PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yayınlanan fotoğraflarla Sivas Katliamı'nın gerçek yüzü ortaya çıktı!!!

upuaut
01-02-2013, 21:01
Zamanaşımına uğrayan Sivas Katliamı'nın yayınlanan fotoğraflarla gerçek yüzü ortaya çıktı: Dikkat, yolda benzin ikmali var!

2 Temmuz 1993’de meydana gelen ve 35 kişinin yakılarak katledildiği Sivas Olayları’nın kamuoyu tarafından bilinmeyen fotoğrafları ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı tarafından TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’na gönderilen fotoğraflarda göstericiler Madımak Oteli’ne doğru yürürken görülüyor. Fotoğraflarda, Bozkurt işareti yapan göstericilerle, elinde bidona benzer bir eşya taşıyan bir vatandaşın görüntüsü dikkat çekiyor.

http://static.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/102958_12.jpg
TANKER: Kırmızı halka içine alınan kişinin elinde bir benzin bidonu var ve bu bidona "Tanker" deniliyor. Çünkü bu bidondaki benzin yolda diğer bidonlara, kap-kacaklara yakıt ihmali olarak değerlendiriliyor. Bu fotoğrafta iklginç olan şey şu ki, tankerin yanındaki sakallı amcam, orada burada bize vaaz verirken yanındaki benzin tankerine İslam dinine göre doğru olmadığına dair bir uyarı yapmıyor, sanki trafikteymiş gibi "Geç" diyor.

Fotoğraflarda bazı kişilerin (yukarıdaki fotoğraftaki gibi) kırmızıyla halka içine alındıkları görülüyor. SHP-DYP Koalisyonu sırasında meydana gelen Sivas Katliamı’nda 121 kişi çeşitli sürelerde hapis cezası alırken 7 kişi hakkındaki dava zaman aşımında düştü. Katliamın perde arkasında kim veya kimler olduğu ise aydınlatılamadı.

Arkadaşlar, ben bu yazıyı ve fotoğrafı "Sivas Katliamı'nın Hiç Bilinmeyen Fotoğrafları (2 Temmuz 1993) (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/102958/sivas-katliaminin-hic-bilinmeyen-fotograflari-2-temmuz-1993/12)" kaynağından alarak ve biraz da kendimden bir şeyler katarak sizi bilgilendirdim. Lütfen, oradaki gibi burada küfür etmeyelim ve onların seviyesine düşmeyelim (!).

Baskoylu
02-02-2013, 08:15
Saygideger upuaut Dost

Sivas Katliami, Dersim Soykirimi, Maras Katliami, Corum Katliami, Gazi Katliami ve daha nice katliamlar Bu Fasist Duzen ve Onun Kurucusunun Eseridir.

Dersim Katliamin Sorumlulari bile bu fasist duzen tarafindan yapilmisken, Hic birisi dersim katliamin sorumlulugunu almadi. Donemin Basbakanlarindan olan Celal Bayar Ataturk; "Vurun Sorumlusu Benim Dedi" Bizde vurduk demesine bile bile bazi sozde demokratlar bile bile bunun bir insanlik sucu oldugunu, Ataturk boyle bir sey yapmis ve yaptirmissa, Insanlik Sucu Islemistir, deme cesaretini bile gostermezken.....

Sivas Katliamida Acik acik bu fasist kohne duzen tarafindan yapilmistir.... Donemin millet vekillerinden biri olan duzenin canak yalayicisi sahtekar ve riyakar Arif Sag Madimak Otelinden cikarilmadan, Madimak`a yonelik saldiri yapilmadi, Arif Sag arka kapidan cikarildiktan sonra, Parola geldi, ASKER ASKER BIZIM ASKER sloganlari ile Askere parola verilmis gereken islem yapilmis, katliamin yapilmasi icin asker cekilmistir....

Yani Onursuz Arif Sag arka kapidan cikmamis olsaydi, Madimak katliami olmiyacakti, bizzat Ankara`dan gelen emir ile, iceride Millet vekili var, uluslar arasi bir vaka olacagindan dolayi, Millet vekili cikarilmadan sakin her hangi bir eyleme musade edilmesin, cikarildiktan sonra, gereken yapilsin ve yaptirilsin emri ile SIVAS KATLIAMI YAPTIRILMISTIR.

Bidonlarla gaz alanlari suclamakla fasist kohne duzeni aklama cabasidir, zaten boyali basininda cabasi budur, halk galyana gelmis, linc girisiminde bulunulmus, kiskirtanlar ortadan yok olmus!!!!!!! kiskirtan ve olaylari tertipliyen duzenin kendisi oldugu icin, suclularin yakalanmasida imkansizdir, Butun katliamlari ortbas eden ve surec icinde zaman asimina ugratilmasini sagliyan yine bu fasist duzenin kendisi degilmidir?

Sivas sehirin bati cikisinda TUGAY var, Kuzey tarafinda ise ALAY var, oradaki karabalik basina en az 5 asker duserken, askerlerin geri cekilmesi, cekildikten sonra Ali Baba Mahallesinin onunde barikat kurmasi bunun en guzel aciklamasidir. Duzen tarafindan yapildiginin kanitidir.
Piyon gorevini yapan Dinci, Sakalli yobazlar ve MHP li bozkurtlar Bu duzenin itleri ve kirallik katilleridir...

Gunu gelecektir, Insanlik Onuru, Fasizmi Doktugu Kan`da Bogacaktir.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

upuaut
10-02-2013, 21:29
Saygideger upuaut Dost

Sivas Katliami, Dersim Soykirimi, Maras Katliami, Corum Katliami, Gazi Katliami ve daha nice katliamlar Bu Fasist Duzen ve Onun Kurucusunun Eseridir.

Dersim Katliamin Sorumlulari bile bu fasist duzen tarafindan yapilmisken, Hic birisi dersim katliamin sorumlulugunu almadi. Donemin Basbakanlarindan olan Celal Bayar Ataturk; "Vurun Sorumlusu Benim Dedi" Bizde vurduk demesine bile bile bazi sozde demokratlar bile bile bunun bir insanlik sucu oldugunu, Ataturk boyle bir sey yapmis ve yaptirmissa, Insanlik Sucu Islemistir, deme cesaretini bile gostermezken.....

Sivas Katliamida Acik acik bu fasist kohne duzen tarafindan yapilmistir.... Donemin millet vekillerinden biri olan duzenin canak yalayicisi sahtekar ve riyakar Arif Sag Madimak Otelinden cikarilmadan, Madimak`a yonelik saldiri yapilmadi, Arif Sag arka kapidan cikarildiktan sonra, Parola geldi, ASKER ASKER BIZIM ASKER sloganlari ile Askere parola verilmis gereken islem yapilmis, katliamin yapilmasi icin asker cekilmistir....

Yani Onursuz Arif Sag arka kapidan cikmamis olsaydi, Madimak katliami olmiyacakti, bizzat Ankara`dan gelen emir ile, iceride Millet vekili var, uluslar arasi bir vaka olacagindan dolayi, Millet vekili cikarilmadan sakin her hangi bir eyleme musade edilmesin, cikarildiktan sonra, gereken yapilsin ve yaptirilsin emri ile SIVAS KATLIAMI YAPTIRILMISTIR.

Bidonlarla gaz alanlari suclamakla fasist kohne duzeni aklama cabasidir, zaten boyali basininda cabasi budur, halk galyana gelmis, linc girisiminde bulunulmus, kiskirtanlar ortadan yok olmus!!!!!!! kiskirtan ve olaylari tertipliyen duzenin kendisi oldugu icin, suclularin yakalanmasida imkansizdir, Butun katliamlari ortbas eden ve surec icinde zaman asimina ugratilmasini sagliyan yine bu fasist duzenin kendisi degilmidir?

Sivas sehirin bati cikisinda TUGAY var, Kuzey tarafinda ise ALAY var, oradaki karabalik basina en az 5 asker duserken, askerlerin geri cekilmesi, cekildikten sonra Ali Baba Mahallesinin onunde barikat kurmasi bunun en guzel aciklamasidir. Duzen tarafindan yapildiginin kanitidir.
Piyon gorevini yapan Dinci, Sakalli yobazlar ve MHP li bozkurtlar Bu duzenin itleri ve kirallik katilleridir...

Gunu gelecektir, Insanlik Onuru, Fasizmi Doktugu Kan`da Bogacaktir.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Benim bu olayda en çok üzüldüğüm şey, Erdal İnönü'nün olay sonrasında yaptığı açıklama ve gereğini yerine getirmesidir. Can Dündar'ın yaptığı belgeselde Erdal İnönü diyor ki, "o an istifa etmeyi düşündüm ama bunun hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini (herhalde gidenleri geri getirmeyeceğini) anladım". Bu karardan sonra Erdal İnönü istifa etmiyor ama Sivas'a gelir gelmez Vali, Belediye Başkanı ve Emniyet'i açığa alıyor.

Bir de şu var tabii ki. Yine aynı belgeselde Aziz Nesin'in açıklamasını dinledim ve şimdi burada tartıştığımız gibi özgür bir ortam olmadığından, konuşmanın en can alıcı yerinde dışardan birisi konuşmaya karışarak, Aziz Nesin'e şunu diyor: "(Aziz Nesin'in Kuran'ın 1400 yıl önce yazılmış bir kitap olduğunu ve kendisi için bir hükmünün kalmadığını söylemesinden sonra) siz insanların inançlarına saygı duymak zorundasınız" Oysa Aziz Nesin Kuran'ın 1400 yıl sonra bir geçerliliği (ki ona göre 1400 yıldır bir sözün değişmemesi mümkün değil idi) kalmamıştır derken, kendisi ve kendisi gibi olanlar için söylüyordu.

Çok ilginçtir; şimdi Aziz Nesin'in söylediği bu sözü ve hatta daha da ilerisini bu forumlarda rahat rahat söyleyebiliyoruz ama, o anda bunu söylemenin imkanı yoktu. Bu bana çok şaşırtıcı geldi. Ya sizin için?

Tabii ki Aziz Nesin'e salt bu sözden hareketle o gün (3 Temmuz 1993 günü) nefret yoktu; o daha çok Salman Rüşdi'nin "Şeytan Ayetleri"ni Aydınlık gazetesinde Türkçe olarak yayınlıyordu ve bu kitabın Türkçe çevirisi hala yayımlanabilinmiş değil! Ben bu kitaba İngilizcesi'nden baktım ve o kadar büyük bir infiale neden olacak bir şey göremedim. Salman Rüşdi romanında 2 Hintli'nin hayatını çeşitli mitolojilerle anlatıyor, hepsi bu. Tabii ki bunu yaparken de, Kuran'daki mitolojik olaylara ("Fallen Angels (Düşmüş Melekler)" Babil'deki Harut ve Marut adlı melekler) değiniyor.