PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "prova" kasyon

reddediyorum
17-06-2013, 18:32
Maskeniz düştü anonymouscuklar.

Her şey önceden planlanmış ve prova edilmiş;

http://www.youtube.com/watch?v=m6nrMaWtRaw

Ve şimdi de sahneleniyor...

Söyleyin bakalım anonymouscuk kuklalar; ipleriniz kimlerin elinde?

Subat
17-06-2013, 18:35
Prova mı demiştiniz?

http://www.vatanhaberajansi.com/haber/arastirma/abramowitz-tayyipi-erbakanin-yerine-hazirliyor/648.html

Neva
17-06-2013, 18:57
Son asilan mesaj forum kirine yollandi, ayni mesaji yeniden asarak cevap vermek yerine, konuya odaklanilirsa daha saglikli olur.

Ahlaksız
17-06-2013, 19:23
” Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir. “

Türk insanı zaten maddi ve manevi olarak müthiş bir baskı altındayken,polisin inanılmaz şiddeti Türk insanını delirtmiştir..
Geçmişte bu ülkede insanların ayaklanması için videodaki gibi oluşumlar zaten olmuştur ama halk tepkisiz kalmıştır bu söylemlere/eylemlere..
Akp'ye muhalif olan tüm partiler yıllardır istedikleri desteği bu halktan alamamışlardır..Halk Akp'ye sabretmiş(burada şunu da söylemem lazım..Halk derken %50 dışında kalan kesimden bahsediyorum..)ve gezi olayları kırılma noktası olmuştur..
Bu olayların çıkmasını,yıllardır Akp politikalarının bir numaralı destekçisi Abd sağlamıştır..Bu ülkede Abd'den izinsiz bir kuş bile uçamazken,bu kadar devasa bir olayı spontane bir tepki olarak görmemek lazım..Önceden hazırlanmış bir olaydır ve tıkır tıkır süreç işlemektedir..Tabi bu hazırlık aşaması anarşistlerin veya marjinal sol örgütlerin hazırlanması gibi değil..Bizzat devlet kademesini/siyasetini yönlendirerek bu direnişin yaratılması sağlanmıştır..
Gerek alkol yasakları,gerek inanılmaz vergiler,gerek asgari ücretin düşüklüğü,gerek emekli yaşının artırılması,gerek taşeronlaşma,gerek kadın cinayetleri,gerek dinin yaşama müdahalesi,gerek dindar olmayanların aşağılanması,gerek özelleştirme,gerek seviyesiz siyaset,gerek ordunun tasfiyesi,gerek Akp'nin tehditleri BU HALKI DELİRTMİŞTİR..
En baştaki replikte de vurguladığım gibi,insanları delirtmek o kadar da zor değildir..Yeter ki ne yaptığınızı iyi bilin..
Abd ne yaptığını iyi biliyor ve Kerry'nin koltuğa oturması sonrası,bu ülkede bir kaos yaratılmıştır...
Bundan sonra ne mi olacak?
Abd'ye sormak lazım ne olacağını..!

Brian
17-06-2013, 19:28
Dümyadaki kapitalist patronlarla, şunlarla bunlarla bir takım anlaşmalar imzalanırken (Avrupa Birliği, WTO vb anlaşmalar) bunlar sorun olmuyor da, dünya işçi sınıfının işbirliği içinde kapitalizme karşı mücadele etmesi mi sorun oluyor.

Sorun bu mu?

Peki sorun bu ise siz kimi temsil ediyorsunuz o zaman, iyi düşünün?

Corpse Bride
17-06-2013, 19:49
üye subatın astığı link yüzünden üye reddediyorum g.. oldu sanırım.

söyleyin bakalım satılmışlar yeminizi kim veriyor yularınızı kim tutuyor?

xcan
18-06-2013, 23:11
üye subatın astığı link yüzünden üye reddediyorum g.. oldu sanırım.

söyleyin bakalım satılmışlar yeminizi kim veriyor yularınızı kim tutuyor?
Olmaz sevgili dostum bunla G.t olmaz.
Bunlar işini yapar çorbalarını alırlar.
Ne vatan,ne Allah umurlarında değildir.
Çorba dersen iste bunların en yüksek değeridir.
Bir AKP li kadın en son bağıra bağıra ilan etti .
Tayyibin G.tünün gılıyım.
Mertebelerini bilir bunlar Haddini aşmaz.