Orijinalini görmek için tıklayınız : Akıtıyorlar,s.çıyorlar..!
Ahlaksız
13-06-2013, 13:50
"BÜYÜK ABDESTLERİNİ ORAYA YAPIYORLAR"
Taksim meydanı otobüslerden geçirilmezdi. Bu kardeşiniz belediye başkanınız olduğunuz zaman, aleyhte yazılar yazan maske dağıtıyorlardı İstanbul halkına. Çöp yığınlarından geçilmiyordu. Şu anda çok enteresan. Aynen o gezi parkını çevrecilik adına, açık konuşacağım pislikten geçilmiyor. Sidik kokusundan geçilmiyor. Bir çoğu afedersiniz büyük abdestini oraya yapıyor.
Samimi olanları kastetmiyorum. Bazı otellere gidip ihtiyaçlarını gideriyorlar. Orada her şey ücretsiz biliyorsunuz. Kaynağı enteresan. Her durum orada meşru. Bunu da güya çevrecilik adına yapıyorlar.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23496788.asp
1-Çapulcu dedi..
2-Anarşist/terörist dedi..
3-Bira şişeleri ile camiye girdiler dedi..(Kimileri grup seksten bahsetti)
4-Şimdi de s.çıyorlar dedi.:D
İnternette izlediğim bir video var , küçük bi çocuk babasıyla ingilizce sayı sayma talimi yapıyor.
sıra six e gelince çocuk '' BAK NE DEDİ ? BEN DEMEDİM O DEDİ '' diyor.
aklıma o geliyor , ne kadar sevimli değil mi _?
Başkanda aynısını yapacak , ben demedim o dedi.
reddediyorum
13-06-2013, 20:01
1-Çapulcu dedi..
Bu ülkede "cumhuriyet" mitingleri de yapıldı ancak bunlara çapulculuk, anarşi/terörizm dendi mi?
"BÜYÜK ABDESTLERİNİ ORAYA YAPIYORLAR"
Taksim meydanı otobüslerden geçirilmezdi. Bu kardeşiniz belediye başkanınız olduğunuz zaman, aleyhte yazılar yazan maske dağıtıyorlardı İstanbul halkına. Çöp yığınlarından geçilmiyordu. Şu anda çok enteresan. Aynen o gezi parkını çevrecilik adına, açık konuşacağım pislikten geçilmiyor. Sidik kokusundan geçilmiyor. Bir çoğu afedersiniz büyük abdestini oraya yapıyor.
Samimi olanları kastetmiyorum. Bazı otellere gidip ihtiyaçlarını gideriyorlar. Orada her şey ücretsiz biliyorsunuz. Kaynağı enteresan. Her durum orada meşru. Bunu da güya çevrecilik adına yapıyorlar.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23496788.asp
1-Çapulcu dedi..
3-Bira şişeleri ile camiye girdiler dedi..(Kimileri grup seksten bahsetti)
4-Şimdi de s.çıyorlar dedi.:D
Insan sagligi benim onculumdur deyip, bastan koysalardi ya, o zaman seyyar tuvalet.
Insan sagligini da halk mi dusunecek? Gonullu doktoru gozaltina alan yonetimin alt birimi olan , Saglik bakanligi ne is yapar bu ulkede?
Ahlaksız
13-06-2013, 20:16
Bu ülkede "cumhuriyet" mitingleri de yapıldı ancak bunlara çapulculuk, anarşi/terörizm dendi mi?
Akp iktidarı ulusalcılığa açıkça savaş açtığını söyledi..Haberin yok galiba..
Yani bu ne demek?
Cumhuriyet mitinglerine katılanlar ve bu mitingleri destekleyenler mevcut hükümetin düşmanıdır..Tıpkı Esad'a düşman oldukları gibi bu ulusalcılara da düşmandır bunlar..Yani Esad neyse,bir ulusalcıda odur bunlara göre..Kapiş:boink:
reddediyorum
13-06-2013, 20:25
Akp iktidarı ulusalcılığa açıkça savaş açtığını söyledi..Haberin yok galiba..
Yani bu ne demek?
Cumhuriyet mitinglerine katılanlar ve bu mitingleri destekleyenler mevcut hükümetin düşmanıdır..Tıpkı Esad'a düşman oldukları gibi bu ulusalcılara da düşmandır bunlar..Yani Esad neyse,bir ulusalcıda odur bunlara göre..Kapiş:boink:
Soruma cevab verecek misin yoksa demagogluk yapmaya devam mı edeceksin?
Anitkabiri de yikariz diyen tosuncugun attigi tweet'lere de yasal islem yapildi mi?
Gonullu doktoru, gaz yiyen insan mudahale ediyor diye gozaltina alanlar, Caglayan'daki avukatlari goz altina alanlar, provoke ediyor diye onu da aldi mi?
Devlet anarsiyi mi destekliyor oyleyse? Niye bu esitsizlik?
29 Ekim'i kutlayanlara da su ve gaz sikan ayni yonetim degil miydi? Demek ki onlar da capulcu ve teroristmis!!!!?
http://www.guncelliyorum.com/2012/10/29/barikati-asanlar-anitkabire-vardi/
Şüpheci Dinsiz
13-06-2013, 21:04
Sevgili arkadaşlar,
Bir tek yer sidik kokuyordu, o yer AKM'nin sol girişindeki yerdi. Orası ise direnişçilere saldıran polislerin karargahı olan yerdi. (TOMA'lar tuvalet hizmeti veriyorsa bilemem.)
Direnişin 2. gününde Şişli Belediyesi bir hayırsever işadamının desteğiyle 150 kadar seyyar tuvalet göndermişti bölgeye. Daha sonra Gezi Park'ının tuvaleti devreye alındı bildiğim kadarıyla.
Gezi Park'ını santim santim gezmiş biri olarak parkta hiç pis koku duymadığımı, tersine inşaat alanı olmasına rağmen iyice temizlenmiş olduğunu, yere çöp atmamak gerektiğini söyleyen bir çok uyarı olduğunu söyleyebilirim. Zaten insanlar parkın hemen her bölgesine çadır kurmuş, halı, kilim sermişler. Orada yatıyorlar. Ben oradayken çoğu gece uyanık kalabilmek için gündüz uyuyorlardı.
Zaten ülke olarak medarı iftiharımız olan Divan Oteli (bu vesile ile kendilerine sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha sunarım) ihtiyaçlar için tuvaletlerini, banyo için bazı odalarını direnişçilerin kullanımına açtı, hijyenik sabun, havlu, peçete, diş macunu ve diş fırçalarına kadar verdi.
Yani başbakanın iddialarına konu olan kokunun kaynağı direnişçiler değildir.
Sevgiler
Ahlaksız
13-06-2013, 21:44
Sn.deist-tr;Akp zamanında insanlar kan kokusuna alışmış durumdalar..Her sokakta kadınların boğazları kesiliyor,her gün cinnetlere/cinayetlere şahit oluyoruz,her gün hayvanlarla ilgili olumsuz haberler duyuyoruz,Uludere'de/Reyhanlı'da insanlar paramparça edildi,Suriye'deki vahşetin kokusu burnumuza dayandı,Irak'tan yıllarca kan kokusu bu ülkeye girdi,Libya'daki kan kokularını bile hissetik..
Akp ülke insanını kan kokusuna alıştırmış durumda ama sidik/b.k kokusundan rahatsız olduklarını söylüyorlar..Sürekli zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarıyorlar..En iyi yaptıkları şey bu..Hep mağdurlar,hep mağdurlar..!