PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : “PKK’lılar şehittir” diyen adamın ismi havaalanına veriliyor

Ahlaksız
14-07-2013, 21:20
http://img486.yukle.tc/images/8523267230_612396028782401_651915650_n.png
Tayyip Erdoğan, bugün Bingöl Havalimanı’nın açılış töreni için Bingöl’deydi.
Erdoğan, havalimanına Şerafettin Elçi adının verileceğini açıkladı.
Elçi için Erdoğan şunları söyledi:
“Bu ülkenin eski siyasetçilerinden, eski bakanlarından, Şırnak’ın evladı, Şerafettin Elçi Havalimanı’nı açacağız. Zira bizim kitabımızda ayrımcılık yok. Biz farklıyız. Bu noktada halkımızın tümünü kucaklıyoruz.”
http://www.ilk-kursun.com/haber/151793
Erdoğan'a yakışan bir hareket daha..:playball:

Anima Libera
15-07-2013, 20:21
Sabiha Gökcen Havaalani da var. Arada ki fark ne? Serafettin Elci'nin eli kanli degil en azindan. Hayirli ugurlu olsun ne diyelim.

Ahlaksız
15-07-2013, 23:58
Sabiha Gökcen Havaalani da var. Arada ki fark ne? Serafettin Elci'nin eli kanli degil en azindan. Hayirli ugurlu olsun ne diyelim.
Terörist damgası yemek için illa elinize kan bulaşması gerekmez ki..!
Terörizmi destekleyen birisinin de eli kanlıdır..!
Cinayeti savunmak,cinayete azmettirmek ve cinayeti işlemek arasında ne fark var?

Firestorm
16-07-2013, 00:06

Kapak.

Sonuçta ülke aynı ülke mantık aynı mantık....

Gerçi şu şehit mantığının her türlüsünden nefret ediyorum açıkcası....

errata
16-07-2013, 00:16

Alüminyum folyo kapak.

İkiyüzlü ulusalcılar.
Bunların "Allah yok" dediğine de inanmamak lazım :)

Anima Libera
16-07-2013, 02:00
Taksim'de biber gazi, tazyikli su yeyince agliyorlar, is Kürt meselesine gelince hani nerede Polis, Asker, Toma diyorlar. :) Cok sakacisiniz canlarim. :)

Türkiye'de "terörist" kelimesi o kadar elastiki ki ülkenin otu boku bile teröristtir, bu hesaba göre Gezi eylemleri de terörist eylemlerdir. Ne de olsa devlet ve millet iradesine karsi geliyorsunuz öyle degil mi? :)

Ahlaksız
16-07-2013, 02:15
Taksim'de biber gazi, tazyikli su yeyince agliyorlar, is Kürt meselesine gelince hani nerede Polis, Asker, Toma diyorlar. :) Cok sakacisiniz canlarim. :)

Türkiye'de "terörist" kelimesi o kadar elastiki ki ülkenin otu boku bile teröristtir, bu hesaba göre Gezi eylemleri de terörist eylemlerdir. Ne de olsa devlet ve millet iradesine karsi geliyorsunuz öyle degil mi? :)
Sana bir soru sordum ama sen ne yazıyorsun..!

Bak sana nasıl kapak yapacağım..:)

Gezi eylemleri terörist eylemler ise,neden bu teröristler 5 kayıp verdi de,polislerden(kaza ile ölen hariç) hiç kayıp veren olmadı?

Buyrun kapakçılar..:)

Erdem Alaca
16-07-2013, 02:21
Sn Anima Libera,
Gezi'deki çocuklar ellerinde kaleşnikoflarla 20 yaşlardaki kınalı ana kuzularını öldürmüyorlar ama. Fark var.

Anima Libera
16-07-2013, 02:32
Sn Anima Libera,
Gezi'deki çocuklar ellerinde kaleşnikoflarla 20 yaşlardaki kınalı ana kuzularını öldürmüyorlar ama. Fark var.

"Kinali ana kuzulari" da silahsiz tabi. Pasa pasa kenarda otururlar, kimsenin kilina zarar vermezler. Fark var tabi.

Erdem Alaca
16-07-2013, 02:36
Sn. Anima Libera,
Türk askeri başlatmadı ki bu işi, PKK başlattı. Bu memlekette Kürt kökenli bir vatandaş Cumhurbaşkanı ve başbakan da olabiliyorsa, ne haklarından bahsediyor bu PKK, bir yanıt verebilir misiniz? Fakirlik, gelişmemişlik diyorsanız, o durum başka bölgelerimizde de var.

Anima Libera
16-07-2013, 02:48
Mahallede oynarken kavga etmeye baslayan kücük cocuklarin birbirini büyüklere "Ama o baslatti'" diyerek sikayet etmesine döndü dedikleriniz.

Dünya, sucu karsi tarafa atip kendinin temiz oldugunu sanacak kadar basit degildir. "Baslangic" diye bir sey yok.

Erdem Alaca
16-07-2013, 02:51
Yok canım, bu bir mahalle oyunu değil. Gencecik insanlar ölüyor her iki taraftan; silah tacirleri, emperyalist güçler, vs. ellerini oğuşturuyor. Yok böyle bir şey.

ALKA
16-07-2013, 04:44
Genç yaşta askerliğe ve savaşa zorlanan erler ve yine genç yaşta başka bir çıkar yol göremeyip PKK'ya katılan genç yaştaki insanlar, her ikisi de yapılan yanlış devlet politikalarının kurbanlarıdır. Her iki kesimden ölen insanların anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Ölen insanlar için ortak bir anıt mezarlığın olması ve bu insanların birlikte anılması daha anlamlı ve toplumsal barışa hizmet edici olurdu.

Baskoylu
16-07-2013, 05:47
Saygideger ALKA dostun guzel ve anlamli yorumundan dolayi kendisini yurekten kutlarim.

12 Eylul Askeri Fasist Cuntanin yetistirdigi ve gunumuze kadar gelen bu yetismenin verdigi sonuca bakacak olursak normaldir deyip gecsek bile..... Yinede boylesi bir forumda Icinde sadece Saygideger ALKA dostun anlamli yazisina rastlamak oldukca uzucu bir durum.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Ahlaksız
16-07-2013, 12:26
Genç yaşta askerliğe ve savaşa zorlanan erler ve yine genç yaşta başka bir çıkar yol göremeyip PKK'ya katılan genç yaştaki insanlar, her ikisi de yapılan yanlış devlet politikalarının kurbanlarıdır. Her iki kesimden ölen insanların anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Ölen insanlar için ortak bir anıt mezarlığın olması ve bu insanların birlikte anılması daha anlamlı ve toplumsal barışa hizmet edici olurdu.
Dağdan ''pişman oldum'' deyip inenler var ama..!

Erdem Alaca
16-07-2013, 13:49
Sn. Baskoylu, niye böyle düşünüyorsunuz ki?
Sn. NOLAN güzel bir konuya değinerek başlık açmış bana göre, bu neden anlamsız olsun ki? Bugün Obama çıkıp Usame Bin Ladin'in, ya da "O iyidir, masumdur, Allah adamıdır" diyen birinin adını bir havaalanına vermeye cüret edebilir mi? Terör terördür, terörist teröristtir.

Sn. Anima Libera Gezi Parkı'nda demokratik haklarını kullanan insanları da kanlı PKK örgütüyle aynı kefeye koymaya kalkıyor, ben "O çocuklar ellerinde keleşle masumları taramıyor" şeklinde aradaki farkı belirtiyorum. Bu sefer konu uzuyor, Sn. Anima Libera "Ama Türk askeride silahlı, operasyon yapıyor, vb." demeye getiriyor, ben diyorum "Ama TSK katliama başlamadı ki, PKK başladı bu olaya 30 küsur sene önce".

Hangi devletin güvenlik güçleri müsaade edecek, operasyon yapmayacak bu durumda, var mıdır böyle bir yer? Ya da silahsız nöbetin tutulduğu bir ülke?

Kürt kökenli bir insan bu ülkede Cumhurbaşkanlığı makamına dahi çıkabiliyorsa, PKK ne haklarından bahsetmektedir diye soruyorum, yanıt gelmiyor. Ha, mesele toprak konusuna gelecektir mutlaka, ama hiç bir devlet her talep edene toprak vermez, yanlış mıyım? Devlet çok değil 100m2 bir toprak bana da verse ya, oraya hiç bir şekilde müdahale etmeyecek şekilde? Orada uyuşturucu üretsem, cinayet işlesem, adam alıkoysam, vb. burası bağımsızdır, TC buraya karışamaz gibi. Olur mu böyle bir şey?

PKK denilen kanlı yapılanmanın iğrenç bir emperyalizm maşasından başka bir şey olmadığını görünüz lütfen. Hayatının baharında insanlar ölüyor - var mı daha ötesi?

Saygılar,

Ahlaksız
16-07-2013, 14:19
Kürt halkının bağımsızlığını savunanlar,Kürdistan mücadelesine destek verenler,anadilde eğitim gibi abuk şeyleri savunanlar biraz OKUYUN,yahu..!

İşte bu nedenle “Okuyun!” diyorum.Uluslararası Hukuk’un ilkeleri, Birleşmiş Milletler Antlaşması ilkeleri, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve Anayasa Mahkemesi Kararları’na göre Türkiye Cumhuriyeti’nin Kürt etnisitesinden olan vatandaşlarının bağımsız ya da federal devlet, özerk eyalet kurmaları olanaksız.
En hafifinden, devletin egemenliği ilkesine aykırı olduğu için anadilde eğitim-öğretim hakkı almaları da mümkün değil.
http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/183-oezdemir-nce/20629-egemenlik-bolunur-mu.html

Audaz
16-07-2013, 15:15
Kürt nüfusunun yoğun olarak yaşadığı bölgelerde BDP'nin oyu artışta.Tayyip seçimlere oynuyor.

yucemanitu
16-07-2013, 15:21
Neden anadilde eğitim abuk oluyor anlamadım. Daha doğrusu anadil Kürtçe olunca abuk oluyor Ermeni okulları var onlar anadilde eğitim yapıyor bir şey olmuyor da iş Kürtlere gelince bu talep neden abuk oluyor? Ermeniler vatandaşımız da Kürtler başka bir şey mi?

Anima Libera
16-07-2013, 15:57
Evet. Taksim'de catisanlar terörist degil, halis muhlis vatan evladidir. Ama Güneydogu'da Polis'e tas atan 12 yasindaki cocuklar hain teröristlerdir, hepsinin kökü kazinmali.

Oldu mu? Böyle iyi mi?

Ahlaksız
16-07-2013, 16:06
Neden anadilde eğitim abuk oluyor anlamadım. Daha doğrusu anadil Kürtçe olunca abuk oluyor Ermeni okulları var onlar anadilde eğitim yapıyor bir şey olmuyor da iş Kürtlere gelince bu talep neden abuk oluyor? Ermeniler vatandaşımız da Kürtler başka bir şey mi?
Alıntı yaptığım makalenin devamında şöyle diyor yazar;
Ancak anadili özgürce öğrenme hakkından yararlanabilirler.
Türkiye gibi ulus devletlerde iki tane anadil olamaz ama anadilini öğrenmek isteyenlere devlet yardımcı olmak zorundadır..
Evet. Taksim'de catisanlar terörist degil, halis muhlis vatan evladidir. Ama Güneydogu'da Polis'e tas atan 12 yasindaki cocuklar hain teröristlerdir, hepsinin kökü kazinmali.

Oldu mu? Böyle iyi mi?
Biz öyle mi diyoruz?
Niye demediğimiz bir şeyi demişiz gibi yazıyorsun?

Demagoji yapma arkadaşım..

Hep kaçamak cevaplar veriyorsun..Kafanda oluşturduğun sabit düşüncelerini,karşıt düşünceleri hiç dikkat almadan buraya yazıyorsun..Sana bir şeyler söyleniyor ama sen bildiğini okuyorsun..Tipik müslüman kafası sendeki de..!
Kürt milliyetçilerine(aslında böyle bir şey yokta,neyse)ve dindarlara bir şey anlatmak imkansız..Çünkü hep bildiklerini(bildiklerini sandıkları)okuyorlar..!

Erdem Alaca
16-07-2013, 16:24
Sn. Anima Libera,
Küçük çocuklar gibi "Ama ilk önce onlar başlattı!" diye şikayet etmiyorum, ben size olan biten gerçeği söylüyorum. Devletin bütünlüğüne karşı bir tehdit başlatılmıştır ilk PKK baskınında, devlet de buna karşı yapması gereken görevini uygulamaktadır - hariçten başka bir şey yapmamaktadır diyorum.

Siz sanki Türk askeri etnik bir soykırıma kalkışmıştır da, PKK örgütü de buna karşı kurulmuş oluıp Kürt halkının can-mal ve namusunu savunmaktadır gibi yanlış ve tehlikeli bir yere çekiyorsunuz mevzuyu.

Buyrun,