PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi Gözlerimle Gördüm

Neva
14-06-2013, 00:52
Ağaç kesimini bahane ederek günlerdir Gezi Parkı’ndaki çadırlarda kalan kadınlı-erkekli marjinal grup temsilcileriyle ilgili şok bir iddiada bulunuldu.

Başbakan Erdoğan’ın “Pislikten geçilmiyor. Affedersiniz ama sidik kokuyor, büyük abdestlerini dahi oraya yapıyorlar” dediği Taksim Gezi Parkı’ndaki rezaletlere bir yenisi daha eklendi.

Göstericilerin 17 gündür yatıp kalktığı parkta fuhuş yapıldığı iddia edildi.

Taksim Meydanı’ndaki gösterileri yabancı bir yayın kuruluşu adına takip eden bir gazetecinin, bir dernek yetkilisine anlattıkları Gezi Parkı ve civarının “pislik yuvasına” döndüğünü ortaya koydu.

İddianın sahibi gazeteci, “Taksim’de göstericiler zina yapıyor. 2’den sonra yapıyorlar. Zina yapıldığını kendi gözlerimle gördüm” dedi.

http://www.habervaktim.com/haber/330092/kendi-gozlerimle-gordum.html

Hangi yabanci yayin kurulusuna mensup gazeteciymis acaba o?

errata
14-06-2013, 01:06
İçlerinin pisliği her taraflarından akıyor bu o. çocuklarının.

Kaldı ki cümbür cemaat alkol alıp toplu seks yapılsaydı kime ne? Konuyla ne alakası var?

Tabi, karısına hayvan muamelesi çekip zorla ilişkiye giren, girdiği ilişkiden de verim alamayan adamlardan ne beklersin?

İçinin olanca kirini bokunu akıtacak, beynindeki asıl hayvanı dile getirecek ki rahatlayacak ağzına tükürdüğümün düdükleri.

xcan
14-06-2013, 01:11
Yalan,yalan yalan Neva.
Yalan duymaktan bıktım.
Diktatör idrar kokusunu helikopterden alıyor!!!
Tonlarca gaz atılan yerlerde aşk yapılıyor!!!!
Camide gurup yapılıyor!!!!
Vs.
Tüm bunlar iktidar kaybetme telaşının insanı ne kadar alçaltacağını gösteriyor.
Birde sözüm ona dindar geçiniyorlar.
Cibiliyetsiz hainlere artık aldırmıyorum..
Bu adam gözleriyle görmüş.
Acaba kıçıylada görüyormu?

Ahlaksız
14-06-2013, 01:24
İnsanlar orada protesto yapıyorlar,yas tutmuyorlar ki:D
Yas tutsalarda seks yapsalar o zaman amenna ama insanların derdi insan gibi yaşamak sadece..!

Parkta sevişme,metroda öpüşme..Eeeeee ananın .....(Kılıçdaroğlu diyordu ya:D)

murted
14-06-2013, 01:48
Benim de bir arkadaş görmüş; Gezi Parkı civarındaki sakallı iki gazetecnin Akit'te çalıştığını bir şekilde anlayan sapkın eylemciler bunları yakalayıp iğfal etmişler. Vallahi adamlar günlerdir tuvalete çıkamıyorlarmış.

ALKA
14-06-2013, 01:50
Biz onların kendi camilerinde ne pislikler yaptığını biliyoruz.

http://vimeo.com/66444233

Natürelist
14-06-2013, 01:52
Camur at izi kalsin misali, cok ucuz yaftamalar... yemiyor kimse bunlari artik, eger ki bunlarin bir diram inaclari var ise bari allah'larindan korksunlar! müslümanim diye gecinenleri gördük de ancak böyle vicdansizlari görmedik!... her agizlarini actiklarinda sidik degil maalesef "..k" kokuyor!...

Ebu Sübyan
14-06-2013, 01:54
yalan değil bu haber... müslüman kafasıyla bakarsan "aynı ortamda bulunan kadın ve erkek zina yapıyordur"... birbirlerine dokunuyrlardır üstelik bunlar. hele bir de öpüşüyorlarsaaa.... yuh zinakarlarrr!...

Natürelist
14-06-2013, 02:09
Zaten bu zindiklar Alevi'lere de zamaninda ve hala ayni iftiralari atmiyorlarmiydi?...evet kafa beton kafa degil yalnizca, ayni zaman da beyinleri de zina görmeye ayarlanmis halüsinasyon ortacag dünyasinda yasiyorlar...

reddediyorum
14-06-2013, 02:18
Bir Allahsızın "bize zina ediyorlar diye iftira atıyorlar" demesi, bir Allahlının "bize alkolsüz içki içiyorlar diye iftira atıyorlar" demesine benziyor.

Natürelist
14-06-2013, 02:22

http://vimeo.com/66444233

Olacak gibi degil "tüysüz" ler mis? yahu bu deyyuzlar cocuk'lugunda kendileri sakalli mi dogmuslar? ki "tüysüz'ler diye söylüyor!

Soytari bir de olmustur diye itiraf ediyor!... yuh ki yuh!...

Natürelist
14-06-2013, 02:32
Bir Allahsızın "bize zina ediyorlar diye iftira atıyorlar" demesi, bir Allahlının "bize alkolsüz içki içiyorlar diye iftira atıyorlar" demesine benziyor.

Merak etmeyiniz.... Size bu iftiranin aslini, inandiginiz kitap der? bilmiyorsaniz eger acin okuyunuz, size bu dünyada haram olanlar ne hikmetse cennetin ücra köselerinden huriler ile birlikte sunularak ve zina'nin alasi vadediliyor!... bu tarafimizdan bir iftira degildir, bizzat senin kutsalin söylüyor!...

Neva
14-06-2013, 02:42

E siz ayristiriyorsunuz ya, biz de modaya uyup ayristiriyoruz.
Kasti galiba konu ?

Basbakaniniz degil miydi, en az 3 cocuk yapin diyen?

Bu insanlarin bir takintisi da parktaki LGBT..

Natürelist
14-06-2013, 02:47
reddediyorum bakiniz su ayet ne diyor size?

47/MUHAMMED-15: Meselul cennetilletî vuidel muttekûn(muttekûne), fîhâ enhârun min mâin gayri âsin(âsinin), ve enhârun min lebenin lem yetegayyer ta’muh(ta’muhu), ve enhârun min hamrin lezzetin liş şâribîn(şâribîne), ve enhârun min aselin musaffâ(musaffen), ve lehum fîhâ min kullis semerâti ve magfiretun min rabbihim, ke men huve hâlidun fîn nâri ve sukû mâen hamîmen fe kattaa em’âehum.
Takva sahiplerine vaadedilen cennetin durumu şudur ki; içinde kokusu değişmeyen sudan nehirler, tadı bozulmayan sütten nehirler, içenlere lezzet veren şaraptan nehirler ve saf (süzülmüş) baldan nehirler bulunur. Onlar için orada her çeşit meyve bulunur ve (onlar için) Rab'lerinden mağfiret vardır. (Bunların durumu), ateşte devamlı kalacak olan ve hamîm (sıcak kaynar su) içirilen, bu sebeple bağırsakları parçalanan kimsenin durumu gibi midir?

Nasil bu iftira hosunuza gitti mi?

bursali68
14-06-2013, 09:01
Merhaba,
İddianın sahibi gazeteci, “Taksim’de göstericiler zina yapıyor. 2’den sonra yapıyorlar. Zina yapıldığını kendi gözlerimle gördüm” dedi.

Bunlar gazeteci falan değil, bunlar provakatör...Akıllarınca birilerine YARANMAK derdindeler...

Ne olduklarını tüm dünyaya gösteriyorlar...!

Sağlıcakla kalınız...

Psiko
14-06-2013, 09:27
Ölmekte olan bir bedenin beyhude son çırpınışları.
Taksiratları konusunda epey bir çekincem var bu haber de buna dahil.

Hypatia
14-06-2013, 11:54
İçlerinin pisliği her taraflarından akıyor bu o. çocuklarının.

Kaldı ki cümbür cemaat alkol alıp toplu seks yapılsaydı kime ne? Konuyla ne alakası var?

Tabi, karısına hayvan muamelesi çekip zorla ilişkiye giren, girdiği ilişkiden de verim alamayan adamlardan ne beklersin?

İçinin olanca kirini bokunu akıtacak, beynindeki asıl hayvanı dile getirecek ki rahatlayacak ağzına tükürdüğümün düdükleri.

NOKTA....

Zina mı yapıyolarmış , ne biliyorlarmış , belki sığındıkları camiilerde imam nikahı kıydırdılar :P

reddediyorum
15-06-2013, 04:15
Merak etmeyiniz.... Size bu iftiranin aslini, inandiginiz kitap der? bilmiyorsaniz eger acin okuyunuz, size bu dünyada haram olanlar ne hikmetse cennetin ücra köselerinden huriler ile birlikte sunularak ve zina'nin alasi vadediliyor!... bu tarafimizdan bir iftira degildir, bizzat senin kutsalin söylüyor!...

"Cennet halkı o gün zevk ve eğlence ile meşguldürler. Eşleri ile birlikte gölgeliklerde, koltuklara yaslanmışlardır."

"Naim cennetlerinde, karşılıklı tahtlar üzerinde otururlar. Kaynağından taze doldurulmuş, berrak mı berrak, içenlere pek hoş gelen, içinde zararlı ve sersemletici şey olmayan, sarhoş da etmeyen içecekler, dolu dolu kadehlerle etraflarında fır dönen hizmetçiler tarafından ikram edilir."

reddediyorum bakiniz su ayet ne diyor size?

47/MUHAMMED-15: Meselul cennetilletî vuidel muttekûn(muttekûne), fîhâ enhârun min mâin gayri âsin(âsinin), ve enhârun min lebenin lem yetegayyer ta’muh(ta’muhu), ve enhârun min hamrin lezzetin liş şâribîn(şâribîne), ve enhârun min aselin musaffâ(musaffen), ve lehum fîhâ min kullis semerâti ve magfiretun min rabbihim, ke men huve hâlidun fîn nâri ve sukû mâen hamîmen fe kattaa em’âehum.
Takva sahiplerine vaadedilen cennetin durumu şudur ki; içinde kokusu değişmeyen sudan nehirler, tadı bozulmayan sütten nehirler, içenlere lezzet veren şaraptan nehirler ve saf (süzülmüş) baldan nehirler bulunur. Onlar için orada her çeşit meyve bulunur ve (onlar için) Rab'lerinden mağfiret vardır. (Bunların durumu), ateşte devamlı kalacak olan ve hamîm (sıcak kaynar su) içirilen, bu sebeple bağırsakları parçalanan kimsenin durumu gibi midir?

Nasil bu iftira hosunuza gitti mi?

Bu cennet hoşuma gitti.

Neva
15-06-2013, 04:23
Ve zina icin 4 sahit gereklidir. Kitabi bilmeyip, sadece arac olarak kullananlar icin.

Natürelist
15-06-2013, 18:24
"Cennet halkı o gün zevk ve eğlence ile meşguldürler. Eşleri ile birlikte gölgeliklerde, koltuklara yaslanmışlardır."

"Naim cennetlerinde, karşılıklı tahtlar üzerinde otururlar. Kaynağından taze doldurulmuş, berrak mı berrak, içenlere pek hoş gelen, içinde zararlı ve sersemletici şey olmayan, sarhoş da etmeyen içecekler, dolu dolu kadehlerle etraflarında fır dönen hizmetçiler tarafından ikram edilir."

Bu cennet hoşuma gitti.

Saffat suresindeki ayetleri örnek göstermeniz pek güzel olmasina güzel de, ancak burada anlatilanlar "sarap" dan bahsedilmesi bir celiski dir! biliyoruz ki icki icenin sapitani da vardir ve genellikle sapitmayani da, sonucta zarari da kari da kendisinedir. Allah dünyada bir icki olan "sarabi" cennette nicin pek hos geliyor diye aciklasin? ve bunun servisini de hizmetciler yapiyor? muhammed 15 ayetini verdiginiz bu örnek ile yok edemezsiniz. Verdiginiz ayet yalnizca kadehlerle güzel bir servis yapildigini ve sonucunda da kimsenin zararli cikmayacagini anlatiyor...
( nasil bir icki ise merak ettim :) )

1- Bu dünyada haram olan sarap müslümanlarca cennette helal :)
2- Ipek giysiler de haram ve yine cennette helal :)
3- Süs icin bilezikler; Altindan, gümüsten bu dünyada haram olanlar ve yine cennette helal :)
4- Sayisiz ve sayisi belli olmayan gögüsleri cikmis genc kizlar... da yine helal :)

Herhalde "zevk" deyince, galiba siz bu hurilerle ilgili sehveti kastediyorsunuz, ki kitabin da bunu zaten söylüyor
..."kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ..." yani bir degil iki degil cogul olarak "kizlar" kullanilmis.

NEBE -(31-34) Şüphesiz Allah’a karşı gelmekten sakınanlara bir kurtuluş, bahçeler, üzümler, kendileriyle bir yaşta, göğüsleri çıkmış genç kızlar ve dolu dolu kadehler vardır.

Eh ne diyelim buna, sizin gibi erkek tarafini zayif yönünden yakalamis, seks ve eglence olmassa olmazi dir!....

Size bol bol iyi eglenceler dilerim cennette :)