PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mucize Yalanları yazılarının videolaştırılması

Ascendent
20-03-2013, 03:02
Merhaba arkadaşlar,

Bazılarınızın bilebileceği gibi Dinler İnsan Ürünüdür adında bir YouTube kanalı açtım. Bu kanal altında zengin görsellere sahip ve seslendirilmiş videolar hazırlıyoruz bir arkadaşla.

http://www.youtube.com/user/dinlerinsanurunudur

Bu videoların bir alt kateogorisi de "Mucize Reddiyeleri".

Benim merak ettiğim şey, mucize yalanları sitesindeki metinleri ve grafikleri bu videolarımızda kullanıp kullanamayacağımız.

Ayrıca sizler de bu başlık altına yazdığınız mucize reddiyelerini koyabilir ve videolaştırılmasını talep edebilirsiniz. Kısa sürede size dönüş yapacağımdan emin olun.

ALKA
21-03-2013, 18:38
Turan Dursun Mucize Yalanlari sitesinden alinan reddiyelere bu reddiyelerin Mucize Yalanlari sitesinden alindigini belirten bir not düsülürse hic sorun olmaz. Örnegin videonun sonuna 1-2 saniye icin "Mucize Yalanlari.com sitesinin yardimlariyla..." gibi bir slogan veya not düsülürse oradaki reddiyeler istenildigi gibi kullanilabilir.

Dogrusunu söylemek gerekirse video islerine basladigimda bu benim de aklima geldi ama ceviri islerinden dolayi ve ne sekilde yapacagimi tam kestiremedigimden bu proje üzerinde pek durmadim. Umarim baska birileri yapabilir. Belki ilgili görsel veya belgesellerden konuyla alakli video bölümleri toplamada yardimci olabilirim. (deee, su laptomum bir an önce tamirattan gelirseee) :) Böyle internet cafede yazip cizmek olmuyor...