Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba sayın sorgulayan cesur insanlık.! ne mutluluktur bir arada olmak.
homosapiens
28-03-2013, 02:32
Merhaba arkadaşlar. Belli bir süre takip ettim siteyi ve sonunda belli bir kültüre sahip olduğunu netleştirince üye olma kararı aldım. İlk sorgulama sebebim, kuranda geçen bazı ayetlerin acımasızca olduğunu gördüğüm anda başlar. Bu nedenle Turan Dursun'un kitapları ile tanıştım 5 yıl önce. Bizim toplumumuz 2 yaşındaki çocuğa Allah kaç deyip bebeğin el hareketine gülen ve bunu iman noktasına getiren bir toplumdur. Böyle bir toplumda büyümek, sorgulama noktasında insana en büyük engel oluyor. Ne kadar da radikal olmaya çalışsak hep korkutulmuş idik öncesinde. Bu korkuları yenişim ve olaya tamamen tarafsız olarak yaklaşımım saydığım ve saymadığım nedenlerden ötürü 5 yıl kadar sürdü. Herkese tekrardan merhaba diyorum. Saygı ve selamlar olsun cesur insanlara.
Şüpheci Dinsiz
28-03-2013, 02:48
Sevgili homosapiens,
Korkularınızı yendiğiniz için içtenlikle kutlarım. Hoşgeldiniz, buyrunuz. http://forum.dinsizler.net/images/smilies/cay2.png (http://forum.dinsizler.net/images/smilies/cay2.png)
Sevgiler
homosapiens
28-03-2013, 03:01
Teşekkür ederim. Artık realiteden çıkmamak üzere dinleri reddetmiş bulunmaktayım. Uzun sürmüş olsa da sağlam olduğu kanaatindeyim. saygılar.
Hepimiz Homosapiensiz :)
Hoş geldiniz ve güzel vakitler dileriz..
Hoş geldin, gün geçtikçe sayımız biraz daha çoğalıyor harika :) ben bu gün birini aha ateist yaptım :D
Hos geldin homo sapiens kardesimiz. Cocuklugumuzdan beri dogmatik sacmaliklarla bombardimana ugramis beyinlerimizi arindirmak kolay degil. Bes sene, bence hepimizin de asagi yukari ozgur dusunceye erisebilmek icin harcadigimiz zaman; yalniz degilsin yani.
Aramiza ve evine hos geldin , iyi forumlar.
Birşeye inanmak mı daha önemlidir; yoksa bir şeyin gerçek olduğunu bilmek mi daha önemlidir? Tabiki bilmek. Çünkü bilgi, inançtan daha sağlamdır. Kesindir, delili vardır. Mesela evrim. Ben evrime inanıyorum denmez. Ben evrim olduğunu biliyorum denir.