PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınları çıldırtan parfüm

eksi
13-12-2012, 01:49
Adminler kusura bakmasın. İlgi çekici başlık olayını abartıyor olabilirim. :)
Hatta bu başlıkla zirve yaptım. Gülmekten başlığı açamadım. Ama ilgi çekiyor. Müslümanı, budisti, deisti, teisti tıklayacak. Ne işi var bu sitede bu başlığın.

Var işte. Biraz önce eskileri karıştırırken yazdığım birşeyi buldum. Onu paylaşayım diye. Şu yazıya binaen...

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=168497&yazarid=18

Şöyle demişim.

Kadınları çıldırtan parfüm (bildiğin su) 400.000 adet satmış. Çıplak gösteren gözlük 125.000 adet satmış.

Çıplak gösteren gözlük yada dişileri çıldırtan parfüm alan şempaze gördünüz mü. Görmediyseniz, demek ki bunların hepsi insan.

Yani şempaze kadar kafası çalışmayan insanların toplamda 525.000 inine normal insan muamelesi yapıyoruz ve şaşırtıcı şekilde toplumsal yapı henüz çökmedi. Bu durumda benim toplumla ilgili yaptığım tüm çözümlemeler yanlıştır. Budur.

Sesli
13-12-2012, 02:45
Siz asıl ASTROLOJİ denilen palavraya inananları düşünseniz daha isabetli olurdu.

Bilmeyen biri parfüm konusunda bir deneme yapabilir. Ama, durduk yerde, pek çok gazete ülkemizde her gün için ASTROLOJİ köşesi düzenliyorsa, bu insanların bilgi bakımından ne denli düşük bir düzeyde olduğunun delili olur.

Hormon ve koku konusu oldukça karışık kimyasal bir konudur. bu daha çok bilimsellik içerir. Bu konuda bilgisizlik kabul edilebilirse de, astrolojiye bu denli inanarak özel astroloji danışmanları tutanları görmek daha gerçekçi olmaz mı?

Pek çok kişinin bu ülkede astroloji danışmanı var... Konu aslında budur...

Olimpiyat
13-12-2012, 10:03
Aşırı derecede parfüm düşkünü birisi olarak ( yaklaşık 50 çeşit parfümüm var dolabımda), şunu demezsem olmaz.
sadece parfüm kokusu ile bir kadını etkilemek çok zor. Ama diğer faktörleri doğru şekilde uygularsanız (özgüven, temiz giyim kuşam ve sağlam bir eğitim almak vs..) parfüm bunun tuzu biberi oluyor.

Yani teninize yakışan ve mevsimine uygun bir parfüm kullanır ve diğer faktörleri de iyi uygularsanız, bir bayanı etkilemeniz çok zor.

Konunun özü bu değil biliyorum ama, başlığa bakıp sonra da internetten bu parfümlere para harcayıp kadınları etkilemek isteyen arkadaşlar paralarına yazık ederler.
Parfüm ancak kişiliğin tamamlayıcısı olabilir, yani bir trende vagon işlevi görür.Lokomotif, özgüvendir.

Ama maalesef toplum olarak en zayıf yönümüz cinsellik.Belki bu parfümü alırsam kadınlar etrafımda deli divane olur, bende onlarla yatarım düşüncesine sahip belki de yüzbinlerce erkek var Türkiye de.

Sonra da hayal kırıklıkları. Din inancının en yüksek olduğu ama bir o kadar da (tabirim biraz kaba olacak ama) dinle beraber, karı kıza düşkünlüğün ve abazalığın bu kadar yüksek olduğu çok az ülke vardır.Böyle bir ülkede bu tarz işler iyi para getirir.
Akıllı yatırımcılar :)

Olimpiyat
13-12-2012, 10:29
Yani teninize yakışan ve mevsimine uygun bir parfüm kullanır ve diğer faktörleri de iyi uygularsanız, bir bayanı etkilemeniz çok zor değil demek isterken değil ifadesini unutmuşum pardon:)

Bu arada, halen ağaçlara çaput bağlayıp dilek dileyen insanlrın olduğu bir ülkede yaşıyoruz. İnsanlar karanlığa kurşun sıkıyorlar, parfüm ne ki:)

mhmd
13-12-2012, 14:09
Hala taşların karşısında saygı duruşları varsa,
Hala ölülere kimi zaman methiye kimi zaman şikayetlerimizi bildiriyorsak,
Ve ırkımızı, inancımızı, dilimizi ululuyor diğerlerini es geçiyorsak,
İhtiyacımız olmayanları satın alırken yaşadığımızı düşünüyorsak, annemizin ölüsünden dahi korktuksa...
İhtiyacı olanları görüp HALİMİZE ŞÜKRETME rezilliğini tadıyorsak ya da onları göremiyorsak,
Dünyamızın sorunlarını bitirdiğimiz rehavetiyle UFO lardan yardım istiyorsak,
Kişilerin inancı ile dalga da geçebiliyorsak hala,
Cebimizin şişkinliği, arabamızın sporu, telefonumuzun S4 ya da 5 lisi, saatiminiz Rolexi.... insanlığımızın ölçüsü olmuşsa.
Salladığımız bayrağın rengine tapıyor diğerlerini tepiştiriyorsak,

Küçük bir parfümün ya da çıplak gösteren gözlüğün hiçbir değeri harbiyesi yoktur bu dünyada. Onları da mhmd aldı deyin olsun bitsin...

prozac
13-12-2012, 14:09
Bu ürünlerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum , açıkcası '' kadınları çıldırtan '' parfüm görmedim ancak '' çıldırtan erkek '' çok gördüm daha birkaç gün önce ablanın biri köprü üzerinde kendisini ateşe verdi , yazık ..

murted
13-12-2012, 14:58
Facebook'ta sağ köşede çıkan reklamları gördükçe her seferinde bir yaşıma daha giriyorum.
Penis büyüten, boy uzatan, kalıcı şekilde dökülen saçları geri getiren, tek başına kilo verdiren ürünler...

Sahiden bu tip şeylere rağbet eden mallar yaşıyor mu diye bir an tereddüt ettikten sonra bu ürünlerin(!) reklamlarının biz gülelim diye konmadığını düşünüp böyle malların yaşadıkları sonucuna varıyorsunuz.

İnsanlar hapla penislerinin ya da boylarının uzayabileceğini düşünebiliyorlar. Bu kadar insan bundan muzdarip, neden hapla bu işi çözebilecek tek akıllı ben olayım ki demiyorlar.

Piyasada bu kadar çok eşek olunca semer vuran birileri de çıkacaktır illa ki.

garipbirmavi
26-01-2013, 03:07
"yok artık" demek istiyorum.
zaten tenine yakışan bir parfüm kullanırsan, cinsiyetin önemli değil, gayet de çekici olabilirsin bence.

VraeL
28-01-2013, 00:53
"yok artık" demek istiyorum.
zaten tenine yakışan bir parfüm kullanırsan, cinsiyetin önemli değil, gayet de çekici olabilirsin bence.

ben tenime uygun özel bir parfüm bulmuştum, pek bilinmeyen böyle.

2 yıl önce türkiye de satışı kapandı mk, ah ulan ah...

alibaba
28-01-2013, 05:46
yıllar önce, 12 şehit verdiğimiz DAĞLICA baskınını 200 kişi tıklayınca,
" http://www.milliyet.com.tr/2007/10/22/guncel/agun.html "

"hülya avşar donsuz frikik" diye bir başlık açmıştım forumun birinde, TRIŞKADAN....

3800 kişi tıklamıştı, buyuz yani....

murted yazmış

" Piyasada bu kadar çok eşek olunca semer vuran birileri de çıkacaktır illa ki. "

güncelleyelim...

MEMLEKETTE BU KADAR ÖKÜZ OLUNCA, SAMAN İTHALİ NE Kİ?