PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir CHP'linin Askerlere stemi "sizin koruyamadığımız cumhuriyeti biz koruyoruz"

basitrasin
30-10-2012, 19:57
Fazla söze gerek yok. Herşey ortada.

chp İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı , Taksim deki 29 Ekim kutlamalarında askerlere dönere "Sizin koruyamadığınız Cumhuriyet i biz koruyoruz" demişti.

sondakikahaberleri (http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/665377-ince-salici-nin-istifasinin-istendigi-haberi-asparagas)

uludagsozluk.com (http://galeri.uludagsozluk.com/g/o%C4%9Fuz-kaan-sal%C4%B1c%C4%B1/)

Özü sözü bir politikacıları kutluyorum.

VraeL
30-10-2012, 21:19
evet "yasaklar" ile çözümler ürettiğini sanan ve üstü kapalı ne kadar milli bayram ve kutlama varsa yasaklatan bir irticacı ağeeepeee hükümetine karşı binlerce insan inadına yürüyüşlere katılarak askerin yapamadığını yapıyor ve "biz burdayız" diyor.
basitrasin hak yoluna girmiş ahahaha ((:

zilliyetçi vrael partisinin 1700'üncü mesajı kutlu olsun beaaaa wqewqewq

Sesli
31-10-2012, 02:58
Cumhuriyetin bize armağanı olan ulusal bayramları kimler yasaklar? Bu bayramları yasaklayanlar bu ülkeyi seven ve bu ülkenin dostları olanlar olamaz. Sadece 1917de İstanbulu işgal eden İngliz veya Fransızlar gibi yabancılar olabilir. Bugün de iktidardaki parti, ne yazık ki AMERİKAN DÜMEN SUYUNDADIR. ABD Türkiyenin dostu olamaz. PKK'yı desteklediği kesindir. Kandil ABD kontrolunda değil mi? TÜRK ASKERİNE çuval geçiren TÜRK DOSTU değil düşmanıdır.

PKK'lılara af çıkarılmasını önerenler ABD hükümeti değil mi? Silivride hapse atılanlar bu ülkenin ulusalcıları değil mi? Bunları dostlar değil ancak düşmanlar yaparlar. Yalan yanlış istihbarat verip de hükümeti zora sokanlar ABD değil mi?

AKP belli oldu ki son çırpınışlarını yapmakta. Çünkü başbakan açıkladı; 29 ekim yürüyüşü için cumhuriyet savcısına araştırma emri verilmiş...

Bu ülkenin ulusal bayramını değil de, hayvanları keserek kan akıtma yani ''' kurban bayramını '''kutlayacakmışız!

Arap mıyız biz? Biz TÜRKÜZ ve ulusal bayramımızı her zaman kutladik ve kutlayacağız. Dost , düşman öğrensin...

Olimpiyat
31-10-2012, 09:48
Sorgulanması gereken, cumhuriyeti kutlayan milyonlara terörist muamelesi yapan Başbakan ın tavrıdır.

murted
31-10-2012, 16:06
İşini güzel yapıyorsun basitrasin.
Onca soytarılığı, rezaleti es geçip, çekip çıkarmışsın işine geleni.
Hayırlı işler...

yucemanitu
31-10-2012, 16:52
Fazla söze gerek yok. Herşey ortada.

chp İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı , Taksim deki 29 Ekim kutlamalarında askerlere dönere "Sizin koruyamadığınız Cumhuriyet i biz koruyoruz" demişti.

sondakikahaberleri (http://www.sondakikahaberleri.info.tr/haber/665377-ince-salici-nin-istifasinin-istendigi-haberi-asparagas)

uludagsozluk.com (http://galeri.uludagsozluk.com/g/o%C4%9Fuz-kaan-sal%C4%B1c%C4%B1/)

Özü sözü bir politikacıları kutluyorum.

Yuh bee oha beeee! İnsanlar dayak yemiş, gaz yemiş, su sıkılmış hiç sorun değil CHP'li bir vekilin sözleri bizim trollün dikkatini çekmiş.

basitrasin
31-10-2012, 20:30
Gerçeklerin dayanılmaz hafifliği.
Taksim'deki 29 Ekim törenlerinde, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Askerlere doğru dönerek. Sizin korumanız gereken cumhuriyete biz sahip çıkıyoruz derken görüntülenmişti.
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 39 ilçe başkanıyla birlikte basın açıklaması yaptı. "Sözlerimin arkasındayım." Dedi.
hurriyet.com.tr (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21819115.asp)
Halkımız, darbelerden medet uman siyasi anlayışa, seçim sandıklarda gereken cavabı verecektir.

Neva
31-10-2012, 21:30
Sahip ciktigini zannettiginden oyle demistir kesin.

Su sikarak, dayak atarak vs. cumhuriyet kavramini yok ettigini zanneden zihniyetlerle esdeger bir zihniyet.

Olimpiyat
01-11-2012, 01:13
basitrasin de ezilmişliğin sendromu var.

Maalesef güçlünün yanında yer alıp ona aşık olanlar bu ülkede hiç de az değil. Basitrasinde kolay yolu seçmiş ve akp aşığı olmuş.

Tabi kişisel değil bu görüşlerim.Geneli kapsıyor.Bu tip insanların sayısı hiç de az değil.

Yıllar önce de benzer bir olayı yaşamıştım.Karşımdaki kişiye demiştim ki, ya sen o görüşe nasıl sempati duyabilirsin demiştim.Bana cevaben demişti ki, kim güçlü ise ondan yanayım ben :)

Yani bu tip kişiler de, güçlünün yanında yer alıp , kendilerini zafer edasıyla tatmin ederek bu zevki yaşamak istiyorlar.

O yüzden basitrasin gibileri sorun etmeyin.Yarın chp güçlü olduğunda chp li, mhp güçlü oldğunda mhp li olurlar.

sefaqwzx
01-11-2012, 01:25
Ne deseymiş " ...sahip çıkmadığınız değil de, maşallah ne de güzel korudunuz mu deseymiş?
Bunlar insani tepkiler.
Dahası öğrenme süreci. İnsanın gerçek kişiliği kriz onlarında sergilediğidir derler. Doğrudur. Hamaset zamanlarının dayanılmaz sarhoşluğu kriz zamanlarında para etmiyor. "Ak baş, kara baş" çıkıyor ortaya. Öğreniyor yurdum insanı, kurumları da durumları da... Adında halk sözcüğü geçmekle partiler halkçı olmuyor. Öğreniyorlar halkçılığı.
Az daha gayret etsinler bu kez oyumu yırtmayacağım...

kader
01-11-2012, 01:27
Arkadaşlar Basit-Rasine trol diyorsunuz .
Cahilliğimi bağışlayın Trol ne demek öğrenebilirsem sevineceğim.

sefaqwzx
01-11-2012, 01:32
İnternet terimi Vikipedi:Trol nedir? - Vikipedi'de karışıklık yaratmak ve zarar vermek amaçlı bazı kullanıcılara verilen ad...

VraeL
01-11-2012, 02:30
Arkadaşlar Basit-Rasine trol diyorsunuz .
Cahilliğimi bağışlayın Trol ne demek öğrenebilirsem sevineceğim.

vandallığın internet versiyonu diyelim.

adam trol ama 35 yıllık ateist panpa wqeoqeoıwq :D

kader
02-11-2012, 03:19
Eski dilde provakatör yani.
Kanımca Trol deniz dibindeki balıkları yüzeye ,yani ağa çeken doğayı ve eko sistemi bozan bir avlanma sistemi olduğu için bu ad verilmiş. Anladığım bu oldu teşekkürler