PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ateistlerden Myanmarlı Müslümanlara Yapılan "Soykırımı Durdurun" Çağrısı

ALKA
23-04-2013, 10:10
Şu an nette Ateistlerin Burma'daki Soykırıma ve dinler arasındaki çatışmaya tepki gösterdiği bir imza kampanyası açıldı. İmzalamayı düşünenler aşağıdaki linkten bunu yapabilirler.

http://imza.la/ateistlerden-myanmarli-muslumanlara-yapilan-soykirimi-durdurun-cagrisi

Ateistlerden Myanmarlı Müslümanlara Yapılan "Soykırımı Durdurun" Çağrısı

Myanmar'ın Arakan eyaletinde Müslümanları hedef alan şiddet olaylarını protesto ediyoruz ve katliamların durması, ülkede etnik ve dinsel azınlıkların haklarının yasal olarak tanınması için Myanmar hükümetine çağrı yapıyoruz. Ateist toplum olarak buna sessiz kalamayız.

Dünyadaki tüm acılar, şiddet olayları, katliamlar ve haksızlıklar biz barıştan yana olan Ateistleri kaygılandırdığı gibi Dünya barışının sağlanması adına dinsel taraflar arasında karşılıklı veya tek yönlü gerçekleşen tüm saldırı, şiddet, yaralama, yağmalama ve ölümlerin sonlandırılması bizi de ilgilendiriyor ve bu tür insani trajediler ve savaşlar bz Atesitlerin de umrunda. Her türlü din veya mezhep savaşlarını kınadığımız gibi Myanmarlı Müslümanların katledilmesini de kınıyoruz ve bu duruma sessiz kalmayarak bu kampanyayla imza topluyoruz.

"Burmalı Müslümanlara soykırımı durdurun"

http://imza.la/ateistlerden-myanmarli-muslumanlara-yapilan-soykirimi-durdurun-cagrisi

Kozmik Perspektif
23-04-2013, 12:21
Güzel bir kampanya. Mazlumlar arasında fark gözetmeden zulme karşı durmak bir insanlık görevidir.

vartor
23-04-2013, 17:12
sadece 12 kisi imzalamis, biraz gayret.

aliyarasfal
23-04-2013, 17:31
Kesinlikle desteklemeliyiz bu çağrıyı. Umarım yararı olur.

Şimdilik saygımla gittim...

Neva
23-04-2013, 19:15
Sagol ALKA haberdar ettigin icin.

Subat
24-04-2013, 09:48
Dünden beri 22 kişi ancak olmuşuz.
Biraz destek..

murted
24-04-2013, 13:02
Yaşananların "soykırım" olduğundan emin değilim. Bu konuda bazıları fazlasıyla sabıkalı çünkü.

Yaşananlar elbette kabul edilebilir değil ancak yaşanan olayları suistimal edenlere karşı da dikkatli olmalı. Geçen sefer bu konu niçin gündeme geldiydi, bu gündem kimlere hizmet ettiydi, insanlar nasıl türlü sahtekarlıkla manipüle edildiydi, sonrasında toplanan yardımlara falan ne olduydu; bunları, akıldan çıkarmamak lazım.

anthemoessa
24-04-2013, 15:57
Ben de mürted gibi düşünüyorum. Buddhistlerin kendi aralarında yaptıkları ölülerini yakma töreni fotolarını ve görüntülerini dahi "işte zavallı sütten çıkma akkaşık müslümanlara yapılan soykırım" diye yutturan üçkağıtçılar ve şarlatanlar olduğu sürece şahsen kolay kolay kimse inandıramaz beni "soykırım" türünden bir şey olduğuna. Özellikle de müslüman medya. Tam tersi Buddhist kızlara yapılan tecavüzler sonrası fitili ateşlenmiş olan bazı olaylar var. Tabi ki malesef, ölümler de oldu. Ancak "soykırım" gibi ciddi iddialar ciddi kanıtlar gerektirir. O kanıtlar da malesef yok.

Neva
25-04-2013, 07:50
Guncelleme.

idontneedagod
25-04-2013, 10:30
31 oldu benim imzamla beraber.

İmza kampanyasının ateistler tarafından düzenlenmiş olması azaltıyor imza sayısını.

Neva
25-04-2013, 20:07
31 oldu benim imzamla beraber.

İmza kampanyasının ateistler tarafından düzenlenmiş olması azaltıyor imza sayısını.

Imza atarlarsa dinden cikarlar diye korkuyorlardir, dindarlar.