PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kiremitle direnişçi döven vicdansız polis yakalandı

xcan
20-06-2013, 18:56
Kiremitle direnişçi döven vicdansız polis yakalandı

Direnişin ilk günlerinde Taksim'de eylemciyi tekme tokat döven bununla yetinmeyip savunmasız haldeki eylemciye kiremitle vuran polis bulundu.

20 Haziran 2013 Perşembe 17:29

http://www.ulusalkanal.com.tr/images/haberler/kiremitle_direnisci_doven_vicdansiz_polis_yakaland i_h12124.jpg
Akşam’ın haberine göre; Gezi Parkı eylemcilerine müdahale eden ve yakalanan bir eylemciyi kiremitle döven sivil polisin kimliği belirlendi ve açığa alındı. Beyoğlu Emniyeti’nde görevli polis ‘Orantısız güç kullandım, pişmanım’ dedi.

Gezi Parkı olaylarının yoğunlaştığı 1 Haziran günü medyaya beyaz gömlekli bir polis tarafından direnişçinin tekme tokat dövülmesi görüntüleri yansıdı. Görüntüler üzerine İçişleri Bakanlığı tarafından, polisin orantısız güç ve şiddet uyguladığı iddiasını soruşturmak için görevlendirilen müfettişler, polisin kimliğinin belirlenmesini istedi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği’nde görevli olduğu belirlenen B.E., müfettişlerin raporu doğrultusunda hemen açığa alındı. Müfettişlerce ifadesi alınan B.E., “Olaylar çok yoğunlaşmıştı. Çığırından çıkmıştı. Kendimi kaybettim. Yapmamam gerekirdi. Çok pişmanım, özür dilerim” diyerek, orantısız güç kullandığını itiraf etti.

ulusalkanal.com.trhttp://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/kiremitle-direnisci-doven-vicdansiz-polis-yakalandi-h12124.html

bursali68
20-06-2013, 23:08
Merhaba,

Yakalansa, açığa alınsa ne olur ki...? Biri gider diğeri gelir...Topyekün POLİS ŞİDDETİ ortadan kalkmadığı sürece sorunun çözümüne katkı sağlayacağını düşünmüyorum...Belinde silah olan kovboyluk taslıyor...

Resmi elbise ile bir otobüse, minübüse bindiğinde PARA ödemezler...Sonra da salına salına " yaw biz de bu devletin memuruyuz " derler...Diğer memurlar KURUŞUNA VARANA DEK öderler...Yani sözün özü ELBİSENİN ŞEKLİNE göre davranış sergileyen insanların bir araya geldiği topluluğa siz KINAYI BOL verirseniz nereye sürer o kınayı düşünün artık...!

Polis mi...? Derdi çok, açtığı sıkıntı çok...!
-Yolda giden aracı durdurur " 1 adet SİGARA İSTER "...
-Otobüse, minübüse PARA ÖDEMEZ...
-Bir kamyonu durdurur, orasına, burasına bakar, evrakları kontrol eder, eksik yok...RÜŞVET ALMAK için gider STOP lambasına tekmeyi vurur....!
-İnsanları etkisiz hale getirmek için, öldürmeye, sakat bırakmaya yeltenerek MÜDAHALE EDER...!
-İnsanları yakaladığı, etkisiz hale getirdiği halde kafasına, vücuduna, tekmeler atar, tuğla-kiremit ile vurur...!

Say say bitmez...! Hangisini açığa alacaksın, hangisini görevden atacaksın...KAFA YAPILARI değişmediği sürece ne yapılırsa yapılsın değişeceğini sanmıyorum...

Sağlıcakla kalınız...

Ahlaksız
20-06-2013, 23:14
Merhaba,

Yakalansa, açığa alınsa ne olur ki...? Biri gider diğeri gelir...Topyekün POLİS ŞİDDETİ ortadan kalkmadığı sürece sorunun çözümüne katkı sağlayacağını düşünmüyorum...Belinde silah olan kovboyluk taslıyor...

Resmi elbise ile bir otobüse, minübüse bindiğinde PARA ödemezler...Sonra da salına salına " yaw biz de bu devletin memuruyuz " derler...Diğer memurlar KURUŞUNA VARANA DEK öderler...Yani sözün özü ELBİSENİN ŞEKLİNE göre davranış sergileyen insanların bir araya geldiği topluluğa siz KINAYI BOL verirseniz nereye sürer o kınayı düşünün artık...!

Polis mi...? Derdi çok, açtığı sıkıntı çok...!
-Yolda giden aracı durdurur " 1 adet SİGARA İSTER "...
-Otobüse, minübüse PARA ÖDEMEZ...
-Bir kamyonu durdurur, orasına, burasına bakar, evrakları kontrol eder, eksik yok...RÜŞVET ALMAK için gider STOP lambasına tekmeyi vurur....!
-İnsanları etkisiz hale getirmek için, öldürmeye, sakat bırakmaya yeltenerek MÜDAHALE EDER...!
-İnsanları yakaladığı, etkisiz hale getirdiği halde kafasına, vücuduna, tekmeler atar, tuğla-kiremit ile vurur...!

Say say bitmez...! Hangisini açığa alacaksın, hangisini görevden atacaksın...KAFA YAPILARI değişmediği sürece ne yapılırsa yapılsın değişeceğini sanmıyorum...

Sağlıcakla kalınız...
:clap2:
Bu ülke komple elden geçirilmeli..Hatta yurtdışından müdahale olmalı bize..:)
Yabancı futbolcu oluyor da,yabancı siyasetçi/bürokrat neden olmuyor?
Bence böyle bir şey yapılmalı..
Adam gibi bir anayasa hazırlatılmalı bizdeki vatanseverlere ve bu anayasaya bağlı kalmak koşulu ile yabancılar kritik yerlerde görevlendirilmeli..Yoksa işimiz yaş..!
Kendi kendimize yapamıyoruz biz..