PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhuriyetimizin bayramı..

mhmd
28-10-2006, 15:11
Değerli Arkadaşlar,

Hepimizin ortak noktaları bildiğimizden de çoktur
Yarın tarih günüdür, başını kaldır da dik dur.
Ağzını açmış bekler tek dişli canavarlar
Tehlike güney değil, doğu batı hep onlar.

Çıktık açık alınla, hem barış hem savaşta
Bu gün biraz geriysek sanmayın kaldık burda
Önümüz çağdaşlıksa korkma yürü birlikte
Oku, düşün de söyle, iyi şeyler sen burda

Cumhur cumhurun derler kalk sarıl dört bir elle
Bekleme gerilerde, haydi koş coşkun sele
Önümüzde duramaz derya olsa tüm dünya
Tarih bize güç verir, olmadık ki hiç parya

Atam düşmüş önlere, dedelerim peşinde
Varsa yoksa özgürlük, kalanı demir perde
Onlarla doğdu sanki yirmi dokuz Ekimler
Bayramınız kutludur, mutlu olun hep sizler.

29 Ekim Bayramımızı bizlere hediye eden tüm şehit ve gazilerimize;
en içten dileklerimle, teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunar.
Ruhlarının şad olması için Yaradanıma dua ederim.

Tüm site sakinlerinin Cumhuriyet Bayramlarını kutlarım.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın.

jayjay
28-10-2006, 18:01
Büyük cumhuriyetimizin kuruluş günü kutlu olsun.
Şu günlerde Türkiye Cumhuriyeti çok zor günler geçiriyor. Bir yandan şeriat sesleri, bir yandan bölünme sesleri, bir yandan dışardan gelen baskılar... bunları tek yürek tek bilek olarak atlatacağız.
Kimse bu düzeni yıkamayacak.
Bu sitede de zaman zaman PKK, ermeni sempatizanı yazılar yazılıyor. Ancak kimsenin gücü bu büyük cumhuriyeti yıkmaya yetmeyecek. Her yerde karşılarındayız !
Saygılar..

ozgur_beyin
28-10-2006, 19:05
mhmmd * aynı duygularla bende ,senin ve bu sitenin sakinlerinin bayramını kutlarım.
* * * * *şiir güzel: kimin olduğunu söylersen sevinirim.

28-10-2006, 22:06
Mhmmd'e aynen katılıyorum.

Ulusal bayramımız kutlu olsun hepimize. Umarım artık yeni ve farklı bir devlet olduğumuzu, ulusal egemenliğe dayanan, laik bir devlet olduğumuzu algıladığımız günler de gelir.

neutrino

dersimmm
28-10-2006, 22:58
dünyada ki en çağdaş yönetim şeklidir cumhuriyet. kıymetini bilelim, hizbut culara kaptırmayalım

sargon
28-10-2006, 22:59
Neutrino'ya ben de şunu ekleyeyim. Cumhuriyete geçtik, laikliği kabul ettik. Umarım herhangi bir geri dönüş olmaz da, tersine birgün demokrasi bayramı kutladığımız günler de gelir.

pante
28-10-2006, 23:27
"Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz."

"Ey yükselen yeni kuşak, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz."

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."

"Tekkeler de behemahal kapatılmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti her şubede irşatlarda bulunacak kudreti haizdir. Hiçbirimiz tekkelerin irşadına muhtaç değiliz. Biz medeniyet, ilim ve fenden kuvvet alıyoruz. Başka bir şey tanımıyoruz."

"Türkiye Cumhuriyetinde herkes Allaha istediği gibi ibadet eder. Türk Cumhuriyetinin resmi dini yoktur. Türkiye'de bir kimsenin fikirlerini, zorla başkalarına kabul ettirmeye kalkışacak kimse yoktur ve buna müsaade edilemez."

"Benim Türk Milletine, Türk Cumhuriyetine ve Türklüğün istikbaline ait görevlerim bitmemiştir. Sizler, onları tamamlayacaksınız. Siz de sizden sonrakilere benim sözümü tekrar ediniz."

"Benim naçiz vücudum bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyyen payidar kalacaktır."

"Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen Türk istiklal ve cumhuriyetini ilelebet

korumak ve müdafaa etmektir.Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki

asıl kanda mevcuttur"

Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun!

29-10-2006, 00:36
Bu günlerin anlam ve önemine uygun
ALİ POYRAZOĞLU'DAN MÜTHİŞ BİR ANALİZ....

"Bankacılar paranın sahte olup olmadığını anlamak için, parayı ışığa doğru
tutup içerisinde ATATÜRK filigranı var mı yok mu diye bakarlar. Siz de bir
adamın ne mal olduğunu anlamak için, onu ışığa tutun; bakın bakalım
içerisinde ATATÜRK var mı, yok mu. İçerisinde ATATÜRK olmayan adamlara
iltifat etmeyiniz. Cumhuriyet'e sahip çıkınız."

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

walla
29-10-2006, 00:43
Damat Feritin İktidarda olduğu bir dönemde CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

jayjay
29-10-2006, 00:44
Damat Feritin İktidarda olduğu bir dönemde CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM.
Gerçkten müthiş bir analiz. Teşbih harika.

Cemal
29-10-2006, 01:15
Cumhuriyetimizi bizearmağan eden bÜYÜK ATATÜRKümüz ve büyük milletimize saygımızla-sevgimizleBAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Atamızla ilgili bi yazıyı bi yere not almıştım.çOk büyük adammış.hem zeki *hem çok kudretli*hemhazır cevapçı.Ama gerçei sölemede.

M.Kemal Atatürk bir davette ingiliz büyükelçisinin kendisine ters ters baktığını farketmiş ve yaverine ;
"Sor bakalım bu büyükelçi neden bana böyle nefretle bakıyor?"
diyerek yaverini göndermiş.

Yaver ;Efendim Çanakkale'de savaşta siz onun babasını öldürmüşsünüz. cevabiıyla gelince
Paşam şu cevabı vermiş:

GİT SOR BAKALIM .BABASININ ÇANAKKALE'DE NE İŞİ VARMIŞ.

Çanakkalede veyam Yurdumuzda başka maksatla kendine iş bulmaa çalışannara duyurulur.

Cemal

exclusive
29-10-2006, 09:52
http://www.canakkaleolay.com/admin/my_documents/my_pictures/28.10.2006/manset.jpg
"Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir."

"Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız."

"Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz."

"Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir."

"Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "

http://www.medyafaresi.com/haber_resim/20060918205407.jpg

kuvvaci
29-10-2006, 13:44
Tüm dostların Cumhuriyet Bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim
Tehlikenin farkındamısınız?

29-10-2006, 14:07
Aynı konu uzerine olmasından dolayı iki başlığı birleştirdim

merwe

29-10-2006, 14:10
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...

Cumhuriyete borclu olduklarımızı unutmayalım. Var olan başka hiçbir sistem insanlığa layık değildir. Bunun farkında olalım. Cumhuriyetimizi daha iyi yerlere getirebilmemiz dileğiyle..

agnostic_z
29-10-2006, 14:15
Bayramımız kutlu olsun.Atam izindeyiz...

mep
29-10-2006, 14:23
NİCE CUMHURİYET BAYRAMLARINA

walla
30-10-2006, 14:37
Cunhuriyet bayramı törenleri sırasında *TRT Ankaradaki törenleri yayınlıyor, özel televizyonlar ise Bülent Ersoyun dekoltesini, manken bilmem kimin bilmem kimle aşkını gösteriyor. YAZIKLAR OLSUN ŞEREFSİZLER halka birşey veremiyorsunuz.

mhmd
29-10-2007, 11:06
Bu hüzünlü ve duygulu günde tüm arkadaşların CUMHURİYET bayramını tebrik ediyorum.

Çok şey yazmak geliyor içimden lakin,
Kan bulaştı zihnime kalemim değil keskin.

Sözün bittiği yer midir nedir bilmem.
Şu güzel bayramın içine koydular elem.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Ruhları aramızdadır hissediyorum.
HERKESİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN DİYORUM.

Hatalarımı, cehaletime bağışlayın

ozgur_beyin
29-10-2007, 11:17
''ATAM İZİNDEYİZ'' * *Ne zaman döneceksiniz?

dilaver
29-10-2007, 11:24
Onlar bu ülkeyi emperyalist işgalden kurtardılar, inançlarından başka hiç bir olanakları da yoktu ve ileriki nesillere emanet ettiler. Bu cumhuriyeti 21. yy şartlarına uygun olarak laik, demokratik ve insan haklarına saygılı bir biçimde yaşatmak onu kurmaktan daha zor olmasa gerek. Ancak bireysel hırs o kadar gözleri kör etmiş ki her *türlü deger yargımızın yerini almış ya da bir takım şeyler kılıf haline gelmiş.

* * * Tamamen bagımsız, laik, özgür ve demokratik bir Türkiye için her türlü önyargıdan kurtulup insanca bir yaşamı insanı temel alan bir anlayışte yerleştirebilmek için, o menfaat gütmeden kendini yurduna adayan güzel ve kahraman insanları saygıyla anıyorum.

* * * *saygılarımla

thunderpoint
29-10-2007, 11:50
Tamamen bagımsız, laik, özgür ve demokratik bir Türkiye için her türlü önyargıdan kurtulup insanca bir yaşamı insanı temel alan bir anlayışte yerleştirebilmek için, o menfaat gütmeden kendini yurduna adayan güzel ve kahraman insanları saygıyla anıyorum.

Daha güzel anlatamayacağımı hissettiğim için altına imzamı koyuyorum.

pante
29-10-2007, 13:00
"Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim."

(1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)

Egemenlik verilmez, alınır.

"Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben yapabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. O halde ya istiklal ya ölüm!"

Tarih bir ulusun kanını, varlığını hiçbir zaman inkâr edemez. Bizim görüşümüz ki halkçılıktır, kuvvetin, kudretin, egemenliğin, yönetimin doğrudan doğruya halka verilmesidir, halkın elinde bulundurulmasıdır. Egemenlik kayıtsız, şartsız ulusundur.

Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız.

Ne kadar zengin ve refah olursa olsun, bağımsızlıktan mahrum bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz.

Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür.

Bugün Cumhuriyetimizin 84.yılını doldurduğu, en büyük en onurlu bayramdır. Kutlu olsun.

aldostu
29-10-2007, 13:38
En büyük bayramımız kutlu olsun..

Bunu kutlayamasaydık,
diğer bayramları kutlamanın ne önemi olurdu..

Bize bu mutlu bayramı armağan eden ,
başta büyük ATATÜRK'ümüz olmak üzere,
tüm şehitlerimize, gazilerimize, vatan evlatlarımıza şükranlarımızla..

aydoe
29-10-2007, 15:47
BAYRAM BENİM NEYİME KAN DAMLAR YÜREĞİME
ÇAĞDAŞ LAİK DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE NİCE COŞKULU BAYRAMLAR YAŞAMAK DİLEĞİYLE BAYRAMINIZI KUTLARIM

sargon
29-10-2007, 15:54
Cumhuriyet, bagimsizlik icin canini vermis olan dedelerimizin bize yadigaridir. Onu korumak boynumuzun borcudur. Cumhuriyet bir halkin ilahi olduguna inanilan emirler ve yasalarla degil, kendi yaptigi yasalarla kendini yonetmesidir. Cumhuriyeti kazandik, geri donulmesine izin vermeyiz. Istedigimiz sey bir adim daha ileri gidebilmektir. Simdi daha demokratik bir cumhuriyet istiyoruz. Onumuzdeki yuzyili kucaklayabilecek bir Cumhuriyet istiyoruz.

Herkesin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun.

no_panik
29-10-2007, 16:37
Cumhuriyetimiz öyle zannolunduğu gibi zayıf değildir. Cumhuriyet bedava da kazanılmış değildir. Bunu elde etmek için kan döktük. Her tarafta kırmızı kanımızı akıttık. İcabında müesseselerimizi müdafaa için lâzım olanı yapmağa hazırız. 1923 (Atatürk'ün S.D. III, S. 71)

*Cumhuriyet, demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesidir. Bu rejim, halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan, onlardan esirlik, soysuzluk, dalkavukluk hislerini uzaklaştıran bir yoldur.

* Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek
sizlersiniz.
*
Cumhuriyet ulu önderinde dediği gibi bedava kazanılmadı. Zorluklar altında elde edilen bu kazanımlara hepimizin sahip çıkması gerekir... *

Nice 84 yıllara nice yüzyıllara... *Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

-Maximus-
29-10-2007, 21:31
herşeyimiz gibi cumhuriyet'i kutlayışımız bile tuhaf, tank la *topla tüfekle cumhuriyet
kutlayan başka bir millet varmıdır acaba.

vartor
29-10-2007, 21:33
Karanliklardan, isiga, umide, cagdasliga kavusmamizi saglayan bu guzel gun, daha da guzel yarinlari getirebilmesi umudiyle, herkesin bayrami kutlu olsun.

pante
29-10-2007, 22:31
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kutlamaları harikaydı. Takdire değer bir program yapmışlar.
Işıklı gösteriler, lazer ve havai fişek gösterileri ile Boğaziçi muhteşemdi.
İlk kez cumhuriyet bu kadar harika kutlandı. Halkın katılımı ve coşkusu mükemmeldi.
Böyle bir coşku, böyle bir sevgi başka bir ülkede var mı acaba?

sargon
29-10-2007, 23:02
Var Pante. İsviçreliler her yıl 1 Ağustos günü kuruluşlarını kutlarlar. Her şehirde havai fişek gösterileri yapıldığı gibi, ayrıca herkes evinin önünden havai fişek falan atar. O gün havai fişek satışı müthiştir. 700 küsur yıl önce kurulmuş bir devlet ama hala o günü coşkuyla kutluyorlar. Burda da milliyetçilik var ama bu daha farklı bir şey. Asıl olarak bence insanlar İsviçreli olmaktan mutlular, refah içindeler ve ülkelerinin iyi yönetildiği düşündükleri için huzurlular.

ozgur__
29-10-2007, 23:16
Sanırım İran islam cumhuriyeti, Çin ve Kuzey Kore deki Cumhuriyet gösterileride oldukça coşkulu geçiyor. Ayrıca İngiltere Krallığındaki taç giyme törenleride oldukça coşkulu.

vartor
30-10-2007, 06:17
Kanada' ve Amerika'da da benzeri gunler buyuk bir coskuyla kutlanir, hem de her din,her renk ve *her irktan insanlar hep birlikte el ele .

rebera_roni
30-10-2007, 11:26
herkesin cumhuriyet bayramını kutlarım.
güzel törenler gerçekleşti.
saygılarımla...

pante
30-10-2007, 13:05
Vartor'un, Sargon'un, Özgür'ün örnekleriyle gördük ki abes bir iş yapmıyor muşuz ve dünyanın en uygar ülkelerinde dahi bu tür kutlamalar yapılabiliyormuş. Bir kutlama sözünü dahi esirgeyip, kutlamaları yadırgayan ve eleştirenler, umarım bunu dikkate alır.

-Maximus-
30-10-2007, 13:21
Vartor'un, Sargon'un, Özgür'ün örnekleriyle gördük ki abes bir iş yapmıyor muşuz ve dünyanın en uygar ülkelerinde dahi bu tür kutlamalar yapılabiliyormuş. Bir kutlama sözünü dahi esirgeyip, kutlamaları yadırgayan ve eleştirenler, umarım bunu dikkate alır.

artık öyle bir hale geldiki söylediğimiz herşey yanlış anlaşılıyor, kutuplaşma dedikleri bu olsa gerek.

sevgili pante beni sakın milliyetçi kürtlerle karıştırmayın, benim için insan olmak önemlidir.
ırk benim için önemli değildir, londra da *hiç tanımadığım ıraklı bir kürt ile karşılaşmaktansa
aynı kültürü paylaştığım bir türk ile karşılaşmayı yeğ tutarım, bundan kesinlikle daha çok mutlu olurum, ben ülkemin taşına toprağına aşık bir insanım. ve mustafa kemal'e sonsuz saygım vardır,
3 kere ankaraya gittim ikisinde anıtkabiri ziyaret ettim, umarım bu size bişeyler ifade ediyordur.

benim tanklı toplu kutlamaya karşı haklı nedenlerim var. geçmişte bilirsiniz nelson mandela atatürk ödülünü kabul etmemişti, güya diktatörmüş, işte bu tanklı toplu törenler atatürkün halkçı
yönüne gölge düşürüyor, askeri rejim gölgesinde bir hava veriyor dışarıya.
bazaen haberlerde başka ülkelerin benzer askeri kutlamaları olduğunda bizde uyandırdığı
intiba nedir, *o ülkenin katı bir rejim ile yönetildiğidir.

ben isterdimki cumhuriyet bayramlarında bayraklar atatürk resimleri havai fişekler, somurtkan
resmi törenler yerine cıvıl cıvıl güler yüzlü kutlamalar, haksızmıyım .

pante
30-10-2007, 14:00
benim tanklı toplu kutlamaya karşı haklı nedenlerim var. geçmişte bilirsiniz nelson mandela atatürk ödülünü kabul etmemişti, güya diktatörmüş, işte bu tanklı toplu törenler atatürkün halkçı
yönüne gölge düşürüyor, askeri rejim gölgesinde bir hava veriyor dışarıya.
bazaen haberlerde başka ülkelerin benzer askeri kutlamaları olduğunda bizde uyandırdığı
intiba nedir, *o ülkenin katı bir rejim ile yönetildiğidir.

ben isterdimki cumhuriyet bayramlarında bayraklar atatürk resimleri havai fişekler, somurtkan
resmi törenler yerine cıvıl cıvıl güler yüzlü kutlamalar, haksızmıyım .

Maximus;
Ben de bir savaş karşıtıyım. Silaha karşıyım. Ben de isterim böyle törenlerde insan öldürmeye yarayan silahlara yer olmasın.
Bunun eleştirisini her zaman yapalım.
Ama bu eleştiriyi bayram kutlamasının içinde ve kendimizi tam ifade etmeden yaptığımızda bu doğru olmaz. Bu tür ulusal kutlamalara birileri fesat sokmak için ucundan, kenarından bir eleştiriyle karalamaya çalışıyor. Yerinde ve zamanında kullanmadığımız ifadeler yanlış anlaşılabilir ve senin de tasvip etmediğin görüşlere hizmet edebilir.
"Haklısın ama son mesajın gibi ifade etmemiz gerekir" diyorum.

30-10-2007, 14:51
Cumhuriyetimizi kutlayacağız ve sahip çıkacağız ancak onu layık olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmaya da çalışacağız.

Bir yandan Cumhuriyete ve laikliğe geçen ilk Müslüman ülke olmaktan dolayı gurur duyacağız diğer yandan da Çekoslovakya ve Macaristan'ın 1990 da demokrasiye geçmesine rağmen bizim 84 yıllık demokrasimizi geride bıraktığına üzüleceğiz.

Militer gösteriler 30 ağustos bayramı ile sınırlı kalmalı. 29 ekim askeri geçit töreninden öte halk bayramına çevrilmeli. Anladığım kadarıyla İstanbul'da yapılan havai fişekli gösteri bu bayramın biraz olsun sivilleştiğini göstermekte.

frodo
28-10-2008, 16:29
Kul'luktan Cumhur'a çevrilmenin ilk adımı 85 yıl önce atıldı.

Egemenliğin göksellikten çıkıp cumhur'a devredilme girişimidir 29 Ekim;eksikleriyle, yanlışlarıyla..

Bu dönüşümü başlatma cesaret ve erdemini gösteren Mustafa Kemal ve arkadaşlarını saygıyla anıyoruz: ışıklar içinde yatsınlar.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Squall
28-10-2008, 16:36
Tüm cumhuriyet ve Mustafa Kemal dostlarının cumhuriyet bayramı kutlu olsun..

mhmd
28-10-2008, 20:30
29 Ekim Bayramımızı bizlere hediye eden tüm şehit ve gazilerimize;
en içten dileklerimle, teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunar.
Ruhlarının şad olması için Yaradanıma dua ederim.

Tüm site sakinlerinin Cumhuriyet Bayramlarını kutlarım.

Ayejj
29-10-2008, 00:42
Cumhuriyetin değerlerine gerçekten inanan herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

pante
29-10-2008, 10:17
İçine sindiremeyenlerin inadına Yaşasın Cumhuriyet!
Bilincinde olanların ve samimiyetle savunanların bayramı kutlu olsun.

Yaptığımız ve yapmakta olduğumuz devrimin amacı, Türkiye halkını tamamen çağdaş ve bütün anlam ve biçimi ile uygar bir toplum haline ulaştırmaktır. Devrimimizin temel ilkesi budur. Bu gerçeği kabul edemeyen düşünüşleri yok etmek zorunludur.
Mustafa Kemal ATATÜRK

dilaver
29-10-2008, 12:17
Yaşasın Cumhuriyet

Can Yücel

Gölköy adında bir yer varmış Gelibolu‘da

Televizyonda gösterdiler geçen gün.

Gelenek edinmiş köy halkı,

"Ben kendimi bildim bileli bu böyledir"

Diyor muhtar:

29 Ekim‘de toptan sünnet ederlermiş çocuklarını...

Derken ekranda entarili bir çocuk belirdi

Kirvesi tutmuş kolundan

Yatırdılar bir kamp yatağına,

Ardından sünnetçi olacak zat boy gösterdi

Elinde bıçağıyla,

Çocuk kaldırdı başını, bağırdı:

"Yaşasın Cumhuriyet" diye

Bunun üzerine de ekran karardı

Korkarım bu, sade Gölköylülerin değil, umumumuzun

Sade küçüklerin değil, büyüklerimizin de

Düştüğü bir tarihsel yanılgı

Çünkü sünnet değil, farzdır Cumhuriyet

saygılarımla

LaTeX
29-10-2008, 14:27
Nicelerini kutlamak ümidiyle.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
Hazmedemeyenlerede 1 adet soda içmelerini öneririm.

aydoe
29-10-2008, 14:29
kUTLU OLSUN

placebo
29-10-2008, 15:08
Cumhuriyetimizin 85.yılı kutlu olsun

mhmd
23-04-2009, 11:21
Bu da Cumhuriyetimizin bir bayramı olduğu için ayrıca bir başlık açmadık.
23 Nisan Hakimiyet-i Milliye Bayramımız kutlu olsun.

Milletin Egemenliğinin göstergesi olan Meclisimizin açılışını
O, zor dönemlerde milletimizin dertlerine çare arayan tüm vekillerimizin emeğini
Hatırlar, hatırlatır bir kez daha saygıyla anarız.

Site meclis üyelerimizin, konu hakkındaki gecikmişliğini site tüzüğü ve site meclis çalışmalarının yoğunluğuna yoruyoruz. :)