PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkeze selamlar

Cataliyst
01-03-2013, 23:30
Merhaba,

18 Yaşında Lise Bilişim Bölümü son sınıf öğrencisiyim.Yazılım mühendisliği için üniversite hazırlıklarındayım.Buraya bir arkadaşım sayesinde üye oldum.Bende özgür, hayatımı dinden bağımsız bir şekilde şekillendiren bir ateistim.Herkeze merhaba :)

MadScientist
01-03-2013, 23:39
Hoşgeldin foruma

Şüpheci Dinsiz
01-03-2013, 23:55
Sevgili Cataliyst hoşgeldiniz. :)

vartor
02-03-2013, 01:34
Merhaba Catalyst, aramiza, evine hos geldin.

ALKA
02-03-2013, 05:40
Size siteyi tavsiye eden ateist (?) bir dostunuz olduğu için şanslısınız, çoğu genç kullanıcılarımız çevresinde hiç bir ateist tanımamaktan şikayetçi. Bu anlamda foruma hoş geldiniz ve güzel paylaşımlar dilerim..

MadScientist
02-03-2013, 10:47
Size siteyi tavsiye eden ateist (?) bir dostunuz olduğu için şanslısınız, çoğu genç kullanıcılarımız çevresinde hiç bir ateist tanımamaktan şikayetçi. Bu anlamda foruma hoş geldiniz ve güzel paylaşımlar dilerim..
Sn.Alka
Siteyi ben tavsiye ettim kendisi iyi bir arkadaşımdır.

ALKA
02-03-2013, 11:32
Sn.Alka
Siteyi ben tavsiye ettim kendisi iyi bir arkadaşımdır.

Böylece forumda sizden başka 17 yaşında bir genç insan daha oldu demektir :)

İkinizin burada olması çok güzel ve bize de umut veriyor..

MadScientist
02-03-2013, 11:39
Böylece forumda sizden başka 17 yaşında bir genç insan daha oldu demektir :)

İkinizin burada olması çok güzel ve bize de umut veriyor..
Umarım aklındaki iman zincirini çıkaran bir çok genç daha bu siteye üye olur. :nod:

Subat
02-03-2013, 12:49
Hoş geldiniz aramıza.
Dinlerden arınma hikayenizi okumak isteriz.

İyi paylaşımlar.

Olimpiyat
02-03-2013, 12:59
Merhaba,

18 Yaşında Lise Bilişim Bölümü son sınıf öğrencisiyim.Yazılım mühendisliği için üniversite hazırlıklarındayım.Buraya bir arkadaşım sayesinde üye oldum.Bende özgür, hayatımı dinden bağımsız bir şekilde şekillendiren bir ateistim.Herkeze merhaba :)
Yazılım Mühendisliği çok popüler ...
Tebrik eder, başarılar dilerim.Umarım kazanırsın ve başarılı olursun.

Benim bu (ve yakın) alanlarda akademisyen olmuş bir çok arkadaşım var.İyi bir ortalama ile bitirirsen, sana lisansüstü eğitimde referans olmalarını rica edebilirim.Çoğu ile Oxford da lisansüstü eğitim yaparken tanışmıştım.

M.I.T, Cambridge, California başta olmak üzere dünyaca ünlü üniversitelerde akademisyenler şimdi...
Yahu hocam şimdiden onu mu düşeceğim deme sakın.Gelecek, ona şimdiden hazırlananlrındır.Bunu unutma
Mesela şu an üniversitede okuyanlara da hep şunu tavsiye ederim.
1.sınıfta bile olsanız gazetelerin insan kaynakları ilanlarına bakın.Sizin alanla ilgili ne istiyorlarsa, onu şimdiden sağlamaya çalışın.
Mezun olduğunuzda tam hazır olmak ve rakiplerinizin önünde olmak için.

Her neyse, yazılım mühendisliği çok iyi bir alandır. Peşine düş ve okurken işin keyfini çıkar.

Hoş geldin...

Cataliyst
02-03-2013, 18:18
Yorumlar için teşekkürler :)

@Olimpiyat:

Hayır bu işin peşini kesinlikle bırakmam.Yazılım için Dünya'ya geldim ben :D - Desteğin için sağol :)