Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba
Pesimist89
14-02-2013, 23:37
Başlıkta da belirttiğim gibi öncelikle hepinize merhaba.1,5 ay öncesine kadar Turan Dursun ismini hiç duymamıştım.Bir sitede hakkında yapılan bazı yorumlar dikkatimi çekti,okudum ve sayfayı kapattım...Aynı günün akşamı dinim hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için (okumayı çok severim ve genelde bir kitabı okumadan önce okumuş insanların yorumlarını okumak için bir kitap sitesinden araştırırım.) bahsi geçen sitede dini kitaplar bölümünde direk Turan Dursun ismini görünce şaşırdım.Allah Allah dedim tesadüfe bak..Ve içeriğe baktım insanlar ikiye bölünmüş;yerenler,övenler.İyice merak ettim bu adamı google sayesinde bu siteye ulaştım.Derlediğiniz bazı dosyaları okudum.Bu iddiaları daha önce hiç duymamıştım.Sözü uzatmayayım,amacım sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak,sorular soruları doğurur,sorularımıza birlikte cevaplar bulmak.Çünkü,gerek Turan Dursun,gerekse diğer ateistlere verilmiş bir çok cevapta mevcut.Şuan ki inancımı merak eden olur belki diye cevaplayayım,çok şükür Müslümanım.Saygı çerçevesinde sorularımıza akla yatkın cevaplar bulabilmek dileğiyle...
merhaba pesimist89
hoşgeldiniz. umarım aradığınız cevaplara ulaşabilirsiniz.
bakkalmahmud
14-02-2013, 23:52
Bizler sorgulariz,size karsi (öncelikle hosgeldiniz)ilk sorgulamam,turan dursunu tanimiyordum,biraz altdada ,gerek turan dursun gerekse diger ateistlere verilmis cevaplarda mevcud,,burayi nasil anlamaliyiz?.saygilar
Pesimist89
14-02-2013, 23:55
lolepet ve anti-ka teşekkürler hoş buldum.anti-ka dikkatli okursanız bundan 1,5 ay kadar öncesine kadar diye belirtmişim.
idontneedagod
15-02-2013, 00:00
Hoş geldiniz sayın pesimist, sorgulayan insanlara her zaman kapımız açık. İnancı ne olursa olsun.
Sayın pesimist89;
TDS forumlarına hoşgeldiniz.
Umarım forumda kalıcı ve katılımcı olursunuz.
Saygılarımla
R
Pesimist89
15-02-2013, 01:13
Hoş buldum arkadaşlar sağolun...
spartacus
15-02-2013, 01:21
Soru varsa, sorun yoktur diye düşünüyorum.
Hoşgeldin.
Aramıza hoş geldin Pesimist89. Ben de ilk defa bu site aracılığıyla Turan Dursun'u tanıyabildim. Daha önce onun adını ve öldürüldüğünü dahi bilmiyordum. Daha sonra Turan Dursun gibi ilahiyat eğitimi almış ama buna rağmen ateist olan başka insanların ve yazarların olduğunu da öğrendim.