplarini okurken ,inanmayanlari yada putlara tapanlari düsman gibi görürdüm,,aslinda kafamdaki düsmani yaratan din kitaplariydi,,taktik aynen bu,,,adamin kafasinda düsman yarat ve herseyine hakim ol.
Harun babanin da yaptigi bu,,insanlarin kafasinda bir düsman yaratmak,,,yerse,bingooo,
yemezse ,zaten bir kaybi yok.
Adam dünyanin bütün kötülüklerinin sorumlusunu ,darwin yapti,,,,sanki darvinden önce dünya güllük gülistanlikdida ,ondokuzuncu yüzyilda darwin diye biri cikdi ve bütün herseyi mahvetdi,,sanki islam güzel bir dünya yaratdida,darwin gelip bozdu,,,bu isler böyle yürüyormus,kafada düsman yarat herseyine hakim ol.tekrar sevgiler

İnsanların hepsi bir değil, insan basit varlıkdır ve çoğunluğun yüksek ruh ya da asalet sahibi olduğunu düşünerek onlara erişemez, onlara güvenemezsiniz. Sizin din kitapları ile ilgili okuduklarınız, sözleriniz ve görüşleriniz doğrudur ama o doğru bir bütün yalnızca bir parçasıdır, doğruların tamamını ortaya koymadan bütünü göremez, büyük doğruyu bilemezsiniz.

Darwinizm de bir düşüncedir; bir din gibi, bir akım gibi... Ve insanlığa dünyaya kattığı etki, verdiği zarar da yadsınamaz.

Nedenini niçinini de insan denilen basit varlığı anlamaya çalışarak bulmanızı tavsiye ederim.

Bazen yanlış kişiler de doğruyu söyler ama söylediklerinin biri doğru diye o doğru yanlış söylediği diğer sözlerini doğru yapmaz. Bunlar bilinçli olarak o yanlışlarının arasına doğru katarlar ki kimse uyanmasın.

Sevgiler.

bakkalmahmud
01-10-2012, 23:08
sayın anti-ka mesajınızda dikkatimi çeken nokta (pkk yı yaratan güçler harun yahyayı da yarattı ) kısmı . alka ismi ni yanlışlıkla yazdım rumuzunuza dikkatli bakmadım.
***anti kapitalizm insan olarak benimsememiz gereken bir tutum ,insanların yarış atları gibi hayat mücadelesi vermesi yarışta öne geçenlerin sülale boyu geri kalan kısmı parasının kölesi haline getirmesi adaletsizliğini ,şüphesiz insan olarak içimize sindirmemeliyiz .
***size hatırlatmak istediğim pkk nın harun yahyayı çıkaran güçler tarafından çıkarılmadığı ; bu ülkenin yürüttüğü arı türk milleti yaratma projelerinin bir sonucu olduğudur. bu temel alındıktan sonra çıkan sorun üzerinden muhakkak ki birilerinden destek alıyordur. veya birileri işine geldiği gibi kışkırtıyordur. ama sorunun kökü devlet politikalarının yanlış olmasıdır. bunun haricinde, harun yahyanın darvinist leninist marksist örgüt söylemleri pkk desteğini büyük oranda azaltıyor, bu harun yahya haricinde de yaygın hatalı bir görüştür bunu sizde biliyorsunuz .
***bir kürt olarak kürtlerin isyanının görmemezlikten gelinip sürekli sorunun kaynağı olarak ,dış güçlerin kışkırtmalarının gösterilmesi, öfkelendiriyor insanlarımızı, bunu söylemek istedim. bunda hemfikirsek sorun yok demektir.
teşekkür ederim.
Sayin baz benim anlayisimda dünya, sadece insanlarin deyil,bütün yasayan canlilarin ortak malidir,benim mantigimda her farkli dil konusanin dünyanin herhangibiryerini parsellemeyede hakki yok,,pkk yi tartismam ilgi alanim deyil ama bir halk hareketi olmadigini cok iyi biliyorum,pkk nin züccaciye dükkanina giren filden hicbir farki yokdur,züccaciye dükkanina giren fil in ne amaci varsa pkk ninda o amaci olabilir,,ben demokratik bir ülkede büyüdüm,insan haklarinin ,özgürlüklerin kültürel haklarin ne oldugunu pratikde ögrendim,,,türkiyeli kürtlerin meselesi arapsacina dönderildi,,hickimse 1000 yilda bile cözemez,,üzerinde fazla yorum yapmak istemiyorum ,sadece fikrimi söyledim..adnanin pkk yi getirip ateizme ,evrime ve komünizme baglamasi zoruma gidiyor,,göz göre göre milletin kafasini manipule ediyor ve kimseninde sesi cikmiyor,,bir evrimcinin pkk terörüyle ne alakasi var?,bu adam biraz daha konussa bir zaman sonra evrim anlatilan konferanslar madimak gibi yakilacak..saygilar sunarim

VraeL
09-10-2012, 22:40
ulen başlığın birinde 2-3 ay önce "bu herif metal dinlese hayranı olurum" dedik, herif aralıksız metal dinlemeye başladı, demek sevgili yahyacığıııııımmm beni takip ediyor wqeqewqewq :D :D

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=709115

OQONIL
10-10-2012, 23:19
nasılki ateizmnden haberi olmayan bir gariban "YOKTURRRR" diye bağırdığında niye yoktur lem dediğinde cevabı, " olsaydı ben zengin olurdum" gibi hayalü tahayyülel bir durum ise, bu ileri geri zekalı adama bakarak ilmi eleştirmek o kadar saçmalıktır.

arkadaşlar, Turan Dursun'u çoğunuzdan iyi bilirim. Din bu değildir.

Din aslında bu zamanda değildir.

Diyeceksinzki ey oki,

ne diyorsun o zaman sen

Valla, denize düşen yılana sarılır.

Bu dindar yüzgeciyle yüzen asıl kafirleri gelin birlikte, onların sığ sularında boğalım.

başka derdim yok.
gün dini korumak günüdür.
birde siz farkında olsanız dinsizliğinizle onların ekmeğine yağ sürdüğünüzün.

Dark_Prince
11-10-2012, 00:40
nasılki ateizmnden haberi olmayan bir gariban "YOKTURRRR" diye bağırdığında niye yoktur lem dediğinde cevabı, " olsaydı ben zengin olurdum" gibi hayalü tahayyülel bir durum ise, bu ileri geri zekalı adama bakarak ilmi eleştirmek o kadar saçmalıktır.

arkadaşlar, Turan Dursun'u çoğunuzdan iyi bilirim. Din bu değildir.

Din aslında bu zamanda değildir.

Diyeceksinzki ey oki,

ne diyorsun o zaman sen

Valla, denize düşen yılana sarılır.

Bu dindar yüzgeciyle yüzen asıl kafirleri gelin birlikte, onların sığ sularında boğalım.

başka derdim yok.
gün dini korumak günüdür.
birde siz farkında olsanız dinsizliğinizle onların ekmeğine yağ sürdüğünüzün.

Vay vay neler söylemişsin yahu :) Biz sizin süsleyip püsleyip din diye önümüze koyduğunuzu da biliriz. Din tüccarı değil misiniz? Satacağınız şeyi müşterinin gözüne güzel göstermelisiniz :)

Natan
01-11-2012, 20:18
Seviyorum bu adamı ya! gerçekten bak.

Ne güzel söylüyor. :)

Adnan Oktar: Ben her gece sarhoşum

http://www.youtube.com/watch?v=eDAGfY6gbpc&feature=relmfu

Adnan Oktar - Ankara'nın Bağları

http://www.youtube.com/watch?v=TRkJZ4931TQ&feature=relmfu

ve son video :Adnan Oktarda yine bir füze geçti

aboooww..Yaşı müsait olmayanlar bakmasın :)

ahahhah:D

http://www.youtube.com/watch?v=fJJI6LJK4UU&feature=related

Bir de birşey soracam. TV'den nasıl ayarlanıyordu bu kanal:)

http://www.youtube.com/watch?v=ymcLwI-EvCQ&feature=related

murted
02-11-2012, 00:19
Sahiden güzel söylüyor, kulağımı hiç tırmalamadı. :)