Orijinalini görmek için tıklayınız : Tayyip Muhammed
Ahlaksız
10-06-2013, 00:50
Gezi parkı olaylarının menşesi,bana göre Abd dışişleri bakanının değişmesidir..Abd ortadoğuya şekil veren kadim dostu Erdoğan'ı,Suriye ve pkk ile müzakere konularında yalnız bırakamazdı..Bu bağlamda Reyhanlı olayını unutturmak,pkklıların dağdan inip Kandil'e doğru yürüme sürecini halkın gündeminden düşürmek adına,Gezi parkı olaylarında kasıtlı olarak polis şiddete başvurdu ve Erdoğan'da kasıtlı olarak kabadayılık seviyesini artırdı..
Peki ne amaçlanıyordu?
Sadece alttaki alıntılarıma dikkat edin ve neyin amaçlandığını tahmin edin..
TAYYİP
Gerek bu kadronun içindeki onlarca arkadaşım, gerek bu salonun dışındaki onbinlerce, yüzbinlerce kardeşim bu zulmü iliklerine kadar yaşadılar. Daha ilk gençlik yıllarımızdan itibaren, biz o zulmün duvarına çarptık. Namaz kılıyoruz diye bizimle alay ettiler, imam hatipliyiz diye bizi aşağıladılar, başörtüsü takanları dışladılar, sakalı olanı, elinde tespih olanı, hatta 'selamun aleyküm' diyerek Allah'ın selamını vereni bile ötelediler. Kitaplarımız yasaklandı, düşüncelerimiz sakıncalı diye yaftalandı, gazetelerimiz, dergilerimiz, hatta siyaset yaptığımız partilerimiz kapatıldı.
Siyaset yapmanın önünü türlü engellerle tıkadılar. Bizzat benim en yakın arkadaşlarım, kardeşlerim kalleşçe şehit edildiler. Eşi başörtülü olduğu için işinden edilen oldu. Eşi işten atıldığı için bunalıma giren, çocukların önünde defalarca intihara teşebbüs eden kadınlar oldu. Kendi özyurdunda kendi vergisiyle yapılmış okullarda okuyamayıp, yurtdışında çözüm arayan nice kızlarımız, gençlerimiz oldu.
http://www.haber7.com/partiler/haber/977609-basbakan-erdogan-namazimizla-alay-ettiler
MUHAMMED
Bir gün Kabe’nin önünde namaz kılarken yeni kesilmiş bir devenin işkembesi tam secdedeyken üzerine atılmıştı.
Rasulullah namaz kılarken, üzerine keçinin işkembesini atıyorlardı. Bazen de Rasulullah'ın evinde pişen yemeğe pislik bulaştırıyorlardı.
Ebu Leheb'in karısı Ümmü Cemil de (Ebu Süfyan'ın kız kardeşi) her gece, Rasulullah sabah erken dışarı çıkarken ayaklarına batsın diye Rasulullah'ın kapısının önüne dikenler koyardı.
Ama ona güldüler, bununla kalmadılar, çocuklara ve kölelerine taşlattılar onu. Ayaklarından kanlar akıyordu. Evlatlığı Zeyd bin Haris siper etmişti kendisini önderine, peygamberine. Yaralar almıştı bir çok yerinden...
http://hamzaer.blogcu.com/tarih-boyu-hz-peygamber-s-a-v-e-yapilan-saldirilar/563985
evrensel-insan
10-06-2013, 00:54
Tayyip'in Muhammedligi oyle kolay degil. F.Gulen bile bunu denemedi.
reddediyorum
10-06-2013, 01:34
Sen de "mağdur edebiyatı" diyenlerdensin sanırım ve yine sanıyorum ki, sizin tuzunuz kuru ve hiç "mağdur" olmamışsınız.
evrensel-insan
10-06-2013, 01:36
Sen de "mağdur edebiyatı" diyenlerdensin sanırım ve yine sanıyorum ki, sizin tuzunuz kuru ve hiç "mağdur" olmamışsınız.
Neymis bu "magdurluk" aciklar misin?
Ayrica bir de "tuzu kurulugu" aciklamani rica edecegim.
e yuh yani yani zalim hem magdurluk da bu kadar olur
bunun adıda hem suçlu hem güçlüdür
bizim hiç tuzumuz olmadı ki
kurusu yaşı hesabını hiç yapamadık
müteahhitler
para beleş kazanılmaz
ya hırsız olacaklaksın
aya adam
avm yi rte kime söz vermiş
susak ağızlı kızına mı
napalım bu sefer sözünü tutamayacak
reddediyorum
10-06-2013, 01:47
Neymis bu "magdurluk" aciklar misin?
Ayrica bir de "tuzu kurulugu" aciklamani rica edecegim.
Mağdurluk, çoğunluk olduğu halde kemik yalamaktır. Tuzu kuru olmak da, azınlık olduğu halde yoğurdun en kaymaklı tarafını yemektir.
evrensel-insan
10-06-2013, 01:51
Mağdurluk, çoğunluk olduğu halde kemik yalamaktır. Tuzu kuru olmak da, azınlık olduğu halde yoğurdun en kaymaklı tarafını yemektir.
Anlasildi. Sen nicelik ve nitelik farkini algilayamayacak ve demokrasiyi nicelik ustunlugunun diger nicelik uzerindeki diktatorlugu olarak algilayamamaya da devam edeceksin.
Diktatorun ve partisi biatcilari degil mi, magdurlugu oynayip ta bugun her konuda tuzu kuru durumuna gecen?
Soyle bir bak aralarinda nasil yalandan timsah gozyaslari dokuyorlar. Cunku hepsi ayni zihniyetin urunu. 14. yuzyildan kalma.
reddediyorum
10-06-2013, 01:55
e yuh yani yani zalim hem magdurluk da bu kadar olur
bunun adıda hem suçlu hem güçlüdür
bizim hiç tuzumuz olmadı ki
kurusu yaşı hesabını hiç yapamadık
müteahhitler
para beleş kazanılmaz
ya hırsız olacaklaksın
aya adam
avm yi rte kime söz vermiş
susak ağızlı kızına mı
napalım bu sefer sözünü tutamayacak
Seni bilmem ama bu ülkede hem azınlık hem de güçlü olanlar var. Bunlar aynı zamanda hem suçlu hem güçlü olanlardır. Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunu uygulayanlardır.
Bunlar, yoğurdun en kaymaklı tarafını yeyip de fakir edebiyatı yapanlar, çoğunluğa hükmettikleri halde en ufak bir çıkarlarından oldukları zaman yırtınanlardır.
Sen bunlardan olmayabilirsin belki ama bilerek ya da bilmeyerek, doğrudan ya da dolaylı olarak bunlara piyonluk ediyor olabilirsin.
Siz buraları birilerine söz verdi diyorsunuz ancak asıl sorulması gereken soru ve araştırılması gereken konu şu; Bu Taksim projesi kimlerin rantına çomak sokar? Bir sor-araştır bakalım.
reddediyorum
10-06-2013, 01:58
Anlasildi. Sen nicelik ve nitelik farkini algilayamayacak ve demokrasiyi nicelik ustunlugunun diger nicelik uzerindeki diktatorlugu olarak algilayamamaya da devam edeceksin.
Diktatorun ve partisi biatcilari degil mi, magdurlugu oynayip ta bugun her konuda tuzu kuru durumuna gecen?
Soyle bir bak aralarinda nasil yalandan timsah gozyaslari dokuyorlar. Cunku hepsi ayni zihniyetin urunu. 14. yuzyildan kalma.
Ne istiyorsun? Azınlığın çoğunluk üzerindeki egemenliğini (oligarşiyi) demokrasi olarak görmemizi mi?
Seni bilmem ama bu ülkede hem azınlık hem de güçlü olanlar var. Bunlar aynı zamanda hem suçlu hem güçlü olanlardır. Hukukun üstünlüğü yerine üstünlerin hukukunu uygulayanlardır.
Bunlar, yoğurdun en kaymaklı tarafını yeyip de fakir edebiyatı yapanlar, çoğunluğa hükmettikleri halde en ufak bir çıkarlarından oldukları zaman yırtınanlardır.
Sen bunlardan olmayabilirsin belki ama bilerek ya da bilmeyerek, doğrudan ya da dolaylı olarak bunlara piyonluk ediyor olabilirsin.
Siz buraları birilerine söz verdi diyorsunuz ancak asıl sorulması gereken soru ve araştırılması gereken konu şu; Bu Taksim projesi kimlerin rantına çomak sokar? Bir sor-araştır bakalım.
söyliyeyim halkın küçük esnafın rantına çomak sokar
sen avm lerden magdur olmayanalardan yada
avm mağdurluğundan aklını yitirmişlerdensin
kimin çıkarına çomak sokar sence
avm nedir biliyormusun
tekelleşmek nedir biliyormusun
hem suçlu hem güçlü kimdir biliyormusun
kazanmayandan vergi almak (kazanamadığın halde vergi vermek zorunda olmak) nedir biliyormusun
yakında osurduğum için bile vergi alabilirler belli olmaz diye temkinli olmak nedir bilirmisin
sen hırsız dan malını bırak canını korumak zorunda kaldınmı hiç
sen bu hırsıza devlet denildiğinde
hırsız bile olsa ses çıkaramaz çaresizlik içinde oldun mu hiç
sen insan oldunmu hiç
sen alın teri ile geçinmek durumunda oldun mu hiç
sen yapabildiğin işlerin yandaşlara senden daha pahalıya verildiğine denk geldinmi hiç
sen uzman iken
çırak durumuna düştünmü hiç
sen gerçek çapulcunun ne olduğuınun faakına varabildinmi hiç
talan nedir
oğluna kızına avm ler açmak nedir farkına varabildinmi hiç
sn bimlerin ülkerlerin vera yazar kasaların sen akıllı tahtaların vestel ortaklığının
kısacac hırsızlığın ne olduğunu bildinmi hiç
sen sen olabildinmi hiç
sen yalansız yaşayabildinmi hiç
sen allah için yalan söylemeyi sevap mın sandın
sen allah için bile olsa allahın karşısına yalan için çıkıpta mükafat aldın mı hiç
sen insan mısın
yoksa ne olursa olsun ben mi dedin
eğeer beeen dedi isen
artık pılını pırtını topla ve kaç
oyacaklar
evrensel-insan
10-06-2013, 02:16
Ne istiyorsun? Azınlığın çoğunluk üzerindeki egemenliğini (oligarşiyi) demokrasi olarak görmemizi mi?
Kusuyra bakma o kadar ve her yolu deneyerek anlattim ki. Demekki beyinler biatci olunca bir seyi algilayamiyormus.
O yuzden sen beyaza kara dedikce, benim sana onun beyaz oldugunu anlatabilme olanagim yok.
Sen once biattan bir kurtul da, bakariz.
reddediyorum
10-06-2013, 02:24
Kusuyra bakma o kadar ve her yolu deneyerek anlattim ki. Demekki beyinler biatci olunca bir seyi algilayamiyormus.
O yuzden sen beyaza kara dedikce, benim sana onun beyaz oldugunu anlatabilme olanagim yok.
Sen once biattan bir kurtul da, bakariz.
Bakıyorum da, oligarşiyi demokrasi diye yutturamayacağını anlayınca başladın çamur atmaya. Varlığı şüpheli olan beynin varsa bile taksim'de sıkışıp kalmış ve çapulculara biat etmiştir. Sen oligarşiyi demokrasi diye yutturmaya çalıştıkça da benim sana bir şey anlatabilme imkanım yok gibi. Taksim'den kaçıp çapulcuların köleliğinden kurtulman dileğiyle.
evrensel-insan
10-06-2013, 02:33
Bakıyorum da, oligarşiyi demokrasi diye yutturamayacağını anlayınca başladın çamur atmaya. Varlığı şüpheli olan beynin varsa bile taksim'de sıkışıp kalmış ve çapulculara biat etmiştir. Sen oligarşiyi demokrasi diye yutturmaya çalıştıkça da benim sana bir şey anlatabilme imkanım yok gibi. Taksim'den kaçıp çapulcuların köleliğinden kurtulman dileğiyle.
Senin ile aklin sinirina biatinin bilginin yanlis bilgilenmis olmanin teslim oldugun yerin otesine v.s. geldik. Bundan sonra seninle dusunce ve bilgi paylasimi da mumkun degil. Geriye bir tek polemik kaliyor ki; o da benim alanim degil, sen kendi kendine takil.