Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyalılar!
Jesus-Christ
29-10-2012, 17:38
Merhaba
Çok uçuk gibi görünen bir başlık olabilir bu. Ancak memleketlilerimle tanışmak istedim.
Ben Antalya'dan katılıyorum yarışmaya:)
Bu akıl almaz havalar, seçimler, tiyatro ve etkinlikler vs. Konularında konuşmak yada tanışmak isterseniz bu başlıkta beklerim sizi.
Kimler Antalya'da yaşıyor bakalım :)
Firestorm
29-10-2012, 23:10
http://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=26240
Üstteki konuda bir anket var isterseniz oradan bakabilirsiniz. Benim bildiğim bir kaç tane antalyalı var forumda ama yinede onların kendilerini söylemeleri daha doğru olucaktır. :)
Keşke imkan olsa bende izmirde yada o taraflarda yaşasam, hayat işte her zaman istediğiniz şeyleri vermiyor...
idontneedagod
29-10-2012, 23:11
Fire alalım seni buralara :) İzmir iyidir
Firestorm
29-10-2012, 23:14
Fire alalım seni buralara :) İzmir iyidir
İzmir iyidir, izmir candır, izmir canandır. :heh:
Gerçektende iki kez geldim bir keresinde Buca'ya misafir oldum, diğerinde de Bornovaya... Buca neyse ama Bornova'ya bayıldım. Araba filanda varsa böyle 15 dk'da filan şehir dışına çıkyorsun nefes alıyorsun... Mükemmeldi(özelliklede İstanbul'a göre) :)
idontneedagod
29-10-2012, 23:20
İzmir iyidir, izmir candır, izmir canandır. :heh:
Gerçektende iki kez geldim bir keresinde Buca'ya misafir oldum, diğerinde de Bornovaya... Buca neyse ama Bornova'ya bayıldım. Araba filanda varsa böyle 15 dk'da filan şehir dışına çıkyorsun nefes alıyorsun... Mükemmeldi(özelliklede İstanbul'a göre) :)
Bornova'da çalışıyorum. Karşıyaka'da yaşıyorum. Gerçekten yaşamayı seviyorum İzmir'de.
Zaman zaman İstanbul'a günübirlik iş seyahatlerim oluyor. Bir seferinde araba kiralamıştım da İzmir'e dönünce toprağı öpesim geldi.
Beşiktaş'tan sahil yolunu takip etmiştim gece saat 1 falan dı, Bebek falan, harika yerler ancak Beşiktaş-Bebek 1,5 saat sürmüştü gecenin o saatinde.
Firestorm
29-10-2012, 23:34
Bornova'da çalışıyorum. Karşıyaka'da yaşıyorum. Gerçekten yaşamayı seviyorum İzmir'de.
Zaman zaman İstanbul'a günübirlik iş seyahatlerim oluyor. Bir seferinde araba kiralamıştım da İzmir'e dönünce toprağı öpesim geldi.
Beşiktaş'tan sahil yolunu takip etmiştim gece saat 1 falan dı, Bebek falan, harika yerler ancak Beşiktaş-Bebek 1,5 saat sürmüştü gecenin o saatinde.
Normalde yürüyerek gitsen daha kısa zamanda varırdın :heh: İstanbul'da araba kullanmak sıkıntıdır eğer bi daha gelirsen özellikle haberim olsun ikicisi de arabasız gel bu da sana bir önerimdir. :D
idontneedagod
30-10-2012, 00:06
Normalde yürüyerek gitsen daha kısa zamanda varırdın :heh: İstanbul'da araba kullanmak sıkıntıdır eğer bi daha gelirsen özellikle haberim olsun ikicisi de arabasız gel bu da sana bir önerimdir. :D
Anlaşıldı, tamam :)
istatistik
30-10-2012, 00:57
Başlığı sabote etmeyin sayın İzmirli ve İstanbullu arkadaşlar.
Ben Antalyalıyım. Biraz daha daraltırsak Antalya/Kaş.
Jesus-Christ
31-10-2012, 00:57
İstatistik, ben kaşa pek gitmedim. Yolum pek düşmüyor ama merkeze kaleiçine filan yada tera City'i bilirsin inersen bi kave ikram edebilirsin:)
Ben güzelobada oturuyorum.
Başka antalyalılar? Hadi bi he! Deyin:))
Firestorm
31-10-2012, 01:18
İstatistik, ben kaşa pek gitmedim. Yolum pek düşmüyor ama merkeze kaleiçine filan yada tera City'i bilirsin inersen bi kave ikram edebilirsin:)
Hem misafirliğe geliyor hemde ikram ediyor vay beleşci seni :p :heh:
Jesus-Christ
31-10-2012, 01:56
İyi tamam hadi, ben davet ettim dimi:)
Firestorm beyefendi, siz neredensiniz? :)
_______
Bu arada ben 24 yaşındayım. Adamın belki yaşı fazlasıyla büyüktür. Küçüğün ödemesi biraz ayıp kaçmaz mı yaa:)
Firestorm
31-10-2012, 02:04
İyi tamam hadi, ben davet ettim dimi:)
Firestorm beyefendi, siz neredensiniz? :)
_______
Bu arada ben 24 yaşındayım. Adamın belki yaşı fazlasıyla büyüktür. Küçüğün ödemesi biraz ayıp kaçmaz mı yaa:)
Ben istanbul'dayım gerçi tatil için bi şeyler düşünüyorum ama daha fazla olmadı tatile çıkanı biraz zaman geçsin de ilk önce belki o taraflara ziyaretinize gelirim belli mi olur(geçenlerde de yerleşmek gibi bir durum olmuştu ama işler sarpa sarmıştı sonra) :) İstatistiği bilmem ama ben 22 yaşındayım yani hesap konusunda cimrilik yapabilirim belki :P :heh:
Jesus-Christ
31-10-2012, 02:21
Biraz cimri gibi algılandım galiba. Halbuki eli açık biri olduğum söylenir:)
Gelirseniz haberimiz olsun. Kaleiçi güzel tarihi bir yerdir. Perge diye bir yer vardır. Duymuş olabilirsiniz. Pavlus da gitmiştir oraya. Ben hiç gitmedim ama fırsat olursa görmek isterim.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Perge
istatistik
03-11-2012, 00:58
Antalyaya yolum düşecek olduğunda sizi önceden haberdar ederim.
Firestorm da bir ara Kaşa gelecekti ama yalan oldu gitti. Fırsat bulur da İstanbul'a gidersem hesap göreceğiz artık :D
NOT: 25 yaşındayım. Hesap için yazı tura atabiliriz :D
Firestorm
03-11-2012, 01:13
Antalyaya yolum düşecek olduğunda sizi önceden haberdar ederim.
Firestorm da bir ara Kaşa gelecekti ama yalan oldu gitti. Fırsat bulur da İstanbul'a gidersem hesap göreceğiz artık :D
NOT: 25 yaşındayım. Hesap için yazı tura atabiliriz :D
Dostum bi ara bi yerde daha demiştim benim hayatım düzenli değil, hele planlarla kurulu hiç değil :) Gerçi olmasını çok istemiştim bu istanbul'dan kurtulmuş olurdum bu sayede :( Gerçi o tür düşüncelerimi iptal etmiş değilim ama olanaklar işte umarım bi gün şu istanbul'u terk edebilirim :)
Dip Not: Ne zaman istersen gel dostum hesabını ödemeye hazırım :hippie:
Jesus-Christ
07-01-2013, 21:27
Antalya'da yaşayan üyeler varsa gelebilir, aik'e gelebilir. bi kave içebiliriz
Tanışıp, tartışabiliriz benden söylemesi.
Pazar gunü olursa daha iyi olabilir.
Firestorm
07-01-2013, 21:28
Antalya'da yaşayan üyeler varsa gelebilir, aik'e bi kave içerileriz
Tanışıp, tartışabiliriz benden söylemesi.
Pazar gunü olursa daha iyi olabilir.
Bi gün o tarafa gelirsem söz uğriyicam :)
Jesus-Christ
07-01-2013, 21:37
Tamam, gelmeden haber et:decision:
garipbirmavi
23-02-2013, 02:23
Hey hey ben de Antalya'lıyım!
Dark_Prince
23-02-2013, 02:39
+Siz nerelisiniz ağam?
-Antalya/Kaş canım.
Ne gülmüştüm burda ya :D
istatistik
23-02-2013, 03:38
+Siz nerelisiniz ağam?
-Antalya/Kaş canım.
Ne gülmüştüm burda ya :D
Aga Kaş ile problemin mi var? Varsa öğrenelim :D
Dark_Prince
23-02-2013, 03:46
Aga Kaş ile problemin mi var? Varsa öğrenelim :D
Var gardaş buyur? :D
Aksine çok merak ediyorum dostum :D Youtubeye "kolpaçino hapishane" yaz sonuna kadar izle :D Izledikten sonra insan Kaşa karşı sevgiyle doluyo :D
istatistik
23-02-2013, 03:58
Yazın misafirim ol bu konuyu enine - boyuna tartışalım :D
NOT: Kaş'ta bu arkadaşı görmedim hiç :D
Dark_Prince
23-02-2013, 04:46
Yazın misafirim ol bu konuyu enine - boyuna tartışalım :D
NOT: Kaş'ta bu arkadaşı görmedim hiç :D
Tamam gardaş tartışalım! :D Eğer rakı sözü verirsen misafirin olurum, ben umduğunu yiyen misafırlerdenim :D
Zaten hiç Antalyalılara da benzemiyo eleman :D