Orijinalini görmek için tıklayınız : Daha çok korkun gericiler, bu halk elbet sizi de bulacak
Daha çok korkun gericiler, bu halk elbet sizi de bulacak
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/imagecache/haber_resmi_v4/images/sizi_de_bulacak_ic.jpg
Türkiye’nin AKP faşizmine karşı ayağa kalkması, AKP’nin attığı kemiklerle beslenen gerici güruhu korkuttu. Ancak unuttukları bir şey var ki halk, faşizme karşı ayağa kalkan bu onurlu insanlara akıl almaz iftiralar atanların isimlerini, elbette bir kenara not ediyor…
Devamı için
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/daha-cok-korkun-gericiler-bu-halk-elbet-sizi-de-bulacak-haberi-74276
Satilik bir kisim medyadan, acilen eylemdeki grup seks fotograflarimizi basina servis etmesini istiyoruz. Ozellikle de camidekini.
neva sana bu laflar yakismiyor
evrensel-insan
06-06-2013, 22:45
Erdogan'in ucaginin nereye ne zaman inecegi bilinmiyor ve gizli tutuluyor.
neva sana bu laflar yakismiyor
Niye yakismiyor pardon?
Onlar yakistirirken olumlu da, biz resimleri isteyince mi olumsuz sayin uyar?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=32022
Her insanla, anladigi dilden konusmak en iyisidir.
Niye yakismiyor pardon?
Onlar yakistirirken olumlu da, biz resimleri isteyince mi olumsuz sayin uyar?
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=32022
Her insanla, anladigi dilden konusmak en iyisidir.
siz bu sitenin yonetici pozisyonunda olanlardansiniz... nasil basbakan dilini yumusatmali diyorsak siz de aynisini yapmalisiniz...
Babakan dilini yumuşatmadı.
Başka bir öneriniz var mı ?
Samimiyetle soruyorum.
Var mı başka bir öneri ?
Babakan dilini yumuşatmadı.
Başka bir öneriniz var mı ?
Samimiyetle soruyorum.
Var mı başka bir öneri ?
evet en buyuk kaygim bu !!!!!!!
reddediyorum
07-06-2013, 00:00
Bu bir tehdit mi? Kimden, neden korksunlar?
Başlıktaki yazıyı okumuş olsanız boşuna yazdığınızı anlıyacaktınız.
Neva okuduğu için yazmış .
Sizde okuyun lütfen.
reddediyorum
07-06-2013, 00:09
"Bu halk elbet sizi de bulacak" ifadesini tehditkar buldum ve mesajı aldığımı düşünüp yazının tamamını okuma gereği duymadım. Bu "gericiler" dedikleri insanları bulunca ne yapacaklar? "İstiklal" mahkemeleri kurup sokaklarda dizi dizi asacaklar mı? Yoksa yağlı kazığa mı oturtacaklar?
siz bu sitenin yonetici pozisyonunda olanlardansiniz... nasil basbakan dilini yumusatmali diyorsak siz de aynisini yapmalisiniz...
Ne farkeder sayin uyar?
Bu iftiralari cikaran biz miyiz?
Bu sitede yonetici olmak, ulke vatandasi olmaya engel mi?
Bunlar bizim her zaman aldigimiz iftiralardir zaten, duzusgenler, sevisgenler, ahlaksizlar vs..
Yeni birsey degil ki!? O zaman da elestirdim, simdi de elestiriyorum. O zamanda da yonetici pozisyonundaydim, su anda da.. Arada ne fark var sizce?
Ne farkeder sayin uyar?
Bu iftiralari cikaran biz miyiz?
Bu sitede yonetici olmak, ulke vatandasi olmaya engel mi?
Bunlar bizim her zaman aldigimiz iftiralardir zaten, duzusgenler, sevisgenler, ahlaksizlar vs..
Yeni birsey degil ki!? O zaman da elestirdim, simdi de elestiriyorum. O zamanda da yonetici pozisyonundaydim, su anda da.. Arada ne fark var sizce?
sevgili dostum... kisisel gorusunuze diyecek lafim yok ancak kisileri "asiri" elestiri yoneticiden gelince onun kontrolundeki toplulugu da kapsiyor izlenimi verir...
tayyip icin sikayetimiz bu degil mi?? bilmem anlatabildim mi??
sevgili dostum... kisisel gorusunuze diyecek lafim yok ancak kisileri "asiri" elestiri yoneticiden gelince onun kontrolundeki toplulugu da kapsiyor izlenimi verir...
tayyip icin sikayetimiz bu degil mi?? bilmem anlatabildim mi??
Sayin uyar;
Ben kisisel olarak boylelerine, samimi soyluyorum mertce davranan cami imamini tercih ederim.
http://www.trthaber.com/haber/gundem/imamdan-bariscil-aciklama-88523.html
Biz Tayyip degiliz maalesef, kendisiyle bizi mukayyese etmeniz buyuk talihsizlik.
Biz burada musluman kisiyi de barindiriyoruz.
Bu olaylardan once de boyleydi, sonra da boyle.. Asiri ne yazmisim buraya? Kufur mu etmisim?
"Satilik bir kisim medyadan, acilen eylemdeki grup seks fotograflarimizi basina servis etmesini istiyoruz. Ozellikle de camidekini."
"Bu halk elbet sizi de bulacak" ifadesini tehditkar buldum ve mesajı aldığımı düşünüp yazının tamamını okuma gereği duymadım. Bu "gericiler" dedikleri insanları bulunca ne yapacaklar? "İstiklal" mahkemeleri kurup sokaklarda dizi dizi asacaklar mı? Yoksa yağlı kazığa mı oturtacaklar?
korkma yağlı kazık dönemi bitti artık biber gazlı tazyikli su ve çivili sopa devri başladı belki aynısını yaparlar
nede olsa siz kısasa kısas adaletine inanıyorsunuz.
başbakanınızı polis desteği ile karşılayanlar evliya
biber gazına ve tüm zulumlere rağmen hak arayanlara çapulcu diyen,
çatlasan da patlasan da diyerek dediğim dedik çaldığım düdük diyen bir diktatörü savunmak ne mene bi şeydir
anlamak mümkün değil
Natürelist
07-06-2013, 02:43
Sevgili Neva dogru söylüyor, varsa ellerinde böyle bir fotograflar buyursunlar bir zahmet göstersinler bakalim kim kimi belliyor? yoksa eger, o halde yalancilarin yüzü kara olsun mu!...
Yazıda bir cümle yapılan iftiraları güzel özetlemiş:
Arabasına yüklediği kolilerce simit ile gezi parkına gelerek direnişe destek veren fırın sahibinden,
Elinde koltuk değnekleri ile kendini AKREP’in önüne atan engelli yurttaştan,
Ve saymakla bitmeyecek daha nicelerinden söz ediyoruz…
İşte memleketin bu güzel yüzü kendini gösterince zaten çirkin olanlar iyice göze batmaya ve korkudan iyice çirkinleşmeye başladılar.
Şeriat kanunları uygulanacak, iftira ettikleri dilleri kesilecek. Şeriat geldi diye çok sevinecekler belki de. :)
Bunlar olmayacak tabi ama şu olacak: Gizli nick alıp geri gelecekler ve ama biz hiç Tayyip'den yana olmadık ki, biz de mağrdur olduk rolü oynayacaklar. Yalakacı her yerde yalakacı :)
reddediyorum
07-06-2013, 04:24
Gizli nick alıp geri gelmek, insanların tehdit edilmelerine, hakarete uğramalarına engel olmak ve bunları yapanları cezalandırmak yerine mağdur olan tarafı engellemek ve onu cezalandırmak, bu da yetmezmiş gibi mağdur olan tarafa bir de hakaret savurmaktan iyidir. Zalim her yerde zalim, zalimler için yaşasın cehennem.
Nevandaar
07-06-2013, 04:26
@ xcan bey
adresteki yazıyı okudum. Yazarın bu eylemlerden çok fazla beklentisi olduğunu ve fazla iyimser olduğunu düşünüyorum. Çok fazla bir kısım olmasa da, muhafazakar medyayı düzenli olarak takip edenlerin bir kısmı için takke düştü kel göründü olacaktır ama sadece "bir kısmı" için.
Çok büyük bir kısmı için eski tas eski hamam olacak. Özellikle muhafazakar medyada haberlerin altındaki yorumları okuyorum ve durum hiç de iç açıcı değil.
Şu anda eylemler tamamı ile Akp'nin terör açılımları ile kaybettiği kanı tazelemesine yarıyor. Seçimlerden oylarını arttırarak çıkması hiçbirimizi şaşırtmasın derim.
Tayyip Erdoğan, Türk halkının büyük parçasının kalbinden geliyor. Orasının kültürünü yemiş, havasını solumuş birisi ve insanları çok ama çok iyi tanıyor. Çünkü pastanın büyük kısmı bizzat kendisi aslında. Bu sayede, ne yaparsa yapsın gelen tepkileri bir şekilde kendi lehine çeviriyor ve halkı kandırıyor. Şu anda olduğu gibi.
Tayyip Erdoğan kötü bir devlet adamı ama çok iyi bir siyasetçi.
Nevandaar
07-06-2013, 04:28
"Bu halk sizi de bulacak" ile iftira atan, halkı yönlendirmeye çalışan muhafazakar medya mensuplarından bahsediliyor. Halkın onları al aşağı edeceğinden, sırt döneceğinden bahseiyor. En azından ben bu şekilde anladım.
Gizli nick alıp geri gelmek, insanların tehdit edilmelerine, hakarete uğramalarına engel olmak ve bunları yapanları cezalandırmak yerine mağdur olan tarafı engellemek ve onu cezalandırmak, bu da yetmezmiş gibi mağdur olan tarafa bir de hakaret savurmaktan iyidir. Zalim her yerde zalim, zalimler için yaşasın cehennem.
Siz manyakmısınız