PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beden soymak atatürkçülük değil?

antilop
20-06-2013, 19:09
taksimde bir kadın elbiselerini çıkarıp protesto eylemi yaptı.
şu anda dha da gösterimde
bir başka kadın da ortalığı karıştırdı.
bir türk milliyetcisi beden soymak atatürkcülük değil dedi.

kadına sorulan sorulardan biri neden soyundunuz?

cevap : gerçekleri anlamak için daha ileri gitmek gerekir
onun için dedi

şimdi bakalım arkadaşlarımızın içinden kimler ne diyecek merak ediyorum

Ahlaksız
20-06-2013, 19:23
Kamu düzenini bozmadıktan sonra herkes istediğini yapabilmeli..Soyunmayı bu bağlamda destekliyorum..Bir kişinin soyunması sadece o kişiyi ilgilendirir..Rahatsız olanlar farklı yöne bakabilirler..Bu kadarını yapabilirler sanırım..Yoksa yapamazlar mı:)

murted
20-06-2013, 22:02
Bu tip bir eylemin teknik olarak bir sakıncası yok da mevcut eylemde amaca hizmet etmediği gibi aksine olayı sulandırıyor. İktidar ve yandaşlarının arayıp da bulamadıkları şey bu, hiç gerek yok bu hareketlere.

evrensel-insan
20-06-2013, 22:07
Ulkemiz ve toplumumuz henuz yaz aylarinda yaz giysileri ile sahil ve plajlarin disinda baska mekanlarda dolasmayi pek kaldiracak duzeyde gorunmuyor. Kadincagiz Turkiye'yi Almanya zannetmis olmali.

xcan
20-06-2013, 22:07
Katılıyorum sana Mürtet .
Başka bir olayda evet fakat bu olayda provakasyondur yanlıştır.

aydoe
20-06-2013, 22:39
İkisi de artist soyunan kadın ve anında orada akp söylemini dillendiren kadın tiyatro oynuyorlar.

Amaç eylemi marjinal göstermek ve halkın artık eylemcilere yeter artık dediğini duyurmak .

Tezgahlanmış bir şov

evrensel-insan
20-06-2013, 22:46
Taksim Meydanı'nda başlayan 'Duran Adam'lar eylemi devam ederken,Taksim'e gelen Mine Dost eyleme bikini ile destek verdi

T24

Taksim Meydanı'nda başlayan "Duran Adam"lar eylemi devam ederken, saat 17.30 sıralarında Taksim'e gelen Mine Dost farklı bir eyleme imza attı.

Mine Dost adlı protestocu, metro çıkışında bikinili olarak dans etmeye ve çeşitli sloganlar atmaya başladı. Protestocular kadına alkışlarla destek verirken yoldan geçen vatandaşların tepkisi üzerine bikinili Dost üzerini giyerek uzaklaştı. Eylem sonrası DHA'dan gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dost "İnsanları düşündürmek istedim. Özgürlük ve insanlık istiyorum" diye konuştu.

Cem Akan isimli yoga öğretmeni de Taksim Meydanı'nda amuda kalkarak eyleme destek verdi. Radikal gazetesi'nin haberine göre, Yaklaşık 15 dakika baş aşağı duran Cem Akan, bu hareketiyle çevredekilerden alkış aldı. Akan daha sonra olay yerinden ayrıldı.

İstanbul'da yaşayan yabancılar ve turistler de eyleme destek oldu. Taksim'de eyleme destek verenlerin sayısı bugün öğleden sonra 50-60 kişiyi buldu. Destek verenler arasında bulunan Amerikalı öğrenci Meleni, “Sessiz eylem, en güçlü protestolardan biridir" diye konuştu. Üç yıldır İstanbul'da yaşayan Amerikalı Clear ve arkadaşı Alex de “Burada doğa için eylem yapıldığını duyduk. Bu yüzden buradayız" dedi.

http://t24.com.tr/haber/duran-adamlara-renkli-destekler/232429

evrensel-insan
20-06-2013, 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=F-08PYwHkOk&feature=player_embedded

Bikinili kadın gözaltına alındı!

Taksim'de yaptığı bikini eylem sonrası alanı terk etmişti. Yeniden geldiğinde ise...

Zeki GÜNAL - Mustafa Özdabak - Ünsal ÇAKİN-İSTANBUL DHA Bikinisiyle Taksim'deki eyleme destek veren kadın, bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. Alandan ayrıldıktan kısa süre sonra geri kelen kadın, gözaltına alındı.

Taksim Meydanı'nda başlayan "Duran Adam"lar eylemi devam ediyor. Saat 17.30 sıralarında gelen Mine Dost ise duran adamlardan farklı bir eyleme imza attı.

Dost, metro çıkışında müzik dinleyerek bikinili dans etmeye başladı. Bazı eylemciler Dost'a alkışlarla destek verirken isminin Ümit olduğu öğrenilen türbanlı bir kadın duruma tepki gösterdi.

Ümit çevrede toplananlara seslenerek " Sizlerde bu rezilliği seyrediyorsunuz değil mi? Bu modern ben gericiyim değil mi? Ben Atatürkçü değilim değil mi?" diye tepki göstermeye başladı. Mine Dost ise " Saygı. Ben insanım. Benim Allahım kalbimde" diye karşılık verdi. Çevrede bulunun vatandaşlar da araya girerek kadını uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olmadı. Çevrede bulunan bir vatandaş " Sen Atatürkçü olamazsın" diye bağırınca emekli öğretmen Ümit çileden çıktı.

"Ben senden yüzbinkere fazla Atatürkçüyüm" diye karşılık veren kadın "Hepimiz kardeşiz. Benim başım kapalıdır. Ben sana birşey söylüyor muyum. Mahvettiniz bu ülkeyi. Dediğinizi dediniz. Dün burada hareketsiz duranı ben de evde alkışladım.Ama bu vatanı yıkmak dökmek insanlık mı?" diye bağırdı.

Ümit, kendisini şov yapmakla suçlanan 2 kişinin de üzerine yürüyerek tepki gösterdi. Bu anlarda kısa süreli arbedeler yaşandı. Olay yerine gelen sivil polis ekipleri Ümit'i uzaklaştırdı.

Anne ve babasının Türk, kendisinin Almanya doğumlu olduğunu ifade eden Dost ise "İnsanları düşündürmek istedim. Özgürlük ve insanlık istiyorum" diye konuştu.

İKİNCİ KEZ SOYUNDU GÖZALTINA ALINDI

Elbiselerini giydikten sonra olay yerinden uzaklaşan Mine Dost saat 19.00 sıralarında yeniden soyundu. Bunun üzerine polis ekipleri Dost'a önce kimlik kontrolü yaptı.

Polis otosuna bindirilen Dost burada polis tarafından kısa süre sorgulandı. Ardından da ifadesi alınmak üzere Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

http://www.gercekgundem.com/?p=552098

antilop
20-06-2013, 23:05
ilk gördüğümde dans ediyor du
bir an için utandım ve üzüldüm kadının adına

sonra anladım ki kadın baya akıllı ve çok iyi bir protest miş
kadının konuşmalarında ki yuvarlaklıklar düşük cümleler
kadının almanya da doğup büyümüş olmasından ve türkçeyi tam bilmemesinden kaynaklıdır.
sakın benim gibi kadını zavallı sanıp onun adına üzülmeyin
zira asıl onu anlayamayacak düzeyde oanlar
acınacak haldedir
diğer kadın ise

tam akp ve islam dili dir

https://www.youtube.com/watch?v=kS5Lb00Cklg

simply a good person
21-06-2013, 01:26
Tam yerinde olmuş, demokrasimizi bu sayede test ediyoruz.

Benim karşımda demokratik hakkını kullanan çarşaflılara nasıl tahammül ediyorsam, onlar da bikinili görünce tahammül etmek zorundalar.

Muhafazakar kesimin demokrasiden ne anladığını gözümüze sokmuşlar işte, hep bana rabbena...

reddediyorum
21-06-2013, 01:45
Tam yerinde olmuş, demokrasimizi bu sayede test ediyoruz.

Benim karşımda demokratik hakkını kullanan çarşaflılara nasıl tahammül ediyorsam, onlar da bikinili görünce tahammül etmek zorundalar.

Muhafazakar kesimin demokrasiden ne anladığını gözümüze sokmuşlar işte, hep bana rabbena...

Demokrasi anlayışına bak hizaya gel;

"Çarşaf bir haksa onun tam zıddı olan çıplaklık da haktır."

Bu mantıkla yola çıkılırsa;

"Bir insanı yaşatmak haksa onun tam zıddı olan öldürmek de haktır."

gibi bir sonuca da ulaşılabilir.

errata
21-06-2013, 01:52

Son onbin yılın demagogu konuştu herkes sas duruşta dinlesin!

Avret yerini göstermek/kapamak ve bir insanı yaşatmak/öldürmek kıyaslanabilir iki benzerlik öyle mi?

Sözün bittiği yerlerde dolanıyorsun, farkında mısın bilmem...

evrensel-insan
21-06-2013, 01:58

Insani yasatmak ne demek, insan kendi yasiyor. Oldurmek ise baskasinin eylemidir.

Bu iki farki algilamak bu kadar mi zor?

simply a good person
21-06-2013, 02:37
@reddediyorum; hayır öyle bir sonuca ulaşılamaz.

Hizaya geldim baktım, sonuç hala aynı!

Neva
21-06-2013, 03:23
Garipsenecek ve elestirilecek bir protesto tarzi degil.

Cinsellik ve ahlak anlayisina iki bacak arasindan odaklanmis zihniyetler icin,elestiri almasi normal.

Gorebileceginiz belli kiloda et parcasi sonucta.. Siz de aynisi var yani.. Ama vermeye calistigi mesaj onemli..

Burada aslinda baska bir gercege de dikkat cekmek gerekir. Yurtdisinda buyumus kayip kusaklarin da otekilestirilmesi ayrica uzucu bir durumdur. Kimilerine gore bu gruplar, Turkiye dusmanidir, ulke ahlak ve terbiyesine haiz degillerdir, ne oldugu belirsiz tiplerdir, memleket kavramindan haberleri yoktur, hele Allah'a inanmiyorsa, ateist filansa herseyi yapabilir, ahlaksizin onde gidenidir vs.vs.

Ancak protesto yapan kadini, anlayacak kafa yapisinin cok sayida oldugunu dusunmuyorum acikcasi.. Guzel ajite etmis.
Tebrik ediyorum kendisini cesurca protesto etmis. Doktorlarin, avukatlarin, gonullu doktorlarin patir gozaltina alindigi bir donemde, birinin soyunup bedenen protestosunu anlamak kimileri icin guc olabilir.

Insan kimligi korkutur cunku onlari.
E devir degisti, tepkinin sekli degisti, degismeyen tek sey degisimdir, ama diyorum ya bunlar bilmedikleri zekalardan korkarlar.

Piyano sesinden korkarlar
Duran adam/kadin'in nefes alisindan korkarlar
Bikinili kadinin vucudundan korkarlar
Parkta yatip kitap okuyanin sayfa sikirtisindan korkarlar

evrensel-insan
21-06-2013, 03:27
Garipsenecek ve elestirilecek bir protesto tarzi degil.

Cinsellik ve ahlak anlayisina iki bacak arasindan odaklanmis zihniyetler icin,elestiri almasi normal.

Gorebileceginiz belli kiloda et parcasi sonucta.. Siz de aynisi var yani.. Ama vermeye calistigi mesaj onemli..

Burada aslinda baska bir gercege de dikkat cekmek gerekir. Yurtdisinda buyumus kayip kusaklarin da otekilestirilmesi ayrica uzucu bir durumdur. Kimilerine gore bu gruplar, Turkiye dusmanidir, ulke ahlak ve terbiyesine haiz degillerdir, ne oldugu belirsiz tiplerdir, memleket kavramindan haberleri yoktur, hele Allah'a inanmiyorsa, ateist filansa herseyi yapabilir, ahlaksizin onde gidenidir vs.vs.

Ancak protesto yapan kadini, anlayacak kafa yapisinin cok sayida oldugunu dusunmuyorum acikcasi.. Guzel ajite etmis.
Tebrik ediyorum kendisini cesurca protesto etmis. Doktorlarin, avukatlarin, gonullu doktorlarin patir gozaltina alindigi bir donemde, birinin soyunup bedenen protestosunu anlamak kimileri icin guc olabilir.

Insan kimligi korkutur cunku onlari.
E devir degisti, tepkinin sekli degisti, degismeyen tek sey degisimdir, ama diyorum ya bunlar bilmedikleri zekalardan korkarlar.

Piyano sesinden korkarlar
Duran adam/kadin'in nefes alisindan korkarlar
Bikinili kadinin vucudundan korkarlar
Parkta yatip kitap okuyanin sayfa sikirtisindan korkarlar

Ya femen Taksim'de eylem yaparsa ne olacak?

Ahlak zabitasi mi alip goturecek? :)

Ahlaksız
21-06-2013, 13:06

Bir kadını çarşafa sokmak ahlaksızlığın dibidir artık..Bir kadının bikinili bir şekilde demokratik hakkını kullanması ise,tebrik edilecek bir davranıştır..
Bu bağlamda kafanızın bu eylemi basmaması çok doğaldır..

Yergin
21-06-2013, 15:17
Bir kadını çarşafa sokmak ahlaksızlığın dibidir artık..Bir kadının bikinili bir şekilde demokratik hakkını kullanması ise,tebrik edilecek bir davranıştır..

Ahlaksızlığın dibi ise bu sana göre ahlaksızlığın dibine niye alet oluyorsun?

Demokratik nedir Nolan?
Demokrasi nedir?

Bırakın artık bu demokrasi yalanlarını, bunun adı demokrasi değil,

Atatürkçüyüm diyen bu kadın, oradaki muhabire ingilizce açıklama yapıyor. Vay, vay, vay, Atatürkçülüğe bak.

Dün başbakan yüzdeden bahseder iken kızan sen, bu kadın Türkiye'nin %60'ı psikopat diyor, sende bunun adına demokrasi mi diyorsun? AKP'nin oy oranı ne kadardı NOLAN? Bu %60'ın içerisinde kaç tane ateist var, CHP'li var, MHP'li var biliyor musun NOLAN?

Kendi isteği ile kapanan bir kadın, kadın olmuyor ama kendi isteği ile açılan bir kadın, kadın oluyor. Bunu söyleyenlerin çoğu erkek olduğu için demek ki erkek kapanan değil, açılan kadın istiyormuş. Bu nereye çıkıyor? Kadını sadece cinsellik olarak görenlermiş açılmalarını isteyenler.

Yahu azıcık vicdanlı olun, azıcık.

errata
21-06-2013, 16:33

Demokratik nedir Nolan?
Demokrasi nedir?

Atatürkçüyüm diyen bu kadın, oradaki muhabire ingilizce açıklama yapıyor. Vay, vay, vay, Atatürkçülüğe bak.

Dün başbakan yüzdeden bahseder iken kızan sen, bu kadın Türkiye'nin %60'ı psikopat diyor, sende bunun adına demokrasi mi diyorsun? AKP'nin oy oranı ne kadardı NOLAN? Bu %60'ın içerisinde kaç tane ateist var, CHP'li var, MHP'li var biliyor musun NOLAN?

Kendi isteği ile kapanan bir kadın, kadın olmuyor ama kendi isteği ile açılan bir kadın, kadın oluyor. Bunu söyleyenlerin çoğu erkek olduğu için demek ki erkek kapanan değil, açılan kadın istiyormuş. Bu nereye çıkıyor? Kadını sadece cinsellik olarak görenlermiş açılmalarını isteyenler.

Ya gözüm sen zor mu anlıyorsun bazı şeyleri?

Bir ülke başbakanının edeceği lafla, muhtemelen meczup bir kadının söylediği laf aynı terazide mi değerlendirilir?

O kadın kolluk kuvvetlerinin, adalet bakanlığının, ekonominin başındaki yönetici erk mi?

O kadının ille de demokrat olma zorunluluğu mu var?

Bana ne yahu bir delinin taksimde götünü açmasından? O demokrat değil diye, o abuk subuk konuşuyor diye neden üstüme alınayım.

Siz şu topluluk iradesi safsatasından bir kurtulun hele.
Normal vatandaşın söylediklerinin yalnızca kendini bağladığını bir anlayın, öyle gelin.

Ahlaksız
21-06-2013, 16:40
Kendi isteği ile kapanan bir kadın, kadın olmuyor ama kendi isteği ile açılan bir kadın, kadın oluyor.
Kapanan kadın diye bir şey yok..Hiç bir kadın canı istedi diye kapanmaz..Arada böyle yapanlarda var ama bu kişilerde tamamen toplumsal baskı veya psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle kapanırlar.

Kadınları kapatan İslam dinidir..Açılan kadınlar tamamen özgür iradeleri ile açılırlar..Bu bakımdan açılan kadınlar kadındır/insandır ama kapalı kadınlar İslam dinine göre domuzla/eşekle aynı kertededir..Yani bildiğimiz anlamda (erkekle aynı hakları sahip olan)ne kadınlardır,ne de insanlardır..Tamamen İslam dinine,yani erkeklere hizmet eden kölelerdir..

Yergin
21-06-2013, 17:24
Kapanan kadın diye bir şey yok..Hiç bir kadın canı istedi diye kapanmaz..Arada böyle yapanlarda var ama bu kişilerde tamamen toplumsal baskı veya psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle kapanırlar.

Kadınları kapatan İslam dinidir..Açılan kadınlar tamamen özgür iradeleri ile açılırlar..Bu bakımdan açılan kadınlar kadındır/insandır ama kapalı kadınlar İslam dinine göre domuzla/eşekle aynı kertededir..Yani bildiğimiz anlamda (erkekle aynı hakları sahip olan)ne kadınlardır,ne de insanlardır..Tamamen İslam dinine,yani erkeklere hizmet eden kölelerdir..

Bunlar senin ve senin gibilerin, ilave olarak İslamiyeti gördüğünü sandığın aciz insanlardan gördüklerinin yaptıklarıdır.

Mustafa Kemal Atatürk'ün de annesi kapalıydı, sen şimdi şunu mu diyorsun NOLAN? Cesaretin varsa buyur söyle. Mustafa Kemal Atatürk'e göre, babasına göre, annesi domuzla/eşekle aynı kertedemiydi?

Ahlaksız
21-06-2013, 17:56
Bunlar senin ve senin gibilerin, ilave olarak İslamiyeti gördüğünü sandığın aciz insanlardan gördüklerinin yaptıklarıdır.

Mustafa Kemal Atatürk'ün de annesi kapalıydı, sen şimdi şunu mu diyorsun NOLAN? Cesaretin varsa buyur söyle. Mustafa Kemal Atatürk'e göre, babasına göre, annesi domuzla/eşekle aynı kertedemiydi?
Benim yazdığım şu;
kapalı kadınlar İslam dinine göre domuzla/eşekle aynı kertededir
Sen ise demagoji peşindesin..

Yergin
21-06-2013, 18:11

NOLAN, söylediklerinin arkasında dur!

Senin söylediklerine göre, Atatürk'ün annesi ya toplumsal baskıdan dolayı kapanmış, ya da psikolojik sorunları varmış.

Senin söylediklerine göre, Atatürk'ün annesinin başını kapatan kendi özgür iradesi değil, İslam dini zorla yaptırmış. Peki kime yaptırmış? Babasına mı? Atatürk'e mi? Zorla başını kapattığı için sana göre Atatürk'ün annesi kadın yani insan değil, domuzla/eşekle aynı kertede.

NOLAN, bak burada sen neler dediğinin farkında değilsin. Ondan sonra da yok biz başörtüsü konu olduğunda onlara yapılan baskıyada karşı çıkmıştık yalanlarını söylüyorsunuz. Sen burada, bizim değil, kendi gözündeki kapalı kadınları tarif ediyorsun ve kapalı insanlara hem insan değiller diyorsun hem de domuz ve eşek diyorsun. Sonra da bunun bizim üzerimize yıkma terbiyesizliğini gösteriyorsun!

Ve buna hepiniz sessiz kalıyorsunuz!!!

Ahlaksız
21-06-2013, 18:28
NOLAN, söylediklerinin arkasında dur!

Senin söylediklerine göre, Atatürk'ün annesi ya toplumsal baskıdan dolayı kapanmış, ya da psikolojik sorunları varmış.

Senin söylediklerine göre, Atatürk'ün annesinin başını kapatan kendi özgür iradesi değil, İslam dini zorla yaptırmış. Peki kime yaptırmış? Babasına mı? Atatürk'e mi? Zorla başını kapattığı için sana göre Atatürk'ün annesi kadın yani insan değil, domuzla/eşekle aynı kertede.

NOLAN, bak burada sen neler dediğinin farkında değilsin. Ondan sonra da yok biz başörtüsü konu olduğunda onlara yapılan baskıyada karşı çıkmıştık yalanlarını söylüyorsunuz. Sen burada, bizim değil, kendi gözündeki kapalı kadınları tarif ediyorsun ve kapalı insanlara hem insan değiller diyorsun hem de domuz ve eşek diyorsun. Sonra da bunun bizim üzerimize yıkma terbiyesizliğini gösteriyorsun!

Ve buna hepiniz sessiz kalıyorsunuz!!!
Atatürk'ün annesi veya benim annem tamamen toplumsal baskıdan dolayı kapanmışlardır..Tıpkı sizin toplumsal baskıdan dolayı müslüman olmanız gibi..
Siz bu toplumsal baskıyı hafife alıyorsunuz sanırım ama bu çok önemli bir mevzudur..

Kapalı kadınlar insan değildir diyen ben değilim,İslam'dır..Bunu iyi idrak etmeniz lazım..Ben kapalılar insan değildir,domuzdur/eşektir filan demiyorum..Bunu diyen sizin peygamberiniz Muhammed'in ta kendisidir..Bu bağlamda terbiyesiz lafını yanlış kişi için kullanıyorsunuz..

Ayrıca ben başörtüsüne yapılan baskıya karşı çıktığımı hiç bir yerde söylemedim/söylemem..Beni başka ateistlerle karıştırmayın:)

Neva
21-06-2013, 19:14

Demokratik nedir Nolan?
Demokrasi nedir?

Ben burada birsey sormak istiyorum.

Su gergin gunlerde bir Ataturkculuk lafidir gidiyor. Hani her eve bir Ataturk lazim cinsinden.

2013 yilinda Ataturkculuk Ingilizce konusmak yasak kardesim gibi bir sablon mudur?

Bu surecte bircok insan Ingilizce veya yabanci dillerde bireysel demecler verdi. Bunlar simdi yekten Ataturk dusmani midir?

Bu kadin'in verdigi demecte, Aziz Nesin % hesabiyla aptaldir derken, bu kadinin % hesabiyla psikopattir demesi arasinda ne gibi fark var?

Kadin'in ailesi Turkiye kokenliymis , kendisi yabanci ulkede dogdugu icin mi, bunu soylemeyi haketmiyor?

Yoksa demokrasi, videodaki kadinin, bu ahlaksizligi mi alkisliyorsunuz demesi mi Ataturkculuk ?

Bu demokrasinin freni nedir?

Mesela meydanlara cikip, biz seriat mahkemesi kurmak ve orada yargilama istiyoruz dediklerinde, ben burka giymek istiyorum dediklerinde, bu demokrasiyi nereye sokacagiz acaba sayin Yergin?

Bu ulkenin geleneksel kendine has onca cesit bas baglama usulu vardir, kurt, turk, cerkez, gurcu, laz vs.vs.. Ama hicbiri turban vs. degildir.

Turban bu ulkeye, cumhuriyetin sonraki yillarinda ithal edilmis bir bicimdir.

Kendi istegiyle kapanmis bir kadin olabilir, kabul, ama kendi istegiyle kendi basina bagladiginin kavgasini egitim bakimindan vermis bir kadin, makam mevkii sebebiyle AIHM kapilarindan geri donuyorsa, orada bir durup dusunmek gerekir.

Bu kadin carsafli da olabilirdi, burka'li da olabilirdi.

Yoksa bu da, hani malum hep bu bir oyun diyorsunuz ya, bu da bir oyun muydu sizce?

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=108098

Ustteki bikinili kadinin bireysel olarak protesto ettigi, ozgurluk hakki, ama bozuk bir Turkce ile olsun, ama Ingilizce ile olsun.

Bu kadinin makam mevkii kaygisi var mi sizce?

Yoksa yurtdisinda dogmus vs. ailesi sebebiyle cifte vatandaslik sahibi olanlarin, Turkiye vatandasliklarini kokten imha mi etmeliyiz?

Bakin mesela benim yasadigim cografyada, insanlar cocuklarina Turkce egitim veremiyor okul babinda, evde ne kadar ogrendiyse o yani epi topu bildigi..

Oysa burnumuzun dibinde cerik curuk imamin tarikat okullari var ve dogal olarak bir kisim aileler cerik curuk cocuk yetistirmemek icin buraya yollamiyor.

Zira Turkce konusuyor olmak hersey demek degil, muazzam Turkce konusabiliyor, yazabiliyor olmak insani memleketli yapmiyor, hatirlarmisiniz uzun zaman once bizi uyarmistiniz Turkce klavye kullanilsin diye, ama Turkce klavye kullanmak da insani Turk yapmiyor, Ataturkcu yapmiyor, zira memleket kavrami bunlarda hayat bulmuyor, onu sigabildigi tek yer sol memenin alti, orada varsa vardir memleket, yoksa Turkce'yle allayip pullasaniz da zorlamayla olmuyor.

Ama gerek siz, gerek Ataturkcuyum diye takilan baskalari, derseniz ki biz en kesifinden irkciyiz, Ataturk'u de on saflarda kenar susu olarak kullaniyoruz o zaman anlariz ona gore de cevap veririz.

Kapanan kadın diye bir şey yok..Hiç bir kadın canı istedi diye kapanmaz.

Cok garip!?

Siz kadin misiniz ki, genel olarak kadinlar adina bu kadar rahat oturdugunuz yerden sallayabiliyorsunuz acaba?

Size kadinlar hakkinda, bu kadar rahat oturdugu yerden sallama hakkini kim veriyor? Hangi anayasadan aliyorsunuz siz bu hakki?

Yoksa kadinlar elverisli bir siyasi malzeme mi sizin icin?

antilop
21-06-2013, 22:17
kadın islamcıların ve bu iktidarın söylemlerinin takiyeden ibaret olduğunu idda etmiyor.

peki ne yapıyor kadın?

kadın bunların söylemleri ile icraatlarının farklı olduğunu bunların sahtekar olduğunu gözler önüne seriyor.

ve bunu yaparken de kendini feda ediyor bir anlamda.

ama bunu anlayacak beyin malesef yüzde 60 damı yok sa gerikalanlarda mı oda belli değil

ruhat mengi bile bu kadını provaktörlükle suçladıktan sonra daha söylenecek sözmü var .

kuyruğuna basılmış sıçan gibi cıyaklayan herkese saldıran kıyafet özgürlükçüleri
bize türban taktırmadılar , biz onların açılmalarına karışıyormuyuz? onlar da bize karışamaz derken bile , bikinili proteste saldırdığı halde bunu göremeyenlerin kalp gözüde, kafalarında var olduğunu idda ettikleri irisli olan gözleride kördür.

ki kola yada fanta kutusunu bira şişesi ile aynıgörebilecek kadar estanteneleri kapalı.

kısaca sizin açık insanlara olan saygınız sadece yalan aldatmaca diyerek bunu ispatlıyor.

size sahtekarsınız demiyor sahtekar olduğunuzu ispat ediyor.

şimdi git kafanı istediğin yere sürt.

reddediyorum
21-06-2013, 22:56

Bir kadını çarşafa sokarak hem dünyada hem de ahirette kurtuluşuna vesile olmak ahlakın dibidir. Bunun tam tersi ise ahlaksızlığın dibidir.

Neden örtünmek hak olmuyor da soyunmak hak oluyor?

Neden bikinili dişi etken oluyor da çarşaflı kadın edilgen oluyor? Kimin neden açıldığını veya kapandığını nerden biliyorsun sen?

Sen kâhin misin?

Sen çıplak mı dolaşıyorsun? Cevab hayır ise, o halde sen ya baskı görüyorsun ya da psikopatın tekisin.

antilop
21-06-2013, 23:05
hala aynı terane duymazdan gelip canınınızın istediği minvalde konuşmak sizin temel karakteriniz.
magduru oynayarak saldırganlık, hırsızlığı yererek hırsızlık ve aklınıza gelebilecek her türlü kötülük sizin temel karakteriniz
çünkü türkiye darülharp

türkiye islam olsa bile dünya darül harp
dolayısı ile hırsızlık arsızlık darül harp durumunda müslümanların
mecbur oldukları durumdur. değilmi?

eleştirmeye çalıştığın olayda soyunan kadınmı türbanlıya saldırıyor?
yoksa türbanlı akp li kokona mı saldırıyor.
birde öğretmenmiş.
vay haline o kadının yetiştirdiği öğrencilerin

reddediyorum
21-06-2013, 23:08
Mesela meydanlara cikip, biz seriat mahkemesi kurmak ve orada yargilama istiyoruz dediklerinde, ben burka giymek istiyorum dediklerinde, bu demokrasiyi nereye sokacagiz acaba sayin Yergin?

Bu ulkenin geleneksel kendine has onca cesit bas baglama usulu vardir, kurt, turk, cerkez, gurcu, laz vs.vs.. Ama hicbiri turban vs. degildir.

Turban bu ulkeye, cumhuriyetin sonraki yillarinda ithal edilmis bir bicimdir.

Demokrasi çoğunluğun değil de azınlığın istediğinin gerçekleşmesi midir yoksa tam tersi midir? Demokrasiye göre, çoğunluğu burka giymek isteyen şeriatçılardan oluşan bir toplumda şeriat mahkemeleri mi olmalıdır yoksa laikçi mahkemeler mi?

Bu ülkenin geleneksel birçok giysisi vardır; Kürt, Türk, Çerkez, Gürcü, Laz ama hiçbiri takım elbise, mini etek, bikini değildir. Bunlar TC ile ithal edilmiş şeylerdir.

İslam'da gelenek değil yasalar esas alınır. Bir şey yasalara uygunsa serbesttir, değilse gelenek melenek tanınmaz, yasaklanır. Bu yüzden, türban ve dünya'nın neresinden ithal edilirse edilsin herhangi bir örtü, İslam'a uygunsa kullanılabilir aksi halde yerli de olsa yasaklanır.

evrensel-insan
21-06-2013, 23:09

Demokratik nedir Nolan?
Demokrasi nedir?

Ahlak algisi ve ahlakli ahlaksiz ifadesi bir seyin goruntusunde midir?

Yoksa bilincaltina yerlesmis ve otomatkiklesmis sorgulanmayan bakis acisinda midir?

Yani maddi goruntude midir?

Yoksa aklin ahlak anlam ve iceriginde midir?

Ahlaksız
21-06-2013, 23:19
Bir kadını çarşafa sokarak hem dünyada hem de ahirette kurtuluşuna vesile olmak ahlakın dibidir. Bunun tam tersi ise ahlaksızlığın dibidir.
http://www.youtube.com/watch?v=aZD9dVKd9I8
Neden örtünmek hak olmuyor da soyunmak hak oluyor?
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_145062&feature=iv&src_vid=jPermM_kc3g&v=jies00vAi4g

Subliminal
21-06-2013, 23:25
Giyinmek yada soyunmak neden ahlakın ölçüsü oluyor ki? Her insan istediği gibi yaşar nasıl istiyorsa öyle yaşar. İster çuvala girer yaşar, isterse anadan üryen bu durum kimi ne diye ilgilendirir ki?

reddediyorum
21-06-2013, 23:27

Böyle bir neslimiz olmasın da şöyle bir neslimiz mi olsun;

http://www.youtube.com/watch?v=73Rvj4imwj8

antilop
21-06-2013, 23:32
ikiside olmasın
topçu kışlası yapacam diyerek müslümanları kandıran,
ama kışlanın içinde, kendi aile efradına yüzlerce yıl yetecek avm yapacak sahtekar neslimiz olsun

tüerkiye sizlerle gurur duyoyor.

ancak illada bu videolardan birini seç dersen yukardaki çocuk gibi olacağına alttaki gibi olsun.

Neva
21-06-2013, 23:33
Bu nesil kimin tekelinde?

Bu neslin iki bacak arasi kimin tekelinde?

Ahlaksız
21-06-2013, 23:42
Böyle bir neslimiz olmasın da şöyle bir neslimiz mi olsun;
Yazıyoruz olmuyor,video gösteriyoruz olmuyor..Acaba size içinde bulunduğunuz necaseti göstermek adına ne yapmamız lazım?
Keşke yanımda olsanız da,bir takla atsam sizin yanınızda..O zaman anlardınız belki beni:)
Latife bir yana müslüman reddediyorum;bu İslam denilen din,insanlığın tam karşısında olan bir dindir..Dünya'daki en berbat dindir..Bu din kadar insanı,özellikle de kadını aşağılayan bir din yoktur..

Sana soruyorum;
1 yaşındaki çocuklarla bile evlenilebileceğini söyleyen din adamları,sizce hangi dine mensuptur?
http://www.youtube.com/watch?v=tFUhVFdlumI

reddediyorum
21-06-2013, 23:45
ancak illada bu videolardan birini seç dersen yukardaki çocuk gibi olacağına alttaki gibi olsun.

Bikinili bir dişinin konu edildiği bir başlıkta, bikinili dişiyi savunan bir kafa yapısından da başka bir şey beklenemezdi doğrusu. Alttaki gibi değil de yukarıdaki gibi olursa kime bakıp da ağzınız sulanacak, kızlar or*spu ruhlu olmazlarsa, or*spu gibi yetiştirilmezlerse dükkanda satacak mal dolayısıyla da yiyecek etiniz olmaz, değil mi?

Neva
21-06-2013, 23:55
Bikinili bir dişinin konu edildiği bir başlıkta, bikinili dişiyi savunan bir kafa yapısından da başka bir şey beklenemezdi doğrusu. Alttaki gibi değil de yukarıdaki gibi olursa kime bakıp da ağzınız sulanacak, kızlar or*spu ruhlu olmazlarsa, or*spu gibi yetiştirilmezlerse dükkanda satacak mal dolayısıyla da yiyecek etiniz olmaz, değil mi?

O oyle olmaz genellikle, fahise ruhlu dediginiz, sizin soylemenizle fahise olmaz, cunku onun da bir kalitesi bir onuru var yeri geldiginde, ama iki bacak arasindan cikamamis zihniyetler var ya, iste onlar arizali.

Insanin beyninde fahiselik varsa onun duzelmesi cok zor. Baktigi her yerde penis ve vajina gorur, cagrisim yapar. Bastirilmis cinselligini bir turlu gizleyemez cunku. Illa ki kusar.

Dukkani mukkani bosverin de, sizi nasil satti ABD ondan bir haber verin. O kadar da guvenmistiniz halbuki. Ne oldu da boyle ayran icip ayri dustunuz?

Delikanliliktan filan dem vurdunuz ama, ilaveten su sorumuza da cevap alamadik, bir vaktiniz oldugunda cevap yazarsiniz artik;

http://www.turandursun.com/forumlar/showpost.php?p=486982&postcount=242

antilop
22-06-2013, 00:08

çocuk ile kadını birbirinden ayıramıyacak her gördüğü dişiyi cinsel meta olarak algılayan ve bu algısından dolayı bir yaşındaki bir bebeği kara çarşafaya bürümeyi ahlak sayan, bir yaşındaki çocuktan cinsel haz alınabileceği iddasında bulunan zihniyet!!!!! sen ve ben birmiyim ki bir yaşındaki çocuğa ağzım sulanacak

o ancak senin gibi bir müslümanın herzesi olur çünkü beyin dağarcığınız apış aranızdan ibaret kişilerde olur ben ve benim gibilerde değil
siz kalbinizle görür apış aranıda yorumlarsınız.

sonra kalkıp
bir yaşında bir kızla bile evlenilebilir diyen
peygamberi 6 yaşındaki kızı koynuna alan kişi
bana ahlak dersi vermek için
önce neandertal olman gerek
insan olmana bile gerek yok

Ahlaksız
22-06-2013, 00:09
3 yaşında peçeye sokulmuş bir çocuğun ileride eşinden dayak yeme,üstüne kuma gelme veya recm edilme ihtimali vardır amma velakin 3 yaşında baleye giden cıbıldak bir çocuğun ileride eşinden dayak yeme,üstüne kuma gelme veya recm edilme gibi bir ihtimali yoktur..

Düşünün..Yazılanlar üzerinde,izledikleriniz üzerinde bir kaç saniye olsa da,durun ve düşünün..Bize bir kaç dakika geç cevap yazın ama yeter ki düşünün..Yoksa necasetten kurtulamazsınız..

reddediyorum
22-06-2013, 01:38
çocuk ile kadını birbirinden ayıramıyacak her gördüğü dişiyi cinsel meta olarak algılayan ve bu algısından dolayı bir yaşındaki bir bebeği kara çarşafaya bürümeyi ahlak sayan, bir yaşındaki çocuktan cinsel haz alınabileceği iddasında bulunan zihniyet!!!!! sen ve ben birmiyim ki bir yaşındaki çocuğa ağzım sulanacak

o ancak senin gibi bir müslümanın herzesi olur çünkü beyin dağarcığınız apış aranızdan ibaret kişilerde olur ben ve benim gibilerde değil
siz kalbinizle görür apış aranıda yorumlarsınız.

sonra kalkıp
bir yaşında bir kızla bile evlenilebilir diyen
peygamberi 6 yaşındaki kızı koynuna alan kişi
bana ahlak dersi vermek için
önce neandertal olman gerek
insan olmana bile gerek yok

Bir yaşındaki çocuğa ağzın sulanıyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum (ki 1 yaşındaki çocuğa ağzının sulanması da bir ihtimaldir, neden olmasın?) ancak bir yaşındaki kızların rūsbī gibi yetişmelerini istersiniz sanırım yoksa ileride kime para verip yatacaksınız, değil mi ama?

Çocuğun var mı? Çocuğun 1 yaşındayken onu çıplak mı dolaştırdın? Yok eğer giyinik dolaştırdıysan, niye dolaştırdın? yoksa çocuğunu cinsel meta olarak mı alglıyordun ve ondan haz alınabileceğini mi düşünüyordun? 1 yaşındaki çocuğunu giyinik dolaştıran birisi hakkında ne düşünürsün?

reddediyorum
22-06-2013, 01:45
3 yaşında peçeye sokulmuş bir çocuğun ileride eşinden dayak yeme,üstüne kuma gelme veya recm edilme ihtimali vardır amma velakin 3 yaşında baleye giden cıbıldak bir çocuğun ileride eşinden dayak yeme,üstüne kuma gelme veya recm edilme gibi bir ihtimali yoktur..

Düşünün..Yazılanlar üzerinde,izledikleriniz üzerinde bir kaç saniye olsa da,durun ve düşünün..Bize bir kaç dakika geç cevap yazın ama yeter ki düşünün..Yoksa necasetten kurtulamazsınız..

Kadınlar; Nasıl olsa zina suç değil diye eşleri tarafından aldatılıyorlar (kuma), içki içmek serbest diye şişenin dibini gören ayyaş eşleri tarafından dövülüyorlar (dayak) ve kıskançlık krizine giren eşleri tarafından öldürülüyorlar (recm).

Ahlaksız
22-06-2013, 01:55
Kadınlar; Nasıl olsa zina suç değil diye eşleri tarafından aldatılıyorlar (kuma), içki içmek serbest diye şişenin dibini gören ayyaş eşleri tarafından dövülüyorlar (dayak) ve kıskançlık krizine giren eşleri tarafından öldürülüyorlar (recm).
:)
Peki,böyle bile olsa,bu yapılanlar kişiyi bağlar sadece..Yani münferittir ve bir inanca/kitaba bağlı kalınmadan yapılmaktadır..

Sizin kitabınızda kadınlara yarım hisse verin deniyor,kadınlarınızı dövün deniyor,kadınlarınızı kırbaçlayın deniyor..vb
Başörtülü bir müslümanın başına bu olayların(dövülme-kırbaçlama) gelmesini sizler normal karşılayabilirsiniz ama ben bir ateist/hümanist olarak içki içip karısını döven dinsiz birine normal gözüyle bakmam..Bu olaylar tabiki de yaşanıyor ama bunu inançsızlığa mal edemezsiniz..

Sizin kadınlara bakış açınızın dayanağı Kuran ve hadislerdir ama dinsiz birisinin böyle bir dayanağı olmadığı için,dinsiz birisini bize örnek göstererek dinsizlerin kötü insanlar olduklarını lanse edemezsiniz..Çünkü ortada dinsizlerin hayata bakış açılarının dayanağı olan bir argüman yoktur..Bu bağlamda dinsiz kişilerin yaptıkları hatalar o kişiyi bağlar..

Neva
22-06-2013, 02:00
Bir yaşındaki çocuğa ağzın sulanıyor diye bir şey dediğimi hatırlamıyorum (ki 1 yaşındaki çocuğa ağzının sulanması da bir ihtimaldir, neden olmasın?) ancak bir yaşındaki kızların rūsbī gibi yetişmelerini istersiniz sanırım yoksa ileride kime para verip yatacaksınız, değil mi ama?

Hatirlamiyorsunuz ama, alakasiz bir sekilde, yetiskinlerle ilgili bir tartisma basliginda, konuyu aklinizca sabote edip, getirip cocuklara baglayabiliyorsunuz.

Nasil ama?

Haydi dokun bakalim bastirilmis cinsel incilerinizi, bilincaltiniz rahatlasin. Bir bikinili kadinin yaptirdigi cagrisimlari izliyoruz simdi.

Cocuk cinselligi uzerinden siyaset iyi bir fikir olabilir dini sitelerde ama burada yemezler. Niye, uc bes kadini imam nikahiyla alip veya muta nikahiyla isi goturunce olayin sekli degisiyor mu? Parasiz mi olmus oluyor bu sekilde?

Hem kadinlar alinip satilmazsa, erkekler karilariniza, kizlariniza saldirir degil mi? Oyle ya, kapaninca ozgur kadin oluyor, gercekten ozgur olunca da otomatikman fahise..

Yine soralim bakalim;

Bu nesil kimin tekelinde?

Bu neslin iki bacak arasi kimin tekelinde?

reddediyorum
22-06-2013, 02:54
:)
Peki,böyle bile olsa,bu yapılanlar kişiyi bağlar sadece..Yani münferittir ve bir inanca/kitaba bağlı kalınmadan yapılmaktadır..

Sizin kitabınızda kadınlara yarım hisse verin deniyor,kadınlarınızı dövün deniyor,kadınlarınızı kırbaçlayın deniyor..vb
Başörtülü bir müslümanın başına bu olayların(dövülme-kırbaçlama) gelmesini sizler normal karşılayabilirsiniz ama ben bir ateist/hümanist olarak içki içip karısını döven dinsiz birine normal gözüyle bakmam..Bu olaylar tabiki de yaşanıyor ama bunu inançsızlığa mal edemezsiniz..

Sizin kadınlara bakış açınızın dayanağı Kuran ve hadislerdir ama dinsiz birisinin böyle bir dayanağı olmadığı için,dinsiz birisini bize örnek göstererek dinsizlerin kötü insanlar olduklarını lanse edemezsiniz..Çünkü ortada dinsizlerin hayata bakış açılarının dayanağı olan bir argüman yoktur..Bu bağlamda dinsiz kişilerin yaptıkları hatalar o kişiyi bağlar..

Bir ayyaş karısının dayak yeme sebebi nedir? Alkol. Alkol serbestisini savunanlar kimler? Suç kimde?

Bir hovarda karısının aldatılma sebebi nedir? Zina serbestisi. Zina serbestisini savunanlar kimler? Suç kimde?

Bir kıskanç karısının öldürülme sebebi nedir? Zina serbestisi. Zina serbestisini savunanlar kimler? Suç kimde?

Efenim?

reddediyorum
22-06-2013, 02:58
Hatirlamiyorsunuz ama, alakasiz bir sekilde, yetiskinlerle ilgili bir tartisma basliginda, konuyu aklinizca sabote edip, getirip cocuklara baglayabiliyorsunuz.

Nasil ama?

Haydi dokun bakalim bastirilmis cinsel incilerinizi, bilincaltiniz rahatlasin. Bir bikinili kadinin yaptirdigi cagrisimlari izliyoruz simdi.

Cocuk cinselligi uzerinden siyaset iyi bir fikir olabilir dini sitelerde ama burada yemezler. Niye, uc bes kadini imam nikahiyla alip veya muta nikahiyla isi goturunce olayin sekli degisiyor mu? Parasiz mi olmus oluyor bu sekilde?

Hem kadinlar alinip satilmazsa, erkekler karilariniza, kizlariniza saldirir degil mi? Oyle ya, kapaninca ozgur kadin oluyor, gercekten ozgur olunca da otomatikman fahise..

Yine soralim bakalim;

Konuyu sabote edip çocuklara bağlayan kim, ben mi? Hiç sanmam;

Söylediklerinden de bir şey anlaşılmıyor. Videodaki alamancı bile senden daha anlaşılır konuşuyor.

Neva
22-06-2013, 03:03
Konuyu sabote edip çocuklara bağlayan kim, ben mi? Hiç sanmam;

Söylediklerinden de bir şey anlaşılmıyor. Videodaki alamancı bile senden daha anlaşılır konuşuyor.

Isinize gelmedi mi anlamazsiniz siz , klasik davranis biciminiz, aliskiniz.

Ucuz tartisma mantigi, sayfalarca yazisirsiniz, kosede daralinca Turkce'yi problem edersiniz. :)

reddediyorum
22-06-2013, 04:45
Bir tercüman bulup getirirsen belki sorularına cevab verebilirim.

Neva
22-06-2013, 05:18
Bir tercüman bulup getirirsen belki sorularına cevab verebilirim.

Okudugunuzu anlamayi deneyin. Okudugunu anlamayan biri icin tercuman da kar etmez.

antilop
22-06-2013, 11:16

Çocuğun var mı? Çocuğun 1 yaşındayken onu çıplak mı dolaştırdın? Yok eğer giyinik dolaştırdıysan, niye dolaştırdın? yoksa çocuğunu cinsel meta olarak mı alglıyordun ve ondan haz alınabileceğini mi düşünüyordun? 1 yaşındaki çocuğunu giyinik dolaştıran birisi hakkında ne düşünürsün?

ne tesadüf aynı yumurtadan mı çıktınız?
kiminle diye merak edersen
başbakanınıza bak

oda sizin gibi kısa süreli alzaymır

işine gelmeyenleri hatırlamıyor

aslında haırlıyor da
yalancılığın destek tahtası alzaymır

Ahlaksız
22-06-2013, 13:54
Bir ayyaş karısının dayak yeme sebebi nedir? Alkol. Alkol serbestisini savunanlar kimler? Suç kimde?

Bir hovarda karısının aldatılma sebebi nedir? Zina serbestisi. Zina serbestisini savunanlar kimler? Suç kimde?

Bir kıskanç karısının öldürülme sebebi nedir? Zina serbestisi. Zina serbestisini savunanlar kimler? Suç kimde?

Efenim?
Zinayı suç olmaktan çıkaran Akp hükümeti değil mi?

Domuzu kasaplık hayvan yapan Akp hükümeti değil mi?

Her köşeye iddia bayi açan Akp hükümeti değil mi?

Kadın cinayetleri,işçi katliamları Akp hükümeti zamanında hortlamadı mı?

Akp zamanında içki tüketimi artmadı mı?

Akp'liler müslüman değil mi?

Efenim:D

reddediyorum
22-06-2013, 18:08
Zina serbestisini savunanlar kimler?

Domuzun kasaplık hayvan olmasını savunanlar kimler?

Kumar serbestisini savunanlar kimler?

Alkol serbestisini savunanlar kimler?

"Biziz!" dediğinizi duyar gibiyim.

Ahlaksız
22-06-2013, 18:38
Zina serbestisini savunanlar kimler?

Domuzun kasaplık hayvan olmasını savunanlar kimler?

Kumar serbestisini savunanlar kimler?

Alkol serbestisini savunanlar kimler?

"Biziz!" dediğinizi duyar gibiyim.
Ne zina ediyorum,ne içki içerim,ne sigara içerim,ne faizle işim olur,ne kumarla işim olur,ne de hayatımda domuz yedim..

İftira etme müslüman..Karşındaki kişiler hakkında hiç bir halt bilmiyorsun..

reddediyorum
22-06-2013, 20:34
Zina etmiyor olabilirsin ancak zina etme serbestisini savunuyorsundur.

İçki-sigara içmiyor olabilirsin ancak içki-sigara içme serbestisini savunuyorsundur.

Faizle işin olmuyor olabilir ancak faiz alıp verme serbestisini savunuyorsundur.

Kumar oynamıyor olabilirsin ancak kumar oynama serbestisini savunuyorsundur.

Domuz yemiyor olabilirsin ancak domuz yeme serbestisini savunuyorsundur.

İftira mı şimdi bunlar?

istatistik
22-06-2013, 21:12

İçki-sigara içmiyor olabilirsin ancak içki-sigara içme serbestisini savunuyorsundur.

Faizle işin olmuyor olabilir ancak faiz alıp verme serbestisini savunuyorsundur.

İftira mı şimdi bunlar?

Tamam da bir kişinin yaptığı ya da serbestliğini savunduğu şey neden siz müslümanları bu kadar ilgilendiriyor? Sizlerin inancına göre yaşamak gibi bir zorunluluk mu var? Sayınızın çok olması diğer insanları sizin istediğiniz şekilde yaşamaya mecbur mu eder?

Ahlaksız
22-06-2013, 21:36

İftira mı şimdi bunlar?
"Biziz!" dediğinizi duyar gibiyim.diyen sensin..Benim adıma veya başkasının adına konuşamazsın..

Bir ateist olarak tabi ki kimseye karışamam..Banane arkadaşım...Kim ne halt yerse yesin..Banane..
Ama siz müslümanlar insanları hizaya sokmaya çalışıyorsunuz..Tamam da sizene..Siz kimsiniz de insanlara neyi yapıp yapamayacaklarını söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz?

İnsanlık tarihinin en ahlaksız dinine mensupsunuz ve bize burada zinadan/içkiden bahsediyorsunuz..

Bir şişe viski için ama bir garibanın hakkını yemeyin..Size göre içki içmek ahlaksızlık(hatta hadislere göre öldürülmesi gerekir)ama bir garibanın hakkını yemek mübah..
Dininizi/ahlakınızı sevsinler sizin..!
Gidin bir domuz yeyin ama meydanlarda demokratik hakkını kullananların kafasına gaz bombası sıkarak domuzluk yapmayın..
Gidin bir geneleve istediğiniz kadınla beraber olun ama sevdiğiniz kadının üstüne 3 tane kuma getirmeyin..
Anlıyormusun müslüman,ne demek istediğimi?

Neva
22-06-2013, 22:06
BİKİNİLİ ÇILGINLAR

- Şimdi Taksim Meydanı'na bakıyorsunuz, bikinili çılgınlar çıkarıyorlar. Bu toplum bu mu? Bir tane sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı'na çıkarıyorlar, niye? Tahrik etmek için, bu toplumun sabrını taşırmak için, bu toplumun değerleriyle oynamak için bunu yapıyorlar.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Taksim Meydanı'na bakıyorsunuz, bikinili çılgınlar çıkarıyorlar. Bu toplum bu mu? Bir tane sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı'na çıkarıyorlar, niye? Tahrik etmek için, bu toplumun sabrını taşırmak için, bu toplumun değerleriyle oynamak için bunu yapıyorlar.

- Bu ülkede giyimine karışılan varsa sadece benim başörtülü kardeşlerim olmuştur. Yıllarca onlara zulmedilmiştir. Onlara tekme tokat vurulmuştur. Hala şu olaylarda bile maalesef bizim başörtülü birçok kadın, kızlarımız taciz edilmiştir. Gerçekler ortada. Tahammül edemiyorlar, dayanamıyorlar. Sen ne giyiyorsan giy ama başkasına da saldırma, o da istediği gibi giyinsin. Bu ülkede başı açık, başı örtülü el ele omuz omuza dolaşsın. Niye rahatsız oluyorsunuz?"

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2013/06/22/basbakan-erdogan-samsunda-konusuyor

Basbakan Gezi parkinda, basi ortulu/ortusuz insanlarin yanyana durmasindan niye rahatsiz oldu da acaba, gazladi insanlari?

reddediyorum
22-06-2013, 22:52
Tamam da bir kişinin yaptığı ya da serbestliğini savunduğu şey neden siz müslümanları bu kadar ilgilendiriyor? Sizlerin inancına göre yaşamak gibi bir zorunluluk mu var? Sayınızın çok olması diğer insanları sizin istediğiniz şekilde yaşamaya mecbur mu eder?

Müslümanların yaptıkları ya da savundukları şeyler neden onlar hakkında forumlar açacak ve tartışacak kadar sizleri ilgilendiriyor? Laikçiliğe göre yaşamak gibi bir zorunluluk mu var? Demokrat olmayan biri olarak soruyorum: Demokrasi, çoğunluğun istediğinin olmaması da azınlığın istediğinin olması mıdır?

Neva
22-06-2013, 22:58
Müslümanların yaptıkları ya da savundukları şeyler neden onlar hakkında forumlar açacak ve tartışacak kadar sizleri ilgilendiriyor? Laikçiliğe göre yaşamak gibi bir zorunluluk mu var? Demokrat olmayan biri olarak soruyorum: Demokrasi, çoğunluğun istediğinin olmaması da azınlığın istediğinin olması mıdır?

Size bu konuda onca kere surada cevap verildi. Artik bu basligi ayni mesajlarla ve sorularla sabote etmekten vazgecin.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=487195#post487195

reddediyorum
22-06-2013, 22:59
diyen sensin..Benim adıma veya başkasının adına konuşamazsın..

Evet, diyen benim. Peki ama iftira mı attım? Yukarıda saydıklarımın serbestliğini savunmuyor musunuz? Yoksa bunların yasaklanmasından mı yanasınız? Şu yazdıklarına bakılırsa yasaklanmasını değil serbestliğini savunuyorsun;

Bir ateist olarak tabi ki kimseye karışamam..Banane arkadaşım...Kim ne halt yerse yesin..Banane..
Ama siz müslümanlar insanları hizaya sokmaya çalışıyorsunuz..Tamam da sizene..Siz kimsiniz de insanlara neyi yapıp yapamayacaklarını söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz?

İnsanlık tarihinin en ahlaksız dinine mensupsunuz ve bize burada zinadan/içkiden bahsediyorsunuz..

Bir şişe viski için ama bir garibanın hakkını yemeyin..Size göre içki içmek ahlaksızlık(hatta hadislere göre öldürülmesi gerekir)ama bir garibanın hakkını yemek mübah..
Dininizi/ahlakınızı sevsinler sizin..!
Gidin bir domuz yeyin ama meydanlarda demokratik hakkını kullananların kafasına gaz bombası sıkarak domuzluk yapmayın..
Gidin bir geneleve istediğiniz kadınla beraber olun ama sevdiğiniz kadının üstüne 3 tane kuma getirmeyin..
Anlıyormusun müslüman,ne demek istediğimi?

O halde daha neyin lafını yapıyorsun sen?

reddediyorum
22-06-2013, 23:02
Size bu konuda onca kere surada cevap verildi. Artik bu basligi ayni mesajlarla ve sorularla sabote etmekten vazgecin.

http://www.turandursun.com/forumlar/showthread.php?p=487195#post487195

Ben soruma verilmiş bir cevab göremiyorum. Tekrar soruyorum:

1- Müslümanların yaptıkları ya da savundukları şeyler neden onlar hakkında forumlar açacak ve tartışacak kadar sizleri ilgilendiriyor?

2- Laikçiliğe göre yaşamak gibi bir zorunluluk mu var?

3- Demokrat olmayan biri olarak soruyorum: Demokrasi, çoğunluğun istediğinin olmaması da azınlığın istediğinin olması mıdır?

Neva
22-06-2013, 23:10
Ben soruma verilmiş bir cevab göremiyorum. Tekrar soruyorum:

1- Müslümanların yaptıkları ya da savundukları şeyler neden onlar hakkında forumlar açacak ve tartışacak kadar sizleri ilgilendiriyor?

2- Laikçiliğe göre yaşamak gibi bir zorunluluk mu var?

3- Demokrat olmayan biri olarak soruyorum: Demokrasi, çoğunluğun istediğinin olmaması da azınlığın istediğinin olması mıdır?

Sorulariniza onlarca kere cevap verildi, okumaniz ve okudugunuz anlamaniz soylendi. Israrla sabote ettiniz.

Artik bu kadar provokatorluk ve sov yeter, konulari sabote etmek yerine, okudugunuzu anladiginiz ve cevap verdiginiz zaman yasaginizi acariz.

Once yazdiginiz sitenin ne tur bir site oldugunun farkina varin(1.sorunuz), uye olurken tuzugu okuyup kabul etmektesiniz zira.

Bu sovlarinizi islami sitelerde yapabilirsiniz.

Yergin
23-06-2013, 23:11
Atatürk'ün annesi veya benim annem tamamen toplumsal baskıdan dolayı kapanmışlardır..Tıpkı sizin toplumsal baskıdan dolayı müslüman olmanız gibi..
Siz bu toplumsal baskıyı hafife alıyorsunuz sanırım ama bu çok önemli bir mevzudur..

Kapalı kadınlar insan değildir diyen ben değilim,İslam'dır..Bunu iyi idrak etmeniz lazım..Ben kapalılar insan değildir,domuzdur/eşektir filan demiyorum..Bunu diyen sizin peygamberiniz Muhammed'in ta kendisidir..Bu bağlamda terbiyesiz lafını yanlış kişi için kullanıyorsunuz..

Ayrıca ben başörtüsüne yapılan baskıya karşı çıktığımı hiç bir yerde söylemedim/söylemem..Beni başka ateistlerle karıştırmayın:)

Önce iki seçenek koymuştun ortaya, ya toplumsal baskı yada psikolojik sorun diyerek. Şimdi ne oldu da sadece toplumsal baskıya döndün?

Ayrıca sormuştum ben sana NOLAN, adına toplumsal baskı diyorsan, bu toplumsal baskıyı Atatürk'ün annesine yapan KİM? Somut konuş, yüzeysel bir laf edip ucu dokunduğunda kaçma!

Peygamberimizin kadınlar için öyle söylediği bir söz yok. Olsa idi, yalayıp yutmuş olan siz dökerdiniz ortaya birşeyler, biliyorsun değil mi?

Bir kerede erdemli ol, söylediğim laf yanlış, doğrusu böyle de, biz de anlayalım ve susalım. Ama yok, nerede görülmüş hatayı kabullenmek...

Başbakana diktatör diyordun değil mi?

kadın islamcıların ve bu iktidarın söylemlerinin takiyeden ibaret olduğunu idda etmiyor.

peki ne yapıyor kadın?

kadın bunların söylemleri ile icraatlarının farklı olduğunu bunların sahtekar olduğunu gözler önüne seriyor.

ve bunu yaparken de kendini feda ediyor bir anlamda.

ama bunu anlayacak beyin malesef yüzde 60 damı yok sa gerikalanlarda mı oda belli değil

ruhat mengi bile bu kadını provaktörlükle suçladıktan sonra daha söylenecek sözmü var .

kuyruğuna basılmış sıçan gibi cıyaklayan herkese saldıran kıyafet özgürlükçüleri
bize türban taktırmadılar , biz onların açılmalarına karışıyormuyuz? onlar da bize karışamaz derken bile , bikinili proteste saldırdığı halde bunu göremeyenlerin kalp gözüde, kafalarında var olduğunu idda ettikleri irisli olan gözleride kördür.

ki kola yada fanta kutusunu bira şişesi ile aynıgörebilecek kadar estanteneleri kapalı.

kısaca sizin açık insanlara olan saygınız sadece yalan aldatmaca diyerek bunu ispatlıyor.

size sahtekarsınız demiyor sahtekar olduğunuzu ispat ediyor.

şimdi git kafanı istediğin yere sürt.

CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin söylediği bir söz vardı antilop, sana en güzel cevap o. Ne demişti? İktidarın başaramadığını gençler başardı...

"Bizim burada yıllarca başaramadığımızı kadın bikini giyip taksime çıkarak başardı."

Buradan alıntı yaparak mesajını paylaşabilirsin. Copy/paste yapmayı tarif etmeme gerek var mı?

Neva,

Cevap vermeyi isterdim ama en iyisi bir süre cevap vermemem. Zira yanlış anlaşıyoruz.

Genel olarak sadece şunu söyleyim. Her tür düşünceye saygılıyız da, insan, ne kadar büyük yeteneklere sahip olduğunu bilmiyormu ki böyle basit şeyler ile uğraşıyor?

Neva
23-06-2013, 23:29
Neva,

Cevap vermeyi isterdim ama en iyisi bir süre cevap vermemem. Zira yanlış anlaşıyoruz.

Genel olarak sadece şunu söyleyim. Her tür düşünceye saygılıyız da, insan, ne kadar büyük yeteneklere sahip olduğunu bilmiyormu ki böyle basit şeyler ile uğraşıyor?

Sayin Yergin, yetenekler, zaten basit'ten- zor'a seklinde gider, insan soz konusu oldugunda.

Once basitce tepki koyarsiniz duymamazliktan gelinir, sonra yine koyarsiniz aynisi, sonra yine aynisi, aynisi, gozunuze girmeden duyulmayacak bir noktaya geldiginde olay bu hale doner.

Insan vardir, o basit tepkiyi gorur, duyar, insan vardir sagir ve kor sultan'i oynar.

Ahlaksız
23-06-2013, 23:30
Peygamberimizin kadınlar için öyle söylediği bir söz yok. Olsa idi, yalayıp yutmuş olan siz dökerdiniz ortaya birşeyler, biliyorsun değil mi?
Hayhay..

MUHAMMED'E GÖRE KADIN'IN TANIMI VE NİTELİKLERİ

"Kadınlar aklen ve dinen dun(aşağı) yaratıklardır..''
(Muhammed)

'Allah'ın kimini kimine üstün kılmasından ötürü... erkekler kadınlar üzerinde
hakimdirler...'
(Kur'An Nisa 34)

"Erkeklerin kadınlardan bir üstün dereceleri vardır.."
(Kuran Bakara 228)

'iki kadının tanıklığı bir erkeğin tanıklığına bedeldir "
(Kuran Bakara 282)

Erkeğin payı iki dişinin payı kadardır.Erkeğe kadına nispetle iki
pay verilir'
(Kuran NisA 11,176)

"Serkeşlik(itaatsizlik,inatçılık)etmelerinden endişelendiğiniz kadınları dövün."
(Kur'an Nisa 34)

"Uğursuzluk 3 şeyde vardır;karıda,ev'de ve at'da..'
(Muhammed)

Namaz kat'eden bozan şeyler kara köpek,eşek,domuz ve kadındır...
(Muhammed)

'Kadınlara arasında saliha(iyi,yararlı) kadın yüz tane karga arasında
alaca bir karga gibidir...'
(Muhammed)

"Benden sonra erkekler için kadınlardan daha zararlı bir fitne bırakmadım."
(Muhammed)

'Bana Cehennem halkı gösterildi;çoğunluğu kadınlardı..Siz kadınlann
çoğu Cehennem kütüğüdür.'
(Muhammed)

antilop
23-06-2013, 23:36
CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin söylediği bir söz vardı antilop, sana en güzel cevap o. Ne demişti? İktidarın başaramadığını gençler başardı...

"Bizim burada yıllarca başaramadığımızı kadın bikini giyip taksime çıkarak başardı."

Buradan alıntı yaparak mesajını paylaşabilirsin. Copy/paste yapmayı tarif etmeme gerek var mı?

eee neye cevap bu ne amaçla ?
senin biz kimsenin kıyafetine karışmıyoruz.
isteyen kıçını açıyor biz bir şey diyormuyuz? diyorsunuz ya
deyip demediğinizin en çarpıcı en basit örnegi
kim kime saldırıyor
kıçını yırtıyor
ayup ayup utanmayusunuz mu? bir de alkişlaysunuz? deyip kadınlığına bile bakmadan
erkeklere saldıran kim? türbanlı kokona mı ? bikini ile çıkıp sizin gerçek yüzünüzü ortaya döken bikinili protest mi?
yoksa bikini ile çıkıp siz kimseye karışmıyoruz, sizde bizim çulumuza çaputumuza türbanımıza burkamıza karışamazsınız diyenlermi?

sahi sizin gözlerinizin görevini kan pompası olan kalp
yorumlama görevinide üreme organlarının bulunduğu yer olan apış aranız yapıyordu değilmi?

benimkide sorumu yani değilmi?
copy paste ne ola ?
senin ve senin gibilerinin yorumları olduğunu idda ettiğiniz diktatörün yorumlarımı?

Neva
24-06-2013, 09:06
ARINÇ’TAN MAYOLU GÖSTERİYE TEPKİ: KENDİMİ ZOR TUTUYORUM

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, partisinin Bursa merkez Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlediği danışma meclisi toplantısına katılarak konuşma yaptı. Konuşmasında Gezi Parkı eylemlerini değerlendiren Arınç, Taksim’de bikini eylemi gerçekleştiren göstericiyi eleştirdi. Arınç, “Güya İsviçre'den gelmiş, güya doktormuş. Söylediği şey de şu 'İsviçre'de özgürlük, Türkiye'ye de özgürlük getirdim' diyor. Ben kendimi zor tutuyorum bir şey söylememek için. Biliyorsunuz konuşunca başımıza dert çıkıyor. Ama bir tek şey söylemek istiyorum. Allah bu mübarek kandil hürmetine, hem bu kadıncağız hem de hepimize, sadece kadınlar için değil haya, erkekler için de, iffet kadınlar için olduğu kadar erkekler içinde. Ayıp, kötü şeyleri yapmama noktasında haya ve edep sahibi olmaktan daha güzel bir şey olabilir mi? Ama çıplaklığı özgürlük zanneden bir anlayış. Ve buna sahip olan insanlar da var. Ama bunlara kızmanın, yanlış olduğunu söylemenin dışında da bir şey dememiz mümkün değil. Bunları özendirme noktasında olmamalıyız” dedi.

http://haber.gazetevatan.com/kendimi-zor-tutuyorum/548158/9/siyaset

Yergin
24-06-2013, 10:01
Hayhay..

MUHAMMED'E GÖRE KADIN'IN TANIMI VE NİTELİKLERİ

"Kadınlar aklen ve dinen dun(aşağı) yaratıklardır..''
(Muhammed)

'Allah'ın kimini kimine üstün kılmasından ötürü... erkekler kadınlar üzerinde
hakimdirler...'
(Kur'An Nisa 34)

"Erkeklerin kadınlardan bir üstün dereceleri vardır.."
(Kuran Bakara 228)

'iki kadının tanıklığı bir erkeğin tanıklığına bedeldir "
(Kuran Bakara 282)

Erkeğin payı iki dişinin payı kadardır.Erkeğe kadına nispetle iki
pay verilir'
(Kuran NisA 11,176)

"Serkeşlik(itaatsizlik,inatçılık)etmelerinden endişelendiğiniz kadınları dövün."
(Kur'an Nisa 34)

"Uğursuzluk 3 şeyde vardır;karıda,ev'de ve at'da..'
(Muhammed)

Namaz kat'eden bozan şeyler kara köpek,eşek,domuz ve kadındır...
(Muhammed)

'Kadınlara arasında saliha(iyi,yararlı) kadın yüz tane karga arasında
alaca bir karga gibidir...'
(Muhammed)

"Benden sonra erkekler için kadınlardan daha zararlı bir fitne bırakmadım."
(Muhammed)

'Bana Cehennem halkı gösterildi;çoğunluğu kadınlardı..Siz kadınlann
çoğu Cehennem kütüğüdür.'
(Muhammed)

NOLAN,

Kıvırmada işi cidden çok büyüttün.

Ben sana sadece şunu yazıyorum. Bu laflarımdan ne çıkartıyorsan dilediğin gibi çıkartabilirsin.

Bü ülkenin düzenini bozmak isteyenler, teröristlerdir, işbirlikçilerdir, ülkenin kalkınmasını istemeyenlerdir, NOLAN gibilerdir...

Ahlaksız
24-06-2013, 15:46
NOLAN,

Kıvırmada işi cidden çok büyüttün.

Ben sana sadece şunu yazıyorum. Bu laflarımdan ne çıkartıyorsan dilediğin gibi çıkartabilirsin.

Bü ülkenin düzenini bozmak isteyenler, teröristlerdir, işbirlikçilerdir, ülkenin kalkınmasını istemeyenlerdir, NOLAN gibilerdir...
Sizde olmasanız kim güldürecek beni:D
Muhammed'inin söylediği sözler yukarıda..Allah'ın kadınlar hakkında düşündükleri yukarıda..Bu gerçekleri görmezden gelip ben mi kıvırıyorum acaba?
Hiç bir şey diyemiyorsun ve benim terörist filan olduğumu söylüyorsun..
Ayıp,ayıp..
Gezi eylemlerine bu forumda Akp karşıtı olduğu halde karşı çıkan 1-2 kişiden biriyim ben..

Teröristin kim olduğunu öğrenmek istiyorsan sana bir tavsiyem var..Ulusal kanalda program yapan,Aydınlık gazetesinde yazan müslüman(bizi ciddiye almıyorsun ya,o yüzden sana bir müslümanı tavsiye ediyorum)Eren Erdem'i takip et..Nette araştır bu kişiyi..Sana kimin terörist olduğunu gösterir,merak etme..Yetmezse İhsan Eliaçık'ı takip et..Twitter'de yazdıklarına bir bak..

Son bir şey yazıyım sana..Akp'lileri çok ağır bir şekilde eleştiren İhsan Eliaçık'ın evinde porno filmleri olduğunu birileri iddia ederek bu kişiyi karalamaya çalışmışlar..
Teröristler malum da,ah bir saksıyı çalıştırabilse bu müslümanlar..!

Yergin
24-06-2013, 16:42
Sizde olmasanız kim güldürecek beni:D
Muhammed'inin söylediği sözler yukarıda..Allah'ın kadınlar hakkında düşündükleri yukarıda..Bu gerçekleri görmezden gelip ben mi kıvırıyorum acaba?
Hiç bir şey diyemiyorsun ve benim terörist filan olduğumu söylüyorsun..
Ayıp,ayıp..
Gezi eylemlerine bu forumda Akp karşıtı olduğu halde karşı çıkan 1-2 kişiden biriyim ben..

Teröristin kim olduğunu öğrenmek istiyorsan sana bir tavsiyem var..Ulusal kanalda program yapan,Aydınlık gazetesinde yazan müslüman(bizi ciddiye almıyorsun ya,o yüzden sana bir müslümanı tavsiye ediyorum)Eren Erdem'i takip et..Nette araştır bu kişiyi..Sana kimin terörist olduğunu gösterir,merak etme..Yetmezse İhsan Eliaçık'ı takip et..Twitter'de yazdıklarına bir bak..

Son bir şey yazıyım sana..Akp'lileri çok ağır bir şekilde eleştiren İhsan Eliaçık'ın evinde porno filmleri olduğunu birileri iddia ederek bu kişiyi karalamaya çalışmışlar..
Teröristler malum da,ah bir saksıyı çalıştırabilse bu müslümanlar..!

Ben sana teröristsin demedim ki...

Mustafa Kemal Atatürk der ki;
Dünya'da her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır.

Seninle burada İslamı tartışmıyorum, tartışmam çünkü bakış açın önyargılı. Taksim'e gidip oradaki insanlara Erdoğan'ı sevdirmek için uğraşsam daha kolaydır yani, o derece...

Eren Erdem'i tanımıyordum ama Eliaçık'ı tanırım. Kimin ne olduğunu da biliyorum.

Ve son olarak Freud'dan söyleyim sana,
Bir insan, karşısındaki insanı artık kullanamadığını anladığında, o kişinin değiştiğini iddia edermiş.

xcan
24-06-2013, 22:42
NOLAN,

Burada pehriz etmişsiniz

Ben sana teröristsin demedim ki...

Buradada turşuya dalmışsınız.

Şimdi soruyorum.
Nolan teröristmi?
değilmi?.

Yine soruyorum normalmisiniz?
Değilmi?
Tutarsızlıklarınıza çok tanık olmuş biri olarak soruyorum.
ABD'nin BOP'çu diktatörünün halkın bir bölümünü diğer bölümüne dini istismar ederek kışkırtmasından yanamısınız?
Değilmisiniz?

Ve soruyorum;
BİR VİCDAN TAŞIYORMUSUNUZ?

Neva
07-07-2013, 01:28
Ya femen Taksim'de eylem yaparsa ne olacak?

Ahlak zabitasi mi alip goturecek? :)

Sabiha Gökçen Havaalanı’nda dün soyunarak protesto gösterisi yapan Fransa vatandaşı Femen üyesi Sara V. Constantin sınırdışı edilecek. Havalimanı polisi tarafından ifadesi alınan genç kadının, Ülke yönetimini beğenmediği için böyle bir eylemi yaptığını söylediği öğrenildi. Ayrıca, savcılık tarafından genç kadının Türkiye’ye girişi de yasaklandı.

http://fotogaleri.gazetevatan.com/femen-tunus-babakan-nnde-soyundu/28509/1/Yasam

Amon yarebbi
29-04-2017, 12:26
Çıplak olmaya Tanrı karşı çıkıyor ancak kendisi tüm çıplak bedenleri kadınları ve erkekleri elbiseleri üzerinde iken görebiliyor! Yoksa göremiyor mu ?

Tanrı çıplaklığa sadece ben bakarım siz bakamazssınız mı diyor?

Tanrının ,çıplak olan insanlardan ÇEKİNMESİ, RAHATSIZ olması ve bizim gibi aciz varlıklar gibi davranışlar sergilemesi , tanrı da insansı duygular olduğunu çağrıştırıyor.

Tanrı , melek ve cinlerinede ÇIPLAK olmamaları konusunda emirler vermiş olabilir.

İnsanlar dinen kendi kafalarına göre çıplaklık ile alakalı hükümler koyamaz .Koyabilir mi yoksa?