PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Ateistler Birliği!

Dark_Prince
25-02-2013, 02:10
Tekrar yazmaya vaktim yok o yüzden hazır tanıtım metnini veriyorum, herkesi bekleriz dostlar, çok hızlı büyüyoruz, siz de destek çıkın :D

Merhaba Sevgili Dostlar;

Son zamanlardaki yobaz saldırıları nedeniyle bir birlikk kurma kararı aldık, dinsiz adminler olarak ortak bir sayfada örgütleniyoruz, tek bir çatı altında birleşiyoruz. Sizlere birliğimizi tanıtmak isteriz;

Bu sayfa sadece isimde, yani sözde değil pratikte de birlik sayfasıdir, diğer sayfalardan farklıdır. Örgütlenmenin önemini anlamış, birlik olmanın olmazsa olmaz olduğunu kavramış olan dinsiz sayfaların adminlerini tek çatı altında toplayarak bir bütün olmamız amacını güden bir sayfadır. Ve en kaliteli, bilgilendirici dinsiz sayfa olmayı hedeflemektedir.

Bu hedeflerine de sizlerin destekleriyle ulaşacaktır. Lütfen bu birliğe destek çıkın, tek vücut olmazsak yokuz, bunu unutmayın!

Ortak sayfamız şu;

http://www.facebook.com/pages/Türkiye-Ateistler-Birliği/504328502946190?ref=ts&fref=ts

Tüzüğümüzü ve bu birlikte yer alan sayfaları şu linkten görebilirsiniz;

http://www.facebook.com/pages/Türkiye-Ateistler-Birliği/504328502946190?sk=info

lolepet
01-03-2013, 02:38
türkiye bilimsel ateistler birliği vardı yanlış hatırlamıyorsam burdan görüp beğenmiştim. o nedir bilgisi olan varmı ?

rasa
01-03-2013, 03:12
Ben anadolunun saf insanı Turan Dursunu sevdim onun için burdayım!..Onun atlatmak istediğini hiç bir ateist oluşum anlatamaz!.

Dark_Prince
02-03-2013, 19:08
türkiye bilimsel ateistler birliği vardı yanlış hatırlamıyorsam burdan görüp beğenmiştim. o nedir bilgisi olan varmı ?

Bizim o sayfayla herhangi bir ilişkimiz yok.

Ben anadolunun saf insanı Turan Dursunu sevdim onun için burdayım!..Onun atlatmak istediğini hiç bir ateist oluşum anlatamaz!.

Ona şüphe yok, zaten onun fikirlerini bastıramadıkları için katlettiler Turan Dursun'u. Ama burada da Turan Dursun yazmıyor yani, onun kadar anlatamayız bu şüphesiz ama bizler de en azından anlatmaya çalışıyoruz.

rasa
02-03-2013, 19:43
Bizim o sayfayla herhangi bir ilişkimiz yok.

Ona şüphe yok, zaten onun fikirlerini bastıramadıkları için katlettiler Turan Dursun'u. Ama burada da Turan Dursun yazmıyor yani, onun kadar anlatamayız bu şüphesiz ama bizler de en azından anlatmaya çalışıyoruz.
sayın @Dark Prince emeğinize,çalışmalarınıza sayğı duyduğumu belirtir başarılar dilerim. Beni yanlış yorumlamayın geneli oluşturan bizim ğibi akademik bilğiden ve anlamını anlayamıyacak vasat halkdan kişiler için akademik düzeydeki ateizim anlatımları bir kulağımızdan ğirip öbüründen çıkar!hatta hiç ğirmez. Bizim ğibilere bu işlerin içinde pişmiş halkın dilinden anlayan ve ona ğöre açıklamalarda bulunan T.D ğibiler daha iyi hitap ederler. O bakımdan söyledim sayğılar.

Dark_Prince
02-03-2013, 20:13
sayın @Dark Prince emeğinize,çalışmalarınıza sayğı duyduğumu belirtir başarılar dilerim. Beni yanlış yorumlamayın geneli oluşturan bizim ğibi akademik bilğiden ve anlamını anlayamıyacak vasat halkdan kişiler için akademik düzeydeki ateizim anlatımları bir kulağımızdan ğirip öbüründen çıkar!hatta hiç ğirmez. Bizim ğibilere bu işlerin içinde pişmiş halkın dilinden anlayan ve ona ğöre açıklamalarda bulunan T.D ğibiler daha iyi hitap ederler. O bakımdan söyledim sayğılar.

Çok teşekkür ediyorum, haklısın ama bizler de Turan Dursun'un neferleriyiz, aydın olan herkes en azından hitap etmeye çalışmalıdırlar ve bizim de tek derdimiz bu, desteğin için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla...