Orijinalini görmek için tıklayınız : Medreseye döndü
Arkadaşlar en Üniversite okuyorum, bir öğretim görevlimiz var ki sormayın, her ders istisnasız dünya üzerindeki cinsiyet dağılımının tam yarı yarıya olduğunu asla şaşmadığını bunun ilahi bir güç olduğunu söylüyor.
Yok efendim dünyanın dönüş hızı 1666 km mişte 4 milyar yıldır 1km bile şaşmamış bunlar hep ilahi kuvvetmiş, her şey tanrının varlığına kanıtmış.
Hayır o değil, ya verdiği bilgilerde hep yalan yanlış şeyler, gerçekle alakası yok.
İnsanın kalbi saniyede 120 kez atmaz ise kesinlikle yağ yakmazmış alla alla.
Adamın hayatı yalan :) savunduğu görüşlerin tam zıttı hareket edip duruyor, bir şeyi savunacak san bari savunduğun fikirlere göre yaşa.
Adama cevapta veremiyoruz, hemen yerin dibine sokuyor, konuşturmuyor benden iyi mi bileceksin diyor ben 30 yıldır bu işi yapıyorum sizin gibi salaklara öğretiyorum diyor.
Bu adama nüfustaki denge hakkında bu adama bir şeyler söylemek istiyorum, her ders aynı şey dile getirilir mi arkadaş, bundan başka bir şeyde bulamıyor her halde, dersimizin zaten bununla bir ilgisi yok her ders 20 dakika nüfusun dengesi hakkında konuşuyoruz.
Eğitim berbat durumda, hiç memnun değilim.
Bu adamın videosunu derslerde gizlice çekip cümle aleme rezil olması için youtube'a yüklemek gerek. :)
Hatta videoyu çevirip Richard Dawkins'e gönderip adam hakkında kısa bir ironik video yapmasını istenmeli :)
Görsel 1:
Ülkelerin toplam nüfusuna göre cinsiyet oranı: Mavi, dünya ortalamasından (1.01 erkek/kadın) daha çok kadına, kırmızı ise daha çok erkek oranına işaret ediyor.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Sex_ratio_total_population_per_country_smooth.png/300px-Sex_ratio_total_population_per_country_smooth.png
Olimpiyat
01-12-2012, 12:30
Ben de İzmir de birkaç yıl önce bir öğretim üyesi ile matematik-fizik tartışması yapıyordum. Konu sanırım schrödinger'in kedisi üzerine idi.
Neyse, yanında kızlar da var.Öğretim üyeliğini kullanıp kızları tavlamak istiyor ve bilgiç bilgiç konuşuyor.Ama öyle saçma şeyler söylüyor ki, bir de fizikçi olacak.
Biraz tartışma ilerleyince, benden iyi mi bileceksin, ben fizikçiyim vs.. demeye başladı. Artistik yaptı...Yani bu tipler nasıl öğretim üyesi oluyor anlamıyorum.
Hem bilmiyorlar, hem de kendilerini herşeyi biliyor kabul ederek sağa sola ahkam kesiyorlar.
Arkadaşlar en Üniversite okuyorum, bir öğretim görevlimiz var ki sormayın, her ders istisnasız dünya üzerindeki cinsiyet dağılımının tam yarı yarıya olduğunu asla şaşmadığını bunun ilahi bir güç olduğunu söylüyor.
Glause ona sunu sorabilirsin.
Peki dunya uzerindeki hünsa oranini ilahi guc nasil aciklar ?
Yalniz mutlaka hünsa kelimesi ile sor.:D
Glause ona sunu sorabilirsin.
Peki dunya uzerindeki hünsa oranini ilahi guc nasil aciklar ?
Yalniz mutlaka hünsa kelimesi ile sor.:D
Sayın Neva ben bu adamı susturacak bilgiye sahibim, sizin bahsettiğiniz konu ve daha bir çok şey aklıma geldi elbette. Ama adam dediğim gibi öğretmen kimliğinin arkasına sığınmış sallayıp duruyor.
Sosyal bilim dediğin şeyde herkes kendi görüşünü söyler, adam üstüne basarak bunu söylüyor fakat bize soru sorduğunda kendi fikrimizi değil onun düşündüğü fikri söylememizi istiyor :)
Sayın Neva ben bu adamı susturacak bilgiye sahibim, sizin bahsettiğiniz konu ve daha bir çok şey aklıma geldi elbette. Ama adam dediğim gibi öğretmen kimliğinin arkasına sığınmış sallayıp duruyor.
Sosyal bilim dediğin şeyde herkes kendi görüşünü söyler, adam üstüne basarak bunu söylüyor fakat bize soru sorduğunda kendi fikrimizi değil onun düşündüğü fikri söylememizi istiyor :)
Mutlaka sahipsindir qlause, ona suphem yok da, madem ki ilahi bir guc dolayisiyla boyle oldugunu ileri suruyor, buna da verilecek bir cevabi olmalidir muhakkak. Oyle ya, boyle insanlari da iman ettikleri guc yaratiyor.
Yani size sorup kendi fikrinin soylenmesini istiyorsa, ayni siz de ona soru sorup cevabini ogrenmek isteyebilirsiniz herhalde!?
Peki bundan sadece siz mi rahatsizsiniz yoksa tum katilimcilar mi? Yani nicin bir ust asamaya vs. toplu sikayette bulunmuyorsunuz, sosyal bilimlere aykiri davranis/dayatma diye?
Veya ALKA'nin dedigi gibi cekin gizli kameraya, yollayin medyaya iliskin cesur ve yayinlayip tartismaya acacak birilerine..
Isiniz zor gerci...
Anima Libera
02-12-2012, 13:04
Sahi bu tür kişiler nasıl öğretim görevlisi oluyor? Zeki olduklarından değil herhalde. Gün diye birşey yoktur diyen 'Profesörleri' de gördük. Çok ilginç. İmam hatibi bitiren herkesi otomatik olarak yüksekokullara mı gönderiyorlar...
Mutlaka sahipsindir qlause, ona suphem yok da, madem ki ilahi bir guc dolayisiyla boyle oldugunu ileri suruyor, buna da verilecek bir cevabi olmalidir muhakkak. Oyle ya, boyle insanlari da iman ettikleri guc yaratiyor.
Yani size sorup kendi fikrinin soylenmesini istiyorsa, ayni siz de ona soru sorup cevabini ogrenmek isteyebilirsiniz herhalde!?
Peki bundan sadece siz mi rahatsizsiniz yoksa tum katilimcilar mi? Yani nicin bir ust asamaya vs. toplu sikayette bulunmuyorsunuz, sosyal bilimlere aykiri davranis/dayatma diye?
Veya ALKA'nin dedigi gibi cekin gizli kameraya, yollayin medyaya iliskin cesur ve yayinlayip tartismaya acacak birilerine..
Isiniz zor gerci...
Hiç kimse memnun değil, ama öğretmenin ders işlemeyip boş muhabbet yapıp dersi kaynatması hepsinin hoşuna gidiyor.
Şimdi bu profesörü görevini yapmıyor diye dekanlığa şikayet etsen onlar da muhtemelen ona arka çıkacak ve şikayet de boşa gidecek. Türkiye'de hiç bir şey işlemiyor ki doğru dürüst. Almanya olsa adalet de var hukuk da var ve başarılı olunur. Ama Türkiye vurdumduymazlar ülkesi. Almanya olsa en azından bir gazeteye gider haber yaptırırdım bu rezilliği.. Ondan sonra sadece o profesörün kellesi değil tüm dekanlığın kellesi giderdi. Qlause de hak vermek lazım. Boş yere yakınmıyor yani..
Şimdi bu profesörü görevini yapmıyor diye dekanlığa şikayet etsen onlar da muhtemelen ona arka çıkacak ve şikayet de boşa gidecek. Türkiye'de hiç bir şey işlemiyor ki doğru dürüst. Almanya olsa adalet de var hukuk da var ve başarılı olunur. Ama Türkiye vurdumduymazlar ülkesi. Almanya olsa en azından bir gazeteye gider haber yaptırırdım bu rezilliği.. Ondan sonra sadece o profesörün kellesi değil tüm dekanlığın kellesi giderdi. Qlause de hak vermek lazım. Boş yere yakınmıyor yani..
Üniversite okuyorsun, ama öyle bir yer ki eğitim seviyesi 0, bu üniversite gelecekte bu ülkenin öğretmenleri, aydınları olacak insanları yetiştiriyor ve hiç bir şey katmıyor oh ne güzel, ee en neden okuyorum bu üniversiteyi arkadaş, evde tek başıma kitap okuyup belgesel izleyerek daha çok şey öğreniyorum nedir bu yahu, hiç bir dersi doğru dürüst işlemiyoruz, ses düzeni berbat ses arkalara gitmiyor, elimize 100 sayfa fotokopi veriyorlar sınava giriyoruz çıktıktan sonra fotokopinin 10. sayfasından dersi işlemeye devam ediyoruz ama 100. sayfadan soru çıkıyor sınavda, bu nedir nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti, madem öyle derslere gidip zaman kaybetmeyelim verin elimize fotokopiyi ezberleyip geliriz biz.
Hiç kimse memnun değil, ama öğretmenin ders işlemeyip boş muhabbet yapıp dersi kaynatması hepsinin hoşuna gidiyor.
Haklisiniz, ama isiniz cok zor.
Natürelist
21-12-2012, 01:07
Bu ülke kara cahillerin eline gecerse olacagi budur, gerci üniversite okumadim ama, herhalde gecmiste de farkli degildi.
Adamlar 50 yil önce 380.000 km uzakliktaki ay'dan toprak getiriyorlar. Kara cahiller ise bu kafayla 50 km yükseklikte bir toz tanecigi bile getiremezler.
Iste din'in insanliga verdigi zararlar'dan sadece birisi.
iyi foru.... pardon iyi uykular Türkiye....
Natürelist
21-12-2012, 01:47
Üniversite okuyorsun, ama öyle bir yer ki eğitim seviyesi 0, bu üniversite gelecekte bu ülkenin öğretmenleri, aydınları olacak insanları yetiştiriyor ve hiç bir şey katmıyor oh ne güzel, ee en neden okuyorum bu üniversiteyi arkadaş, evde tek başıma kitap okuyup belgesel izleyerek daha çok şey öğreniyorum nedir bu yahu, hiç bir dersi doğru dürüst işlemiyoruz, ses düzeni berbat ses arkalara gitmiyor, elimize 100 sayfa fotokopi veriyorlar sınava giriyoruz çıktıktan sonra fotokopinin 10. sayfasından dersi işlemeye devam ediyoruz ama 100. sayfadan soru çıkıyor sınavda, bu nedir nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti, madem öyle derslere gidip zaman kaybetmeyelim verin elimize fotokopiyi ezberleyip geliriz biz.
Sayin glause, belgesel'le yalniz is olmuyor, zaten bahsettiginiz bu kara cahillerden bir sey ögrenemediginizi söylüyorsunuz, Üniversite okuyorsan size en azindan Almanlarin ünlü Brockhaus Ansiklopedi eserlerini okumanizi tavsiye ederim, fevkalade bilgi kaynagi, Türkiye'de türkce olarak bulunurmu Bilemiyecegim.
Ilgisini cekenler suraya bakabilirler
http://www.brockhaus.de/