Orijinalini görmek için tıklayınız : Basbakan'a kufur eden cocuklar
RENAULTFERRARİ
14-06-2013, 21:51
Her cocuk, kazik kadar da olsa kendi annesine sebektir sayin Reno.
tabiki böyle olmasın demiyorum ki bende...bende şebeklik yapıyorum anneme
ama birde kaş göz isareti ile anasını babasını eğleceye alan çocuklar var
ne yapalım tabi olucaksın eğlenecek senle..
kudretin en büyük cezalarından biridir..
kendi çocuğun seninle eğleniyor. yediğinden kısarsın onu için çalışırsıncebine harçlığını koyarsın.. arkadaşı geldimi kas göz işarettiyle eğlenir senle, buna istediğin kadar karşı koy, terbiye etmeye çalış, istersen döv farketmez O çocuğa tabi olucaksın.... neyse...
neva affedersin 13 yaşında bir çocuk ne anlar bu işlerden
Çocuklar bu işlerden ne anlar?
Çocukları bu işe ne katıştıryorsun..
çok acaip, çok sinsice büyük bir kurnazlık var ufacık bir zümre yaygaralarlara kendileri çok gösteriyorlar ve buna yüzbinlerce kişi kanıyor
12 16 yaşında çoçuklar başbakana küfür ediyorlar.
çocuk bu !
çok büyük sinsice ve kurnazca yayagaralarını çok gibi gösteren bir zümre var....
neva affedersin 13 yaşında bir çocuk ne anlar bu işlerden
Çocuklar bu işlerden ne anlar?
Çocukları bu işe ne katıştıryorsun..
çok acaip, çok sinsice büyük bir kurnazlık var ufacık bir zümre yaygaralarlara kendileri çok gösteriyorlar ve buna yüzbinlerce kişi kanıyor
12 16 yaşında çoçuklar başbakana küfür ediyorlar.
çocuk bu !
çok büyük sinsice ve kurnazca yayagaralarını çok gibi gösteren bir zümre var....
Suradaki cocuk anlar mi bu islerden sizce? Bunlar anlayabiliyorsa, onlar da anliyordur, niye anlamasin?
http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=485966&postcount=38
RENAULTFERRARİ
14-06-2013, 23:10
Suradaki cocuk anlar mi bu islerden sizce? Bunlar anlayabiliyorsa, onlar da anliyordur, niye anlamasin?
http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=485966&postcount=38
Demagoji yapmasını demagojiyi o kadar çok iyi biliyorsunuz ki! Demagojide kesinle 1 numarasınız
Sen orada o çocuklarının eğlencesi ile, Başbakana ciddi ciddi küfr eden nefretin en büyüğünü duyan çocuklarla Bir mi göstermeye çalışıyorsun
Demagoji yapmasını demagojiyi o kadar çok iyi biliyorsunuz ki! Demagojide kesinle 1 numarasınız
Sen orada o çocuklarının eğlencesi ile, Başbakana ciddi ciddi küfr eden nefretin en büyüğünü duyan çocuklarla Bir mi göstermeye çalışıyorsun
Bunun demogoji ile alakasi yok ki!? Muglak konusuyorsunuz.
Kimmis o cocuk? Bir gosterseniz olayi anlayacagiz. Nerede 13 yasinda cocuk kufretmis? Herhangi bir haber veya video vs.?????
Yoksa sokak cocuklari mi bahsettiginiz?
13 yasindaki cocuk ne anlar bu islerden dediginiz icin ben yukardaki videoyu ornek gosterdim size.
RENAULTFERRARİ
14-06-2013, 23:16
Bunun demogoji ile alakasi yok ki!? Muglak konusuyorsunuz.
Kimmis o cocuk? Bir gosterseniz olayi anlayacagiz. Nerede 13 yasinda cocuk kufretmis? Herhangi bir haber veya video vs.?????
Yoksa sokak cocuklari mi bahsettiginiz?
13 yasindaki cocuk ne anlar bu islerden dediginiz icin ben yukardaki videoyu ornek gosterdim size.
sosyal medyada
sosyal medyada
Iyi ya iste hangisi gosterin diyorum ben de!?
RENAULTFERRARİ
14-06-2013, 23:24
ask fm gir dolu görürsün
ask fm gir dolu görürsün
Eee madem ki elinizde adres var, sordunuz mu kendilerine nicin kufur ediyorsunuz diye?
RENAULTFERRARİ
14-06-2013, 23:57
Eee madem ki elinizde adres var, sordunuz mu kendilerine nicin kufur ediyorsunuz diye?
Yoo ! hiç sormadım
Bakın ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başına kim gelirse gelsin yaptığı başarılı güzel şeylere sevinir, başarısız ve zor işlerini Endişe ile izlerim.
ve daima Hükümetimle barışık olurum..
taraftar olanlardan oyunu şu partiye bu partiye şu adama bu adama diye atanlardan değilim. kim gelirse gelsin Hükümetimle daima barışık yaşarım..
Zira benim peygamberim der ki:
Olduğunuz gibi idare olunursunuz.
kavgacı, yalancı, kandırıcı olursanız, size hükmedenler o şekilde size hükmederler.
Adil bireylerden oluşan hükümet adil
zalim bireylerden oluşan Hükümet zalim olur..
Ben adilim, onlar zalim, yok böyle bir şey ?!
inanalar ve istikbalinin inanaların olduğuna inananların Peygamberi bizim peygamberimiz
Hazreti Muhammed: B"ir millet Küfür kafirlik ile payidar olur gider.
ama asla zülm ile payidar olmaz" buyurmuşlardır
ama devam ediyor Ya Reselüllah
Demek ki sizde Zalimsiniz.
fertler kendileri ıslah etmedikçe, hiç kimsenin kimseye bir şey demeye hakkı yoktur.. konuşma hakkın yok
Olduğunuz gibi idare olunursunuz
size hükmedenler sizin amellerinizden sözlerinizden yaratılmışlardır
kaianat değişir bu söz değişmez. çünkü bunu hazreti Muhammed Söylemiştir.
Allahta kuranda Benim Muhammedimin ağzında konuşan benim diyor
Yoo ! hiç sormadım
Bakın ben Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Başına kim gelirse gelsin yaptığı başarılı güzel şeylere sevinir, başarısız ve zor işlerini Endişe ile izlerim.
ve daima Hükümetimle barışık olurum..
O zaman soracaksiniz, derdi neyse dinleyeceksiniz, onun soylediklerine de kulak vereceksiniz, baska turlu onu anlamaniz mumkun degil ki!?
Bu ulkenin basbakani zaten hakaret ediyor, kendi halkina. Bugune degin kullandigi hakaretamiz sozleri soyle bir dizip toplayin.
Mecliste zaten kufurun, hakaretin bini bir para... Burasi devletin yonetildigi yer dusunun.
E demek ki barisik olamayanlar da var.
Simdi mesela bu olaylarda yaralanan veya kardesini, arkadasini kaybeden birinin ne yapmasini bekliyorsunuz?
Reyhanli'da patlayan bombada, oradaki cocugun ne yapmasini bekliyorsunuz?
Bunlar demogoji mi, uydurma mi?
reddediyorum
15-06-2013, 01:54
Birisi referandum mu dedi?
https://www.facebook.com/photo.php?v=542365922487316 :D
Deniz Emre Sahici, TC Necla Karacan, Sinan Aydınlar, Recep Tayyip Öcalan, TC Ege Rüzgari, TC Tayyar Semih Çağin, TC Serhat Dokuz, TC Şükrü Nalbant, Candan Ali Candan, Cemal Suludere
Bu insan formundaki varlıkların yazdıkları, bu ülkedeki elitist jakoben oligarkların zihniyetini özetler nitelikte, numunelik.
TC Aysun Irmak Oktay, İrfan Uyar, TC Murat Baran, TC Selma Teke, TC Oguz Kaan Acar, Ewren Kaya, Ali Aydın, TC Gülay Turanoğlu, Çapulcu Güzin Özgür, TC Eren Sümer, Yildirim Karabulut, TC Emre Ergün, TC Nuri Turnalar,
Bu homosapienslerin yazdıkları da, bu ülkedeki ağzı bozuk ulusalcı-kemalist tiplerin zihniyetini özetler nitelikte.
Yukarıdakiler sayfayı açtığımda karşıma çıkan 95 ileti arasından seçilmiştir. Videonun altında şu an itibariyle toplam 832 ileti bulunmaktadır. Kalan 737 ileti arasında daha ne kadar hakaret, aşağılama vs. vardır Allah bilir.
Iste bunlari bir de oturup sormak gerekiyor, nicin kufrediyorsunuz, sizi buna yonelten nedir diye COCUKLARA dair..
Meclistekiler de cabasi. Konulari sabote etme azminize hayraniz.
Fakat, o listedekilerin hepsinin 13 yasinda cocuk olduguna emin misiniz?
Corpse Bride
15-06-2013, 02:53
hani duyanda recep tayip beyfendinin ağzından bal damladığını filan sanır. ama o başbakan hakaret küfür alay küçümseme ağzına ne gelirse soyleyebilir. onun dilinden konuşmaya curet edenler cezalandırılmalı mahkemede hesap sorulmalı haddi bildirilmeli. imam bu osururda sıcarda cemaat haddini bilecek gardesim. yoo yo sakın olaki bu benim dusuncem değil sevgi pıtırcığı akape yanlılarının dusuncesi. ayhh bana edepten hayadan saygıdan bahsedenlerin azınada ben sıçıyım. savunuyorlar yahu adam milleti itin götune sokuyor savunup onu aklama derdine dustuler. yalanla sahtekarlıkla halkı yöneten beş para etmez insanların paralı askerleri ancak bunu yapar çıkarınız olmasa tayyibin yuzune en once siz tükürürdünüz ee sıcak para yazlık kışlık araba safahat insana neler yaptırıyor beleş olunca. kıçda yalarsınız başta aşşağılık ucuz insan nusvetteleri. simdi forum vizyon misyon bize ters diye silerse bu yorumu adı demokrasi olacak, he canım.
reddediyorum
15-06-2013, 03:57
Iste bunlari bir de oturup sormak gerekiyor, nicin kufrediyorsunuz, sizi buna yonelten nedir diye COCUKLARA dair..
Meclistekiler de cabasi. Konulari sabote etme azminize hayraniz.
Fakat, o listedekilerin hepsinin 13 yasinda cocuk olduguna emin misiniz?
13 yaşından büyük olsalar ne olacak? Aklanacaklar mı? Ben kendi gözlerimle gördüm 13 yaşından da küçüklerin bu gösterilere alet edilip istismar edildiklerini. Sizler de gösterilerle pek haşır neşir olduğunuzdan görmüşsünüzdür. Diyelim ki bu hakaretleri savuranlar 13 yaşından büyük. Peki böyle küfürbaz tiplerin elinde büyüyen ve böyle tiplerin hakaretler savurduğu ortamlara sokulan küçüklerin bunlardan nasıl etkileneceklerini, ileride nasıl bir kişiliğe sahip olacaklarını düşünebiliyor musun?
13 yaşından büyük olsalar ne olacak? Aklanacaklar mı? Ben kendi gözlerimle gördüm 13 yaşından da küçüklerin bu gösterilere alet edilip istismar edildiklerini. Sizler de gösterilerle pek haşır neşir olduğunuzdan görmüşsünüzdür. Diyelim ki bu hakaretleri savuranlar 13 yaşından büyük. Peki böyle küfürbaz tiplerin elinde büyüyen ve böyle tiplerin hakaretler savurduğu ortamlara sokulan küçüklerin bunlardan nasıl etkileneceklerini, ileride nasıl bir kişiliğe sahip olacaklarını düşünebiliyor musun?
Konu 13 yas grubu, cocuk grubu yani tartisilan.
Basbakani karsilamaya gelenlerin de cocuklari yok muydu havalimaninda?
Peki referandum'a sokulan cocuklarin ileride nasil bir kisiligi olacak acaba? Ustteki video'da gordugunuz uzere?
Her boyayi boyadiniz, bir fistigi yesil kalmisti zaten.
reddediyorum
15-06-2013, 04:43
Başbakanı karşılayanlar küfür mü ediyorlar? Referanduma sokulanlara küfür mü ettiriliyor?
Başbakanı karşılayanlar küfür mü ediyorlar? Referanduma sokulanlara küfür mü ettiriliyor?
Ustte ileride kisiliklerine nasil etkisi olacagini sormustum. O yastaki bir cocuk referandumdan anlar mi?
Henuz o sayfada kufredenlerin 13 yasinda olduguna dair bir ispat koyamadiniz.
reddediyorum
15-06-2013, 05:41
Ben de demiştim ki "Başbakanı karşılayanlar küfür mü ediyorlar? Referanduma sokulanlara küfür mü ettiriliyor?" Başbakanı karşılamanın ve referanduma sokulmanın ne gibi bir kötü etkisi olabilir? O yaştakiler referandumdan anlamaz da eylem yapmaktan anlar mı?
Küfür edenler 13 yaşında kişiler olmayabilir belki ancak 13 yaşından da küçüklerin gösterilere alet edilip istismar edildiğini söylemiştim. Böyle küfürbaz tiplerin elinde büyüyen ve böyle tiplerin hakaretler savurduğu ortamlara sokulan küçüklerin bunlardan nasıl etkileneceklerini, ileride nasıl bir kişiliğe sahip olacaklarını sormuştum.
Ben de demiştim ki "Başbakanı karşılayanlar küfür mü ediyorlar? Referanduma sokulanlara küfür mü ettiriliyor?" Başbakanı karşılamanın ve referanduma sokulmanın ne gibi bir kötü etkisi olabilir? O yaştakiler referandumdan anlamaz da eylem yapmaktan anlar mı?
Küfür edenler 13 yaşında kişiler olmayabilir belki ancak 13 yaşından da küçüklerin gösterilere alet edilip istismar edildiğini söylemiştim. Böyle küfürbaz tiplerin elinde büyüyen ve böyle tiplerin hakaretler savurduğu ortamlara sokulan küçüklerin bunlardan nasıl etkileneceklerini, ileride nasıl bir kişiliğe sahip olacaklarını sormuştum.
E tamam iste ayni sey, o yasta bir cocugu referandum sandigina sokmakta istismardir, fazla oy cikarmak icin. Daha neyini tartisiyorsunuz ki?
Ben de size aynen boyle referandum sandigi basindaki cocuklarin ileride nasil bir kisilige sahip olacagini sormustum.
reddediyorum
15-06-2013, 06:04
Ben de başbakanı karşılamanın ve referanduma sokulmanın ne gibi bir kötü etkisi olabileceğini sormuştum.
Ben de başbakanı karşılamanın ve referanduma sokulmanın ne gibi bir kötü etkisi olabileceğini sormuştum.
Yani kufur etmesin yeter ki, ama her turlu konuda istismar edilsin diyorsunuz oyle mi? Sevsinler sizin cocuk psikolojisi deneyiminizi..
Obur taraftaki cocuk, parka gidiyor, insanlarin arasina karisiyor, resim yapiyor, burasi boyle kalsin diyor, burdaki insanlar iyi seyler yapiyor diyor, sokak cocuklariyla oturup yemek yiyor, onlarla konusuyor vs., oteki de Menderes'i astiniz, Ozal'i zehirlediniz, Tayyip'i yedirtmem diyor..
Yetmedi, referandum sandiklarinda kullaniliyor oylama askina.. Demek ki kufur etmemek, iyi bir birey olmanin tek kosulu..
Kufur haric hersey mubahtir mantigi...
reddediyorum
15-06-2013, 06:34
Senin öbür taraftaki dediğin çocuk "oç tayyip, tayyip mezara" gibi hakaret ve tehditlerin savrulduğu, molotofların, taşların havalarda uçuştuğu, araçların yakıldığı, binaların kundaklandığı, dükkan cam çerçevelerinin indirildiği, kucağında bebeği olan kadınlara saldırıldığı bir ortama sokuluyor. Tüm bunlara gözlerini kapayıp da hiçbir hakaret ve tehditin yapılmadığı, çevreye zarar verilmediği sadece tayyip'i diğerleri gibi öldürmenize izin vermeyiz diye savunma yapılan bir ortamı kötülemek nasıl bir ruh hali, nasıl bir kafa yapısıdır böyle?
Senin öbür taraftaki dediğin çocuk "oç tayyip, tayyip mezara" gibi hakaret ve tehditlerin savrulduğu, molotofların, taşların havalarda uçuştuğu, araçların yakıldığı, binaların kundaklandığı, dükkan cam çerçevelerinin indirildiği, kucağında bebeği olan kadınlara saldırıldığı bir ortama sokuluyor. Tüm bunlara gözlerini kapayıp da hiçbir hakaret ve tehditin yapılmadığı, çevreye zarar verilmediği sadece tayyip'i diğerleri gibi öldürmenize izin vermeyiz diye savunma yapılan bir ortamı kötülemek nasıl bir ruh hali, nasıl bir kafa yapısıdır böyle?
Soyle bir kafa yapisidir kisaca, 10 kusur gundur anlamadiginiz icin artik anlatmaktan vazgectik, belki gorsel kavramaniz daha gelismistir. Olayi sanki cocuklar durup dururken saldirmislar havasina sokmaktan vazgecin.
Siddet olmadikca, kimse durup dururken siddet yaratmaz.
http://www.youtube.com/watch?v=HGwZCVEAB7s
Bebekli kadinin henuz mobese yayinlari basina sunulmadi, hala bekliyoruz.
reddediyorum
15-06-2013, 18:09
Bir şiddet uygulandığını varsaysak bile, bu şiddetin karşılığı "oç tayyip, tayyip mezara" gibi hakaret ve tehditler savurmak, molotof ve taş atmak, araçları yakmak, binaları kundaklamak, dükkan cam çerçevelerini indirmek, konuyla hiçbir ilgisi olmayan masum bebekli kadınlara saldırmak mıdır? Polisler, esnaflar, araçları yakılanlar, binaları kundaklananlar, çocuklu kadınlar sizlere böyle şeyler mi yaptılar da böylesi bir karşılık verdiniz? Yaptıklarını varsayalım, şiddeti şiddetle, hakareti hakaretle mi çözmeyi düşünüyorsunuz?
Bir şiddet uygulandığını varsaysak bile, bu şiddetin karşılığı "oç tayyip, tayyip mezara" gibi hakaret ve tehditler savurmak, molotof ve taş atmak, araçları yakmak, binaları kundaklamak, dükkan cam çerçevelerini indirmek, konuyla hiçbir ilgisi olmayan masum bebekli kadınlara saldırmak mıdır? Polisler, esnaflar, araçları yakılanlar, binaları kundaklananlar, çocuklu kadınlar sizlere böyle şeyler mi yaptılar da böylesi bir karşılık verdiniz? Yaptıklarını varsayalım, şiddeti şiddetle, hakareti hakaretle mi çözmeyi düşünüyorsunuz?
Reddediyorum.
Bir provakatör olduğunu bildiğim halde size cevap verecem.
Sizin imamınız Diktatör Gezi direnişine katılan milyonlara:'' Çapulcular'' dedimi? Dedi.
Mustafa Kemale ve İsmet inönüye :'' İkiayyaş''dedimi? Dedi.
''Chpliler Pisliktir'' dedimi
Camilerde ''Gurup seks yapıyorlar içki içiyorlar''diye iftira attımı?Attı.
Defalarca benim '' hakkımda bunu diyenler Alçaktırlar..Namussuzdurlar..Şerefsizdir '' dedimi ?Dedi
Siz kendi liderinize'' bu şekilde konuşma otomatik şekilde Şerrefsiz konumuna düşüyorsunuz'' Diyebildinizmi?
Diyemediniz.
Ey liderim ağzınız lağım gibi pislik saçıyor'' diyebildinizmi?
Diyemediniz.
''Halka küfretme'' diyemediniz.
Emniyet amiriniz
''Polislerine ''Siz çanakkale zaferi kazandınız'' dediğinde.
Halk İngiliz işgalcisi değildir.
Siz kardeş kanı aksınmı istiyorsunuz ?
Ne hakla halka böylesi iğrenç bir iftira ve düşmanlık güdüyorsunuz deyip
görevine son verdinizmi?
Hayır.
Siz halk düşmanısınız.
İmamınız osurduğunda cemaatin sıçacağını bilmeliydiniz.
REDDEDİYORUM .
SİZ VİCDANSIZ BİRİSİNİZ DAHA FAZLA PİSLİK SAÇMAYIN.
anlıyorumki yağmadan beslenmişsiniz.
Şimdi yediklerinizi kusma zamanı.
Sitede söz hakkınıza isyanımla
Tiksintilerimle.