Orijinalini görmek için tıklayınız : gecikmiş bir özür
selam arkadaşlar.....
2004 ten beri üyesi olduğum sitenize, arada kaçamak bakışlar atıp girmedim, giremedim.....
o dönemde 3-5 arkadaşla fikirlerimiz çatışmıştı....
yazılarım hala duruyor sanırım....
kimseye kırgın-küs değilim, umarım kimse de bana değildir.....
yeniden merhaba....
sefaqwzx
12-11-2012, 06:18
selam arkadaşlar.....
2004 ten beri üyesi olduğum sitenize, arada kaçamak bakışlar atıp girmedim, giremedim.....
o dönemde 3-5 arkadaşla fikirlerimiz çatışmıştı....
yazılarım hala duruyor sanırım....
kimseye kırgın-küs değilim, umarım kimse de bana değildir.....
yeniden merhaba....
Eskileri bilmem elbette, ama madem ki mesajınızı okudum,
hoş geldiniz.
Ben en yenilerdenim. Dolanıyordum buralarda, "gel buyur, geç otur" dediler.
"Susarsan, kova bu, kuyu burada, dosyasıya iç; acıkırsan, fırın da işte burada, sıcak ekmeklerden dilediğince al ye" dediler. Kuzu kulağı ve soğan yaprağı topladım bahçeden, bir de ebe gömeci, taze ekmekle, felaket güzel oluyor.
Siz de yer misiniz ?
Buyrun.
Çekinmeyin, hiç bir şey kimseye ait değil zaten...
teşekkürler sefa, elbette bize de üç beş domates biber ve bayat ta olsa ekmek kalmıştır...
bu site muhteşemdi, sanırım, hala öyle.....
sağol....
Şüpheci Dinsiz
12-11-2012, 15:16
Hoşgeldiniz sevgili alibaba. :)
Zaman değişir, bilgi - tecrübe artar, fikirler gelişir. Kişi, bu süreçte özeleştiri de yapıyorsa bundan herkes kazançlı çıkar. Geçmişle barışık olmak gerekir çünkü bu bilgiyi, tecrübeyi kazandıran, bizi biz yapan geçmişimizdir.
Sevgiler
idontneedagod
12-11-2012, 15:20
Tekrar Hoş geldiniz! Umarım bu sefer kalıcı olursunuz.
alibaba, haramilerini de getirmedin insallah:) Hos geri geldin diyorum.
teşekkürler arkadaşlar...
yok bu zamana kadar uzak kalmamın sebebi haramilerdi zaten, arındım, geldim:))
Baskoylu
12-11-2012, 19:13
yok bu zamana kadar uzak kalmamın sebebi haramilerdi zaten, arındım, geldim:))Gerek Aleviler Birligi gerek baska forumlarda Marksist, Komunist, Devrimci, Ilericilere ve Aydin kesime karsi sonsuz bir dusmanlik besliyen ve her firsatta saldiran bir mantigin gecmisinden ders cikararak, Gecmis konumunu Haramilerden Arinarak geldigini!! idda eden arkadasimizin nasil ve ne kadar samimi oldugu... benim icin merak konusu.......
(umarim bu haramiler, kendi uyeleri olan bu arkadasin bu yazisini okurda kim oldugunu biraz daha anlamis olurlar)
Aleviler Birliginde yassakli olmamasina regmen bir cok farkli niklerle farkli kiliklara girip gelmesinin yani sira, Aleviler Birligi Forumun Milliyetci, Irkci, Fasist ve Dinci bir kesim tarafindan Heklenmesinin hemen ardindan foruma bir turlu girme imkanimin olmayisi!!! Arkadasin foruma girebilmesi ve forumda yorum yazmasi!! ilk yazi yazan arkadasin kendisi olmasi O zaman yine kafamda soru isareti yaratmadi desem yalan olur...
Umarim dusundugum ve tahmin ettigim gibi degildir.
Biz Ateistler Hile, Yalan, Dolan, Sahtekarliklara ve Riyakarliklara karsi alerjimiz oldugundan dolayi Insanca ve durustce hareket etmeyi ve dogrulari insanin yuzune karsi soylemeyi kendimize gorev sayariz.....
Saygi ve Insani Sevgilerimle.
Sitenin en yenilerindenim, ben de size hoşgeldiniz demek isterim..
Umarım bu kez kalıcı olursunuz alibaba.
tekrardan hoşgeldiniz alibaba sizi yeniden görmek güzel...
başköylü, önce bi hoşgeldin de, sonra tekrar bakarız o ben miyim, değil miyim....
hangi haramilerden arındığım konusunda erken tahminde bulunmuşsun, önemli değil....
benim yaşım 57, hekten anlamam, alevi değilim, ama sünni doğup, alevi ölebilirim demişimdir çok ortamda, anlamsız, saçmasapan mezhep ve din kavgalarına kıl olduğumdan.....
alibaba benim 10 yıldır kullandığım nikimdir, arkadaşlarım da alibaba derler, ama
senin alibaban ben değilim.....
ısrar edersen, hacı abime sor, buralarda kendisini hala online görünce sevindim.....
merak ediyorsan eğer....
haramilerden kastım, bir önceki hoşgeldin yorumunda, vartor un esprili sorusuna aynı manada cevap ve içimdeki kavgalarım, içimdeki haramilerimdi....
neyse.....
hoşbuldum sayın guide ve de kızıl....
bu site yönetiminin sonsuz denilebilecek hoşgörüsünü ve sabrını biliyorum.....
umarım, bu kez sürekli olurum.....
sağolun.....
Baskoylu
14-11-2012, 06:56
Sayin alibaba.
Forumlarda alibaba,habukkuk ve hatirliyamadigim bir cok niklerle dolasan unlu bir alibaba nikli arkadas oldugunuzu tahmin ettim, gerek nikiniz gerek yazilariniz bana, benim bildigim alibaba nikli arkadasi andirdi, bildigim alibaba olsaniz bile
Foruma hosgeldiniz ve iyi paylasimlar..
Ozellikle gelisinizden hemen sonra, baska bir arkadasin gelmesi!! ve bana insanliga yakismiyan hakaret ve kufur etmesini bile goz onunde bulundurmadan, Hoscakalin diyen arkadasin ayrilmasini istememeniz!!!!
Herseye ragmen.
Eger Bildigim alibaba degilseniz ki umarim oyledir....
Sizden ozur dilerim.
Saygi ve Insani Sevgilerimle
sağol başköylü kardeşim, o başlığa cevap yazdım, bu yazınızı ise şimdi gördüm...
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=29498&page=17
o yazıda, tanıdığınız alibaba olmadığımı anlattım....
haaa, o arkadaş benim gelmemden önce gelmiş yanılmıyorsam.....
neyse...
mesele yok, teşekkür ederim...
bilgilenmeye geldim....
küfür dinlemeye değil yoksa.....
boşbakandan her gün bir alay yemekteyiz......
ruhumuz dinlensin, birşeyler de öğrenelim diye pış pış geldiğimiz bir ortamda, ne küfür etmeye, ne de yemeye arzum yok....
kolay gelsin, esenlikler dilerim....
alibaba