PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan'dan tehdit: 'Anladığınız dilden yanıt veririm'

xcan
09-06-2013, 23:47
Diktatörün gözü iyice dönmüş

Erdoğan'dan tehdit: 'Anladığınız dilden yanıt veririm'

http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/imagecache/haber_resmi_v4/images/tyyp_5.jpg

Başbakan Tayyip Erdoğan "Bu eylemlere devam ederseniz anladığınız dilden yanıt veririz" diyerek bir kez daha halkı tehdit etti.
Türkiye'ye döndüğü andan itibaren 'adam toplayarak' bulduğu her yerde miting yapan Tayyip Erdoğan, Akköprü'de yaptığı mitingde yine halkı tehdit etti.
Tayyip Erdoğan, "Gençlere sesleniyorum; bu ülkenin Başbakanı, bazı lobilerin Başbakanı değildir. Bu ülkenin Başbakanı sessiz yığınların sesidir. Biz kimsesizlerin kimsesiyiz. Biz zalimlerin karşısında, mazlumların yanındayız. Bu Türkiye'de böyle, dünyada da böyle. Bundan sonra da böyle olacak" dedi.
Erdoğan, "Bu milletin iktidarına saygı duymayanlar, bunun bedelini öder. Dün Ankara'da, Kızılay'da, Kuğulu Park'ta, şurada, burada oyuna gelen kardeşlerime sesleniyorum; Lütfen artık bu eylemlerinize son veriniz. Bakınız biz bugüne kadar sabırla buralara geldik. Bir Başbakan olarak diyorum ki, artık yeter. Varsa söyleyecekleriniz yerel yönetimle ilgili bir konuysa belediye başkanıma söyle. Gel, valime söyle. Olmadı Kültür Bakanıma söyle. Olmadı ben de kabul ederim, gel bana söyle. Ama yeniçeri ocakları gibi bir hareketin içine girerseniz, kusura bakmayın. 'Şu valiyi alacaksın, emniyet müdürünü alacaksın, şunu yapmayacaksın'. Ama bunları söylemeye kalkarsan, kusura bakma. Tavsiyelerin varsa ilet. Bir katkın olacaksa ilet. O zaman hepsini yaparız . Ankara ve İstanbul'un ardından diğer büyükşehirlerde miting düzenleyeceğiz. Artık bu eylemlere son verilmesini istiyorum. Bu eylemlere devam ederseniz anladığınız dilden yanıt veririz." dedi.
(soL - Haber Merkezi)
Alıntıhttp://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/erdogandan-tehdit-anladiginiz-dilden-yanit-veririm-haberi-74435

uyar
09-06-2013, 23:49
iste algilama farki.... gerci ben de sana katiliyorum ama t24 deki habere bak

http://t24.com.tr/haber/artik-surec-farkli-isleyecek-milletin-iktidarina-saygisiz-olan-bedelini-oder/231626

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı direnişi için günlerdir verdiği sert mesajların ardından ilk diyalog çağrısını, 'Temsilcilerinizi seçin, ben dahi kabul ederim' sözleriyle yaptı

Neva
09-06-2013, 23:52
Uyar;

Bunca gundur, Erdogan nicin Gezi Parkina inip dahil olmuyor? Nicin halkin arasina karismiyor ?

Hani madem ki uzlasmaci!?...

Anladiginiz dilden cevap veririz ne demek?

thenedos
09-06-2013, 23:55
şimdiye kadar yaptıkları "kendi anladıkları dildi" anlıycamız dilden konuşmak acaba tarzını mı değiştirecek :)

evrensel-insan
09-06-2013, 23:59
Diktator bizim ve direnen halkin gencligin dilini bilmiyor ki, nasil bir dialog kurulacak.

Isin acisi arada nesil tercumani da bulamayiz. Cunku bir onceki nesil ne cagdas, ne hak ve ozgurlukcu, ne apolitik ne de caga gore devrimci, ilerici, aydin v.s.

Aslinda merak ta etmiyor degilim, dunyada diktator ile bugunku cagdas gencligimiz arasinda tercume yaparak dialog saglayabilecek bir nesil var mi?

Ne dersiniz?

uyar
09-06-2013, 23:59
bence rte oraya gitmez... inatci ve kibirli... kendini guvende de hissetmez...

benim soyledigim t24 bile bunca sert soz icinde yumusak birseyler bulmaya calisiyor

uyar
10-06-2013, 00:01
Diktator bizim ve direnen halkin gencligin dilini bilmiyor ki, nasil bir dialog kurulacak.

Isin acisi arada nesil tercumani da bulamayiz. Cunku bir onceki nesil ne cagdas, ne hak ve ozgurlukcu, ne apolitik ne de caga gore devrimci, ilerici, aydin v.s.

Aslinda merak ta etmiyor degilim, dunyada diktator ile bugunku cagdas gencligimiz arasinda tercume yaparak dialog saglayabilecek bir nesil var mi?

Ne dersiniz?

kesinlikle yok dostum... ve buradaki tum sozlerine aynen katiliyorum.. sadece diktator degil bircok siyasetci icin de gecerli .. belki hepsi.. belki ben de dahil... oglumla anlastigimi sansam da galiba sadece anlamaya calisiyorum

evrensel-insan
10-06-2013, 00:02
bence rte oraya gitmez... inatci ve kibirli... kendini guvende de hissetmez...

benim soyledigim t24 bile bunca sert soz icinde yumusak birseyler bulmaya calisiyor

Ne de olsa bizim aklimiz diktatorluge ermiyor.

Teror dilini de O.Dogu'nun o insanoglu kabi yiyen dilini de, emperyalizmin usagi "musluman kardeslerin" seriatci dilini de bilmiyoruz.

Ne de olsa aramizda en az 4 asir fark var. Ustelik biz genclere gore 3 asir geriden geliyoruz.

uyar
10-06-2013, 00:08
senin yasanir dedigin bir ulke var mi? rejimini kabullenebilecegin?

Ahlaksız
10-06-2013, 00:13
Ananı da al git dedi..
Beceremedi..
Çapulcu dedi..
Beceremedi..
Anarşist/terörist dedi..
http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=32083
Beceremedi..
Şimdi de ananızı ... diyor..
Bakalım becerecek mi:lock1:

evrensel-insan
10-06-2013, 00:18
senin yasanir dedigin bir ulke var mi? rejimini kabullenebilecegin?

Su anda ben B.B.'da yasiyorum. Evet burasi kendi ulke toplum v.s. acisindan evrensel hukuk insaan haklari ve hak ve ozgurluklerde en saglamali ulke. Ne de olsa kapitalizme ilk gecen ulke.

Tabiki emperyalist cikari adina kendi ulkesinde sagladigi etik her turlu hakki ve ozgurlugu, olmayan ulkelerde saglama adina cikarini kullanip saldiran ABD'nin ve ideolojik hocaligini yapan Israil'in yaninda orgutleyici ve planlayicisi.

Cunku cok iyi biliyor, insanlari ulke butununde biribirine dusurmek icin onlarin farklarini ayristirmayi. Yine biliyor kendi ulkesinde de farklarini taniyarak birlestirmeyi.

Iste emperyalizmin farki. Kendi ulkesi toplumu vecikari icin yasadigi tecrubeyi bilinci bilgiyi yine kendi cikari adina ayristirma kozu olarak kullaniyor.

Bu temelde farklarinin hak ve ozgurlugunu sirf politikalari yuzunden saglayamayan ule ve toplumlar bu akilciligin soros ideolojisinin mikroayrimciligina boyun egiyorlar.

Su an sokaktaki direnisci genclerin bunun bile bilincinde olmasi ve farklarini taniyarak birlestirmesi zaten onlarin cagdasligini ve emperyalizmin mikroayrimciliginin oyununa gelmeyecegini gosteriyor.

reddediyorum
10-06-2013, 01:42
Adam "demokratik taleplere canımız feda" demiş, "temsilcilerinizi seçin ben dahi kabul ederim" demiş ancak birileri ısrarla "Biz demokrasiden, temsilcilikten anlamayız sadece çapulculuğu; kırıp dökmeyi, yakıp yıkmayı biliriz" derlerse bunlara nasıl muamele edilmesini beklersiniz? Siz böyle bir canavarlığa maruz kalsanız ne yaparsınız? "Bu kadar yakıp yıktığınız, kırıp döktüğünüz yetmez. Gelin bir de ağzımın tavanına salıncak kurun" mu dersiniz?

antilop
10-06-2013, 01:44
Adam "demokratik taleplere canımız feda" demiş, "temsilcilerinizi seçin ben dahi kabul ederim" demiş ancak birileri ısrarla "Biz demokrasiden, temsilcilikten anlamayız sadece çapulculuğu; kırıp dökmeyi, yakıp yıkmayı biliriz" derlerse bunlara nasıl muamele edilmesini beklersiniz? Siz böyle bir canavarlığa maruz kalsanız ne yaparsınız? "Bu kadar yakıp yıktığınız, kırıp döktüğünüz yetmez. Gelin bir de ağzımın tavanına salıncak kurun" mu dersiniz?

tavanına .... rız
salıncağa ihtiyacımız yok

evrensel-insan
10-06-2013, 01:47
Adam "demokratik taleplere canımız feda" demiş, "temsilcilerinizi seçin ben dahi kabul ederim" demiş ancak birileri ısrarla "Biz demokrasiden, temsilcilikten anlamayız sadece çapulculuğu; kırıp dökmeyi, yakıp yıkmayı biliriz" derlerse bunlara nasıl muamele edilmesini bekliyorsunuz? Siz böyle bir canavarlığa maruz kalsanız ne yaparsınız? "Bu kadar yakıp yıktığınız, kırıp döktüğünüz yetmez. Gelin bir de ağzımın tavanına salıncak kurun" mu dersiniz?

Sen demokrasiden niceligi algiladigin icin seni secmeyenlere de uyguladigin diktatorlugu algilayamazsin.

Su andaki gezi parki direniscilerinin istemi demokratik degil mi?

Ayrica neden durmadan demogoji yapiyorsun?

Kim "kirip doken/yakip yikan" provakatorler ve vahsice saldiran ve devletin degil de diktatorun polisi degil mi?

Acikla bakalim.

Kizilay'da toplanan kitle ile Esenboga'da toplanan kitle arasindaki fark nedir?

Fark yoksa, neden Kizilay'dakilere vahsice polis saldirir da, Esenboga/yesilkoy'dekilere saldirmaz.

Zaten bunu algilarsan; demokrasi ve diktatorluk farkini da algilarsin.

reddediyorum
10-06-2013, 02:10
Sen demokrasiden niceligi algiladigin icin seni secmeyenlere de uyguladigin diktatorlugu algilayamazsin.

Su andaki gezi parki direniscilerinin istemi demokratik degil mi?

Ayrica neden durmadan demogoji yapiyorsun?

Kim "kirip doken/yakip yikan" provakatorler ve vahsice saldiran ve devletin degil de diktatorun polisi degil mi?

Acikla bakalim.

Kizilay'da toplanan kitle ile Esenboga'da toplanan kitle arasindaki fark nedir?

Fark yoksa, neden Kizilay'dakilere vahsice polis saldirir da, Esenboga/yesilkoy'dekilere saldirmaz.

Zaten bunu algilarsan; demokrasi ve diktatorluk farkini da algilarsin.

Sen demokrasiden oligarşiyi anlarsan, azınlığın uyguladığı diktatörlüğü anlayamazsın.

Gezi parkındakilerden kastın adam gibi itirazını yapanlarsa, onların yaptıkları demokratik bir eylem olabilir ancak bunlar adam gibi de olsa, azınlığın çoğunluk üzerindeki egemenliğini savunurlarsa o zaman ortada demokrasi diye bir şey kalmaz, oligarşi meydana gelir.

Hangi polis parti binası kundaklıyor, esnaf dükkanının camlarını-çerçevelerini indiriyor, araç yakıyor?

Esenboğa'dakiler yüzleri maskeli, polisle çatışan, bina kundaklayan, cam-çerçeve indiren, araç yakan tipler mi? Hiç mi utanmıyorsunuz "bu ikisi arasındaki fark nedir" derken?

evrensel-insan
10-06-2013, 02:13
Sen demokrasiden oligarşiyi anlarsan, azınlığın uyguladığı diktatörlüğü anlayamazsın.

Gezi parkındakilerden kastın adam gibi itirazını yapanlarsa, onların yaptıkları demokratik bir eylem olabilir ancak bunlar adam gibi de olsa, azınlığın çoğunluk üzerindeki egemenliğini savunurlarsa o zaman ortada demokrasi diye bir şey kalmaz, oligarşi meydana gelir.

Hangi polis parti binası kundaklıyor, esnaf dükkanının camlarını-çerçevelerini indiriyor, araç yakıyor?

Esenboğa'dakiler yüzleri maskeli, polisle çatışan, bina kundaklayan, cam-çerçeve indiren, araç yakan tipler mi? Hiç mi utanmıyorsunuz "bu ikisi arasındaki fark nedir" derken?

Hakikaten demogojiden ve dogmadan baska bir niteligin yok. Halk durup dururken neden kendi kendiniprovake etsin?

Kusura bakma ya yalanlar ile bir yerlere varmaya calisiyorsun; ya da tamamen kendini teslim etmis beynini kullanmayan bir biatcisin.

Ben hangisi olduguna karar veremedim.

Neva
10-06-2013, 02:18

Once siz utanacaksiniz.

Niye kasklardaki numarali kapattiniz? Haydi aciklayin bakalim. Polis kasklarindaki numaralari niye kapattiniz?

reddediyorum
10-06-2013, 02:20
Hakikaten demogojiden ve dogmadan baska bir niteligin yok. Halk durup dururken neden kendi kendiniprovake etsin?

Kusura bakma ya yalanlar ile bir yerlere varmaya calisiyorsun; ya da tamamen kendini teslim etmis beynini kullanmayan bir biatcisin.

Ben hangisi olduguna karar veremedim.

Benim beynim burada ve her yöne uçmaya, tüm dogmaları tartışmaya açmaya hazır ancak senin bir beynin olduğundan dahi şüpheliyim, varsa bile sadece taksim'de sıkışıp kalmış ve bir avuç çapulcuya biat etmiş.

evrensel-insan
10-06-2013, 02:20
Benim beynim burada ve her yöne uçmaya, tüm dogmaları tartışmaya açmaya hazır ancak senin bir beynin olduğundan dahi şüpheliyim, varsa bile sadece taksim'de sıkışıp kalmış ve bir avuç çapulcuya biat etmiş.

He he aynen biat ettigin gibi.

Neva
10-06-2013, 05:29

Bakin sizin beyninizin dogmalarinda biri;

http://www.youtube.com/watch?v=Z1HUbk3Ea0Q