PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökçek'ten şok iddia: Suikastler olabilir

Neva
22-06-2013, 21:52
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir TV yayınında çarpıcı iddialarda bulundu.

http://www.hurriyet.com.tr/p/spacer.gif
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi programına katılan Melih Gökçek (http://www.hurriyet.com.tr/index/Melih_G%C3%B6k%C3%A7ek/), Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi, dış güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için tehlikeli senaryolar üretebileceğini ileri sürdü. Türkiye üzerinde büyük bir oyun oynandığını ileri süren Gökçek, şu iddialarda bulundu:
''SES GETİRECEK SUİKAST YAPABİLİRLER
Bu aşamayı başaramayınca bu güçlerin uyguladığı metod, suikastlar yapmak. Tercih sırasını nasıl yaparlar onu bilemiyorum. Ama onlar için birinci tercih onlar için devletin üst kademesinden olabilir… Ses getirebilecek birisi olmalı. Bu Melih Gökçek de olabilir. Bu isimlerden bir tanesine suikast yaparak ortalığı birbirine katmak, ortalığı kan gölüne çevirmek. Veya iki tane işadamını öldürecekler, ya da Gezi eylemlerinde adı sivrilen birilerini öldürecekler. Bir suikast zinciri başlatacaklar. İnsanları birbirine kırdırmak için.
BENİ VURURLARSA KİMSE SOKAĞA DÖKÜLMESİN
Beni de vurabilirler. Beni vurdukları için kimseye sokağa dökülmesin.Bu dış güçlerin ve ajanların işidir. Türkiye'nin bekasını bozup, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, alçakların işidir.
ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI ÇIKARABİLİRLER
Türkiye'de şu anda PKK ve Türk-Kürt meselesi ortadan kalkıyor. Türkiye'de iç çatışma çıkarabilecek tek bir ihtimal var. O da Alevi-Sünni çatışması…Ve bunu körükleyecekler. Alevi ve Sünni et-kemik gibidir. Alevi-Sünni ayrımı yapan vatan hainidir. Bütün mesele Alevi-Sünni'yi birbirine düşürmektir.''

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23562653.asp

Beni vururlarsa sokaga dokulmeyin!!?

Kim vuracak bir de onu soyleseydiniz bari de bilseydik.

uyar
22-06-2013, 22:09
kafayi yedi bu adam.. biran once bizlere zara vermeden psiikiatri klinigine kapatilmali

Neva
22-06-2013, 22:44
Niye kafayi yedi ki? Zaten ilk gunlerden beri yarattiklari paranoyalardi bunlar..

yok darbe olacak, yok yedirtmeyiz, simdi de suikastler...

Basbakanla paralel olarak ilerliyor gorusleri, bence sasilacak bir durum yok yani.

uyar
22-06-2013, 22:57
dozu da gittikce artiyor

Ahlaksız
22-06-2013, 23:38
Suikasti kim yapacak?
Elinde silah olanı bırakın,elinde bayrak olanı bile içeri attınız..
Belki sapanla vurabilirler Gökçek'i:D

nobullshit
22-06-2013, 23:52
İnsanların kendisini suikast yapabilecek kadar ciddiye aldıklarını zannediyor demek ki zavallı.

spartacus
22-06-2013, 23:59
Bence ortada şahsi bir mesele yok, bir yerde söyledikleri, içinde bulundukları psikolojinin dışa vurumu. yani nasıl denir, ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali. Bir yaygara, toz duman kopartmaya çalışıyorlar, kurt sisli havayı sever misali. Haliyle bazıları feci biçimde etkileniyor demek ki, ya da geleceğe yatırım yapıyor, böylelikle kendisini sahiplendirip, oy toplayabilecek.

bursali68
23-06-2013, 00:10
Merhaba,

Yawwww bırakın şu adamı yawwww...!

Gördük " Arınç Suikastını " da...! Hemen ardından KOZMİK ODA BASKINI geldi...Bekleyin bakalım ne yumurtlayacaklar, seyredin...!

Sağlıcakla kalınız...