PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP de meydanlara iniyor

evrensel-insan
09-06-2013, 00:26
AKP 15 Haziran Cumartesi Ankara'da, 16 Haziran Pazar günü İstanbul'da miting yapma kararı aldı

T24

AKP, son MKYK toplantısında önemli bir karar aldı. Parti, son Gezi Parkı eylemlerine karşılık, biri Ankara'da biri İstanbul'da olmak üzere 2 dev mitinig yapma kararı aldı. AKP, 15 Haziran Cumartesi Ankara'da, 16 Haziran Pazar günü de İstanbul'da AKP miting yapacak.
Ensonhaber.com'un haberine göre, AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında İstanbul'da toplandı. Toplantının büyük bir kısmında Gezi Parkı olayları konuşuldu. Yaşanan olaylara ilişkin kararlar alındı.

AKP sözcüsü Hüseyin Çelik, MKYK sonrası alınan kararları açıkladı. Erken seçim iddialarına yanıt veren Çelik, erken seçim olmayacağını ifade etti. Çelik'in açıklamasına göre erken seçim olmayacak ama, AKP Ankara ve İstanbul'da miting yapacak.

Nevandaar
09-06-2013, 00:50
Erdoğan'ın daha önceki fevri tavırlarına baktığımda, ergenliğini atamamış, hala kenar mahallenin bıçkın delikanlısı gibi birisi olduğunu düşünüyordum ancak yanılmışım. Daha da küçükmüş! Adam olayı sidik yarışına döndürdü ilkokul çocukları gibi. İşin iyice suyu çıkmaya başladı.

antilop
09-06-2013, 00:52
http://www.youtube.com/watch?v=_-w41GLFtMY

www.youtube.com/watch?v=frFw5CS-4Bs

neyin rövanşı bu
hazırlık iç savaşa mı

http://www.youtube.com/watch?v=YKliI-OYsgA

Neva
09-06-2013, 00:59
Erdoğan'ın daha önceki fevri tavırlarına baktığımda, ergenliğini atamamış, hala kenar mahallenin bıçkın delikanlısı gibi birisi olduğunu düşünüyordum ancak yanılmışım. Daha da küçükmüş! Adam olayı sidik yarışına döndürdü ilkokul çocukları gibi. İşin iyice suyu çıkmaya başladı.

Yok bence olmasi gerektigi sekilde davraniyor.

evrensel-insan
09-06-2013, 01:00
Sence neyi pesinde?

evrensel-insan
09-06-2013, 01:01
Soyle dusun.

Kedi fareyi koseye s1k1st1r1nca, fare can havli ile kedinin ustune atladi.

Kedi ne yapacak?

antilop
09-06-2013, 01:05
giderayak ne kadar çalarsam
gider ayak ne kadar zarar verirsem kardır

nasıl olsa abd de de ipimi çekti

milleti bir birine kırdırır öyle giderimin peşinde

Ahlaksız
09-06-2013, 01:06
Gezi'yi destekleyenler ileride çok pişman olacaksınız..
Umarım ben öngörülerimde yanılıyorumdur..

antilop
09-06-2013, 01:08
nolan sen daha önce akp yi destekledine pişman mı oldun ki?

yaptığım yaşadığım hiç bir şeyden pişmanlık duymadım
ben hiç pişman olmadım.

embesilin biri bu gün antipropaganda yapıyor direnişler için

alman oyunu bunlar diyor
üçüncü köprü ve 3 . hava limanı için miş
alman iki ajan yakalanmış gezi parkı olaylarından sorumluymuşlar

direnişe katılmaları için herkese 150 euro para dağıtıyorlarmış

bu idda da bulunanlar bence embesilin önde gideni

150 euro kişi başına breh be
12 gün 150*12=1800 euro
1000000 kişi
1800 euro * 1000000
valla türkiye iyi para kazanıyor

Selalim
09-06-2013, 01:15
Korkmayın, meydanlara inen Akp'liler yalnızca kardeşlik mesajları verecek. Yakıp, yıkmayacak. İsteseler hakedenleri tükürükleriyle boğabilecek güçteler ama onlar onun için inmiyorlar meydanlara. Milleti yiyenlere yedirmeyiz mesajını verip, nerde durmaları gerektiğini anlatacaklar sadece.

Nerde durması gerektiğini bilmeyenler korksun yalnızca.

Sevgiler.

antilop
09-06-2013, 01:19
Korkmayın, meydanlara inen Akp'liler yalnızca kardeşlik mesajları verecek. Yakıp, yıkmayacak. İsteseler hakedenleri tükürükleriyle boğabilecek güçteler ama onlar onun için inmiyorlar meydanlara. Milleti yiyenlere yedirmeyiz mesajını verip, nerde durmaları gerektiğini anlatacaklar sadece.

Nerde durması gerektiğini bilmeyenler korksun yalnızca.

Sevgiler.

polis ve hükümet desteği ile nenemde çıkar alanlara
tomalara biber gazlarına dayaklara tutuklamalara ve ölümlere rağmen çıkmak ise
adam olmayı gerektirir.

sevgi mesajlarını dinliyoruz başbakanınızdan

mesela çatlasalarda patlasalarda yapacağız.
mesela üç beş çapulcuya mı soracağız ne yapacağımızı

gibi çoğalttıkça çoğaltırız

en son

yol ver gidelim taksimi ezelim demiş ti
çok barışçıl
zeytin ezmesi yapacaklar ya

Ahlaksız
09-06-2013, 01:21
embesilin biri bu gün antipropaganda yapıyor direnişler için
Baştan beri bunu yapıyorlar..
Gençlerin özgürlük/demokrasi adına meydanlara inip,öfkeli bir şekilde Akp'ye kızdıklarının farkında değiller..Hatta kızmaktan da beter,insanlar iyice delirdiği için günlerdir meydanlardalar..
Ben ''delirmeyin,bu işin sonu kötü olacak'' diyorum ama buradaki insanlar beni trollükle suçluyor..Canları sağolsun,umarım ben yanılırım bu konuda,umarım meydanlara akanlar istediklerini alırlar ama benim zerre umudum yok..!

evrensel-insan
09-06-2013, 01:24
Halkin elinden her turlu hak ve ozgurlugu elinden alinmasindan ve tek tip bir ideolojik islamin yasam ve iliskisine zorla baski ile yonlendirilmesinden daha kotu ne olabilir?

reddediyorum
09-06-2013, 01:29
Halkin elinden her turlu hak ve ozgurlugu elinden alinmasindan ve tek tip bir ideolojik islamin yasam ve iliskisine zorla baski ile yonlendirilmesinden daha kotu ne olabilir?

Kemalizmin yaşam ve ilişkisine zorla baskı ile yönlendirilmesi olabilir mesela.

evrensel-insan
09-06-2013, 01:33

Yani, kim onu istiyor?

Ahlaksız
09-06-2013, 01:37
Sn.reddediyorum;hayvanlarla insanlar arasındaki en önemli farklardan birisi sanattır..Hayvanlar sanattan bihaberlerdir ama insanlar bu konuda olağanüstü şeyler yapabilirler..
Bu bağlamda sanat düşmanı olan İslam,hayvanların bir tercihi olabilir ancak..Kemalizm ise sanata verdiği önem ile insanların tercihi olabilir..

Bu arada Kemalizm bir din değildir tabi,sadece bir ideolojidir..

reddediyorum
09-06-2013, 01:38
Yani, kim onu istiyor?

Buralarda alıcısı çok gibi.

antilop
09-06-2013, 01:39

bence rte den daha kötü hiç bir şey olamaz
git çöp tenekesini başbakan yap bundan yüz bin kat daha iyidir.
ve kaybedilecek hiç bir şey yoktur.

hırsızlıkları ile insanları bukadar bunaltan bir idare daha önce bu ülkede hiç yaşanmamıştır desek yalan olmaz

kızına avm için ortalğı yakıp yıkan gözü de karnıda doymayan ilk ve tek başbakan

bu eylemler bu iktidarın ipini hazırladı
ancak asıl sebep yine kendileri
işleri bitmiştir
bundan sonra aklı olan akp li
akp li olduğunu belli etmez

kendileri başka yerlerde yurt arasınlar
hoş zaten çoğunun ki hazırdırya
hem aç hem akp li olanlara acıyorum.

evrensel-insan
09-06-2013, 01:45
Buralarda alıcısı çok gibi.

Niyet okuyoruz galiba.

Bak soyle izah edeyim. Politik direnis T.C. Devleti direnisi

Ideolojik direnis te islami diktatorluk karsiti.

Ikisini birlestirirsen yasam ve her turlu hak ve ozgurluk direnisi.

reddediyorum
09-06-2013, 01:47
Sn.reddediyorum;hayvanlarla insanlar arasındaki en önemli farklardan birisi sanattır..Hayvanlar sanattan bihaberlerdir ama insanlar bu konuda olağanüstü şeyler yapabilirler..
Bu bağlamda sanat düşmanı olan İslam,hayvanların bir tercihi olabilir ancak..Kemalizm ise sanata verdiği önem ile insanların tercihi olabilir..

Bu arada Kemalizm bir din değildir tabi,sadece bir ideolojidir..

Allah'ın kendisi sanatçı iken, O'nun gönderdiği İslam sanat düşmanı olabilir mi?

Kemalizm'in sanat anlayışını merak ediyorum. Kemalizm'e göre sanat nedir?

Ve Kemalizm, bir dindir tabi ki de.

reddediyorum
09-06-2013, 01:49
Niyet okuyoruz galiba.

Bak soyle izah edeyim. Politik direnis T.C. Devleti direnisi

Ideolojik direnis te islami diktatorluk karsiti.

Ikisini birlestirirsen yasam ve her turlu hak ve ozgurluk direnisi.

Niyet okumuyoruz. Buradan aldığımız izlenimlerden yola çıkarak çıkarsama yapıyoruz.

evrensel-insan
09-06-2013, 01:51
Niyet okumuyoruz. Buradan aldığımız izlenimlerden yola çıkarak çıkarsama yapıyoruz.

T.C. Devleti vatandasinin nasil davranmasini bekliyordun?

Halk direnisinin sorunu inancsal islam ile degil; O.Dogu islaminin ideolojik politik teokratik ve otokratik olarak topluma diktatorluk ile dayatilmasindan rahatsiz.

Selalim
09-06-2013, 01:53
en son

yol ver gidelim taksimi ezelim demiş ti
çok barışçıl
zeytin ezmesi yapacaklar ya
Yol verdi mi Başbakan?

Verse evet, ezecekler, Cumhuriyet kurulduğundan bu yana olmadı mı? Sokaklar kargaşa ve savaş alanı edilmedi mi halka?

Cidden Başbakanın ve kitlesinin hoşgörüsünü göremiyorsunuz. Onların sabrı sayesinde sokakların huzurlu olduğunu da.

Yazık.

Siz tarafgirliğiniz yüzünden ortada olan olayı anlayamıyorsunuz...

Orada verilecek olan mesaj yalnız sokaktakilere değil...

Başbakana iletilen maddelerden sonra hala sokaktakileri savunabilmeniz gülünç. Çocuk kadar aklı olmayanlarla ne konuşulabilir ki?

Üçüncü köprü yapılmasın, üçüncü havaalanı yapılmasın, kanal İstanbul yapılmasın... yapılmasında yapılmasın.... Başka?

Siz toptan aklınızı yitirmişsınız ki hala onları destekleyebiliyorsunuz.

İstediğiniz ne?

Taksim'in Cennete dönüştürülecek olması mı batıyor size.

Trafiğin yerin altına alınacak olması, temiz hava?

Kimlerin neleri katlettiğine bir bakın siz önce.

Bebek cinayeti olur ses çıkarmazlar, taksimden sözde ağaç sevgisi için(!) ormanları katleden orman katilleri ortalığı tutuştururlar.

Neyi savunuyorlar?

Taksim Cennet olacak cennet.

Halka yüzyıldır cehennem ettiğinizi, kan döktüğünüz, döktürdüğünüz yeri hükümet cennete çevirecek.

evrensel-insan
09-06-2013, 01:55
Sizin isteginiz ne?

Halkin ideolojik politik teokratik ve otokratik islam diktatorlugune biat etmesi boyun egmesi mi?

Bu hakki kimden aliyorsunuz?

antilop
09-06-2013, 02:01
Yol verdi mi Başbakan?

Verse evet, ezecekler, Cumhuriyet kurulduğundan bu yana olmadı mı? Sokaklar kargaşa ve savaş alanı edilmedi mi halka?

Cidden Başbakanın ve kitlesinin hoşgörüsünü göremiyorsunuz. Onların sabrı sayesinde sokakların huzurlu olduğunu da.

Yazık.

Başbakana iletilen maddelerden sonra hala sokaktakileri savunabilmeniz gülünç. Çocuk kadar aklı olmayanlarla ne konuşulabilir ki?

Üçüncü köprü yapılmasın, üçüncü havaalanı yapılmasın, kanal İstanbul yapılmasın... yapılmasında yapılmasın.... Başka?

Siz toptan aklınızı yitirmişsınız ki hala onları destekleyebiliyorusunuz.

İstediğiniz ne?

Taksim'in Cennete dönüşüştürülecek olması mı batıyor size.

Bebek cinayeti olur ses çıkarmazlar, taksimden sözde ağaç sevgisi için orman katilleri ortalığı tutuştururlar.

Neyi savunuyorlar?

izin verdimi demişsin
gelenler mecburen gelenler di
kolpadan atılmış güya göz korkutmak için atılmış bir slogandı
bunu başbakanınız da biliyordu
zaten izin vermedi de diyemezsin
nerden biliyorsun izin vermediğini
ben bütün konuşmasını baştan sona dinledim
hayır da demedi susun yada gitmeyin de demedi

batan kısımlar
avm ler başlı başına batacak yapılanmalardır
esnafın anasını aglatan
aç bırakan yapılanmalardır.

artı bu avm lerin sahipleride çok büyük bir tesadüf olarak ya rte nin oğlu ya kızı ya damadı
yada bakanlarından birilerinin yakınları

iş yapamayıp kepenk kapatan esnaf için beceriksiz diyen
iş yapamadığı için kredi kartı borcunu ödeyemeyenlere namussuz diyecek kadar ...... lerin bu yalan olan olan cennetin
para tuzaklarının sahiplerinin hep onlar olması
rte nin oğlunun 50 yıllık esnaftan daha zeki olması
parasına para katması

yeter mi bize batanın bu kadarı
yetmezse birazda sen gözünü aç

eğer aç kalanlardan san
yok müteahhit olup köşeyi dönenlerdensen zaten hiç konuşma

gerek yok konuşmana malın mülkün 12 yıllık zekan yeter de artar bile

reddediyorum
09-06-2013, 02:01
T.C. Devleti vatandasinin nasil davranmasini bekliyordun?

Halk direnisinin sorunu inancsal islam ile degil; O.Dogu islaminin ideolojik politik teokratik ve otokratik olarak topluma diktatorluk ile dayatilmasindan rahatsiz.

Sen teokratik ve otokratik olarak İslam'ın topluma diktatörlük ile dayatılmasından rahatsız olduğun kadar, teokratik ve otokratik olarak Kemalizm'in diktatörlük ile dayatılmasından rahatsız oldun mu?

evrensel-insan
09-06-2013, 02:05
Sen teokratik ve otokratik olarak İslam'ın topluma diktatörlük ile dayatılmasından rahatsız olduğun kadar, teokratik ve otokratik olarak Kemalizm'in diktatörlük ile dayatılmasından rahatsız oldun mu?

Tabiki oldum.

Sonucta hak ve ozgurluklerr insanoglunun yasam ve iliskisinin evrensel hukuk ve insan haklaridir.

Hic bir politikanin ideolojinin dayatmanin urunu degildir.

reddediyorum
09-06-2013, 02:06
Sizin isteginiz ne?

Halkin ideolojik politik teokratik ve otokratik islam diktatorlugune biat etmesi boyun egmesi mi?

Bu hakki kimden aliyorsunuz?

Sizin isteğiniz ne?

Halkın ideolojik, politik, teokratik ve otokratik Kemalizm diktatörlüğüne biat etmesi, boyun eğmesi mi?

Siz bu hakkı kimden alıyorsunuz? (Cevabı belli ama bir de sizden duyalım)

Ahlaksız
09-06-2013, 02:08
Allah'ın kendisi sanatçı iken, O'nun gönderdiği İslam sanat düşmanı olabilir mi?

Kemalizm'in sanat anlayışını merak ediyorum. Kemalizm'e göre sanat nedir?

Ve Kemalizm, bir dindir tabi ki de.
İslam'da resim yapmak veya müzik dinlemek yasaktır..Bu ne demek?
İslam ancak hayvanlara hitap eden bir dindir demek..Hayvan diyerek hakaret etmiyorum size,sadece hayvanların sanattan anlamadığını ve İslam dininin de sanatla alakası olmadığı için hayvanlara hitap eden bir din olduğunu söylüyorum..

Gelelim Allah'ın sanatına(?)..
-Dişlerimiz çürüyor,kafamız ağrıyor,sürekli hastalanıyoruz,üşüyoruz,yanıyoruz,burnumuz akıyor,kokuyoruz,tuvalet sorunumuz var,..vb
Bu mu sanat:nono:

Kemalizmin din olması için bir ritüel göstermeniz lazım bana..Var mı böyle bir şey?

evrensel-insan
09-06-2013, 02:08
Sizin isteğiniz ne?

Halkın ideolojik, politik, teokratik ve otokratik Kemalizm diktatörlüğüne biat etmesi, boyun eğmesi mi?

Siz bu hakkı kimden alıyorsunuz? (Cevabı belli ama bir de sizden duyalım)

Ayni nakarati yanitladigim halde tekrarliyorsun.

Hayir toplumun ve farkli halklarinin evrensel hukuk insan haklarina bagli olarak hak ve ozgurlukleri ile birlikte mudahele olmadan yasamasini istiyorum.

Selalim
09-06-2013, 02:14
Bu son iletimdir konu ile ilgili; çok fazla yazmak ve birilerinin savunuculuğunu yapmak istemiyorum, sizlerle konuşulmayacağını, sabit fikirli gözü dönmüş ve kör olduğunuzu da biliyorum.

İnanılmaz bile değil sizin haliniz benim için. Akllı olduğunuzu kesinlikle düşünmüyorum ve sizleri gördükçe Kur-an'ın insanları anlatan ve mecazi olan bazı ayetlerini daha da iyi anlıyorum.

Bakınız, akıllı bir insan için sırf bu maddeleri görmek bile bu eylemi yerin dibine sokmak için yeterli ama bu yalnız vatanını ve milletini seven gerçek insanlar için geçerli.

Bana ne derseniz arkamdan ne yazarsanız yazın sizlerden umudum olmasa da ne olur elinizi vicdanınıza koyup bir insan gibi düşünün.

Bir cüceden dev oluyor devlet nerden nereye geldi siz hala aklını yitirmiş gibi aynı şeyleri sayıklıyorsunuz.

İnanın aklınızı yitirmişsiniz.

Size ne denilse, ne anlatılsa boş.

Selametle...

Ahlaksız
09-06-2013, 02:15
İstediğiniz ne?
Hâlâ anlamadınız mı?
İnsanlara sadece düşünce ve ifade özgürlüğü tanısanız bile,bir 11 yıl daha iktidarda kalırdınız ama bu en temel hakları bile çiğnemeye yıllarca devam ettiğiniz için,en sonunda özellikle gençler dayanamadı ve sokağa döküldü..Bu gençler sadece kucaklanmak,sevilmek istiyor..Bir başbakan olarak Erdoğan bu insanları hiç kucaklayamadı ve bunun hesabını verecek bu insanlara..Ya bu ülkeden tüyecek,ya da bu toprakları Cehennem'e çevirecek..Ben Cehennem'e çok yakın olduğumuzu düşünüyorum..

evrensel-insan
09-06-2013, 02:18
Bu son iletimdir konu ile ilgili; çok fazla yazmak ve birilerinin savunuculuğunu yapmak istemiyorum, sizlerle konuşulmayacağını, sabit fikirli gözü dönmüş ve kör olduğunuzu da biliyorum.

İnanılmaz bile değil sizin haliniz benim için. Akllı olduğunuzu kesinlikle düşünmüyorum ve sizleri gördükçe Kur-an'ın insanları anlatan ve mecazi olan bazı ayetlerini daha da iyi anlıyorum.

Bakınız, akıllı bir insan için sırf bu maddeleri görmek bile bu eylemi yerin dibine sokmak için yeterli ama bu yalnız vatanını ve milletini seven gerçek insanlar için geçerli.

Bana ne derseniz arkamdan ne yazarsanız yazın sizlerden umudum olmasa da ne olur elinizi vicdanınıza koyup bir insan gibi düşünün.

Bir cüceden dev oluyor devlet nerden nereye geldi siz hala aklını yitirmiş gibi aynı şeyleri sayıklıyorsunuz.

İnanın aklınızı yitirmişsiniz.

Size ne denilse, ne anlatılsa boş.

Selametle...

Islam bir ideoloji politika midir, yoksa bir inanc midir?

errata
09-06-2013, 02:22
Yol verdi mi Başbakan?

Yazık.

Siz toptan aklınızı yitirmişsınız ki hala onları destekleyebiliyorsunuz.

İstediğiniz ne?

Taksim'in Cennete dönüştürülecek olması mı batıyor size.

Bebek cinayeti olur ses çıkarmazlar, taksimden sözde ağaç sevgisi için(!) ormanları katleden orman katilleri ortalığı tutuştururlar.

Neyi savunuyorlar?

Taksim Cennet olacak cennet.

Halka yüzyıldır cehennem ettiğinizi, kan döktüğünüz, döktürdüğünüz yeri hükümet cennete çevirecek.

Yiğit Bulut modu açık kalmış kardeş. Bir de kapatıp dene, fazla çalışırsa saçlarda jölelenme yapar.

Yani ortadaki kepazeliği, kibrin yarattığı köpüğü, sansürün artık ALLAH'INI, hayvanlığın/bölücülüğün daniskasını görüp siz de samimi yurtdaşlar olarak bunları protesto edin demiyorum da, biraz demokrat falan olun, bunu bari olabilin be.

Oturup, "şu memleket bu yarı tanrı yöneticilerden nasıl kurtulur, demokrasilerde yönetici nedir?" diye düşüneceğinize, eşantiyonları, örtülü götürüleri, kimlerin cebine gideceği belli olmayan rant kapılarını İCRAAT, HİZMET başlığıyla anlatıp bizi yiyorsunuz. Yahu az düşün be insan, aklın izanın yok mu; herifçioğlu Hollanda'da meclise bisikletiyle gidiyor. Ve bir gün görevi bittiğinde herkes gibi evinde barkında yaşayıp gidiyor, herhangi bir iş ve meslek görevlisi gibi. Ne ALLAH gibi davranıyor, ne Karun gibi. Senin, benim gibi yaşayıp, gidiyor.

O kadar da "vatandaşların/insanların seviyesinde olsun" demiyorum. Böyle bir şeyi bu coğrafyadan bekleyemem. Ama biraz insaf istiyoruz be kardeşim, biraz insaf artık!

Ben AKP karşıtı değilim.
Tengri biliyor, iki sene öncesine ve bu olaylara kadar, en iyi Ulusalcı/Postalcı/Kemalist partinin canı cehenneme deyip AKP'ye oy verebilecek potansiyeldeydim, ilk seferde zaten verdim.

Ama ne oldu biliyor musun? Öyle sıtkım sıyrıldı ki, Kemalist'inin de AKP'sinin de, devletinin de canı cehenneme diyorum.

Ben, o gezi parkında, Manisa Tarzanı gibi Spil Dağı'nda, Ağrı'da, Toros'larda yaşarım arkadaş, ama sizin o kokuşmuş demokrasinizi istemem, artık.

Yeyin, için, kalkının, yol/köprü/mendirek yapın, Avrupa'ya girin, Avrupa size girsin umruda değil.

Ama lütfen susun, şu bed sesiniz, buyurucu ahlakınız kulaklarıma ulaşmasın, samimiyetsiz icraatlarınız kendinize kalsın, beni kendi kendimle bırakın.
Her şeyi paraya tahvil ettiniz, insan gibi yaşamayı, geleneği/göreneği/hoş görüyü bir yerlerinizden anlıyorsunuz anladık.
Ama yetti, yetti de artık kusturuyor be...

reddediyorum
09-06-2013, 02:26
İslam'da resim yapmak veya müzik dinlemek yasaktır..Bu ne demek?
İslam ancak hayvanlara hitap eden bir dindir demek..Hayvan diyerek hakaret etmiyorum size,sadece hayvanların sanattan anlamadığını ve İslam dininin de sanatla alakası olmadığı için hayvanlara hitap eden bir din olduğunu söylüyorum..

Gelelim Allah'ın sanatına(?)..
-Dişlerimiz çürüyor,kafamız ağrıyor,sürekli hastalanıyoruz,üşüyoruz,yanıyoruz,burnumuz akıyor,kokuyoruz,tuvalet sorunumuz var,..vb
Bu mu sanat:nono:

Kemalizmin din olması için bir ritüel göstermeniz lazım bana..Var mı böyle bir şey?

Resim ve müziğin yasaklığı konusunda kat'i deliller yok. Allah'ın bizzat kendisi ressam, heykeltraş ve müzisyen iken bahsi geçen sanat dallarının yasak olduğu söylenebilir mi?

Dişlerini fırçalamaman, kafanın ağrımaması için önlem almaman, soğuktan korunmaman, yıkanmaman... Allah'ın suçu değil.

Din için illa ki ritüele ihtiyaç yoktur ancak kemalizm ile ilgili birçok ritüel örneği gösterilebilir.

reddediyorum
09-06-2013, 02:29
Ayni nakarati yanitladigim halde tekrarliyorsun.

Hayir toplumun ve farkli halklarinin evrensel hukuk insan haklarina bagli olarak hak ve ozgurlukleri ile birlikte mudahele olmadan yasamasini istiyorum.

Ben Allah'ın yasaları ile yönetilmek istiyorum ve bana karışılmamasını istiyorum. Ne dersin?

evrensel-insan
09-06-2013, 02:33
Ben Allah'ın yasaları ile yönetilmek istiyorum ve bana karışılmamasını istiyorum. Ne dersin?

Tabiki kendi kendine yasarsin, ben sana karismam sen de bana.

Ben insanlik yasalari ile yasarim, sen de Allah'inin yasalari ile.

Selalim
09-06-2013, 02:39
Yiğit Bulut modu açık kalmış kardeş. Bir de kapatıp dene, fazla çalışırsa saçlarda jölelenme yapar.

Yani ortadaki kepazeliği, kibrin yarattığı köpüğü, sansürün artık ALLAH'INI, hayvanlığın/bölücülüğün daniskasını görüp siz de samimi yurtdaşlar olarak bunları protesto edin demiyorum da, biraz demokrat falan olun, bunu bari olabilin be.

Oturup, "şu memleket bu yarı tanrı yöneticilerden nasıl kurtulur, demokrasilerde yönetici nedir?" diye düşüneceğinize, eşantiyonları, örtülü götürüleri, kimlerin cebine gideceği belli olmayan rant kapılarını İCRAAT, HİZMET başlığıyla anlatıp bizi yiyorsunuz. Yahu az düşün be insan, aklın izanın yok mu; herifçioğlu Hollanda'da meclise bisikletiyle gidiyor. Ve bir gün görevi bittiğinde herkes gibi evinde barkında yaşayıp gidiyor, herhangi bir iş ve meslek görevlisi gibi. Ne ALLAH gibi davranıyor, ne Karun gibi. Senin, benim gibi yaşayıp, gidiyor.

O kadar da "vatandaşların/insanların seviyesinde olsun" demiyorum. Böyle bir şeyi bu coğrafyadan bekleyemem. Ama biraz insaf istiyoruz be kardeşim, biraz insaf artık!

Ben AKP karşıtı değilim.
Tengri biliyor, iki sene öncesine ve bu olaylara kadar, en iyi Ulusalcı/Postalcı/Kemalist partinin canı cehenneme deyip AKP'ye oy verebilecek potansiyeldeydim, ilk seferde zaten verdim.

Ama ne oldu biliyor musun? Öyle sıtkım sıyrıldı ki, Kemalist'inin de AKP'sinin de, devletinin de canı cehenneme diyorum.

Ben, o gezi parkında, Manisa Tarzanı gibi Spil Dağı'nda, Ağrı'da, Toros'larda yaşarım arkadaş, ama sizin o kokuşmuş demokrasinizi istemem, artık.

Yeyin, için, kalkının, yol/köprü/mendirek yapın, Avrupa'ya girin, Avrupa size girsin umruda değil.

Ama lütfen susun, şu bed sesiniz, buyurucu ahlakınız kulaklarıma ulaşmasın, samimiyetsiz icraatlarınız kendinize kalsın, beni kendi kendimle bırakın.
Her şeyi paraya tahvil ettiniz, insan gibi yaşamayı, geleneği/göreneği/hoş görüyü bir yerlerinizden anlıyorsunuz anladık.
Ama yetti, yetti de artık kusturuyor be...
:)

Bakın güzel yazmışsınız; duygulandım.

Belli ki gözüdönmüş değilsiniz ama anlayamadığınız o beğenmediğiniz para sizin elinizde olmadığında hiçbir şey olmadığınız...

Parasız devletseniz hiçbir şeysiniz. Hiçbir şey.
Güç=Para

Anlıyor musunuz?

Para yoksa devlet olarak da millet olarak da yok oluyorsunuz. Bu düzenin suçunu Erdoğan'a yüklemeyeceksiniz değil mi? Zira o bu düzene karşı çarpıştığı için (halkın kanını emen faiz düzenine) tüm bu olaylar. Kaç yılın borcunu bitirdi biliyor musunuz? Gelen tüm hükümetlerin, milletin ödeye ödeye bitiremediği, milletin kanının emildiği borcunu...

Gelecek daha iyi olacak umarım.

Sevgiler.

Ahlaksız
09-06-2013, 02:41
Resim ve müziğin yasaklığı konusunda kat'i deliller yok. Allah'ın bizzat kendisi ressam, heykeltraş ve müzisyen iken bahsi geçen sanat dallarının yasak olduğu söylenebilir mi?

Dişlerini fırçalamaman, kafanın ağrımaması için önlem almaman, soğuktan korunmaman, yıkanmaman... Allah'ın suçu değil.

Din için illa ki ritüele ihtiyaç yoktur ancak kemalizm ile ilgili birçok ritüel örneği gösterilebilir.
Müzik konusunda şu videoya bakınız;
https://www.facebook.com/video/video.php?v=123519384392040
Resim konusunda da şu linke;
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam'da_resim

ALKA
09-06-2013, 02:41
AKP mitingleri photoshoplu mu olacak photoshopsuz mu? Hani daha kalabalık görünsün diye photoshop yapıyorlar ya. Gezi direnişi gibi İzmir'de, Antalya'da, Hatay'da, Adana'da, Eskişehir'de, Dersim'de, Kayseri'de, Samsun'da, Trabzon'da olacak mı acaba? Oralarda da yapın diyeceğiz ama imkansız. Tek çobanınız var hangi birine yetişsin.. Oysa bizim çobanımız yok.

İtaatin sefilliğine karşı, itirazın güzelliği
Başeğmenin bayağılığına karşı, başkaldırının asaleti
İktidarın karanlığına, sinsiliğine karşı, muhalefet etmenin ferahlığı ve gönül rahatlığı

Yapsınlar, yapsınlar ki daha çok arada sırıtsınlar..

antilop
09-06-2013, 02:42
adanada akp nin askerleri taşlı sopalı ve polisli ilk saldırısını gerçekleştirdi
halk tv canlı veriyor

sevgi pıtırcığı akp lilere duyurulur.

Ahlaksız
09-06-2013, 02:46
Bu düzenin suçunu Erdoğan'a yüklemeyeceksiniz değil mi? Zira o bu düzene karşı çarpıştığı için (halkın kanını emen faiz düzenine) tüm bu olaylar.

Gelecek daha iyi olacak umarım.

Sevgiler.
Nasıl bir çarpışmaymış bu?
Siz Papua Yeni Gine'de mi yaşıyorsunuz?

Her köşeye iddia bayisi açan(KUMAR),her 100 metreye bir banka/bankamatik kurduran(FAİZ),zinayı suç olmaktan çıkarıp(ZİNA),domuzu kasaplık hayvan ilan eden(DOMUZ:)) Ecevit hükümeti mi?

reddediyorum
09-06-2013, 02:48
Müzik konusunda şu videoya bakınız;
https://www.facebook.com/video/video.php?v=123519384392040
Resim konusunda da şu linke;
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0slam'da_resim

Bu yasaklar daha çok peygambere ait olduğu iddia edilen söz ve uygulamalara dayandırılır. Kat'i olan Kur'an'dır. Bunun dışındaki kaynaklar tartışmalıdır. Kur'an eğer resimi ve müziği yasaklıyorsa ancak o zaman "resim ve müzik kesinlikle yasaktır" diyebiliriz aksi halde böyle bir yasağı kesin olarak kabul edemeyiz. Doğadaki güzel görüntüleri ve sesleri üreten yaratıcı, insanların ürettiği güzel görüntüleri ve sesleri neden yasaklasın?

Nevandaar
09-06-2013, 02:50
Yok bence olmasi gerektigi sekilde davraniyor.

Erdoğan'ın amacı zaten bu gerilimden kendine oy çıkarmak, çatlakları birleştirici bir unsur üzerinde toplamak falan ama çok bayağı hareketler ve söylemlerde bulunuyor. Bir ülkeye başbakan olmuş insan bu şekilde davranamamalı.

evrensel-insan
09-06-2013, 02:52
Erdoğan'ın amacı zaten bu gerilimden kendine oy çıkarmak, çatlakları birleştirici bir unsur üzerinde toplamak falan ama çok bayağı hareketler ve söylemlerde bulunuyor. Bir ülkeye başbakan olmuş insan bu şekilde davranamamalı.

Onun demokrasi anlayisi bu. Demokrasinin ne oldugunu algilayana kadar da inadi devam edecek.

Selalim
09-06-2013, 02:53
Nasıl bir çarpışmaymış bu?
Siz Papua Yeni Gine'de mi yaşıyorsunuz?

Her köşeye iddia bayisi açan(KUMAR),her 100 metreye bir banka/bankamatik kurduran(FAİZ),zinayı suç olmaktan çıkarıp(ZİNA),domuzu kasaplık hayvan ilan eden(DOMUZ:)) Ecevit hükümeti mi?
Siz nerde yaşıyorsunuz kuzum?

Imf'ye borç bitti diye başınızın secdeden kalkmaması lazım aslında. Erdoğan bitirdi de onu hani haberiniz yoksa. Yarım asırdan fazla süredir kanınızı emen bir canavardan kurtardı sizi.

Tabi dünyadan bihaber olunca bunun ne demek olduğunu anlamanız kolay olmayabilir.

Sevgiler.

errata
09-06-2013, 03:17
Bir odun, odunluktan gocunmaz.
Odunu alıp birinin kafasını da yarabilirsin, ortada yakıp beş kişiyi soğuktan da kurtarabilirsin.
Odunu nasıl kullanacağın, odun için bir şey ifade etmez.
Ama senin için eder.

İnsan için esas olan onur ve ilkeleridir.

Para = güç sandığın her şey palavra.

Palavrayla kuleler inşaa edebilirsin, 80 sene sırma köşkte yaşayabilirsin, 80 sene + 1 saat sonunda başını iki elinin arasına alıp "ben buraya nasıl geldim" diye sorduğunda ahlaksızlık, ihtiras, insafsızlık cevaplarını veriyorsan, ah işte! Tüm kazandım dediğin onlardan ibarettir. O andan itibaren varsa da pulun, bir avuç ızdıraba dönüşür.

Yedin içtin, ziyadesiyle gezdin, köprüyü yaptın üzerinden geçtin.

Üzerine bastığın çiçeği, çimeni, ağacı umursamıyorsan, zaten yaşamın rayından çıkmışsın demektir.

Sen anandan doğdun, bir cebin bile yoktu. Kimse bebeğini, para kazanıp cebini doldurması için doğurmuyor. Bu kepazelik elbiselerinin hepsini büyüyüp biz kendimize biçip giyiyoruz.

Bazıları daha fazlasında ısrar ediyor. Ötekiler onlara yetişmek için daha da ısrarla kuduruyor.

Sonunda, zaten yetmeyecek olan dünya iflas ediyor. Edecek.

O zaman ben öleceğim, sen öleceksin, şu ölecek. Her şey net.

Sen tanrıya inandığını söylüyorsun ya, düşün bakalım O'nun karşısına dizilsek,
para-güç için ihtiras içinde kıvrananı mı?
yarattığı dünyayı delik çarıkla gezip yaşadığına şükredeni mi takdir edecek?

Aklet kardeş akl-et.
Zira akletmek, insan için yegane haslet.

xcan
09-06-2013, 03:22
Ankarada Akp kamu görevlilerini mitinge çağırıyor.
Gelmeyenleri işten çıkarmakla tehdit ediyorlarmış.
Az önce ulusal kanalda Tgb başkanı söyledi.
Gelenlere 100 er bin lira prim.
Haaa onlar cahil ve birey olamadıkları için:''TAYYİP ŞAŞIRMA SABRIMIZI TAŞIRMA''diye slogan atacaklar yine İstanbuldaki gibi.
Adanadada gezi destekçilerine Akp li yiğitler Polis nezaretinde Taşlı sopalı satırlı saldırıda bulunmuşlar

Selalim
09-06-2013, 03:41
Bir odun, odunluktan gocunmaz.
Odunu alıp birinin kafasını da yarabilirsin, ortada yakıp beş kişiyi soğuktan da kurtarabilirsin.
Odunu nasıl kullanacağın, odun için bir şey ifade etmez.
Ama senin için eder.

İnsan için esas olan onur ve ilkeleridir.

Para = güç sandığın her şey palavra.

Palavrayla kuleler inşaa edebilirsin, 80 sene sırma köşkte yaşayabilirsin, 80 sene + 1 saat sonunda başını iki elinin arasına alıp "ben buraya nasıl geldim" diye sorduğunda ahlaksızlık, ihtiras, insafsızlık cevaplarını veriyorsan, ah işte! Tüm kazandım dediğin onlardan ibarettir. O andan itibaren varsa da pulun, bir avuç ızdıraba dönüşür.

Yedin içtin, ziyadesiyle gezdin, köprüyü yaptın üzerinden geçtin.

Üzerine bastığın çiçeği, çimeni, ağacı umursamıyorsan, zaten yaşamın rayından çıkmışsın demektir.

Sen anandan doğdun, bir cebin bile yoktu. Kimse bebeğini, para kazanıp cebini doldurması için doğurmuyor. Bu kepazelik elbiselerinin hepsini büyüyüp biz kendimize biçip giyiyoruz.

Bazıları daha fazlasında ısrar ediyor. Ötekiler onlara yetişmek için daha da ısrarla kuduruyor.

Sonunda, zaten yetmeyecek olan dünya iflas ediyor. Edecek.

O zaman ben öleceğim, sen öleceksin, şu ölecek. Her şey net.

Sen tanrıya inandığını söylüyorsun ya, düşün bakalım O'nun karşısına dizilsek,
para-güç için ihtiras içinde kıvrananı mı?
yarattığı dünyayı delik çarıkla gezip yaşadığına şükredeni mi takdir edecek?

Aklet kardeş akl-et.
Zira akletmek, insan için yegane haslet.
Sevgili Shibumi,

Dünyanın gerçeklerinden kaçamazsınız, belki dünyanın gerçeklerini anlamak istemiyorsunuz...

Türkiye'nin güçlü ve sözü dinlenir bir devlet olması ne kadar parası olduğuna bağlı. Güçlü olursa yani çok parası olursa sözünü diğerlerine dinletebilecek aksi takdirde kendi milletini dahi koruyamayacak duruma düşecek.

Kan emicilerle dolu dünya; başka kurtuluşumuz yok.

Selametle...

Neva
09-06-2013, 03:46
Siz nerde yaşıyorsunuz kuzum?

Imf'ye borç bitti diye başınızın secdeden kalkmaması lazım aslında. Erdoğan bitirdi de onu hani haberiniz yoksa. Yarım asırdan fazla süredir kanınızı emen bir canavardan kurtardı sizi.

Tabi dünyadan bihaber olunca bunun ne demek olduğunu anlamanız kolay olmayabilir.

Sevgiler.

Sahi nasil bitti o borc? Neyin karsiliginda?

Bir acar misiniz zahmet olmazsa?

Ahlaksız
09-06-2013, 13:26
Bu yasaklar daha çok peygambere ait olduğu iddia edilen söz ve uygulamalara dayandırılır. Kat'i olan Kur'an'dır. Bunun dışındaki kaynaklar tartışmalıdır. Kur'an eğer resimi ve müziği yasaklıyorsa ancak o zaman "resim ve müzik kesinlikle yasaktır" diyebiliriz aksi halde böyle bir yasağı kesin olarak kabul edemeyiz. Doğadaki güzel görüntüleri ve sesleri üreten yaratıcı, insanların ürettiği güzel görüntüleri ve sesleri neden yasaklasın?
Edille-i şeriyye denilen olguyu kabul etmeyen bir müslüman,müslüman değildir..Sadece Kuran bana yeter diyen zırcahildir ve bu kişiyi müslüman olarak kabul etmez hiç kimse..

En basitinden sana bir örnek veriyim;

Mütevâtir hadisler, Kur'ân'dan sonra en güçlü dinî delildir. İnanç esasları dahil olmak üzere dinî bütün konularda delil teşkil eder. Hz. Peygamber'in mütevâtir olan hadislerini inkar eden kâfir olur. Hükmünün bağlayıcılığı yönünden Kur'ân âyetleriyle aynı konumdadır.
http://www.diyanet.gov.tr/yayin/basiliyayin/ydinikavramlaryazdir.asp?id=1469
Imf'ye borç bitti diye başınızın secdeden kalkmaması lazım aslında.
Sn.selalim;bu konularda ekranlarda feryat eden siyasilerin sözlerine kulak vereceğinize,biraz çaba gösterirseniz gerçekleri rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz..
Dün okuduğum bir yazı..Buyrun,okuyun da belleyin gerçekleri;
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23458252.asp

Selalim
09-06-2013, 14:10
Sn.selalim;bu konularda ekranlarda feryat eden siyasilerin sözlerine kulak vereceğinize,biraz çaba gösterirseniz gerçekleri rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz..
Dün okuduğum bir yazı..Buyrun,okuyun da belleyin gerçekleri;
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23458252.asp
Bunu gördüm ya, geleceğini de biliyordum. En nefret ettiğim konu bu. İşin yoksa IMF'nin ve İMF'ye borcun ne olduğunu anlat. Acıyorum bu insanlara.

Yok farkı araştırıp öğrenmeye çalışsalar ayrı da bir de bunların bilir gibi yazmaları yok mu.

Kusura kalmayın ama demek istediğimi yazsam şimdi yine hakaret olacak. Ben bu farkı dahi anlayamayacak zavallılarla uğraşamayacağım.

Selametle kalın.

Antiggen
09-06-2013, 14:13
Akp'nin meydanlara çağrısı gövde gösterisinden başka bir şey değildir. Başarılı olacaktır da. Gezi parkı protestoları halkımızın büyük bir çoğunluğu için ''Anarşi'' dir. Anarşi de Türk milleti tarafından çok da sevecen karşılanmaz. Akp bu ülkenin pek de bilgili olmayan kesimine sesleniyor.O kesime sırtına dayıyor.İstanbul'da İzmir'de Ankara'da vs. bu illerde oy oranında düşüklük olacaktır ama ben Anadoludan daha fazla oy alacağını düşünüyorum. Çünkü sosyal medya kullanmayan insanlar ve sadece Başbakan'ın sözlerini dinleyen insanlar,sokaklardaki apolitik neslin 2-3 ağaç için ortalığı velveleye verdiğini düşünüyorlar. 10 yıldır hazırlanan tek adamlık rejimi bu tip sarsıcı olaylar meydana geldiğinde kendi savunma mekanizmasınıda geliştirmiştir.Bu mekanizmanın en önemli dişlisi de Başbakan'ın arkasından sürüklenen halkdır. Doğruya doğru Başbakan'ın arkasında çok büyük bir destek var ve bu çok da kolay kolay sindirelemez.

reddediyorum
09-06-2013, 14:17
Edille-i şeriyye denilen olguyu kabul etmeyen bir müslüman,müslüman değildir..Sadece Kuran bana yeter diyen zırcahildir ve bu kişiyi müslüman olarak kabul etmez hiç kimse..

En basitinden sana bir örnek veriyim;

Kur'ân dışındaki hiçbir kaynak kesinlik arz etmez. Bu yüzden, Kur'ân dışındaki kaynaklara inanmayana kâfir denemez. Sen bir video kaydı yoluyla gördüğüne mi inanırsın yoksa birisinin sana gelip anlatmasına mı?

Hadisleri (sözler) ve sünneti (uygulamalar) kabul etmiyoruz demiyorum ancak bir hadisi ve sünneti kabul etmemizin kıstası mütevatir olmasından evvel, Kur'ân'a uymasıdır. Kur'ân'a uyduktan sonra isterse uydurma olsun yine kabul edilebilir ancak Kur'ân'a uymadıktan sonra ne kadar mütevatir olursa olsun kabul edilemez.

Psiko
09-06-2013, 14:27
Karikatüristleri pek bir severim.
Bir çizim ile o kadar çok şey anlatırlar ki inanılmaz.
Cem Yılmaz'ın backround'unun karikatürist olması şaşırtıcı olmamalı.

Rahmetli Nehar Tüblek bir karikatür çizmişti.
Günlerden 10 Kasım ve elindeki süpürgesini tıpkı bir askerin saygı duruşu vari tutan emekçi Atatürk büstünün karşısında duruyor ve .
"Atam bugün herkes İZİNde yalnız ben ÇALIŞIYORUM."
diyordu.

Geçenlerde yine bir karikatürist kardeşimiz çizmişti.
Önde dev gibi birisi surat Çin'li.
Üzerinde % 12 küsur büyüme yazıyor.
Yanında ondan biraz daha ufak bir başkası ki Türkiyeyi temsil ediyor %8 küsur büyüme yazıyor
ve
"Var mı Çin abimlen benden başka bu kadar büyüme gösteren bir başkası"
diyor,
ama tam arkasında dev ötesi bir varlık
"Hişt beni gözden kaçırma"
diyor.
Bilin bakalım o dev ötesi cüsseli varlığın üzerinde ne yazıyor ?

Ahlaksız
09-06-2013, 15:04
Acıyorum bu insanlara.
Bu konularda Ege Cansen'den daha kariyerli bir konumunuz varsa,sizde bir yerlerde bu konulara dair makale yazında bizde sizi ciddiye alalım..

İmf'den kurtulmak demek,işler yoluna girdi demek değildir..Bu kadar basit düşünmenize inanamıyorum..
Bildiğimiz tipik muhafazakar kafası işte:)
Kur'ân dışındaki hiçbir kaynak kesinlik arz etmez. Bu yüzden, Kur'ân dışındaki kaynaklara inanmayana kâfir denemez. Sen bir video kaydı yoluyla gördüğüne mi inanırsın yoksa birisinin sana gelip anlatmasına mı?

Hadisleri (sözler) ve sünneti (uygulamalar) kabul etmiyoruz demiyorum ancak bir hadisi ve sünneti kabul etmemizin kıstası mütevatir olmasından evvel, Kur'ân'a uymasıdır. Kur'ân'a uyduktan sonra isterse uydurma olsun yine kabul edilebilir ancak Kur'ân'a uymadıktan sonra ne kadar mütevatir olursa olsun kabul edilemez.
Diyanet diyor arkadaşım..Dikkatini çekerim..

Şeri delilleri nette araştır,iyice belle..

reddediyorum
09-06-2013, 15:24
Diyanet diyor arkadaşım..Dikkatini çekerim..

Şeri delilleri nette araştır,iyice belle..

Diyanet Allah mı, peygamber mi? Kat'i olan şer'i deliller Kur'ân'dadır. Kur'ân, İslam devletinin anayasasıdır. Anayasaya uymayan bir kanun kabul edilebilir mi?

Ahlaksız
09-06-2013, 15:50
Diyanet Allah mı, peygamber mi? Kat'i olan şer'i deliller Kur'ân'dadır. Kur'ân, İslam devletinin anayasasıdır. Anayasaya uymayan bir kanun kabul edilebilir mi?
Diyaneti kabul etmezsiniz,tüm İslam tarihini ve tüm İslam alimlerini kabul etmezsiniz;ondan sonra da bize burada müslümanlık taslarsınız..

Size iyice belleyin diyorum ama siz Şeri delillerin Kuran'da olduğunu söylüyorsunuz..

Herhangi bir konu hakkında önce tabi ki Kuran'a bakacaksınız,Kuran size yeterli gelmezse hadislere bakacaksınız,hadislerde yeterli olmazsa müçtehitlerin ortak görüşüne bakacaksınız,bu da yeterli gelmezse müçtehitlerin ferdi görüşlerine bakacaksınız..Bu süreçte mutlaka bir cevap bulacağınız muhakkaktır..Tüm bunların dışında kendi kafanızdan bir yorum getiremezsiniz..Kapiş:)

Sakın bana şimdi herşey Kuran'da var filan demeyin..Sakın:hand:

Dark_Prince
09-06-2013, 16:12
Akp tehditle adam topluyor mitinge, bu doğrudur, dün gece Halk TV ve Ulusal Kanal'da da bahsi geçti, madem gerçekten %50si var, tehdite neden ihtiyaç duyar bir insan :)

ODTÜ ile Tayyip'in farkı;

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/181287_485078368242723_468793073_n.jpg

Dark_Prince
09-06-2013, 16:15
Para veriyorlar, beleş otobüs sağlıyorlar, ben ise Alsancak'ta tanıştığım bir arkadaş evini açmasa Kordon'da yatacaktım, Tayyip'in koyunları ile bizim farkımız pek çok :) Red Hack de geçenki Halk TV röportajında şunları söylemişti, facemde yazdıklarımı alıntılıyorum:

Başbakanın taraftarları "tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diye slogan attılar dünkü konuşmasında, buna istinaden Red Hack diyor ki: ...Gülelim mi ağlayalım mı bilemedik biz de, başbakanın evinde zorla tuttuğu %50 ne tarz bir %50 ise , bu adamlar slogan dahi atamıyor.

reddediyorum
09-06-2013, 16:30
Diyaneti kabul etmezsiniz,tüm İslam tarihini ve tüm İslam alimlerini kabul etmezsiniz;ondan sonra da bize burada müslümanlık taslarsınız..

Size iyice belleyin diyorum ama siz Şeri delillerin Kuran'da olduğunu söylüyorsunuz..

Herhangi bir konu hakkında önce tabi ki Kuran'a bakacaksınız,Kuran size yeterli gelmezse hadislere bakacaksınız,hadislerde yeterli olmazsa müçtehitlerin ortak görüşüne bakacaksınız,bu da yeterli gelmezse müçtehitlerin ferdi görüşlerine bakacaksınız..Bu süreçte mutlaka bir cevap bulacağınız muhakkaktır..Tüm bunların dışında kendi kafanızdan bir yorum getiremezsiniz..Kapiş:)

Sakın bana şimdi herşey Kuran'da var filan demeyin..Sakın:hand:

Müslüman demek, bağlı olan demektir ancak diyanet'e bağlı olan demek değil, "sadece Allah'a bağlı olan" demektir. Sadece Allah'a bağlı olmanın yolu da sadece Kur'ân'a bağlı olmaktan geçer.

Herhangi bir konu hakkında öncelikle Kur'ân'a bakılması gerektiğini anladığına göre, Kur'ân'da resim ve müzik ile ilgili yasaklar olup olmadığını kontrol ediver bi' zahmet.

"Kur'ân'da her şey vardır." dedim bile.

Ahlaksız
09-06-2013, 17:06
Sn.reddediyorum;saçmalıyorsunuz ve bunu bana zorla söylettiniz..Hakikaten saçmalıyorsunuz..
İzleyin şu videoyu lütfen;
http://www.youtube.com/watch?v=u2rEQDPM_-k

reddediyorum
09-06-2013, 17:15
Sevgili Nolan, bana birilerini anımsatıyorsun.

antilop
10-06-2013, 01:58
Sevgili Nolan, bana birilerini anımsatıyorsun.
sevgili ?
enteresting
red ediyorum.
akp nin inecek meydanımı var
meydanda değilmiydi
kim engelliyordu akp nin meydanlara inmesini
kime meydan okuyorsunuz da meydana iniyorsunuz
yoksa sizde mi RTE mağdurusunuz
üstelik RTE fanatiği iken bile
enteresting

inin de görelim bakalım ne kadar paranız varmış
inin de görelim bakalım bu halkı ne kadar soyabilmişsiniz.