Orijinalini görmek için tıklayınız : PROF.TAN: GERİSİNGERİ EVRİME IŞIK TUTABİLİRDİ
Maymun görünümlü insanları araştıran Prof. Dr. Tan, Hatay'da doğan bebeğin 'gerisingeri evrim' teorisine ışık tutabileceğini, ama hemen gömüldüğü için durumun araştırılamadığını öne sürdü
Haberin devamı için tıklayın (http://www.haber10.com/haber/49656/)
Tewderi bu haberle ilgili okuyucu yorumları haberden daha da
ilginç.İnsanlarımızın hala nelere inandıklarını görmek gerçekten üzücü..
ozgur_beyin
17-11-2006, 15:59
syın frodo ve tevderi:
* * *bugün, yarın *vya bir asır sonra evrim *teorisi 100 de 100 ispatlansa bile , inanın hiçbirşey değişmez. o zamanda bir nurbaki bir oktar çıkar , kuran marketten! kılıfına uygun bir ayet bulurlar ve kuran 4 milyar yıl önce bu haberi verdi ,derler. ve işin içinden sıyrılırlar.
* * * soro gibi biraz mürekkep yalamış bir adama ,said, zebur *ve tevrat konusunda yalan söylemiş diyorum bana bir kitapçının telefonunu veriyor,
* * *gerçek orda git bak diyor. bunuda sanki belgeymiş gibi söylüyor.
* * *islamcılar, ahlak ,ahlak diye yırtınıyorlar.ama kendi ilkelliklerinin, bağnazlıklarının ya farkına varmıyorlar,yada birbirlerine üç maymunu oynuyorlar.her şeyden vazgeçtim. bilimsel ahlakları bile yok.
* * *sen diyorsun çanakkale boğazı: onlar diyor *, burdan gemi geçmez.
sosyalist18
17-11-2006, 21:31
Bilimden uzaktan yakindan alakasi olmayan insanlar bile evrim kanunu hakkinda yorum yapiyor :) komik bir durum.
Muslaman arkadaslar guluyor,
-"ha ha haa insan maymundan gelmis ne sacma!"
- Peki kardes size gore insan nasil oldu?
- Camurdan yaratildi!
Ee ne yapsin insancik,HAK kitabi oyle diyor,bilim nekadar cabalarsa cabalasin.
Sevgili frado ,
Çamurdan *yaratılmışlar milete çamur atıyor o yorumcular çamur herifler işte :D :lol:
sevgili özgür beyin,
"soro gibi biraz mürekkep yalamış bir adama ,said, zebur *ve tevrat konusunda yalan söylemiş diyorum bana bir kitapçının telefonunu veriyor, "
kardeşim bir topic açtın ve bende *bir gün o topice yazı yazdım.
sonra sana sordum cevabımı okudun mu diye,sen de ha?
hı? ne cevabı dedin.
kendi yazdığın topici bile takip etmemişsin ,ana zor gelir tabi koca kitabı alıp okumak,ben 1000 sayfalık kitabımokuyup cevap yazacak değilim.sana kitabın adını verdim ve isteme adresini de yazdım.tel ve adresini.kitap benim evimde de var.amayazmaya uğraşamam.pc de yok zira.saatlerimi alır.
sen eğer sırf gıcıklık olsun diye sormadıisen o soruları,al kitabı oku veya ben benimkini göndereyim sana.
gıcıklık için sordu isen de alacağın en fazla cevap benim verdiğim kadarıdır işte.bazılarının egolarını ve de zevklerini okşamak için mesaimi harcıyamam takdir edersin ki..sen ikna edeici cevap alsan ne olacak ki,imana mı gelicen.bedavadan ancak bu kadar yardımcı olabilitrim sana,işte kitapa,oku.
sen kitabı alıp,şuraları yanlış diyeceğine bana sitem ediyon,yazmamışım diye.
bodhidharma
27-11-2006, 14:39
isnanın yaratılışı hakkında kuranda bi çamur yazıyo bi spem bi su zerresi bi kan pıhtısı yazıyo
bu kadar saçma bişe okumadım be muhammed bi karar wer artık insan neden yaratıldı *:D
napcan neyden yaratıldığını,iş işten geçmiş artık,geleceğe bak sen maziyi bırak.
Arkadaşlar bu prof. iddilarının evrimle yakından uzaktan alakası yoktur. Bunlar insandaki bir hastalıktan kaynaklanan sorunlardır.
NedimYilmaz
27-11-2006, 20:04
Sevgili jayjay;
Bunu biraz açıklayabilir misiniz ? Sizin değiminiz şu sonucu doğuruyor;
"Hastalıklar evrinme yol açmaz"
Oysaki Evrim teorisi tam tersini savunuyordu? Biraz değinirseniz sevinirim.
Sevgili N.Y.
Bu tür durumlar genetik bozukluklardan kaynaklanıyor. "Anencephaly" denilen durum. Ayrıca bu konuda tıbbi genetik hocamdan daha fazla bilgi edinecem. Biraz daha bilgi verecem.
Ben "hastalılar evrime yol açmaz" gibi anlamda bişey söylemedim. Profesor de söylememiş. Profesor sadece bunların geçmişte evrim geçirdiğimizin ispatıdır demiş. Yani bu tip hastalıklar genlerimizdeki evrimi gerçeğini gösteriyor demiş.
Yarına devam ederim.
Saygılar...
NY
Bu konuda tıbbi genetik hocama soru sordum. Yukarıda yazdıklarımı onayladı.
Bence Prof.Dr.Tan H.Y. gibi yaradılışçı soytarılara koz vermekten başka bir iş yapmamış. Şimdi adamlar işte evrimcilerin yalan yanlış iddiaları diye dolaşır etrafta.