Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda hakaret etmek serbestisi mi var?
guillotin
06-06-2013, 00:55
"Bazılarımızın bilgisayar kullanacak kadar zekaya sahip olmasına rağmen gerizekalı taklidi yapıyor olması düşündürücü. Devekuşu taklidi yapıyor da olabilirler elbette..."
http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=484139&postcount=8
"kemalist-bonapartizmin de, osmanlı bizantinizminin de özü aynıdır oğlum."
http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=484074&postcount=7
"evet neva bunun embesillikle alakası nedir
bu sadece embesil biri."
"o olmaz sen bizim babamız değilsin
illada baba arıyorsan ben senin baban olabilirim
hatrınımı kıracam"
http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=484134&postcount=6
"Hamam böcekleri, kara fatmalar ğibi çıkıp,çıkıp geliyorsunuz her köşeden!.
Her türlü yüzsüzlüğe'de bağışıklık kazanmışsınız! hiç bir fikir ilacı kar edmiyor"
http://turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=484138&postcount=8
Hacı "sen gerizekalısın" demedim, "gerizekalı taklidi yapıyorsun" dedim. Bu bir hakaret değil, senin rol kabiliyetini ifade eder. Ya ne diyeydim?
Hakaret edecek olsam kimden çekineceğim yahu? Senden mi, senin gibileri fahri babası Erdoğan'dan mı?
Hakaret edersem de bu cezasına katlanacağım anlamına gelir. Ve emin ol ben "sik kafalı", "göt yalayıcı" demekten çekinmem. Ama dememişim gördüğün gibi.
Bence öteye beriye sallanıp durma da, buraya ortalığı provoke etmek için geldiğini itiraf et. Sen de rahatla biz de rahatlayalım.
Ama "hayır yok, herkes bana hakaret edilip edilmediğini araştıracak ben anlamam!" diye zırlarsan sana kallavi bir hassiktir çekerim.
guillotin
06-06-2013, 02:01
"Gerizekalı taklidi yapıyorsun" demek, gerizekalılık yapıyorsun demektir.
Hakaret edecek olursan elbette çekineceksin, kendini ne zannediyorsun sen?
Bilmem ne kafalı, bilmem ne yalayıcı demekten çekinir misin çekinmez misin bilmem ama cezasını çekeceğini bilmelisin. Bu yüzden, usunu başına devşirmeni öneririm.
Yaptığı hakaret etmezmiş gibi mağdur olan birisinin hakkını aramasına provakasyon demek pişkinliğin doruk noktası olsa gerek. Demek ki, sana birisi hakaret etse ve sen de gidip mahkemeye versen provakatör olacaksın!
Özür dilemek yerine argo tabirler kullanarak, hakkını arayan birisini provakatörlükle itham ederek ve hakaretlerini sürdürerek ne olduğunu açık bir biçimde ortaya koymuş bulunuyorsun. Bunun cezasını göreceksin.
"Gerizekalı taklidi yapıyorsun" demek, gerizekalılık yapıyorsun demektir.
Hakaret edecek olursan elbette çekineceksin, kendini ne zannediyorsun sen?
Bilmem ne kafalı, bilmem ne yalayıcı demekten çekinir misin çekinmez misin bilmem ama cezasını çekeceğini bilmelisin. Bu yüzden, usunu başına devşirmeni öneririm.
Yaptığı hakaret etmezmiş gibi mağdur olan birisinin hakkını aramasına provakasyon demek pişkinliğin doruk noktası olsa gerek. Demek ki, sana birisi hakaret etse ve sen de gidip mahkemeye versen provakatör olacaksın!
Özür dilemek yerine argo tabirler kullanarak, hakkını arayan birisini provakatörlükle itham ederek ve hakaretlerini sürdürerek ne olduğunu açık bir biçimde ortaya koymuş bulunuyorsun. Bunun cezasını göreceksin.
Oha, "kendi kendimi imha edeceğim" deseydin şu yukarıdaki cümle kadar etkili olmazdı.
Mağdur olduğunu hissettiğin anda "hakk arayıcı" haline geldin, sende bizden birisin artık kameraya el salla :)
Ahlaksız
06-06-2013, 02:14
Sn.guillotin;bana da küfürler edildi/ediliyor..Şikayet ettiğim oluyor,hoş gördüğüm oluyor..Yöneticilerin bazen yanlı davrandığı oluyor,bazen görmezden geldiği oluyor,bazende anında işlem yaptıkları oluyor..Bunlar olağan şeyler..Bu tür forumlarda bu tarz şeylerle her zaman karşılaşabilirsiniz..Rahatsız olduğunuz mesajlara en iyi cevap,cevap vermemektir aslında..
RENAULTFERRARİ niçli üye kişilik haklarına saldırıda bulunuyor yönetime şikayet ediyorum gereken cezanın verilmesini istiyorum. Bir iletisine verdiğm cevapta trollüğüne karşılık 'utanmaz adamLAR' diye genelleme yaptığım halde karşı mesajlarda direk kişiliğime hakaretlerde bulunmuştur. son derece tutarsız, lakayıt sözlerle cidden verdiği rahatsızlıkları hattini aşmıştır.