Orijinalini görmek için tıklayınız : Dil büyümesi ve mucize iddiası
Arkadaşlar, bir arkadaşımın başına gelmiş, birisiyle tartışmış, kız bilimin açıklayamadığı şeyler var demiş, boşluklarda tanrı arayan klasik tip.
Elbetteki olacak bilimin açıklayamadığı bir şey, ama öyle bir şey söylemiş ki alakası bile yok :)
Dil büyümesi diye bir olay var, bu kızın bir tanıdığının dili büyümüş, doktora getirmişler, 2 gün ilaç kullanmış geçmeyince bırakmış, zihniyete bak!
Sonra hocaya getirip üfletmişler, akşamına iyileşmiş, bu mucize değildir de nedir diyor :first:
:D ya ben koptum burada, ama bu aptala bir cevap vermek istiyor arkadaş :) yardımlarınızı esirgemeyin :)
Ahlaksız
02-06-2013, 15:38
Bir ara eczaneler eylem yaparak bir gün kapatma kararı almışlardı..Bende bir gün önce bu haberi duyduğumda ''İlaçlar zaten bir işe yaramıyor,eczacıları/doktorları zenginleştiriyoruz'' demiştim..Eczanelerin kapalı olduğu gün bana bir şey oldu ki;daha önce hiç olmayan bir şey bu..Müthiş bir ağrı ile sağlık ocağına gittim..Ağrıdan nerdeyse bağıracaktım..Zaten bağırmasam da sürekli sağlık ocağında inliyordum..Taş düşürdüğüm söylendi ve ağrı kesici ilaç verdi doktor..O nöbetçi eczane olmasaydı,ölürdüm herhalde..İğneyi vurunduktan sonra ağrı filan kalmadı..
Siz siz olun,ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin..Sanırım birileri bizi dinliyor:tape2:
Yok be :D
Bu tür şeyler olabilir ama bu olaylar bir Tanrı'nın varlığına delalet etmez..Başınıza ne gelirse gelsin,bunlar hayatın içinde olan şeylerdir..
Tanrı yoktur ve olamaz da..Bunun aksini söyleyen yalan söyler,çünkü elinde bir tane bile bulgu yoktur..
E yani, Amazondaki bir yerli de dili şiştiğinde hemen otobüse atlayıp şehirdeki doktora gidemiyor, onun yerine kabile büyücüsüne gidip dilini üfletiyor, Ne yani şimdi doğa dinlerine mi inanalım ve doğa ruhları var mı diyelim? :)
Madem hoca iyi üfürüyor, bir de kendisi denesin, yılan ve akrep soktursun kendisine ve hocayı bir sınasın geçecek mi diye? :)
Muhammed' in Doktorluğu - Bölüm 3
Üfürüğün hastalığa karşı koruyuculuğu
Hadislerde, üfürük, tedavi yöntemi olarak yer aldığı gibi, hastalıklara, tehlikelere karşı koruyucu olarak da yer alır. Örneğin yılan, akrep sokmalarına karşı bir önlem diye öğütlenir. Akrep sokmuş, zehirlenmiş olan birinin başvurduğu Muhammed, şunları söyler: "Sen yatarken şunları okuyup üfürmüş olsaydın, akrep seni sokmayacaktı. Soksa da zarar veremeyecekti." (Bkz. Müslim, e's- Sahih, Kitabu'z-Zikr, hadis no: 2709; Ebu Davud, Sünen, Kitabu't- Tıbb 119, hadis no: 3898.) Üfürük, cinlere, şeytanlara karşı da bir önlem olarak gösterilir. (Bkz. Ebu Davud, Sünen, hadis no: 3893.)
http://www.turandursun.com/index.php/turan-dursun/turan-dursun-makaleleri/1127-muhammed-in-doktorluu-boeluem-3