PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avatar ve site yonetimine iliskin elestiri

Bayrak
31-05-2013, 18:41
Yahu,banane kuzey ülkelerindeki kişilerin vitamin eksikliğinden..

İslam'a göre kadının kapanması zorunludur ve bu zorunluluk kadınların D vitamininden yoksun kalmalarını sağlamaktadır..Yani Allah'ın emri bilim ile çelişmektedir..Siz bu çelişkiyi tutup kuzeydeki insanların durumu ile ilişkilendiriyorsunuz..!

Bu arada sn.Bayrak'ta konuyla ilgili güzel bir özet geçmiş..

Ben Sn.british'e şunu söylemek istiyorum sadece;

Günümüzden yaklaşık 5000-6000 sene önce kadının tek başına şahitliği insanlık tarihinin yazılmaya başlandığı Sümer'de kabul ediliyormuş..Bu 90'a çaktığım golü çıkarın bakalım şimdi:wave:

Teşekkürler dostum..:)

Merak etmeyin bu şahıslar mantıklı cevap vermeyeceklerdir.. Gerçeği görme yetisini kaybetmiş insanlardan bunu beklemek fazla olur.. Hele yukarda ki şahıs Atamızın resmini bizleri rencide edici şekilde avatarı yapmış o şahsa soruyorum bende muhammedi kucağında kız çocuku ile resmeden avatar mı kullanayım? üstelik muhammedin 9 şaında bir kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiği sahih hadislerle sabittir...

muhammedın yaptığı tarihi bir olayı biz söyleyince hakaret oluyor ama yobazların babalarının belli olmasını sağlayan kahraman Atatürkümüze hakaret etmek eleştiri...

Forum yonetimi lütfen atamızın resmini kullanan bu yobaz hakkında gerken işlemi lütfen yapınız.

Bayrak
31-05-2013, 18:44
Tamtersi asıl şeriat dışındaki sistemler kadını köleleştirir.

http://www.google.com.tr/search?gs_rn=15&gs_ri=psy-ab&suggest=p&cp=10&gs_id=12&xhr=t&q=red+light+district&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47244034,d.ZWU&biw=1280&bih=620&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1rioUZPFJoeXPfTRgfgP

Bu şahsın avatarına lütfen müdahale edin..

sübyancı denince aklına ilk gelen peygamber kimdir? islamda sübyancılık neden var?

Bayrak
31-05-2013, 21:08
Site yönetimi yobaz EDIT Atamıza hakaret içeren bir resimn ve kullanıcı adı kullanıyor siz müsamaha gösteriyorsunuz..

Sizi protesto ediyorum

Bu yobaz EDIT neden tahammül gösteriyorsunuz... Süpyancının tekine tapınan bir putperse bize ait bir mekanda böyle yüzsüz ve pişkin davranma fırsatı nasıl verirsiniz?

Sizlere yazıklar olsun

Neva
31-05-2013, 21:29
Site yönetimi yobaz EDIT Atamıza hakaret içeren bir resimn ve kullanıcı adı kullanıyor siz müsamaha gösteriyorsunuz..

Sizi protesto ediyorum

Bu yobaz EDIT neden tahammül gösteriyorsunuz... Süpyancının tekine tapınan bir putperse bize ait bir mekanda böyle yüzsüz ve pişkin davranma fırsatı nasıl verirsiniz?

Sizlere yazıklar olsun

Sayin Bayrak;

Sitemiz, her turlu siyasi fikrin paylasima acik oldugu bir sitedir. Hicbir uyemizin kisiselligine dair , cirkin ve hos olmayan ithamlar kullanmadan da elestiri yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylasabilirsiniz.

Bilgi'nin tukendigi yerde, kisisel hakaret baslar zira. Sayet bu tip tartismalari karsilayacak denli genel tarih bilgi birikimine sahip degilseniz, tartismalara girmemek de bir alternatif olabilir.

Bu baglamda tum uyelerimize elimizden geldigince tahammul gosteririz, tipki sizin bizi protesto etme ozgurlugunuze de tahammul gosterdigimiz gibi..

Hicbir uyemizi, forum basliklari altinda, burada kullanmis oldugu avatarina dair, Muhammed'in resmini koymak suretiyle , kaldirmaya yonlendirme hakkina sahip degilsiniz. Muhammed'in degil resmi, karikaturleri dahi sitemizde mevcuttur zira.

Ozgurlukler tek tarafli degildir. Site cizgisi olarak da tabulastirdigimiz hicbir lider yoktur. Herkes elestirilebilir.

Iyi forumlar,

Bayrak
31-05-2013, 21:32
Bu sizin görüşünüz ben tarafım..

saygılar..

Ahlaksız
01-06-2013, 01:10
muhammedın yaptığı tarihi bir olayı biz söyleyince hakaret oluyor ama yobazların babalarının belli olmasını sağlayan kahraman Atatürkümüze hakaret etmek eleştiri...

Forum yonetimi lütfen atamızın resmini kullanan bu yobaz hakkında gerken işlemi lütfen yapınız.
Ben bu arkadaşı mahlası yüzünden şikayet ettim..Böyle bir kışkırtıcı mahlasın doğru olmadığını söyledim ama yönetim bir mahzur görmedi..Bende ısrar etmedim..

Ben şimdi mahlasımı ''katil Muhammed'' diye değiştirsem uygun olmazsa,bu arkadaşın mahlasının ''İngiliz ajanı M.Kemal'' olarak seçmesi de uygun değildir..
Zaten bu bakımdan ciddiye alınacak biri değildir kanımca ama yinede nezaketen birşeyler yazıyoruz bu arkadaşa..Hiç ummadığımız insanların değişebileceğini umarak..!

Bayrak
01-06-2013, 10:02
Ben bu arkadaşı mahlası yüzünden şikayet ettim..Böyle bir kışkırtıcı mahlasın doğru olmadığını söyledim ama yönetim bir mahzur görmedi..Bende ısrar etmedim..

Ben şimdi mahlasımı ''katil Muhammed'' diye değiştirsem uygun olmazsa,bu arkadaşın mahlasının ''İngiliz ajanı M.Kemal'' olarak seçmesi de uygun değildir..
Zaten bu bakımdan ciddiye alınacak biri değildir kanımca ama yinede nezaketen birşeyler yazıyoruz bu arkadaşa..Hiç ummadığımız insanların değişebileceğini umarak..!

Site yönetiminin özgürlük algısı fazla geniş... Değerlerimize hakaret etmek özgürlük değildir. Bende muhammed boynuzlu gavat mış desem karısı ayşe talha ve saffanla muhammede boynuz çakmış gavat etmiş desem bu hoş olur mu? Olmaz bu yüzden bu sözleri söylemiyorum...

Muhammed

savaşlarda ele geçirilen kadınlara tecavüze izin vermiş

küçücük kızlarla cinsel ilişkiye girmiş...

Gelinini boşatıp koynuna almış

Kendine muhalefet edenleri bir bir suikastle öldürtmüş

çok sayıda genç kadınla kendine harem kurmuş ama bundan öncesi zengin bir dula kapağı atarak hayatınının büyük kısmını beleş yaşamış..

Karılarından ayşe saffan ve talha adında iki gençle ilişki yaşamış bu ilişkiyi örtbas etmek için bol bol ayet uydurmuş...

Ele geçirilen esirlerin kol ve bacaklarını çaprazlama kestirerek işkence yapmış..

Savaş esirlerini toplu katlederek soykırım yapmış öldürtmediklerini de şam pazarına satıp insan ticareti yapmış

Yukarda yazdıklarımın tümünü yapan ve bunlarla ilgili bol bol islami kaynak bulunan bu şahsa hürmet ediyorlar diye biz yukarda yazdıklarımı olabildiğince nazik ve incitmeden dile getiriyoruz. Ama bu bedeviye inanan biri kalkıyor fikren bize ait bir forumda bizim yol göstericimiz ve ulusumuzun önderi Atatürke hakaret edebiliyor ve buda özgürlük oluyor.

Ben böyle bir özgürlüğü almıyayım..

Sayın site yönetimi sizi bu konuda daha dikkatli davranmaya ve değerlerimizin birini (ifade özgürlüğü) hayata geçirmek adına diğer değerlerimize (Atamız) hakaret edilmesine göz yummamaya davet ediyorum..

Saygılar

Neva
01-06-2013, 10:58
Sayin Bayrak;

Site yonetimi sayet dediginiz sekilde, tek tarafli hurmet gosteriyor olsaydi, ornegin boyle bir basligin veya baska basliklarin asilmasina izin vermezdi. Benzer sekilde, inanan bir kisiye de sitemizde bulunan cesitli basliklar, hakaretamiz gelebilir.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31938

Yukarda saydiklariniz, gayet siradan sekilde bir insanin yapabilecegi, gosterebilecegi davranis bicimleridir. Yani cok sasirtici seyler degildir.

Mustafa Kemal'e dair, Mustafa Kemal Ingiliz Ajani'dir demek, bir hakaret degildir. Tipki Said-i Nursi Ingiliz Ajani'dir demek gibi..

Yani bu, tartismaya, curutulmeye musait bir konudur, keza kullanilan avatarda da bulunmasi bir hakaret teskil etmez, zira uyemiz zaten acikca fikrini beyan etmektedir bu dusuncesine yonelik. Tartismaya acmistir yani.

Bu baglamda sahsiniz da ayni tartismaya, aktif olarak katilmis oldugunuz halde, ayni tartisma icerigi hakaret gelmiyor da, nicin avatar'daki yazi hakaret olarak geliyor size?

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=27523&page=4

Arada ne fark var? Avatar'daki bir lider ve ayni dusunce, ayni sekilde tartisma icerigindeki de ayni lider ve ayni dusunce!!!?

Kaldi ki Ataturk hakkinda, zilyon tane siyasi icerikli komplovari fikirler uretenler de olabilir. Sonucta bu bir dusuncedir ve her turlu curutulmeye musait olabilir.

Zaten mevcut baslik aciktir, dileyen katilim gosterebilir bu siyasi dusunceyi curutmek adina.

Bayrak
01-06-2013, 11:28
Ben site yönetimi tek taraflı demedim sayın Neva...

Taraf olmanız gerektiğini söyledim sadece tabi bu benim düşüncem ama unutmayın siz görmesenizde müslümana göre zaten bizler tarafız...

Sizinde bildiğiniz gibi müslüman için müslüman olmayan ötekidir.. Siz eşitlikci davransanızda ilkeli davransanızda bu gerçeği değiştiremezsiniz. İslami sitelerde tahammülsüzlüğü bilirsiniz.. Ben hernekadar o derece olmasa da bizlere ait sitelerde de belli oranda değerlerimizin korunması düşüncesindeyim...

Tamam siz Atamıza ingiliz ajanı denmesi eleştişi görebilirsiniz.. Bana göre eleştiri değildir. o müslümana sorun muhammed savaşlarda kadınların ırzına geçilmesini normal gören hatta teşvik eden ırzdüşmanının tekiymiş islam tarihi bunu yazıyor deseniz bunu ne olarak algılayacak? Hakaret mi eleştiri mi?

Üstelik muhammedin kocasını, abisini, babasını katlettiği iki kadının aynı gece ırzına geçtiği islam tarihinde süslü kelimelerin arasında açıkca yazar. Bizler bu gerçekleri elden geldiğince rencide etmeden dile getirmeye çalışırken bu müslümanın atamıza iftira atmasına, kullanıcı adıyla hakaret etmesine, kullanıcı resmiyle atamızı aşalamasına neden müsamaha gösterelim?

Ben Atamıza karşı yapılan hertürlü eleştiriye açığım müsamaha da gösteririm. Ama bu eleştiriyi yapanlar demokrat insanlar olması gerekir...

Atamızı eleştirenlerin inancı faşizimden başka birşey değilse ben bu şahısların eleştirilerini hakaret olarak algılarım. Özetle benim için müslümanın Atamız hakkında söylediği olumsuz her söz hakarettir.

rasa
01-06-2013, 12:46
Bu sitede daha öncede Atatürk eleştirileri yapılmıştı, yapıla bilmeli'de düşünce özgürlüğü bunu gerektirir elbette. Ancak içi boş yalnız kışkırtmadan ibaret olan, hiçbir geçerli delil, belğe gösteremeyen, delil diye abuk zubuk şeyleri sinir bozucu şekilde sürekli dayatan ve bunuda bilinçli olarak sürdürmek sanırım düşünce özğürlüğü olarak değerlendirilemez. Bu konularda mesajlar bir yana özellikle sürekli görünecek, kasıtlı olarak sinir bozucu araç olarak avatar resmi yerleştirmek düşünce özğürlüğü ile hiç bir şekilde izah edilemez bu sitede gerğinliğin, nefretin sürekli bir hal almasına sebeb olur. Malum kişinin avatarını KINIYORUM. Umarım site yönetimi bu konuyu daha geniş anlamda yeniden değerlendirir ve gerekeni yapar.!

Psiko
01-06-2013, 13:29
Üzerinde Güneş batmayan imparatorluk tanımını,
üzerinde Güneş batan imparatorluğa çeviren hareket nedir
ve
bu hareketin meş'alesini hangi millet kimin önderliğinde yapmıştır ?
Bunları Lloyd George ve Winston Churchill isimli şahıslara sorarak öğrenebiliriz.

Birileri Photo shop aracılığı ile Mustafa Kemal'in eline bir İngiliz bayrağı verip,
Mustafa Kemal İngiliz ajanıdır dediler diye kızmak neden ?
Sevr anlaşmasını "Kim"in adına kimlerin imzaladığı açıktır.
Buna karşın "Ya istiklal ya ölüm." diyerek tıpkı,
Gezi direnişçileri gibi direnenler de.

Kuyruk acısı fenadır dostlar.
"Size acı da verse doğruları söyleyiniz." diyen kişinin mezarında kemiklerini sızlatmaları,
onların inançlarındaki samimiyetsizliğin ve kişiliklerinin en güzel kanıtıdır.
Kuyruk acılarının verdiği "Hınç" yüzünden,
kendi müntesip olduğunu iddia ettikleri inancın yeryüzünde varlığına neden olan kişinin sözüne aldırmayanların,
Mustafa Kemal'e yönelik sözlerini ciddiye almak bile akla zarar dostlar.

rasa
01-06-2013, 14:49
Sayın Pisiko bizim bu ve buğibi kişileri zaten ciddiye almamız söz konusu değildir. Bundan öncede hayali boş düşüncelerini sakız edip, sinir bozmak için şaklatıp duranlar oldu, olacakda nihayeti herkes kendi karekterini yansıtır sonuçda. Ancak bizim ciddiye aldığımız Ülkenin ve halkının bağımsızlığını kazandırmış sayğın bir kişinin birileri tarafından tıpkı fikirleri gibi sahtekarlıkla elde ettikleri bir resmi küçük düşürücü araç olacak şekilde kullanmasıdır.
Bizim gibi dinlerden özğür düşünceli kişilerde muhammedin kucağında küçük bir kız çocuğunu severken şeklinde bir karikatürü avatar olarak kullanmamız nasıl karşılanırdı acaba?. Burada maksat kişilerin sözleri değildir, art niyetidir.

Ahlaksız
01-06-2013, 15:05
Ben yıllardır forumlarda yazarım..Forumlardaki yöneticilerin tutumları genel anlamda serttir ve değişmezdir..Yönetici olan arkadaş kendini padişah zannetmektedir..Birkaç istisna dışında ''parasını ben ödüyorum,üyelerin dertleri ile saatlerce ben ilgileniyorum,benim dediğim olacak'' mantalitesi ile hareket etmektedirler..

Ben üyelerin itirazları sonucu fikrini değiştiren bir yöneticiye rastlamadım..

Bu forumdaki yöneticilere bir dokundurma filan yapmıyorum..Genel anlamda yazıyorum bunu..

Bu konuda da gördüğünüz ve göreceğiniz üzere british isimli üye aynen olduğu gibi kalacaktır..Ne mahlası,ne avatarı değişecektir..Hiç sanmıyorum böyle bir şeyi..
Beni yanıltmak adına bu üyeye işlem yaparlarmış şimdi :D

Aslında şuraya gelmek istiyorum..

Sanal Dünya'daki forumların yöneticilerinin bile faşist olduğu bir zamanda,gerçek Dünya'da yaşayıp arkasına milyonları alan gerçek insanların faşist olmaları gayet doğal değil mi?

Hem sürekli faşistlikten dem vuruyoruz,hem de kendimiz sürekli faşist bir doğrultuda yaşıyoruz..

Sn.bayrak;hep beraber eleştirimizi yapalım ve ısrar etmeyelim..
Çünkü bir fikri değiştirmenin ne kadar zor olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz..;)

Saygılar herkese..

Psiko
01-06-2013, 16:16
Bundan öncede hayali boş düşüncelerini sakız edip, sinir bozmak için şaklatıp duranlar oldu, olacakda,
nihayeti herkes kendi karakterini yansıtır sonuçda.
Burada maksat kişilerin sözleri değildir, art niyetidir.

Sayın rasa ;

"Küfr/Küfür suç sayılmalı mıdır ?" başlığında,
Gerçeğin üstünün örtülmesi işlemine "Küfr"
Bu işlemi yapana da "Kafir" denir şeklinde bir tanımlama yapmıştım.
Bu kavram herkesin ama herkesin inancı,inançsızlığı,ırkı ve ideolojisinden bağımsız,
günlük yaşamlarındaki ortaya koydukları "Davranış"ları ile ilgilidir.
Mustafa Kemali çok seversiniz ama hataları varsa görmezden gelirseniz de bu durum değişmez,
Mustafa Kemalden nefret edip doğrularını görmezden gelirseniz de.

Bu sitenin en eski katılımcılarından birisi olarak sitenin salt "Dini tabu"lardan değil,
"Tabu"nun kendisinden özgür olduğunu biliyorum.
Yöneticilerin de bu yönde "Demokrat ve adil" bir tutum içinde olduklarını düşünüyorum şahsen.

Neva
01-06-2013, 16:35
Sanal Dünya'daki forumların yöneticilerinin bile faşist olduğu bir zamanda,gerçek Dünya'da yaşayıp arkasına milyonları alan gerçek insanların faşist olmaları gayet doğal değil mi?

.

Sayin NOLAN;

Bakin bu soylediginiz dogru, zira site yoneticilerinin, sitedeki mevcut tum uyeleri memnun etmesi mumkun degildir. Hele de bizim gibi karma bir sitede..

Ve bu yeni birsey degil, daha once de yasadik.

Ornek;

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=31335

Bayrak
01-06-2013, 22:14
Ben yıllardır forumlarda yazarım..Forumlardaki yöneticilerin tutumları genel anlamda serttir ve değişmezdir..Yönetici olan arkadaş kendini padişah zannetmektedir..Birkaç istisna dışında ''parasını ben ödüyorum,üyelerin dertleri ile saatlerce ben ilgileniyorum,benim dediğim olacak'' mantalitesi ile hareket etmektedirler..

Ben üyelerin itirazları sonucu fikrini değiştiren bir yöneticiye rastlamadım..

Bu forumdaki yöneticilere bir dokundurma filan yapmıyorum..Genel anlamda yazıyorum bunu..

Bu konuda da gördüğünüz ve göreceğiniz üzere british isimli üye aynen olduğu gibi kalacaktır..Ne mahlası,ne avatarı değişecektir..Hiç sanmıyorum böyle bir şeyi..
Beni yanıltmak adına bu üyeye işlem yaparlarmış şimdi :D

Aslında şuraya gelmek istiyorum..

Hem sürekli faşistlikten dem vuruyoruz,hem de kendimiz sürekli faşist bir doğrultuda yaşıyoruz..

Sn.bayrak;hep beraber eleştirimizi yapalım ve ısrar etmeyelim..
Çünkü bir fikri değiştirmenin ne kadar zor olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz..;)

Saygılar herkese..

Değerli dostum ısrarcı değilim...:) hem bugün taksime gittim epeyide küfrettim rahatladım şuan sakinim artık eleştirmiyorum..:)

Site yönetimini bu konuda kutluyorum... İlke ilkedir... Bende kendi ilkemi konuşturup o avatarı taşıyan kişiyle muhattap olmama hakkımı kullanıyorum.. Vatanını satan, bu ülkede huzurlu ve istediği gibi yaşamasını, özgürce namaz kılmasını sağlayan insana vefasızlık eden birine ne denebilir ki? Adam özgürlüğünü borçlu olduğu kişiye hakaret etme özgürlüğünü kullanıyor...

Sayın Nolan ben sizi Agnostikten tanıyor ve düşüncelerinize sagı duyuyorum sizden yeri geldiğinde çok şey öğrentim. Tavsiyenizi dikkate alıp benim için bu konuyu kendi açımdan kapatıyorum...:)

Sayın site yönetimi verdiğim rahatsızlık için sizden de özür dilerim..

Saygılar

Ahlaksız
01-06-2013, 22:51
Değerli dostum ısrarcı değilim...:) hem bugün taksime gittim epeyide küfrettim rahatladım şuan sakinim artık eleştirmiyorum..:)
.............
Rahatla abi,boşver..İnsanların düşüncelerini değiştirmek için kendimizi kasmaya inan hiç gerek yok..Değiş(e)miyorlar çünkü..!

Biz kendimizce doğrularımızı burada aktaralım,isteyen bir şeyler anlasın,isteyen bize hakaret etsin..Biz her türlü tepkiye hazırlıklıyız ve her türlü müslümanla/gericiyle kapışmaya da hazırız..Bir tane üye marjinal bir mahlas aldı diye,marjinal bir avatar kullandı diye foruma ve yöneticilerine küsecek değiliz ama bu konularda üyelerin/yöneticilerin tutundukları tavır,kimin hangi kulvarda olduğunu çok net gösteriyor..

Bayrak
01-06-2013, 23:09
Rahatla abi,boşver..İnsanların düşüncelerini değiştirmek için kendimizi kasmaya inan hiç gerek yok..Değiş(e)miyorlar çünkü..!

Biz kendimizce doğrularımızı burada aktaralım,isteyen bir şeyler anlasın,isteyen bize hakaret etsin..Biz her türlü tepkiye hazırlıklıyız ve her türlü müslümanla/gericiyle kapışmaya da hazırız..Bir tane üye marjinal bir mahlas aldı diye,marjinal bir avatar kullandı diye foruma ve yöneticilerine küsecek değiliz ama bu konularda üyelerin/yöneticilerin tutundukları tavır,kimin hangi kulvarda olduğunu çok net gösteriyor..

Haklısın kardeşim..:) Biz gerçekleri anlatma görevimizi yapalım yeter ama sinir bozucu bir durum ne yapalım dişimizi sıkacaz o küçücük umudun arkasına saklanıp kendimizi avutalım.. Hani demiştin ya belki ummadık biri ummadık bir şekilde gerçekleri görmeyi başarır. Sabırla anlatmak gerek..

Bende bu konuda pek sabır yok bu yüzden bazen sinirlerime hakim olamıyorum. Bu olayda böyle birşey oldu..

xcan
10-06-2013, 20:59
Nik konusunda site yönetimine bir uyarı.
Britist Agent MKemal

Demokratik olduğunu söyleyen bir sitede Gerilimi şiddetlendirecek bu tarz niklere izin verilmemesini rica ediyorum.
Nik hakaret içermemelidir .
Bu yolun sonu yoktur.
Provakatif Diktatörün bizzat isteyeceği gerilim politikasına hizmet edecek herşey halkımızın zararınadır.
Bu gün ABD ve işbirlikçileri Atatürkün kazandığı her mevziye saldırıyorken.
Aydınlar taraftır ve taraf olmalıdır.
Halkın yükselen direniş ruhuyla alay etmek olan slogan nik lav edilmeli.
Bu arkadaş adam gibi bir nikle yine görüşünü savunsun
Saygılar.
Ben halkın bizi koyduğu mevziden sesleniyorum.

mücerred
11-06-2013, 00:27
Nik konusunda site yönetimine bir uyarı.
Britist Agent MKemal

Demokratik olduğunu söyleyen bir sitede Gerilimi şiddetlendirecek bu tarz niklere izin verilmemesini rica ediyorum.
Nik hakaret içermemelidir .
.
Bu tür şeyleri düşünce özgürlügü olarak yorumlayamıyorum.
adam gelecek buraya pedofil muhammed diye nik alacak .olacak şey mi bunu düşünce özgürlügü baglamında degerlendirebilir miyiz?böyle saçma şey olabilir mi?
Bu tür provakatif girişimlere karşı sitemizi korumalıyız.
Tanrıları eleştiren bizler Mustafa kemali tabiki eleştirecegiz.
Ama yobazları da kendimize güldürmeyelim

Neva
11-06-2013, 00:30
Arkadaslar bu konunun duyurusu yapilmisti.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=485315#post485315

Erdem Alaca
05-08-2013, 02:02
Merhaba arkadaşlar, ben de avatar resmi (profilime) yükleyemedim. 1-2 hafta öncede denedim olmadı, başka resimle şimdi de deniyorum olmuyor.

Resmi buldum (yine bu siteden); PC'ye indirdim, 132x132'ye yeniden boyutlandırdım ve jpeg formatında kaydettim, yükleme sonunda: "Resmi Yükleyemezsiniz" mesajını alıyorum.

Erdem Alaca
05-08-2013, 03:07
Sorunu Sn. Yergin'in şuradaki (http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=18022&highlight=profil+resmi+y%FCkleme) 3 no'lu mesajı sayesinde çözdüm. Kendisine teşekkür ediyorum.

spartacus
05-08-2013, 03:26
Tekrar deneyebilir misiniz :)

Erdem Alaca
05-08-2013, 03:33
Çözdüm sn. spartacus. "Profil resmini değiştir" yanıltıyor insanı, halbuki "Üye resmini değiştir" seçilecekmiş, bir de ek bilgi

Profil Resmini Değiştir - max 132x132 pixel

ama

Üye Resmini Değiştir - max. 130x130 pixel kabul ediyor...

spartacus
05-08-2013, 03:39
Evet şimdi ikiside 132,132 :)

Erdem Alaca
05-08-2013, 03:43
Sağolun sn. spartacus... Sitede galiba sabit bir başlıkta çalışmayan bir link sıkıntısı vardı, onu da bildirmiştim 10-15 gün önce, ama ulaşmadı sanırım size. Neresi olduğunu hatırlayamadım şimdi, ama belki geçmiş bildirimlerden ulaşabilirsiniz. Böyle ufak tefek aksaklıklara denk gelince bildiriyorum.

Singularity
20-02-2025, 16:41
Dine mine ne isimli üyenin yanıp sönen avatarının epileptik nöbetleri tetikleme tehlikesi mevcuttur. Bu tarz hareketli giflere ciddi forumlarda izin verilmemektedir. Burada da izin verilmemesi ortamın sağlığını muhafaza edecektir.

Tespitimin dikkate alınarak eleştirimin ve düzeltme talebimin gereğini dilerim.