PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 saat icinde bitecek.

Neva
12-06-2013, 20:21
Başbakan Erdoğan TESK heyeti ile görüştü.

Başbakan esnaflara Ankara, Hatay ve İzmir’deki Gezi Parkı eylemlerinin görüntülerini sinevizyonda izletti. Edinilen bilgiye göre Başbakan esnaflara şunları söyledi:
”Yumruğa karşı yumruk sallamadık. Bundan sonra güvenlik güçleri daha farklı davranacak. Yurtdışından gelecek akla ihtiyacımız yok. One minute dediğimiz insanlar şimdi bu durumdan seviniyorlar. Esnaf uyanık olsun. Faiz lobisi iş başında. İçişleri Bakanıma talimat verdim. 24 saat içinde bu iş bitecek.”
’3 AY ÖNCEDEN ÖNGÖRMÜŞTÜK’
Erdoğan’ın MYK toplantısında yaptığı konuşmada ise, ”Bu olayları bu şekilde olmasa bile çeşitli komplolar şeklinde 3 ay önceden öngörmüştük. Bize bazı istihbarat bilgileri gelmişti” dediği öğrenildi.

http://sozcu.com.tr/2013/gundem/24-saat-icinde-bu-is-bitecek.html

evrensel-insan
12-06-2013, 20:37
Diktatorun kulu vali'ye ve diktatore ragmen; su an Gezi Parki hinca hinc dolu ve halk Taksim'e akmaya devam ediyor.

Ayrica direnen genclerden ebeveynlerine mesaj var "annemiz/babamiz luften korkmayin. Biz burada bariscil bir sekilde bulunuyoruz"

Neva
12-06-2013, 20:40
Ortam fazlasiyla geriliyor ve bu hic iyi bir durum degil. Basbakanin kibrine bu kadar yenik dusmesi anlasilir gibi degil.

evrensel-insan
12-06-2013, 20:44
Ortam fazlasiyla geriliyor ve bu hic iyi bir durum degil. Basbakanin kibrine bu kadar yenik dusmesi anlasilir gibi degil.

Konu noncognitivizm. Diktatorun her turlu beyin duzeyinin teslimiyeti ve kendi insanoglu varliginin bilincsizligi ve Allah kullugu; bir bireyin kimsenin etkisi altinda kalmadan kendi serbest iradesi ile hareket edebilecegini algilayamiyor.

O yuzden daima ve kendi inancinca onlarin arkasinda onlari meydana iten bir hayasli guc/orgut v.s. ariyor.

Yani "okuzun altinda buzagi ariyor."

Ahlaksız
12-06-2013, 21:11
''24 saat içinde bu olayları bitirim'' deyip bitiremezse ne yapacak?

Neva
12-06-2013, 21:14
Konu noncognitivizm. Diktatorun her turlu beyin duzeyinin teslimiyeti ve kendi insanoglu varliginin bilincsizligi ve Allah kullugu; bir bireyin kimsenin etkisi altinda kalmadan kendi serbest iradesi ile hareket edebilecegini algilayamiyor.

O yuzden daima ve kendi inancinca onlarin arkasinda onlari meydana iten bir hayasli guc/orgut v.s. ariyor.

Yani "okuzun altinda buzagi ariyor."

Saldiri piskolojisi normal, su kosullar altinda.. Hayli yorgun ve stress var. Olay bence artik din/Allah vs.den cikmis durumda evrensel. Isin ideolojik kismi baskin gibi.

evrensel-insan
12-06-2013, 21:16
Saldiri piskolojisi normal, su kosullar altinda.. Hayli yorgun ve stress var. Olay bence artik din/Allah vs.den cikmis durumda evrensel. Isin ideolojik kismi baskin gibi.

Ben olay uzerine degil; diktatorun beyin duzeyi uzerine yazdim.

Neva
12-06-2013, 21:21
Ben olay uzerine degil; diktatorun beyin duzeyi uzerine yazdim.

Anladim, ben de oteki pencereden genel global goruntuye bakiyorum evrensel..

mhmd
13-06-2013, 10:57
"Gerçek Çiftçi, Ürününü Göremeyeceğini Bildiği Halde, Toprağını Eken Adamdır." CİCERO

Toplumsal olgunlukla, demokratik güç aktive edilmiştir. Şahların, padişahların devrinin kapanması gerekliliği iletilmiş ve gelecek için önemli bir kazanım sağlanmıştır.

Bu kazanımın, belki de görülmeyecek gelecek için korunması için, yine kendi iradesi içinde form değiştirmesi şarttır.

Dün gezide bulunmak şarttı. Bugün ise bulunmamak...

Gerçek özgürlük savunucuları kendi özgürlüklerini feda etmesini öğreninceye kadar özgürlük gelmeyecektir.

Dün ekilen tohumun meyvesini bugün görme hayali kurmak ekilen tohuma saygısızlıktır.

Özgürlük tohumunu ekildi ise sabırla sulanmalıdır. Toprağı karıştırmadan tohumu rahatsız etmeden SABIRLA, ISRARLA, SULANMALIDIR...

Subat
15-06-2013, 11:15
Bu direnişin en muazzam yanı, saldırı kararları alındığında kalabalığın daha kararlı ve daha kalabalık şekilde artıyor olmasıydı. 12'sinde yapılan saldırı hepinizin malumudur. AKM tarafından gazlar atılmaya başlandığı gibi aynı anda the marmara hizasındaki binalardan da gazlar atıldı. Önceden konuşlandırılmış oldukları anlaşıldı. İlk defa arkama bakmadan koşmak zorunda kaldım. Dakikalarca gazın içinden geçtik. Sonrası ise muazzam bir direniş örneği oldu.

Zonguldak madenci direnişini merakla dinlerdim hep. Artık zihnime Taksim Direnişi kazınmış oldu. Gazın ortasından çıkıp elimdeki pet şişede kalmış olan bir çay bardağı miktarındaki suyun yarısını yüzüme döküp geri yarısını bir başkasına uzatmamı sağladı. Mide ilacıyla yüz yıkamanın ne demek olduğunu gördük. Her yana koşturup yardım etmek için çırpınan insanları gördük. Gidenlerin kalanlara atkılarını maskelerini verdiğini gördük. Hiç tanımadığınız insanlarla omuz omuza durmanın kıymetini tattık. Esasen bu direniş yeni başladı.

Değil 24 saat içinde bitirilmesi, 24 yıl dahi geçse bitiremezler artık bu direnişin etkisini..