PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Marksist leninist komünistler Müslüman olursa

zahit
15-01-2013, 22:53
http://haber.sol.org.tr/postal/marksist-leninist-komunistler-musluman-olursa-66228

Neva
15-01-2013, 23:53
Diyecek soz yok artik!

mücerred
16-01-2013, 00:04
Diyecek soz yok artik!
Dıyecek söz var degerlı dostum
mesala bunlara Allahın akıl ve ruh saglıgı vermesini dileyebiliriz.:lol:
selam ve dua ile:croc:

Baskoylu
16-01-2013, 06:19
Eline, Beline ve Diline Sahip olan Aklin yolu ve Vicdan olgusunu yasama yansitan kisi ve kisilerin Musluman olmasinin mumkunu yoktur.

Cunku Islam Sapiklik Uzerine Kurulmus, Yagma ve Talan etme ile un yapmis, Cihat Savaslari ile Insan kani emmis bir yapilanmadir.

Dolayisiyla, Eline, Beline ve Diline sahip olmiyan, Aklin yolu ve Vicdani ile hareket etmiyen, Insanlik dusmani Islam basli basina bir Insanlik Suc Makinasidir.
Islam inancini kabul etmek, basli basina bir insanlik sucudur....

Din; Cennet Hevesi ve Cehennem Korkusu ile Insan Beynine Yerlestirilen Bir Afyondur....

Neva
16-01-2013, 06:33
Eline, Beline ve Diline Sahip olan Aklin yolu ve Vicdan olgusunu yasama yansitan kisi ve kisilerin Musluman olmasinin mumkunu yoktur.

Cunku Islam Sapiklik Uzerine Kurulmus, Yagma ve Talan etme ile un yapmis, Cihat Savaslari ile Insan kani emmis bir yapilanmadir.

Dolayisiyla, Eline, Beline ve Diline sahip olmiyan, Aklin yolu ve Vicdani ile hareket etmiyen, Insanlik dusmani Islam basli basina bir Insanlik Suc Makinasidir.

Din; Cennet Hevesi ve Cehennem Korkusu ile Insan Beynine Yerlestirilen Bir Afyondur....

Sayin baskoylu;

Islamafobiniz filan mi var acaba? Merak ettim, bunca genellemenizden yola cikarak.

99'luk tesbih misali, surekli sapikligi islemeniz ilginc, size daha once de soylemistik, insanlik tarihi, sizin deyiminizle sapikliktan gelir. Ve bunda utanilacak bir durum yoktur.

Tutarli bir din elestirisi her zaman daha akilcidir.

Baskoylu
16-01-2013, 07:10
Saygideger Neva Dost

Uslup konusuna genelde dikkat ederim, karsimdaki kufur ve hakaret ettigi zaman ayni karsiligi vermekten uzak dururum. Lakin bir olusumun, Kurumun ve inancin temel felsefesi neye hitap ediyorsa, neye hizmet ediyorsa.... onu acik acik yazmak dogruluktan ve durustlukten gececegine inanirim....

Yasadigimiz su bozuk dunya duzeninde NAMUSLULAR`DA, NAMUSUZLAR KADAR CESARETLI OLMUS OLSALAR, inanin adim basi karsilastigimiz olumsuzluklara bu kadar sahit olmazdik....

Sapiklik kufur ve hakaret degildir, basli basina bir insanin piskolojik olarak Akli uckurundan baska bir sey dusunmuyorsa, insanligin kabul edemiyecegi Ahlak cokuntusu icinde bocalaniyorsa... bunun Turkce`de adi Sapiklilktir.... bir nevi cinsel hastaliktir.....

Islamafobiniz filan mi var acaba? Merak ettim, bunca genellemenizden yola cikarak.

Hic bir dusunceye ve inanca kasitli olarak bir zitligim, veya takintim yoktur, olamaz`da, lakin var olan gercekleri soylemek sizce boyle algilaniyorsa!!! bana dusen gorev ise Size Saygi Dumaktir.

99'luk tesbih misali, surekli sapikligi islemeniz ilginc,

99 luk tespih`i elime bile almadim, almaktan yana degilim, yani sizi soylemek istediginiz, ayni seyleri surekli tekrarlamak gibi bir derdim olamaz, Eger Islam denen Insanlik Suc Makinasini tarafindan olumsuzluklar gelirse, Islamin nitelik ve niceligini veya sahip olmus oldugu kimligi ile basliyarak konuya aciklik getirmek sizi neden rahatsiz etti bilmiyorum.
Herseye ragmen Islam inancinizin var olmasindan kaynakli etkilendiyseniz, ve buna yonelik tepki gosterdiyseniz, tepkileriniz yersiz, Cunku su anda yer yuzunde yasiyan butun muslumanlara yonelik soyledigim bir soylem degil, Islam felsefesi ve onun kurucularina yonelik soylemdir.....

size daha once de soylemistik, insanlik tarihi, sizin deyiminizle sapikliktan gelir. Ve bunda utanilacak bir durum yoktur.

Sizce utanilacak bir sey olmiyabilir, Islam inancin dun ve bugun yasatmis oldugu inancinda var olan yiginlarla olumsuzluklar, Ozellikle Gercek Yaratici ve Tanrinin Kendisi Olan Kadin`a yonelik politikalari Utanilacak En Buyuk Durumdur.....
Yani Insanlik tarihinde (gecmiste) bir yigin olumsuzluk olmussa, Insanlik surekli kendisini yenilemis, gelistirmis, insan olmanin ozelliklerini yasama yansitmasini bilmis, yer yuzunde bir yigin bilimsel gercekleri ve dogrulari tespit etmis, nice yeniliklere imza atmistir.

Dinler ve Ozellikle Islam denen suc makinasi, belirli kisiler tarafindan yazilmis, diger kitaplarin biraz degisikligi ile arti uckur ile daha fazla ugrasma olgusundan baska bir sey gorulmedigi, gunumuzde halaa bunun propagandasini farkli oyunlarla insanlarin kafalarina bir afyon gibi yerlestirmeye calismalarina karsi elbette susacak ve karsisinda var olan dogrulari yazmiyalim inanclarina saygisizlik olur misali bir ortam icinde bulunmak korkakliktan ve yetersizlikten oteye gitmiyecektir......

Tutarli bir din elestirisi her zaman daha akilcidir.

Kesinlikle katiliyorum,
Ayni zamanda Yapici ve Egitici bir yaklasim daha faydali olur.....

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Neva
16-01-2013, 07:43
Saygideger Neva Dost

Uslup konusuna genelde dikkat ederim, karsimdaki kufur ve hakaret ettigi zaman ayni karsiligi vermekten uzak dururum. Lakin bir olusumun, Kurumun ve inancin temel felsefesi neye hitap ediyorsa, neye hizmet ediyorsa.... onu acik acik yazmak dogruluktan ve durustlukten gececegine inanirim....

Yasadigimiz su bozuk dunya duzeninde NAMUSLULAR`DA, NAMUSUZLAR KADAR CESARETLI OLMUS OLSALAR, inanin adim basi karsilastigimiz olumsuzluklara bu kadar sahit olmazdik....

Sapiklik kufur ve hakaret degildir, basli basina bir insanin piskolojik olarak Akli uckurundan baska bir sey dusunmuyorsa, insanligin kabul edemiyecegi Ahlak cokuntusu icinde bocalaniyorsa... bunun Turkce`de adi Sapiklilktir.... bir nevi cinsel hastaliktir.....

Hic bir dusunceye ve inanca kasitli olarak bir zitligim, veya takintim yoktur, olamaz`da, lakin var olan gercekleri soylemek sizce boyle algilaniyorsa!!! bana dusen gorev ise Size Saygi Dumaktir.

99 luk tespih`i elime bile almadim, almaktan yana degilim, yani sizi soylemek istediginiz, ayni seyleri surekli tekrarlamak gibi bir derdim olamaz, Eger Islam denen Insanlik Suc Makinasini tarafindan olumsuzluklar gelirse, Islamin nitelik ve niceligini veya sahip olmus oldugu kimligi ile basliyarak konuya aciklik getirmek sizi neden rahatsiz etti bilmiyorum.
Herseye ragmen Islam inancinizin var olmasindan kaynakli etkilendiyseniz, ve buna yonelik tepki gosterdiyseniz, tepkileriniz yersiz, Cunku su anda yer yuzunde yasiyan butun muslumanlara yonelik soyledigim bir soylem degil, Islam felsefesi ve onun kurucularina yonelik soylemdir.....

Sizce utanilacak bir sey olmiyabilir, Islam inancin dun ve bugun yasatmis oldugu inancinda var olan yiginlarla olumsuzluklar, Ozellikle Gercek Yaratici ve Tanrinin Kendisi Olan Kadin`a yonelik politikalari Utanilacak En Buyuk Durumdur.....
Yani Insanlik tarihinde (gecmiste) bir yigin olumsuzluk olmussa, Insanlik surekli kendisini yenilemis, gelistirmis, insan olmanin ozelliklerini yasama yansitmasini bilmis, yer yuzunde bir yigin bilimsel gercekleri ve dogrulari tespit etmis, nice yeniliklere imza atmistir.

Dinler ve Ozellikle Islam denen suc makinasi, belirli kisiler tarafindan yazilmis, diger kitaplarin biraz degisikligi ile arti uckur ile daha fazla ugrasma olgusundan baska bir sey gorulmedigi, gunumuzde halaa bunun propagandasini farkli oyunlarla insanlarin kafalarina bir afyon gibi yerlestirmeye calismalarina karsi elbette susacak ve karsisinda var olan dogrulari yazmiyalim inanclarina saygisizlik olur misali bir ortam icinde bulunmak korkakliktan ve yetersizlikten oteye gitmiyecektir......

Kesinlikle katiliyorum,
Ayni zamanda Yapici ve Egitici bir yaklasim daha faydali olur.....

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Sayin baskoylu;

Surada benzer basliginizda da ayni seyler konusuldu.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=30854

Ben uslubunuzu degerlendirmedim, bakis acinizi degerlendiriyorum. Ustelik islam da degil, aksine kafirim. Ancak sizdeki, teistlere tas cikaracak bakis acisini goruyor ve bunu elestiriyorum.

Hem insanlik sucundan bahsediyorsunuz, hem de tum bir zumreyi kapsayacak sekilde genelleyip suc makinasi diye ifade ediyorsunuz ve nefret sucu islediginiz farkinda degilsiniz. Yani surekli olarak ortaya surdugunuz Hitler'den hicbir fark yok, mantalite olarak bu baglamda benzetmek gerekirse.

Kalkip bir tum zumrenin, genel olarak sapik olmasi gibi birsey dusunulebilir mi? Bu kadar sacma birsey olabilir mi? Ustelik butun semavi dinler uckurla yakinen ilgilenmisken, bunu sadece islam'a indirgemek ne derece tutarlidir?

Suleyman'in zamparaliklarini bilmeyen var mi? Erotik siirleri bilmeyen var mi? Total kitaptaki ensesti, escinselligi vs. bilmeyen var mi?

Baska bir kitaptaki Isa'nin koydugu yasaklari bilmeyen var mi? Bosanmis kadinla evlenen, zina eder denmesini bilmeyen var mi?

Bunlari sagir sultan bile biliyorken, sizinkisi biraz islamafobi oluyor ne yazik ki..

Hani namuslu bir beyin ve bakis acisi ise soz ettigimiz sayet!..

Namus iki bacak arasinda degildir sayin baskoylu.. Kadini da soze malzeme yapmaniza gerek yok. Hicbir kadin da icsel olarak namusunu, oncelikle karsisindaki erkek icin tasimaz, cesitli sebeplerle kendisi icin tasir.

Eger aksi olmus olsaydi, hala kiz cikmadigi icin oldurulen kadinlar olmazdi.

Ne yani simdi namussuzdu o kizlar efendim olumu hakettiler mi diyecegiz onlara?

Bu hastalikli bir bakis acisidir.

Veya kadin tanricalar olsaydi veya dinler bunu ongorseydi, yasasin dinler mi diyecektiniz?

Ne farki var din kavrami acisindan?

Uckur, penis, vajina, insanlik tarihinin basindan beri en temel kavramlardir.
Cinselligi insanlik tarihinden nasil soyutlayacaksiniz? Bunu hic dusundunuz mu?

Buna akli veya fiziki olarak gucunuz yeter mi?

Baskoylu
17-01-2013, 05:54
Saygideger Neva Dost

Bana gore sizin Islam`a yonelik elestirileriniz veya tepkileriniz orta yolcu olabilir, benim ise size gore yikici bir yaklasim olabilir.

Halamın sakalları olsa gibi bir şey olduğunu kabul etmek gerekir. Ama olay bundan ibaret değil.
Habervaktim yazarı Cemal Nar, Kürt sorunundaki "süreç"i yazıyor. Yazarken sağdan soldan duyduğu ne kadar kavram varsa, Hazreti Hamza'lı, Hazreti Vahşî'li yazısına sıkıştırıveriyor.
Bu kadar da değil denilmişti ya, gerçekten değil. Yazarımız -herhalde- PKK'ye sesleniyor: "Biz bağrımızı açtık, bu Marsist, Leninist, komünist ırkçılar davalarından vaz geçer ve Müslüman olurlarsa, işte Hz. Vahşi örneği, aramızda rahatça yaşayabilirler. Onlardan cidden tövbe edeni kucaklamaya hazırız."

Benim tepkim buna yonelik olup, Marksizmi ve Leninizmi kavriyan hic bir bireyin Islami benimsiyecegini dusunmedigimden ve boylesi suc makinasinin nitelik ve niceligini cok iyi bildiginden dolayi, Islam denen inancin insanlik dusmanligindan oteye gitmedigini, insanlarin beynine bir afyon gibi girip, hayali dunyalarla ugrastigini, Cennet hevesi, Cehennem korkusu ile insanlarin kendi iradesi ve beyni ile haraket etmedigini vurgulamaya calisirken, tepkilerim buna yonelik iken..

Benim butun Islam dinine inananlara ayni yakistirmayi yaptigimi soylemeniz!!! ozellikle elestirilerim Islam denen suc makinasinin klavuzu olan Kuran ve Onu bir sekilde yazdiran kisiye yonelik tepkiler ve elestirilerdir.

Islam inancina sahip olanlar, bu inancin gosterdigi yoldan ayni inancla hareket edenlerin, suc ustune suc isliyenleri elestirmek yerine, asil suc makinasi olan, Inancin klavuzu olan Kuran ve onu Islamin kitabi olarak Allah tarafindan gelen ayetler olarak insanlari inandiran kisiye olan tepkidir ve elestiridir....

Dolayisiyla Islamin lideri olan bu kisi, sozde gelen bir cok ayetleri kendi uckuru ile ilgili yazdirip, yazdirdigi bu yazilari bir sekilde insanlara inandirmayi basarmistir.

Sozde Allah tarafindan 124 bin Peygamber yer yuzune indirilmis!!!! Son Peygamber ise Hz Muhammed olarak gorulmektedir!! Neden Cunku bu kurnaz adam, Kendisinden baska bir peygmaber gelmiyecegini, Son Peygamberin kendisi oldugunu soylemesi ile son bulmustur, Eger son bulmamis olsaydi, Allah tarafindan sozde gonderilen Ayetler, yalanci ayetler olarak tarihe gecmis olacakti, hali ile Allah ve sozde onun son Peygamberi olan Muhammed bir nevi yalanci cikmis olacak,
1400 yildan beri yeni bir Peygamberin gonderilmemesinin bir sebebimi var? Yukarida Kadin Tuccarligini yapan, Ayni zamanda Iskenceci vasifesini yapan, kisinin zamanimi yok?

veya O`da Hz Muhammed oldukten sonra birlikte yasamina sonmu verdi?
Bunu sayfalarca cogaltabiliriz, demek istedigim, Aciklanmasi gerektigi gibi, soylenmesi gerektigi gibi soylenmelidir, aksi taktirde ne kendimizi nede savundugumuzu ifade edemeyiz, soylemek istediklerimizi insanlara anlatamayiz... Korkunun olume faydasi olmadigi gibi, bir seyi aciklarken, birilerini urkuturuz, kaciririz endisesi olmasin, Yani birilerini kazanmak icin, farkli kiliklara girmek zorunda degiliz, veya farkli kimlige sahipmis gibi farkli bir ortam icine girmek zorunda degiliz...

Ya Oldugumuz Gibi Gorunecegiz, Yada Gorundugumuz gibi Olacagiz.

Ben uslubunuzu degerlendirmedim, bakis acinizi degerlendiriyorum. Ustelik islam da degil, aksine kafirim. Ancak sizdeki, teistlere tas cikaracak bakis acisini goruyor ve bunu elestiriyorum.

KAFIR filan tanimam, Yer yuzunde yasiyan butun insanlari, Insan olarak bilirim, Bende "Teist" gibi bir yapilanma gorebiliyorsaniz ne mutlu size....

Hem insanlik sucundan bahsediyorsunuz, hem de tum bir zumreyi kapsayacak sekilde genelleyip suc makinasi diye ifade ediyorsunuz ve nefret sucu islediginiz farkinda degilsiniz. Yani surekli olarak ortaya surdugunuz Hitler'den hicbir fark yok, mantalite olarak bu baglamda benzetmek gerekirse.

Daha once soyledigim gibi algilamak ve anlamak istediginiz gibi anlamaya calisiyorsunuz, Tum zumreyi yani Islam inancina sahip olanlari bit burun olarak hepisini suc makinasi olarak genelledigimi gosterebilirmisiniz? Size gore nefret sucu islemis olabilirim,
Lakin bana gore ise, Bu inancin Korku ve Heves politikasi ile Insan Beynine Yerlestirilmeye Calisilan Bir Afyon olup, imkanlarimiz dahilinde, Insanlari bu uyusturucu ve insanlik dusmanligindan kurtarilmasi icin, insanlik gorevlerimizi yerine en iyi sekilde getirirerek, mucadele vermek bir zorunluk oldugunu dusunuyorum.....

Yani surekli olarak ortaya surdugunuz Hitler'den hicbir fark yok,

Sohbet ve Tartismaya net bir sekilde noktayi koymussunuz, Beni Hitler ile ayni kefede gormeniz!!!! Ya bazi sevdiklerinizi aklama cabasidir, ya`da iltifat etmissiniz!!!!
Bu soyleminizden dolayi, diger yorumlariniza ve tepkilerinize cevap vermeye gerek kalmadigina inaniyorum....

Ayrica Hic yakismadi desem, kaba bir yaklasim olmaz sanirim.

Saygi ve Insani Sevgilerimle

Neva
17-01-2013, 08:03
Sayin baskoylu;

Ortada orta yolcu bir yorum filan yok, zira yazdigim aciktir.

Bakin hemen her mesajinizda agzinizdan sevgi-sevecenlik-insanlik-namusluluk-namussuzluk vs. okuyoruz. Degil mi? Her mesajinizda namuslu/namussuz insan ayracini da koymaktasiniz.

Bakin sizin benzer sekilde elestirdiklerinizi biz de elestiriyoruz. Kaldi ki benim size elestiri getirdigim nokta ozellikle vurguladigim "sapiklik" kavrami. Kaldi ki Marksizm veya Leninizm ile zerre alakasi yok yazdiklarimin.

Elestirim su sozlerinize iliskindir;

Yani islam inancini kabul etmis kisiler, sizce insanlik sucu mu islemekteler?

Insanlik sucu yakistirmasini elestirebilmek icin kimseye sirin gorunmek veya kazanmak gibi bir derdimiz olamaz. Tipki nefret sucu'nu da islemekte herhangi bir derdimiz olmadigi gibi.

Iste ben de size ayni soylemekteyim, her mesajinizdan sevgi/insanlik akiyor. Ancak gelgelelim genelleme yapmaniz enteresan.

Bu yuzden sordum zaten islamafobiniz mi var diye... Ve genellemenize karsilik size Hitler ornegini verdim. (yoksa sahsiniza yonelik degildir bu elestirim)

Yazdigim acik cunku;

Yani diger dinler cok iyidir, islam cok kotudur ayraci.

Uckur konusunu asamayacagiz anlasilan.

Ustelik yukarda orneklerini de vermistim size. Sanirim okumadiniz.

1400 yildan beri yeni bir Peygamberin gonderilmemesinin bir sebebimi var? Yukarida Kadin Tuccarligini yapan, Ayni zamanda Iskenceci vasifesini yapan, kisinin zamanimi yok?

Yukarida benim nazarimda herhangi biri olmadigi icin, bu sorunuzu inancli kisilere yoneltirsiniz.