Orijinalini görmek için tıklayınız : Gezi komitesnden iki zavallı.
Arkadaşlar Diktatorle sözde gezi parkı komitesinden iki kişinin konuşmalarını az önce dinledim ve utandım.
İkisinin ortak noktaları dizilerde oynamaları ve Gezi eylemlerine hiç katılmamış olmaları.
Kimlermi?
Tanırsınız Hasan Kaçan ve Necati şaşmaz.
Metin kaçanın konuşmasından bir iki cümle
''Ben ııııh geziye hiç gitmedim''
''Çocuğum gitmiş,arkadaşlarıyla''
'' Gezi parkı çok pis kokuyo ...idrar....şey çok pisyani,oturulmaz''
Acıdım kusasım geldi.
Necati şaşmaz
'' Benim için geziye gitti demişler,,,,duydum''Mahalle baskısı gibi geldi şeyy''
Bize nazar deydi okumak lazımmm,,,,Dua okumak lazım''.
'' Baş bakanımız oylama dedi'' Spiker soruyor.
''Referandummu ?''
''Yok o seçimlerde olur.... imece gibi bişey o''
İkisi yarım saat şizoit takıldılar acıdım zavallı durumlarına.
İki yaşayan fosil gibiydiler.
Türk halkı bunlara sanatçı diyor.
Halkıma acıdım.
Yalaka medya hiç soru sormaksızın sayıklayan bu sanatçıları dinliyor.
Kusasım geldi.
Yanlız Metin kaçanın koku alma hassasiyetini,yani burnuna hasta oldum
Hiçbir canlının koku alma duygusu bu kadar güçlü olamaz.
Labradorların bile.
Bu arada Diktatörün burnuda iyi koku alıyor.
Helikopterle gökyüzünden kokuyu almış.
Birde evrime inanmazlar.
Tamam kabul.
Ben maymundan gelmeye razıyım.
Ama bunlarla aynı türden gelmiş olamam.
Videosunu izleyin arkadaşlar .
Bulursam yüklerim yada bulan yüklesin.
Bakalım hangisii daha iyi koku alıyor?
A-diktatör
B-Hasan Kaçan
c-Hiçbiri
Bu arada bir şık daha vardı eklemedim.
Anlamışsınızdır
Metin Kaçan yazmışım yöneten arkadaşlar Hasan Kaçan olarak düzzeltirse sevinirim
evet bir yandan da aslinda iyi oldu sanatcilar arasindaki fark anlasildi.
Hülya yok mu Hülya?
Kurtlar Vadisi/Pana Film tayfası bunlar... Kadiri Tarikatı'na yakınlıklarıyla biliniyorlar. Öyle yakınkiler ki Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler tarikatın bugünkü şeyhinin oğulları oluyorlar.
Raci, Kurtlar Vadisi'nin senaristi, Necati de dizide Polat Alemdar'ı canlandırıyor. Dizi son yıllarda iyiden iyiye hükümet politiklarının savunuculuğunu yapıyor, Yeni Osmanlı fantazilerine paralel şeyler işliyor.
Pana Film Gezi desteğini yalanladı (http://www.radikal.com.tr/turkiye/pana_film_gezi_destegini_yalanladi-1136665)
Akp kendi Alevilerini, kendi Kürtlerini yaratır da kendi Gezi Eylemi destekçilerini yaratmaz mı? Sanatçılarla görüşeceğiz deyip de eylemi destekelememiş iktidar yalamalarıyla görüşmeleri Akp'de eğreti durmayan bir hareket, yakışmış.
bu sanatcilar (!) basbakanim biz senden yanayiz.. biz senin sanatcilariniz demek istiyor
Sizlerde de hiç insaf kalmamış Ya Hu.
Eylemlerin ilk günlerinde eylemcilerden bir kaçı polislerle görüşüyordu.
Polis ne dedi ?
-Paramı verin sizden tarafa geçeyim.
Burası sizleri ilgilendirir mi bilemiyorum.
Hüseyin bin Ali Kerbelaya doğru yol alırken,Arabistan'ın aykırı şairlerinden Ferazdak
-Ya Hüseyin Kufe'ye gitme.Onların kalbi seninle ama kılıçları Yezidle.
Diye gitmemesi için Hüseyin'i uyarıp ricada bulunur.
Ama Hüseyin gider.
Sonucu biliyoruz.
Üstelik Yezid'in ordusunda aralarında imza toplayıp gönderenlerin de oluşu ilginçtir.
Neyse konumuz
"Tamamen duygusal"
şeklindeki tanımla yaşamımıza girmiş olan kavram,
ve
polis için "Tamamen duygusal" bir polis maaşı kadar ise,
Necati Şaşmaz ve Hasan Kaçan'ın kazandığı "Tamamen duygusal"ları bir düşünsenize siz de bunu bırak "İnsan"lığa bak diyorsunuz oldumu ya ? :)
Polat Alemdar Necati Şaşmaz Gezi Parkı Açıklaması
İzleyin şu acizi
http://www.youtube.com/watch?v=Rn6rQrOxVCc
Hasan Kaçan: Gezi Parkı kokuyor orada insan durmaz
http://www.youtube.com/watch?v=2LCBN15t3AM
Ahlaksız
13-06-2013, 15:36
Akp'lileri muhatap kabul eden,Akp'lilerin yanında yer alan,Akp'li olan,Akp'lileri korumaya çalışan vb.herkes benim gözümde insan değildir..
Bu sanatçılar(?) ne halt etmeye gitmişler oraya?
Devasa bir olay oluyor,dizi oyuncuları açıklama yapıyor..!
Gerçi Hakan Şükür'ün vekil olduğu bir ülkede,Necati Şaşmaz'da akil adam olur:D
reddediyorum
13-06-2013, 18:26
Hülya yok mu Hülya?
Kurtlar Vadisi/Pana Film tayfası bunlar... Kadiri Tarikatı'na yakınlıklarıyla biliniyorlar. Öyle yakınkiler ki Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler tarikatın bugünkü şeyhinin oğulları oluyorlar.
Raci, Kurtlar Vadisi'nin senaristi, Necati de dizide Polat Alemdar'ı canlandırıyor. Dizi son yıllarda iyiden iyiye hükümet politiklarının savunuculuğunu yapıyor, Yeni Osmanlı fantazilerine paralel şeyler işliyor.
Pana Film Gezi desteğini yalanladı (http://www.radikal.com.tr/turkiye/pana_film_gezi_destegini_yalanladi-1136665)
Akp kendi Alevilerini, kendi Kürtlerini yaratır da kendi Gezi Eylemi destekçilerini yaratmaz mı? Sanatçılarla görüşeceğiz deyip de eylemi destekelememiş iktidar yalamalarıyla görüşmeleri Akp'de eğreti durmayan bir hareket, yakışmış.
http://img441.imageshack.us/img441/1351/merbabapn7.jpg
Hülya yok mu Hülya?
Zeten bu kisiler yerine oradaki genclerden bir kacini misafir etseydi ve konussaydi, olaylar bu kadar uzamayacakti, daha bir iyi niyet gosterisi olabilirdi.
Ancak uzlasma yanlisi olunmadigi icin, yine kendi sectikleri ile masaya oturdular. Oradan da referandum'u cikaririz nasilsa en kotu ihtimalle diye dusunduler.
O da ellerinde patladi. Yani o kadar bariz ki kor olmak lazim gormemek icin. Sen madem ki orada provokatorler var diyorsun, parktaki provokator olmayan sade halki misafir etseydin hic degilse, basbakanin kendi yasinda insanlar da vardi cunku.
O insanlar hic degilse bunu beklediler.
Yani?
Uzak mı oldular şimdi Kadiri tarikatına?
evrensel-insan
13-06-2013, 20:41
Yahu bu ne mantik?
Hic gitmedigi bir yer hakkinda bir kisi nasil yorum yapar?
Diktator hala halk ile dans ettiginin farkinda degil.
O hala "kendi caliyor, kendi oynuyor/kendi gelin kendi guvey oluyor/kendi ekiyor/kendi biciyor."